Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

TestKing 642-359

VIEWS: 12 PAGES: 6

  • pg 1
									                TestKing Cisco 642-359 Exam Questions & Answers




642-359
Implementing Cisco Storage Network Solutions (ICSNS)

Exam number/code: 642-359
Exam name: Implementing Cisco Storage Network Solutions
(ICSNS)
Questions & Answers: 140 Q&A
Related Certifications: Specialist, Storage Networking



Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Cisco 642-359 questions and answers to practice for your next Cisco certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 642-359 brain dumps in retention
and skill building.

Cisco 642-359 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Cisco 642-359 preparation tools are the perfect fit for any Cisco certification
candidate with 642-359 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                TestKing Cisco 642-359 Exam Questions & Answers


  Exam: 642-359 Certification Questions & Answers


Question 1:

Which license is required on switches that are going to implement LUN zoning?

A. Fabric Manager Server license
B. SAN Extension over IP license
C. Storage Services Enabler
D. Enterprise license

Answer: D



Question 2:

For purposes of granting restricted access to statically configure iSCSI virtual targets, which
three of these can be used to identify iSCSI initiators? (Choose three.)

A. hostname
B. iSCSIWWN
C. IPv4 address and subnet
D. MAC address
E. IPv6 address
F. iSCSI node name

Answer: C,E,F



Question 3:

Which of these Cisco Fabric Manager debugging tools can compare the current
configuration with a previously saved configuration file?

A. Zone Merge Analysis
B. EnD.to-End Connectivity Analysis
C. Fabric Configuration Analysis
D. Switch Health Analysis

Answer: C



Question 4:

Which three options allow or enable nondisruptive upgrades? (Choose three.)

A. IPS module software upgrades
B. upgrading the loader
C. installing a license
F - using the reload command
D. dual supervisor modules on a Cisco MDS 9500 Series switch
E. using the install-all command

Answer: C,D,E
                TestKing Cisco 642-359 Exam Questions & Answers
Question 5:

The MDS 9000 family switches use what three technologies to protect against unauthorized
management access? (Choose three.)

A. WEBM
B. SSH
C. RBAC
D. ses
E. RMON
F. SNMPV3

Answer: B,C,F



Question 6:

Exhibit:
Create RMON Thresholds 32bit Alarm
Index: 1
Interval: 10
Variable. fcLinkFailures
Sample Type: deltaValue
StartupAlarm: risingAlarm
RisingThreshold: 1
RangeEventid: 0
FailingThreshold:
FailingEventID: 0
Owner:


Please refer to the exhibit.
What alarm will be sent for this RMON event?

A. Fibre Channel link down
B. Fibre Channel link reestablishment
C. Fibre Channel link failure
D. FCIP link failure

Answer: C



Question 7:

When configuring FCIP, packet fragmentation should be avoided in order to achieve optimal
throughput. Fragmentation can be avoided by knowing which of the following?

A. largest MTU in the path
B. smallest MTU in the path
C. MTU of the source IP interface
D. MTU of the destination IP interface

Answer: B



Question 8:

Which two of these environments suggest the use of FCIP Write Acceleration? (Choose
two.)

A. applications that support multiple outstanding l/Os
                TestKing Cisco 642-359 Exam Questions & Answers
B. remote tape backup
C. fast network with minimal delays
D. Port Channel links between sites
E. DWDM links

Answer: A,D



Question 9:

A customer is connecting some new Cisco MDS switches to an existing Brocade SAN
network. The goal is to replace the existing Brocade switches with Cisco switches, while
maintaining the existing multivendor SAN fabric. What must be configured to use standard
interoperability mo ---- between the multivendor equipment?

A. Full zone set distribution must be used.
B. Domain IDs between 97 and 127 must be used.
C. Only port-based zoning can be used.
D. Only VSAN 1 can be used.

Answer: B



Question 10:

Which three of the following are possible reasons why a line card module does not come
online? (Choose three.)

A. Unsupported SFPs have been installed.
B. Not enough power is available in the chassis.
C. Available port indexes arenoncontiguous.
D. Not enough port indexes are available.
E. An invalid interoperability mode has been configured.
F. Port indexes have been taken offline.

Answer: B,C,D



Question 11:

TestKing.com is planning a SAN deployment using Fibre Channel connections from a
central, highly secure data center to several less secure branch offices. Which of these
security features would allow you to disable all branch office switch management ports and
yet still maintain the complete suite of TCP/IP-based SAN management utilities?

A. Port Security
B. IPSec
C. Port Mode Security
D. Overlay VSAN

Answer: D



Question 12:

TestKing.com has reported performance degradation in the SAN. The system administrator
would like to track read-write I/O and LUN use on several devices. The devices are directly
connected to various switches and belong to different VSANs. The administrator wants to
gather information for the last 72 hours.

Which of the following Cisco MDS 9000 Series tools is needed to track SCSI I/O and LUN
                TestKing Cisco 642-359 Exam Questions & Answers
statistics?

A. Cisco Performance Manager
B. Cisco Traffic Analyzer and PAA
C. Cisco Fabric Manager
D. Cisco Fabric Analyzer

Answer: B



Question 13:

The MDS 9000 family switches use what three technologies to protect against unauthorized
management access? (Choose three.)

A. SNMPv3
B. WEBM
C. RMON
D. SSH
E. SES
F. RBAC

Answer: A,D,F



Question 14:

Your company is planning a SAN deployment using Fibre Channel connections from a
central, highly secure data center to several less secure branch offices. Which of these
security features would allow you to disable all branch office switch management ports and
yet still maintain the complete suite of TCP/IP-based SAN management utilities?

A. Overlay VSAN
B. IPSec
C. Port Mode Security
D. Port Security

Answer: A



Question 15:

Which Cisco MDS feature can be used to notify an administrator or call center that a serious
event has occurred in the fabric?

A. Call Home
B. SNMP
C. syslog
D. SPAN
E. FLOGI

Answer: A



  Related 642-359 Exams:
              TestKing Cisco 642-359 Exam Questions & Answers

 Popular Certification Exams:


9A0-041          000-216            000-086      000-268    642-831
000-315          190-828            Section 4:   3X0-203    70-685
                                    Science
                                    Reasoning
1z0-053          HP0-X01            HP0-J26      HP0-276    HP0-461


 Hot Certifications:


3RP              Certified          6 CNE        Network+   F5
                 Associate
                 Developer


 Popular Certification Providers:


Cognos           ISC                MCAT         ACT        SAT

								
To top