Docstoc

TestKing 310-130

Document Sample
TestKing 310-130 Powered By Docstoc
					                 TestKing Sun 310-130 Exam Questions & Answers




310-130


Exam number/code: 310-130
Exam name:
Questions & Answers: Q&A
Related Certifications:




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Sun 310-130 questions and answers to practice for your next Sun certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 310-130 brain dumps in retention
and skill building.

Sun 310-130 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Sun 310-130 preparation tools are the perfect fit for any Sun certification
candidate with 310-130 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing Sun 310-130 Exam Questions & Answers


  Exam: 310-130 Certification Questions & Answers


Question 1:

.Exhibit.
class Test A {TestB b;TestA() {b = new TestB(this);}}class TestB {TestA a;TestB(TestA
a){this.a = a;}}class TestAll {public static void main(String args[]) {new
testAll()>makeThings();// ...code continues on}void makeThing() {TestA a = new TestA();}}

Which two statements are true after line 15, before main completes? (Choose two.)

A. Line 15 causes a stack overflow.
B. An exception is thrown at runtime.
C. The object referenced by a is eligible for garbage collection.
D. The object referenced by b is eligible for garbage collection.
E. The object referenced by a is not eligible for garbage collection.
F. The objection referenced by is not eligible for garbage collection.

Answer: C,D



Question 2:

.Given:
public class Test {public static void main(String[] args) {public static void main(String[] args)
{int x = 0;assert (x>0) : "assertion failed";}}
What is the result?

A. finished
B. Compilation fails.
C. An assertionError is thrown.
D. An asertionError is thrown and finished is output.

Answer: C



Question 3:

.Exhibit.
interface Beta {}class Alpha implements Beta {String testlt() {return "Tested";}}public class
Main 1 {static Beta getlt() {return new Alpha();}public static void main( String[] arge ) {Beta b
= getlt(0;System.out.println( b.jtestlt() );}}

what is the result?

A. Tested
B. Compilation fails.
C. The code runs with no output.
D. An exception is thrown at runtime.

Answer: B



Question 4:

.Which is a valid transmission speed of a port in a Fibre channel switch?
                  TestKing Sun 310-130 Exam Questions & Answers
A. 1 gigabit per second
B. 1 megabit per second
C. 1 gigabyte per second
D. 1 megabyte per second

Answer: A



Question 5:

.Given:
public void test(int x) {int odd = x % 2if (od) {System.out.println("odd");} else
{System.out..println("even");}]
Which statement is true?

A. Compilation fails.
B. "odd" will always be output.
C. "even" will always be output.
D. "odd" will be output for odd values of x, and "even" for even values.
E. "even" will be output for add values of x, and "odd" for even values.

Answer: A



Question 6:

.Which three are types of San zoning? (Choose three.)

A. WWN
B. ALPA
C. Broadcast
D. Name Server
E. Translative Loop

Answer: A,C,D



Question 7:

.What produces a compiler error?

A. class A {
public A(int x) { }
}
B. class A {
}
class B extends A {
B() { }
}
C. class A {
A() { }
}
class B { public B() { }
public Z(int) { }
}
D. class Z {
public Z(int) { }
}
class A extends Z {
}
                     TestKing Sun 310-130 Exam Questions & Answers
Answer: D



Question 8:

.Given;
int I = 1, j= 10;do [if (I>j) {break;}j--;} While (++I>5);System.out.println("i =" + i +" and j =" +j);
What is the result?

A. i = 6 and j = 5
B. i = 5 and j = 5
C. i = 6 and j = 4
D. i = 5 and j = 6
E. i = 6 and j = 6

Answer: D



Question 9:

.A customer has a problem with date periodically becoming unavailable. They are continually
having to replace failed connectivity components just to make the date available. The arrays
are SCSI attached arrays.
Which solution could you implement to solve this customer's problem without adding new
servers or storage devices, at the lowest cost to the customer?

A. You CANNOT do this. You must replace the SCSI arrays with SAN-capable arrys.
B. Connect each storage device to a SAN through two bridges. Add two dual port HBAs to
each server and connect all devices to both of two switces.
C. Connect each storage device to a SAN through a bridge. Add two dual port HBAs to each
server a connect all devices to both of two switches.
D. Connect each storage device to a SAN through two bridges. Add two dual port HBAs to
each server and connect all devices to the same switch.

Answer: B



Question 10:

.Given:
public void test(int x) {int odd = x % 2if (od) {System.out.println("odd");} else
{System.out..println("even");}]
Which statement is true?

A. Compilation fails.
B. "odd" will always be output.
C. "even" will always be output.
D. "odd" will be output for odd values of x, and "even" for even values.
E. "even" will be output for add values of x, and "odd" for even values.

Answer: A



Question 11:

.Exhibit
public class X {public static void main(String [] args) {try
[badmethod();System.out.print("A");]catch (Exception ex) {System.out.print("B") ;}finaly
{System.out.print("C");}System.out.print("D");}public static void badMethod() {throw new
RuntimeException();}}
What is the result?
                  TestKing Sun 310-130 Exam Questions & Answers
A. AB
B. BC
C. ABC
D. Bcd
E. Compilation fails.

Answer: D



Question 12:

.You are assisting a customer with planning the migration of a DAS environment to a SAN.
The customer wishes to reuse as much of the DAS a possible due to budget constraints.
There are twelve Sun StorEdge A5200 arryas that need to be integrated.
Which zone and port type is used for integrating the arrays into the SAN?

A. Soft Zones with expansion Ports
B. Name Server Zones with Node Ports
C. Hard Zones with segmented Loop Ports
D. Worldwide Number Zones with Fabric Loop Ports

Answer: C



Question 13:

.You are adding port connections to a 16 Fibre Channel switch that features a non-blocking
architecture. Assume that there are no interswitch links (ISL) and each port is operating at
half duplex.
What is the maximum aggregate bandwidth through this swith when all 16 ports are active?

A. 50 Mbyte/sec
B. 100 Mbyte/sec
C. 800 Mbyte/sec
D. 1,600 Mbyte/sec

Answer: C



Question 14:

.Exhibit.
public class Switch Test {public static void main(String[] args) {System.out.println("value = "
+ switchlt(4));}public static int swithclt(int x) {int j =;switch (x) {case 1: J++;case 2: j++;case 3:
j++;case 4: j++;case 5: j++;default: j++;}return j + x;}]
What is the result?

A. value = 3
B. value = 4
C. value = 5
D. value = 6
E. value = 7
F. value = 8

Answer: F



Question 15:

.Given:
                 TestKing Sun 310-130 Exam Questions & Answers
11. for (int I = 0;<3;I++) {
12. switch(i) {
13. case 0: break;
14. case 1: System.out.print("one");
15. case 2: System.out.print("two");
16. case 3: System.out.print("three");
17. }
18. }
19. System.out.println("done");
What is the result?

A. done
B. one two done
C. one two three done
D. one two three two three done
E. Compilation Fails.

Answer: D



  Related 310-130 Exams:




  Popular Certification Exams:


190-951            920-316               000-512      COG-135        HP0-084
000-883            000-085               642-891      E20-610        000-530
000-447            SSCP                  000-233      1z0-055        642-372


  Hot Certifications:


Solution           MCSE                  SCMAD        Deployment     Network
Designer                                              Professional   General


  Popular Certification Providers:


CWNA               ISEB                  Macromedia   SAIR           Extreme
                                                                     Networks

				
DOCUMENT INFO