Docstoc

TestKing 270-231

Document Sample
TestKing 270-231 Powered By Docstoc
					       TestKing Computer Associates 270-231 Exam Questions & Answers




270-231


Exam number/code: 270-231
Exam name:
Questions & Answers: Q&A
Related Certifications:




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Computer Associates 270-231 questions and answers to practice for your next
Computer Associates certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the
first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice
questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 270-
231 brain dumps in retention and skill building.

Computer Associates 270-231 exam answers and practice questions can be used at home
or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you
and train on-the-go! Computer Associates 270-231 preparation tools are the perfect fit for
any Computer Associates certification candidate with 270-231 training materials for every
level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
      TestKing Computer Associates 270-231 Exam Questions & Answers


  Exam: 270-231 Certification Questions & Answers


Question 1:

When installing Microsoft SQL Server in a Unicenter NSM environment, what network
protocol must be installed for a routed environment?

A. Banyan VINES
B. Named Pipe only
C. NWLink IPX/SPX
D. TCP/IP Sockets

Answer: D



Question 2:

.What Unicenter feature allows grouping of objects based on specific criteria?

A. Object Business Views
B. View Business Objects
C. Business Process Views
D. Process Business Views

Answer: C



Question 3:

.Which of the following commands opens the Agent Browser to the Windows 2000 System
Agent so that you can configure it?

A. abrowser -c browser.caiw2ckos -s admin
B. abrowser -c browser.caiw2kos -s system
C. abrowser -c browser.caiw2kos -s admin
D. abrowser -c browser.caiW2kOs -s public

Answer: C



Question 4:

.What is the default Read-only Community String supplied when performing a Discovery
using the Unicenter Explorer?

A. hello
B. system
C. public
D. admin

Answer: C



Question 5:

.SNMP relies on which transport from the TCP/IP protocol suite?
      TestKing Computer Associates 270-231 Exam Questions & Answers
A. FTP
B. HTTP
C. TCP
D. UDP

Answer: D



Question 6:

.What command directs Event Management to refresh the active Message Record and
Message Action lists immediately with the definitions stored in the Event Management
database?

A. cawto
B. clean_sadmin
C. opreload
D. resetdsm

Answer: C



Question 7:

.What is the name of the tool available to create, modify, and delete Classes in the COR
accessible using Unicenter Explorer?

A. Class Creator
B. Class Modifier
C. Class Editor
D. Class Tools

Answer: C



Question 8:

.What Unicenter database is used to store all Discovered Objects?

A. Common Object Repository
B. Object Store
C. Tracking File
D. Workload Database

Answer: A



Question 9:

.What is the initial Jasmine ii Catalog named that maintains a namespace for all Unicenter
management components?

A. Remote Catalog
B. Server Catalog
C. Global Catalog
D. Local Catalog

Answer: C
      TestKing Computer Associates 270-231 Exam Questions & Answers


Question 10:

.What is the base software component of Agent Technology?

A. Nodeview
B. Agent View
C. System Agent
D. Agent Common Services

Answer: D



Question 11:

. When installing Microsoft SQL Server to be used byUnicenter NSM, which is the correct
sort order?

A. Dictionary order, case sensitive
B. Dictionary order, case sensitive, uppercase preference
C. Dictionary order, case insensitive
D. Dictionary order, case insensitive, uppercase preference

Answer: A



Question 12:

.What is the default Unicenter NSM Administrator username?

A. Cauniunt
B. Caunit
C. Caucint
D. Caunint

Answer: D



Question 13:

.In an Agent Configuration File, what tag defines each Configuration Set?

A. #CONFIGSET
B. #NEWCONFIG
C. #NEWSET
D. #SETFILE

Answer: A



Question 14:

.Which of the following Pollset information can be created and modified using the Pollset
Browser? (Choose two.)

A. Agent MIB Files
B. Agent Monitoring Thresholds
C. Community Names
D. DSM Domain
      TestKing Computer Associates 270-231 Exam Questions & Answers
E. Polling Intervals
F. Trap Destinations

Answer: C,E



Question 15:

.Which of the following are the main components of the WorldView Layer? (Choose three.)

A. Common Object Repository
B. Real World Interface
C. WorldView Application Programming Interface
D. WorldView Gateway

Answer: A,B,C



  Related 270-231 Exams:




  Popular Certification Exams:


646-967           LOT-711            BE-100W         E20-351           646-003
000-741           000-103            642-143         190-722           HT0-101
000-341           COG-200            920-167         HP0-X02           000-864


  Hot Certifications:


ACTC              NCSE               CDIA+           Certified SOA     ITIL
                                                     Solution
                                                     Designer


  Popular Certification Providers:


CompTIA           Tibco              Hyperion        Alcatel-Lucent    APC

				
DOCUMENT INFO