TestKing 1z0-259

Document Sample
TestKing 1z0-259 Powered By Docstoc
					               TestKing Oracle 1z0-259 Exam Questions & Answers




1z0-259
Hyperion Planning 4.1 Consultant

Exam number/code: 1z0-259
Exam name: Hyperion Planning 4.1 Consultant
Questions & Answers: 100 Q&A
Related Certifications: Oracle




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Oracle 1z0-259 questions and answers to practice for your next Oracle certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 1z0-259 brain dumps in retention
and skill building.

Oracle 1z0-259 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Oracle 1z0-259 preparation tools are the perfect fit for any Oracle certification
candidate with 1z0-259 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
               TestKing Oracle 1z0-259 Exam Questions & Answers


  Exam: 1z0-259 Certification Questions & Answers


Question 1:

What is an example of an optimal Web Form design assuming three dense dimensions?

A. Dense Dimensions in Rows and Columns, Sparse Dimensions in Page and POV
B. Dense Dimensions in Page and Columns, Sparse Dimensions in Rows and POV
C. Dense Dimensions in POV and Columns, Sparse Dimensions in Page and Rows
D. Dense Dimensions in Rows and POV, Sparse Dimensions in Page and Columns

Answer: A



Question 2:

What does selecting the Shared Members box when refreshing Security Filters do?

A. Applies security to shared members, but not base members
B. Applies security to shared members in addition to base members
C. Applies security to and creates any new shared members
D. Applies security to base members, but not shared members

Answer: B



Question 3:

When the status of a planning unit is "Under Review," who can input data?

A. Anyone with write access to the Hyperion Planning Application
B. The person that the planning unit has been promoted to
C. The person that promoted the planning unit
D. Anyone with access to the Hyperion Planning application

Answer: B



Question 4:

Which Action can be used to create Level zero blocks within Hyperion Business Rules
(HBR)?

A. Clear Data
B. Aggregate Data
C. Copy Data
D. Copy Formula

Answer: C



Question 5:

After creating a new Hyperion Planning application, what are two steps that must be taken
for it to appear as a valid Web application at the Web LogOn page? (Choose two.)

A. Restart the Web application server
               TestKing Oracle 1z0-259 Exam Questions & Answers
B. Within Hyperion Planning, select EnableWebLogOn
C. Restart the Hyperion Analytic Server
D. Run the Hyperion Configuration tool to generate a properties file.

Answer: A,D



Question 6:

If a Hyperion Business Rule has run-time prompts and the administrator wants the default
member selection on the run-time prompt window to leverage the Use Members on Form
option, in which sections of the Web form grid can prompted dimensions reside?

A. Page and column axes
B. POV axis only
C. Page axis only
D. POV and column axes
E. Page and POV axes

Answer: E



Question 7:

When using a multiple plan type application for developing Web forms, which statement is
true?

A. Web form columns can reference multiple plan types.
B. Data can only be entered when a form is associated with the account's Source Plan type.
C. The plan type for a web form can be changed after it has been assigned.
D. Web Forms can reference multiple plan types.

Answer: B



Question 8:

The administrator needs to execute several calculations sequentially against two different
databases. Which three execution options are appropriate? (Choose three.)

A. Business Rule Sequence
B. Calc script
C. Esscmd
D. Batch file

Answer: A,C,D



Question 9:

What option contributes to making an Enhanced Calc Script more flexible over a native Calc
Script?

A. @CALCMODE function
B. Run on save
C. Can be run from the Planning web
D. Run-time prompts

Answer: D
               TestKing Oracle 1z0-259 Exam Questions & Answers
Question 10:

What is the correct order Hyperion Planning will follow to generate a Web Form with
Suppress Missing data enabled?

A. Sends the query to Analytic Services; checks Metadata Security for the User; Hyperion
Planning Web Application suppresses missing data; displays Web Form to Client
B. Checks Metadata Security for the User; sends the query to Analytic Services; Hyperion
Planning Web Application suppresses missing data; displays Web Form to Client
C. Checks Metadata Security for the User; Hyperion Planning Web Application suppresses
missing data; sends the query to Analytic Services; displays Web Form to Client
D. Hyperion Planning Web Application suppresses missing data; sends the query to Analytic
Services; checks Metadata security for the user; displays Web Form to Client

Answer: C



Question 11:

In a multiple plan type application, which statement is true?

A. After the application has been set up but the Create has not been run, the Plan Type
names can be changed.
B. The Accounts dimension can be dense for one Plan Type and sparse for another Plan
Type.
C. A descendant member within the Custom dimension can be made valid for a Plan Type.
D. Security Refreshing can be limited to a Plan Type.

Answer: B



Question 12:

Which action requires a security refresh to push information to Analytic Services?

A. Assigning member access to a user
B. Adding a new user group
C. Assigning business rule access to a user
D. Adding a new user

Answer: A



Question 13:

Which two are valid Account member names that can be used in Hyperion Planning?
(Choose two.)

A. (Total Expenses)
B. 4200
C. _Gross Sales
D. 'Cost of Sales'
E. Net-Profit

Answer: B,E



Question 14:

Which action component within Hyperion Business Rules (HBR) allows for creation of all
sparse member combinations within a slice of the database?
               TestKing Oracle 1z0-259 Exam Questions & Answers
A. Clear Data component
B. Aggregate Data component
C. Custom component
D. Create Blocks component

Answer: D



Question 15:

What must an Administrator or Reports Designer do to make a .pdf report available on the
Web?

A. Assign access privileges to a report or a folder.
B. Design the report in a .pdf format.
C. Flag the report for Web viewing in the Repository.
D. Adobe Acrobat Distiller must be installed on the report viewer's computer.

Answer: A



  Related 1z0-259 Exams:




  Popular Certification Exams:


NS0-120            000-223           HP0-J22            70-301             70-223
350-040            LOT-710           70-218             Section 5:         VCP-101V
                                                        Writing
Section 2:         920-121           HP0-M25            920-139            000-864
Biological
Sciences


  Hot Certifications:


LPIC Level 2       CEA               CSA                PostgreSQL         10g DBA


  Popular Certification Providers:


ASVAB              Macromedia        BlackBerry         TruSecure          Lotus