TestKing 190-711 by lambartdennis

VIEWS: 4 PAGES: 6

									                TestKing Lotus 190-711 Exam Questions & Answers




190-711
IBM Lotus Notes Domino 7 App.Dev.Intermediate Skills

Exam number/code: 190-711
Exam name: IBM Lotus Notes Domino 7 App.Dev.Intermediate
Skills
Questions & Answers: 90 Q&A
Related Certifications: CLP



Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Lotus 190-711 questions and answers to practice for your next Lotus certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 190-711 brain dumps in retention
and skill building.

Lotus 190-711 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Lotus 190-711 preparation tools are the perfect fit for any Lotus certification
candidate with 190-711 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                TestKing Lotus 190-711 Exam Questions & Answers


  Exam: 190-711 Certification Questions & Answers


Question 1:

The Service Request database needs to be modified so that the "by Status" view displays
when the database is opened instead of the "by Date" view. Siobhan has set "by Status" to
be the default view, and can see the star icon next to "by Status" in the Views list in Domino
Designer. The "by Status" label appears in the Outline that displays when the database
opens, but the "by Date" view is always the displayed view when the database is opened.
How can Siobhan get the desired view to display when the database opens?

A. Using Domino Designer, open the frameset that displays when the database is opened. In
the main content frame, designate the "by Status" view as the Content Value.
B. Using Domino Designer, open the outline that displays when the database opens. Open
the Outline Entry Properties for the "by Status" entry, and select "Default when outline is first
opened".
C. On the Launch tab of the database Properties, select "Open designated View", and then
select "by Status" for the Name option.
D. On the Launch tab of the database Properties, select "Open designated Outline", verify
that the desired outline is specified, click "View" for the Content Type, and select "by Status".

Answer: A



Question 2:

App1.nsf needs to replicate between two servers. ServerA should only be able to add and
modify information in ServerB's replica copy of App1.nsf . ServerB should be able to pull
new and modified information from ServerA's replica copy of App1.nsf , but should not be
able to write new or modified information to ServerA's copy. Which levels of access should
each server have?

A. ServerA should have Author access to APP1.NSF on ServerB. ServerB should have
Depositor access to APP1.NSF on ServerA.
B. ServerA should have Editor access to APP1.NSF on ServerB. ServerB should have
Reader access to APP1.NSF on ServerA.
C. ServerA should have Manager access to APP1.NSF on ServerB. ServerB should have
Reader access to APP1.NSF on ServerA.
D. ServerA should have Editor access to APP1.NSF on ServerB. ServerB should have
Depositor access to APP1.NSF on ServerA.

Answer: B



Question 3:

Jerard needs to restrict access to documents that are created with the SalaryHistory form.
Only three individuals in the HR department are allowed to create, read, or edit these
documents. The three individuals are the only ones listed in the SalaryEditors group. Jerard
has added the SalaryEditors group to the database ACL, enabling Author access, and
enabling "Create documents". What should he do next to configure access?

A. Add a role calledSalaryEditors to the ACL, and associate this role with the SalaryEditors
group. Create a computed Readers field on the Form and a computed Authors field, and set
the value formula of each to "[SalaryEditors]".
B. Add a role calledSalaryEditors to the ACL, and associate this role with the SalaryEditors
group. On the Security tab of the Form Properties of the SalaryHistory form: select the
SalaryEditors group in the drop-down for "Enable as Readers"; select the SalaryEditors
group in the drop-down for "Enable as Authors".
                TestKing Lotus 190-711 Exam Questions & Answers
C. Add a role calledSalaryEditors to the ACL, and associate this role with the SalaryEditors
group. Create a computed Readers field on the Form, and set the value formula to
"[SalaryEditors]".
D. On the Security tab of the Form Properties of theSalaryHistory form: clear "All readers
and above", and select the SalaryEditors group; clear "All authors and above", and select
the SalaryEditors group.

Answer: D



Question 4:

Andre has hidden the design of a database. Which one of the following describes how to re-
sign the database with a different ID?

A. Once the design of a database has been hidden, the database cannot be re-signed.
B. Sign the design template using the new ID, and replace the design of the database with
this template.
C. Make a copy of the database without the ACL. This will unhide the design, and allow re-
signing.
D. Deselect the 'Hide formulas andLotusScript' database property and re-sign the database.

Answer: B



Question 5:

Jim created a discussion database with documents and Response documents. When
changes are made to a Response document, Jim wants to update the parent document.
Which system field in the Response document indicates the associated parent document?

A. $ParentDoc
B. $Ref
C. $ParentRef
D. $Doc

Answer: B



Question 6:

The Sales form includes the SpecialOptions multivalue field. If SpecialOptions = "" on a
selected document, what will be the result of clicking a view action containing the following
formula:

n := 1;

@DoWhile(

@Prompt([OK]; "Option " + @Text(n); SpecialOptions[n]);

n := n + 1;

n <= @Elements(SpecialOptions) )

A. An error message will be displayed.
B. A message box will display, but it will not contain any text.
C. An empty message box will display, and continue to display each time the user clicks OK.
D. A message box will display "Option 1; "

Answer: B
                TestKing Lotus 190-711 Exam Questions & Answers



Question 7:

Joan wants to create an agent that will send a memo on behalf of her boss. However, when
she saves the agent, it will not run on the server because she does not have the authority to
create agents to run on someone else's behalf. What does Joan need to do to get the right
authority?

A. Joan needs to have Manageraccess on the database ACL.
B. Joan needs to be listed in the "Run unrestricted methods and operations" security field in
the Server document.
C. Joan needs to be listed in the "Sign agents to run on behalf of someone else" security
field in the Server document.
D. Joan needs to be listed in the "Sign agents to run on behalf of someone else" security
field and be listed in the "Full access administrators" security field on the Server document.

Answer: C



Question 8:

Fred has been receiving a number of support calls from users who have customized the
Monthly Sales view. They have reordered and resized columns and set color options to the
point where the view is hard to use. What can Fred do to prevent these problems in the
future?

A. Deselect the "Editable column" option on the column properties for each column that
needs to retain its formatting.
B. Deselect the "Allow customizations" option on the Info tab of the view properties.
C. Deselect the "Resizable" option on the column properties for each column that needs to
retain its formatting, and delete the hidden columns that have the "Use value as color" option
selected.
D. Ask the Notes administrators to push a profile to the users to lock the "Disable View
updates as a background task" as selected, and the "Retain View column sorting" as
deselected in User Preferences.

Answer: B



Question 9:

Yvette has been asked to help troubleshoot a LotusScript agent that produces the weekly
Sales report. The agent is taking longer than expected to run. Which step should Yvette take
to help her analyze the agent's performance?

A. Click File > Tools > RemoteLotusScript Debugger
B. Select "Enable agent profiling" in Database Properties.
C. Select "Profile this agent" in the Agent Properties.
D. Add "Option Profile" to the "(Options)" object in the agent.

Answer: C



Question 10:

The third column of the Customer Contacts view displays the address and phone information
for a customer. This data is computed by a view column formula. Alphonse wants to use a
view action to retrieve the information displayed in this column for the current row. Which
one of the following @Functions should he use?
               TestKing Lotus 190-711 Exam Questions & Answers
A. @ColumnValue(3)
B. @GetViewInfo([ColumnValue] ; 2)
C. @ColumnValue(2)
D. @GetViewInfo([ColumnValue] ; 3)

Answer: B



Question 11:

Which one of the following would be considered a disadvantage of collecting workflow
information in a central, shared database?

A. Increases replication time
B. Requires more server disk space
C. Requires network access or remote access
D. May slow down the workflow since work is done sequentially

Answer: C



Question 12:

Susan has enabled document locking on her Lotus Domino server. She wants to lock a
document using an action button formula in a document that is currently being read. Which
formula should she use?

A. @DocLock([LOCK])
B. @DocLock([LOCKINGENABLED])
C. @Command( [EditDocument] ); @DocLock([LOCK])
D. @Command( [EditDocument] ); @Lock(@ThisDoc)

Answer: A



Question 13:

Darin is working on a project that requires him to collect information about users' desktop
configurations. He has decided to use a button formula delivered via e-mail to capture some
of this information. He wants to use an @Function that will collect the full path to the
Notes.ini file on the user's computer when the button is clicked. Which @Function should he
use?

A. @ConfigFile
B. @IniLocation
C. @NotesIniPath
D. @ConfigLocation

Answer: A



Question 14:

Enrique would like to add a Cancel Edit button to his form so that users have a quick way to
close a document without saving their changes. Which formula should he use in the form
action?

A. FIELDSaveOptions := 1; @Command([FileCloseWindow])
B. FIELDSaveOptions := 0; @Command([CloseWindow])
C. SaveOptions := "1"; @CloseWindow
               TestKing Lotus 190-711 Exam Questions & Answers
D. SaveOptions := "0"; @Command([FileCloseWindow])

Answer: B



Question 15:

The SalesOrder form in the Sales database includes a table of customer contact data at the
top of the form. Joan, the Sales manager, has asked Omari to add a button to the main view.
When the button is clicked, Joan would like her staff to see just the customer contact data
from the selected document, without actually opening the full form. How can Omari provide
this functionality?

A. Open theSalesOrder form and highlight the table of customer contact data. From the
Form Properties, select "Add header to form" and save the form. Add a view action
containing the formula: @DialogBox( CustomerName;
[USEHEADER]:[READONLY]:[SIZETOTABLE]; "SalesOrder" )
B. Create aCustInfo form, and copy the customer data labels and fields from the main form
into a layout region on this new form. Add a view action containing the formula:
@DialogBox( "CustInfo"; [NOCANCEL]:[SIZETOLAYOUT]; CustomerName )
C. Open theSalesOrder form and highlight the table of customer contact data. In the Form
Properties, select "Add header to form" and save the form. Add a view action containing the
formula: @DialogBox( "SalesOrder"; [USEHEADER]:[READONLY]:[SIZETOTABLE];
CustomerName )
D. Create aCustInfo form, and copy the table of customer data from the main form into this
new form. Add a view action containing the formula: @DialogBox( "CustInfo";
[AUTOHORZFIT]:[AUTOVERTFIT]:[READONLY]:[SIZETOTABLE]; CustomerName )

Answer: D



  Related 190-711 Exams:




  Popular Certification Exams:


HP0-381           922-099            HP0-Y23           000-928            MD0-205
9A0-057           920-253            9A0-055           HP0-W02            70-526
HP0-891           642-504            CISSP             Section 5:         NS0-121
                                                       Mathematics


  Hot Certifications:


MCSE 2003         Cognos cert        iNet+             CSND               CSA


  Popular Certification Providers:


Gmat              Juniper            Sybase            Fujitsu            Altiris

								
To top