Docstoc

TestKing 000-842

Document Sample
TestKing 000-842 Powered By Docstoc
					                 TestKing IBM 000-842 Exam Questions & Answers




000-842
Rational Functional Tester for Java

Exam number/code: 000-842
Exam name: Rational Functional Tester for Java
Questions & Answers: 54 Q&A
Related Certifications: Solution Designer




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the IBM 000-842 questions and answers to practice for your next IBM certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 000-842 brain dumps in retention
and skill building.

IBM 000-842 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! IBM 000-842 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification
candidate with 000-842 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing IBM 000-842 Exam Questions & Answers


  Exam: 000-842 Certification Questions & Answers


Question 1:

Given the following manual verification point
vpManual ("manual1", "The rain in Spain", "The Rain in Spain").performTest();
What are the results?

A. The two strings are the same, and a pass would be generated in the log
B. The syntax is incorrect, so this would not compile
C. The two strings are different, and a fail would be generated in the log
D. This will compile but the parameters are mixed up, and a fail would be recorded in the
log. The correct syntaxis:vpManual ("The rain in Spain", "The Rain in Spain",
"manual1").performTest();

Answer: C



Question 2:

Which three statements are true about HelperSuper classes? (Choose three.)

A. Scripts cannot shareHelperSuperclasses.
B. Scripts can inherit from multipleHelperSuperclasses.
C. Scripts can inherit from aHelperSuperclass that resides in a .jar file.
D. Scripts can shareHelperSuperclasses.

Answer: B,C,D



Question 3:

What is the best practice when changing object maps that are already assigned to
Functional Test projects?

A. modify the XMLfile,configurations.rftcfg, locate the object map section, enter the proper
object and save the XML file
B. highlight the project in the Functional Test projects, right-click, select Properties >
Functional Test project and browse to the new object map
C. record a new script, select the new Functional Test project, click next and browse to the
new test object map
D. right-click the test object map in the script explorer, choose the Open option and make
necessary changes

Answer: B



Question 4:

If a test fails because the tester has updated the test data, what should the tester do to
prevent continued failures?

A. change the test data
B. re-record the test
C. use the comparator and update the baseline data
D. nothing, because the test is supposed to fail
                  TestKing IBM 000-842 Exam Questions & Answers
Answer: C



Question 5:

Which three methods write to the RFT log? (Choose three.)

A. logDefect()
B. logSuccess()
C. logWarning()
D. logInfo()
E. logError()

Answer: C,D,E



Question 6:

When you set break points, why does the script not stop at the break points and switch over
to the debug perspective?

A. This is a known eclipse bug in version 6.1 and has been corrected in the latest release or
last interim fix
B. Either the icon or debug functional tester script was not invoked or the shift + F11 menu
option was not invoked
C. The break point has already been recognized by the JVM and the break point needs to be
toggled
D. The debug perspective is not listed as an available perspective when trying to debug a
script

Answer: B



Question 7:

Which feature is NOT offered by the Object Map interface?

A. the ability to delete test objects that are not referenced by any scripts
B. the ability to delete scripts that do not reference any test objects in the object map
C. the ability to find all test objects not referenced by scripts
D. the ability to merge two test objects

Answer: B



Question 8:

Which branches under Preferences contain specific settings to enable the ClearCase
integration?

A. Functional Test and Run/Debug
B. Workbench and Test
C. Workbench and Team
D. Plug-in Development and Functional Test

Answer: C



Question 9:
                 TestKing IBM 000-842 Exam Questions & Answers
When you enable web browsers, what is the best way to select the Linux or UNIX web
browser?

A. Modify the Internet Explorer settings to refer to a Linux or Unix web browser
B. Modify the registry to enable Linux or Unix web browser support
C. You use the Search button, choose Search In, browse to the executable, and provide all
the needed parameters
D. You use the Search button, choose Search All, select the executable, and provide all the
needed parameters.

Answer: C



Question 10:

While recording a script, the recording monitor _____.

A. is only displayed on the toolbar
B. displays a message for each action
C. does not appear
D. appears at the conclusion of recording

Answer: B



Question 11:

What must you do to view a comparator of a failed verification point from an RFT text log?

A. log results in another format since you cannot open a comparator from a text log
B. right-click on the test log and select Failed Verification Points from the right-click menu,
then select the verification point you want to view
C. open the test log, right-click on the verification point line you want to view and select View
Results from the right-click menu
D. open a web browser and browse to open the file: \<project_path>
\<log_name>\<log_vp_name>.rftvd for the verification point you want to view

Answer: B



Question 12:

Which regular expression offers a successful way to ensure the order number is a 1 to 3-
digit number in the following format? Your order number is 125.

A. Your order number is [0-9]{1,3)\.
B. Your order number is [0-9]{3}.
C. Your order number is [0-9]{1,3).
D. Your order number is [0-9]{3}\.

Answer: A



Question 13:

What is the effect the Clear State on Close setting in the Object Map interface when you exit
the object map?

A. All new test objects will be accepted by changing the New designation to Accepted for the
test object.
                 TestKing IBM 000-842 Exam Questions & Answers
B. All new test objects will be accepted by removing the "New" designation from the test
object.
C. All test objects that have not been accepted will continue to have a designation of "New."
D. All unused test objects will be removed from the map.

Answer: B



Question 14:

Given the following:
ProcessTestObject pid = startApp("ClassicsJavaA");
What are two valid methods one can call with a ProcessTestObject? (Choose two.)

A. pid.find(atDescendant("value", "OK"))
B. OK(pid).click()
C. pid.getObjects();
D. pid.duplicate()
E. pid.kill()

Answer: A,D



Question 15:

How many default Java environments can you have within one configuration of Rational
Functional Tester?

A. You can change the java environments dynamically when testing different applications.
B. only one
C. one for each instance of the application under test
D. as many default Java environments as are needed to do testing

Answer: B



  Related 000-842 Exams:




  Popular Certification Exams:


HP0-J21            70-646             70-222            000-904            HP0-795
000-425            LOT-803            1z0-212           HP0-M24            9E0-851
9L0-613            000-438            HP0-J25           000-889            190-711


  Hot Certifications:


CLP                TCM V2R5           ISEB              6 CNA              MCSE 2008


  Popular Certification Providers:
        TestKing IBM 000-842 Exam Questions & Answers

Avaya    ISEB          HDI           McAfee         MCAT

				
DOCUMENT INFO