TestKing 000-751 by lambartdennis

VIEWS: 7 PAGES: 5

									                 TestKing IBM 000-751 Exam Questions & Answers




000-751
Retail Store Technical Solutions

Exam number/code: 000-751
Exam name: Retail Store Technical Solutions
Questions & Answers: 153 Q&A
Related Certifications: Certified Specialist




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the IBM 000-751 questions and answers to practice for your next IBM certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 000-751 brain dumps in retention
and skill building.

IBM 000-751 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! IBM 000-751 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification
candidate with 000-751 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                  TestKing IBM 000-751 Exam Questions & Answers


  Exam: 000-751 Certification Questions & Answers


Question 1:

If 4690 OS controller processor performance is consistently at or above 90%, which of the
following should be checked first?

A. Print queue
B. Store status
C. Controller status
D. Sales support background message
E. System message

Answer: A



Question 2:

A retailer is having a problem with the terminal sales application abending on the front
terminals through the day. When the application abends, it only occurs on one terminal at a
time. What is the best documentation to gather to analyze the problem?

A. Terminal Abend Log
B. Terminal Storage Dump
C. Keyed File Analysis
D. LAN Trace Report
E. Controller Dump

Answer: B



Question 3:

Which of the following test methodologies should be used when evaluating a new OS
maintenance package?

A. Regression test
B. Unit test
C. Performance test
D. Functional verification test

Answer: A



Question 4:

Solutions Assurance Review (SAR) provides a framework to determine technical feasibility
of the solution, whether the solution can be implemented, and if it meets customer
expectations. SAR should include which of the following?

A. A code review
B. A SESSION TO DESIGN THE SOLUTION
C. A record of issues considered in the design
D. A method to assign responsibilities

Answer: C
                  TestKing IBM 000-751 Exam Questions & Answers
Question 5:

A retailer proposes using Ethernet for Multiple Controller Feature (MCF) and Terminal
Controller Communications (TCC), and token ring TCP/IP to their host for credit
authorization. What is wrong with this solution?

A. Only one LAN adapter is supported in a 4690 controller
B. TCC and MCF must use the same network card.
C. TCP/IP cannot be configured on token ring if MCF and TCC are both Ethernet.
D. SNA and TCP/IP cannot coexist in the same local area network.
E. TCC runs more efficiently over token ring, but TCP/IP runs more efficiently over Ethernet.

Answer: C



Question 6:

Which of the following must be done in order for a retailer to add a second cash drawer to
their existing system?

A. Update terminal load definition
B. Change terminal device group/characteristics
C. Install the multiple currency feature
D. Purchase a Y-connector for the Number 3 port.

Answer: B



Question 7:

Which milestone needs to be accomplished first before implementing a training program for
store personnel?

A. Develop support plan
B. Install training lane/station
C. Install first store
D. Develop store procedures

Answer: D



Question 8:

During a demonstration of a 4690 multiple controller environment, the retailer asks about
making the CC controller the primary LAN TCC controller. Where is this configured?

A. Terminal Configuration
B. System Configuration
C. Controller Configuration
D. Application Personalization
E. System Request functions

Answer: B



Question 9:

Which of the following statements best describes the maximum partition size supported on a
4690 OS controller hard drive?
                 TestKing IBM 000-751 Exam Questions & Answers
A. There are no restrictions on partition size or hard disk size
B. Up to a 4 GB partition with the restriction that the hard drive must be the same size as the
partition
C. Up to a 4 GB partition on a 4GB or larger hard drive
D. As many 4 GB partitions as will fit on the hard drive

Answer: C



Question 10:

A retailer is planning to move from their current POS system to the IBM 4690 system. Which
of the following would be the most useful measurement to help determine the baseline
performance of the retailer current POS system for future comparison?

A. Average number of lines per page
B. Average number of items per order
C. Average transactions per customer.
D. Average transaction per hour ring time

Answer: D



Question 11:

Which of the following should be done to clear the NVRAM on a 4694-2xx register?

A. Reload the BIOS
B. Run ADRCLR94.EXE.
C. Boot into BIOS and reset it.
D. Reset NVRAM from terminal functions menu.

Answer: B



Question 12:

A retail customer headquarters wants to retrieve reports hourly from their stores. Which of
the following is most relevant to determine if this is possible?

A. LAN speed within the store
B. Type of database being used to store data
C. Average transactions per hour
D. Size of the file being transferred to the home office

Answer: D



Question 13:

What pieces of information are required when opening a software problem with IBM?

A. Re-create steps
B. IBM customer number
C. Store options
D. Software level
E. Store phone number
F. Serial number

Answer: A,B
                TestKing IBM 000-751 Exam Questions & Answers



Question 14:

A Retail Technical Specialist sees a return code of 8020400C on the System Messages
screen. Where would she look up this error code?

A. 4690 Problem Determination Guide
B. Supermarket Guide to Operations
C. 4690 Messages Guide
D. 4690 User Guide

Answer: B



Question 15:

Result of commands run by the Remote Command Processor can be found in what status
file in the ADX_SDT1 directory?

A. ADXCSHSF.DAT
B. ADXHSCSF.DAT
C. ADXLSCCF.DAT
D. ADXCSCCL.LOG

Answer: A



  Related 000-751 Exams:




  Popular Certification Exams:


Section 1:       190-521             117-199         50-653           000-084
Critical Reading
2B0-015          LOT-835             000-918         000-870          642-061
UM0-100          0B0-104             642-373         646-227          000-996


  Hot Certifications:


HDA               Solution           Network+        A+               F5
                  Designer


  Popular Certification Providers:


3COM              Cognos             BICSI           HDI              McData

								
To top