TestKing 000-330 by lambartdennis

VIEWS: 2 PAGES: 5

									                 TestKing IBM 000-330 Exam Questions & Answers




000-330
Power Systems Technical Support for AIX and Linux

Exam number/code: 000-330
Exam name: Power Systems Technical Support for AIX and Linux
Questions & Answers: 115 Q&A
Related Certifications: Certified Specialist, Solutions Expert




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the IBM 000-330 questions and answers to practice for your next IBM certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 000-330 brain dumps in retention
and skill building.

IBM 000-330 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! IBM 000-330 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification
candidate with 000-330 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing IBM 000-330 Exam Questions & Answers


  Exam: 000-330 Certification Questions & Answers


Question 1:

Which of the following provides a browser-based method to monitor energy usage for all
connected devices?

A. Suite Attach Kit
B. Rack Security Kit
C. Intelligent PDU Plus
D. Ruggedize Rack Feature

Answer: C



Question 2:

Who is responsible for setup of the JS22 and Power 520 servers?

A. IBM Customer Engineer
B. Customer
C. IBM Distributor
D. Business Partner

Answer: B



Question 3:

A company with a large number of AIX and Linux images needs to make management,
provisioning, and monitoring more efficient. Which of the following meet the customer
requirement?

A. IBM Director Agent
B. Performance Toolbox
C. Cluster Systems Manager (CSM)
D. Network Install Manager (NIM)

Answer: C



Question 4:

The improved latency of the Integrated Virtual Ethernet Adapter (IVE) can be attributed to
which of the following?

A. Direct connection to Virtual Memory Manager (VMM)
B. Direct connection toPCIe Bus
C. Direct connection to multiple port groups
D. Direct connection to GX+ Bus

Answer: D



Question 5:

A mid market customer wants to compare Power Systems performance to HP PA-RISC
performance from a complete systems perspective. Which performance metric should be
                 TestKing IBM 000-330 Exam Questions & Answers
used?

A. SPECint 2006
B. SWAP
C. RPE2
D. rPerf

Answer: C



Question 6:

Which of the following does IBM Fix Central provide to customers?

A. Subscription based on-site service agreement for regularly scheduled system
maintenance.
B. Customer hotline for immediate dispatch of service personnel for critical issues.
C. Web site access to PTFs and updates for system software, hardware, and operating
systems.
D. Designated local service center for each customer location with a maintenance contract.

Answer: C



Question 7:

Which of the following must be used when implementing Partition Mobility?

A. Shared Ethernet adapter
B. Dedicated Ethernet adapter
C. Integrated Virtual Ethernet Adapter
D. Integrated Ethernet adapter

Answer: A



Question 8:

A Power Systems customer is ordering a new 550. They will mirror rootvg and are
concerned
about single points of failure. Which of the following features should be ordered?

A. Dual I/O planar, extra media bay, dual disk drives
B. Dual I/O planar, dual disk drives, dual SAS adapters
C. Split backplane, dual disk drives, an additional SAS adapter
D. Dual disk drive enclosures, dual disk drives, extra media bay

Answer: C



Question 9:

On a recent sales call, TestKing.com stated that they needed to increase the capacity of
their IBM servers running Oracle databases. Which tools can be used to assist in
determining a new system?

A. System Planning Tool
B. IBM Power Systems Performance Report
C. The IBM Sizing Questionnaires
D. eConfig from IBM
                 TestKing IBM 000-330 Exam Questions & Answers
Answer: C



Question 10:

How many network cards can be added to the JS12 and JS22 Blades?

A. JS12 = 2, JS22 = 2
B. JS12 = 2, JS22 = 1
C. JS12 = 1, JS22 = 1
D. JS12 = 1, JS22 = 2

Answer: A



Question 11:

How does First Failure Data Capture (FFDC) contribute to the overall RAS characteristics of
a Power server?

A. Enables data capture by Electronic Service Agent
B. Eliminates the need to recreate most problems
C. Reports problems to the Hypervisor
D. Captures failure information in special purpose diagnostic registers

Answer: B



Question 12:

Which of the following is a competitive advantage of PowerVM Enterprise Edition?

A. Ability to move running applications between partitions
B. Ability to manage multiple servers
C. Ability to move running partitions between systems
D. Ability to rapidly deploy applications

Answer: C



Question 13:

A customer currently has five partitioned POWER4 systems and is adding three new
POWER6
systems with CoD. What action should be taken to assure proper HMC support for the
combined
environment?

A. Order a new HMC to support the POWER6 systems.
B. Connect the new POWER6 systems to the existing HMC.
C. Replace the existing HMC with the most current model.
D. Update the microcode on the existing HMC to the latest level.

Answer: A



Question 14:

Which of the following organizations provide support for Linux on a Power server?
                TestKing IBM 000-330 Exam Questions & Answers
A. IBM Global Services only
B. The Linux distributors only
C. The Linux distributors and IBM Global Services
D. The Linux distributors and theLinux Technology Center

Answer: C



Question 15:

A healthcare company currently uses Solaris servers and Windows servers. The IS manager
is
not familiar with Power Systems and is asking questions about differentiating technologies.
Which
of the following attributes provides the most important business value?

A. Number of cores per chip
B. Number of threads per core
C. Number of transistors and cache
D. Number of RAS capabilities and features

Answer: D



  Related 000-330 Exams:




  Popular Certification Exams:


4A0-100           642-522            CISM              000-103           000-419
000-293           1z0-026            70-340            1z0-101           920-196
0B0-106           50-664             Section 3:        000-700           JN0-311
                                     Physical
                                     Sciences


  Hot Certifications:


F9CD              NACA               Certified         Master CIW        CCA 4.0
                                     Backup and        Admin
                                     Recovery
                                     Engineer


  Popular Certification Providers:


ISEB              Tibco              ECCouncil         Nortel            Checkpoint

								
To top