Quantum optics and quantum information

Document Sample
Quantum optics and quantum information Powered By Docstoc
					Schedule for kick-off Advanced Optics and Photonics Linné grant 2008-08-21

Location:    Albanova, room FB42
             Lunch, room FB41
             Buffé dinner at Svea Bowlinghall, Sveavägen 118, 113 50 Stockholm

09:00- 10:30 Discussions between co-applicants, closed meeting,
             at seminar room A3:1003 at level 3.

Start of the general program in room FB42
10:30-10:45 Coffee
10:45-11:05 20 min introduction
11:05-11:50 3 x 15 min talks, Nanophotonic devices,
               11:05-11:20 Min Qiu
               11:20-11:35 Lars Thylén
               11:35-11:50 Alex Grishin
11:50-12:00 Group photo on the grand staircase

12:00-13:00 Lunch, room FB41

13:00-14:30 6 x 15 min talks, Functional optical materials
            13:00-13:15 Fredrik Laurell, Carlota Canalias
            13:15-13:30 Michael Fokine
            13:30-13:45 Sebastian Lourdudoss
            13:45-14:00 Anand Srinivasan
            14:00-14:15 Jan Linnros
            14:15-14:30 Bozena Jaskorzynska
14:30-15:00 Coffee
15:00-16:15 5 x 15 min. Functional optical materials, cont.,
            15:00-15:15 Min Qiu
            15:15-15:30 Richard Schatz
            Quantum information and communication
            15:30-15:45 Gunnar Björk
            15:45-16:00 Mohamed Bourennane
            16:00-16:15 Marcin Swillo
16:15-16:45 Break
16:45-17:15 2 x 15 min. Near-field optics
            16:45-17:00 Saulius Marcinkevius
            17:00-17:15 Sergei Popov

18:30-19:30 Buffé dinner at Svea Bowlinghall, Sveavägen 118.
            http://www.sveabowlinghall.se/
19:30-21:30 Cosmic bowling (optional but free). We have reserved 7 lanes including shoes
            and balls