BUSINESS OBJECTS SABE301 by certsking

VIEWS: 23 PAGES: 6

Enjoy free SABE301 exam preparation material. Certsking.com is the industry leader in all BUSINESS OBJECTS and other IT certification preparation products. BUSINESS OBJECTS, BOCP SABE301 and all other exam products are provided with full technical support and money back guarantee.

More Info
									           www.certsking.com




                        BOCP Exam-SABE301
        BusinessObjects(TM) Enterprise Certified Professional
                          XI - Level Two

                           http://www.certsking.com/SABE301.html



                                        Total Questions:                      10




For interactive and self-paced preparation of exam SABE301, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    1
      Question: 1.

      Which Crystal Reports Page Server setting should you use to prevent users from running on-demand reports
      containing queries that return excessively large record sets?

      A. SQuestionL_MAX_ROWS
      B. Limit SQuestionL Cursor Fetch Size
      C. Preview Sample Data
      D. Database Records to Read When Previewing or Refreshing a Report

                                                                                             Answer: D


      Question: 2.

      You’re currently run you BusinessObjects Enterprise system on multiple servers. You want to add another
      Crystal Reports Job Server service to the machine running the Crystal Reports Job Server service. Using the
      Add Server Wizard in the Central Configuration Manager, which three tasks must you perform? (Choose three.)

      A. Synchronize the server
      B. Start the server
      C. Create the server
      D. Enable the server

                                                                                         Answer: B, C, D


      Question: 3.

      When a scheduled Crystal Report runs successfully, which server notifies the Central Management Server
      (CMS) of the instance status?

      A. Crystal Reports Page Server
      B. Output File Repository Server
      C. Crystal Reports Job Server
      D. Web Application Server

                                                                                             Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam SABE301, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                             2
      Question: 4.

      Which three statements describe the role of the Web Intelligence Report Server? (Choose three.)

      A. Fulfills on demand Web Intelligence report requests
      B. Updates the Central Management Server (CMS) with instance status
      C. Processes scheduled Web Intelligence report requests
      D. Creates report instances for Web Intelligence report reports

                                                                                           Answer: A, C, D


      Question: 5.

      Which two statements describe situations that will benefit from using server groups? (Choose two.)

      A. You intend to cluster the Central Management Server (CMS).
      B. Datasources are located in geographically dispersed locations.
      C. Some processing servers are configured for specific databases.
      D. You are using a web farm.

                                                                                             Answer: B, C


      Question: 6.

      When you install BusinessObjects Enterprise, what is the minimum disk space required for the drive holding
      the TEMP directory?

      A. 100 MB
      B. 500 MB
      C. 700 MB
      D. 1000 MB

                                                                                               Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam SABE301, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                             3
      Question: 7.

      What is a requirement for a client running the Central Management Console?

      A. The Publishing Wizard must be installed
      B. All BusinessObjects Enterprise servers must be installed
      C. Network connectivity to the Central Management Server (CMS)
      D. Network connectivity to the Production Database

                                                                                                 Answer: C


      Question: 8.

      Where do you configure the BusinessObjects Enterprise Web Component Adapter (WCA)? (Choose two.)

      A. wcaconfig.ini file in the InfoView directory
      B. web.config file in the WebContent directory
      C. Central Configuration Manager
      D. Central Management Console

                                                                                               Answer: A, B


      Question: 9.

      When you install BusinessObjects Enterprise, a number of options are available from the initial Install type
      screen. Select three of the options that appear on this screen. (Choose three.)

      A. Expand
      B. New
      C. Custom
      D. Silent Installation

                                                                                             Answer: A, B, C




For interactive and self-paced preparation of exam SABE301, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                                   4
      Question: 10.

      When does Crystal Reports communicate with the Business Objects Enterprise infrastructure?

      A. When opening a report from the Enterprise folders
      B. When opening a successful report instance sent as an email attachment by the Crystal
      Reports Job Server
      C. When importing a Crystal Reports from the Input File Repository Server (FRS)
      D. When scheduling a Crystal Reports from the Central Management Console (CMC)

                                                                                                Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam SABE301, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                          5
        Thank You For Trying Our Demo




                        BOCP Exam-SABE301
        BusinessObjects(TM) Enterprise Certified Professional
                          XI - Level Two

                           http://www.certsking.com/SABE301.html



      If you have any questions or difficulties regarding this
      product, feel free to contact Us.
      For interactive and self-paced preparation of exam SABE301, try our
      practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
      features!




For interactive and self-paced preparation of exam SABE301, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    6

								
To top