Docstoc

HP2-Z05 questions and answers

Document Sample
HP2-Z05 questions and answers Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 AIS EXAM HP2-Z05
 Selling the HP ProCurve Portfolio
 http://www.examsking.com/HP2-Z05.html
                                         Exams King

                                         www.examsking.com
Question: 1


How can HP ProCurve Manager Plus (PCM+) help to sustain energy-efficient operations?

A. automates and streamlines network management operations in the data center
B. activate Power over Ethernet Plus (PoE+) so that every device receives only the power that it needs
C. enforce policies that automatically shut down Power over Ethernet (PoE) ports during non-business hours
D. configure switches to run services locally instead of on separate appliances, minimizing fans and power
supplies

                                                                                       Answer: C



Question: 2


What has HP ProCurve designed in several of its high-speed switches to consolidate the function of many
individual chips, including software, onto a single chip?

A. VoIP
B. ASIC
C. IPS
D. PoE

                                                                                       Answer: B



Question: 3


Which OSI Layer functionality enables a switch to route traffic?

A. Network Layer (Layer 3)
B. Physical Layer (Layer 1)
C. Data Link Layer (Layer 2)
D. Transport Layer (Layer 4}

                                                                                       Answer: A



For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Z05, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                          2
Question: 4


What is a VLAN?

A. a LAN that does not use wires and is enabled by wireless technology
B. a large, geographically dispersed network consisting of two or more LANs
C. a network that allows secure private data to be sent through a public network
D. a logical division within a physical network that divides devices into separate broadcast domains

                                                                                         Answer: D



Question: 5


A company's private network is divided into several subnets. Which devices can allow traffic to flow between
the subnets? (Select two.)

A. router
B. hub
C. standalone access point
D. Layer 2 switch
E. Layer 3 switch

                                                                                       Answer: A, E



Question: 6


Which devices are often located in the network core?

A. workstations, laptops, and Layer 2 switches
B. Layer 2 switches and wireless access points
C. VoIP phones, multimedia devices, and printers
D. high-end routers, routing switches, servers, and other mission critical resources

                                                                                         Answer: D



For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Z05, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                            3
Question: 7


Which device provides dedicated bandwidth to every connected workstation but is only capable of
forwarding data within the VLAN in which the traffic originates?

A. router
B. Layer 2 switch
C. Layer 3 switch
D. hub

                                                                                         Answer: B



Question: 8


Which network layer includes switches, wireless access points, and other devices to which users directly
connect?

A. core layer
B. distribution layer
C. access layer
D. user layer

                                                                                         Answer: C



Question: 9


A customer is looking for an easy-to-use, low-cost modular alternative to the fixed-port switches. The switch
needs to provide basic routing capabilities but not full intelligence- Which series of ProCurve Networking
switches would offer the best alternative?

A. 2610-PWR
B. 5400zl
C. 4200vl
D. 8212zl

                                                                                         Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Z05, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                             4
Question: 10


Which HP ProCurve products share common accessories and software and therefore offer a more unified
infrastructure?

A. 4200vl and 6600 Switch Series
B. 5400zl and 8200zl Switch Series
C. 3400cl and 3500yl Switch Series
D. 2810G and 291 Oal Switch Series

                                                                                      Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Z05, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                   5
  Thank You For Trying Our Demo




                                AIS EXAM HP2-Z05
                      Selling the HP ProCurve Portfolio
                       http://www.examsking.com/HP2-Z05.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Z05, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Z05, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:24
posted:6/16/2010
language:English
pages:6
Description: This free HP HP2-Z05 exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific HP2-Z05 product page for more HP2-Z05 preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.