Docstoc

GEGURITAN

Document Sample
GEGURITAN Powered By Docstoc
					PRAMESTA ANNISA.S

082114227


            KEMBANG     MELATI
     Sedhompol kembang melati kang mas wus kirim marang sliramu

     Kirimake tiba ngambang ing teras ngarep omahmu

     Wujud tresno marang sliramu lan teko mu

     Neng kotaku lan atiku

            Sarayo manuk-manuk padha pista

            lan wengi wus nunggu

            Kanthi kekidhungan kang banget biru

     MALDINIKU…

     Apa sliramu isih sumelang tekane pesta kuwi

     Sakwise suwe ora ketemu sliramu…



            ANGIN
     Angin mlakumu ngggawe miyak rambutmu

     Angin mlakumu gawe nyebar gandha arum kembang melati khas
     wewangimu,

            Angin gawa aku neng yayiku ben saben dina aku isa ing
            sandinge

            Angin gawa pangrasaanku iki marang slirae ben ngerti
            apa sing aku rasakke,

     Angin Aku tresna marang slirae

     Saben dina cah ayu, aku mikir slirae.