Docstoc

Oracle 1z0-238 study guide

Document Sample
Oracle 1z0-238 study guide Powered By Docstoc
					Oracle 1z0-238 R12 Oracle: install,Patch and Maintain Oracle Applications Other Oracle Certification Certification




  1z0-238 Other Oracle Certification
  Oracle R12 Oracle: install,Patch and Maintain Oracle Applications

  Practice Exam: 1z0-238 Exams
  Exam Number/Code: 1z0-238
  Exam Name: R12 Oracle: install,Patch and Maintain Oracle Applications
  Questions and Answers: 223 Q&As
  ( Other Oracle Certification )


  "R12 Oracle: install,Patch and Maintain Oracle Applications", also known as
  1z0-238 exam, is a Oracle certification.With the complete collection of                 E x a m : 1z0-238
  questions and answers, TestInside has assembled to take you through 223
  Q&As to your 1z0-238 Exam preparation. In the 1z0-238 exam resources, you will cover every field and category in
  Oracle Certification helping to ready you for your successful Oracle Certification.


  Quality and Value for the 1z0-238 Exam TestInside Practice Exams for Oracle Other Oracle Certification
  Certification 1z0-238 are written to the highest standards of technical accuracy, using only certified subject matter
  experts and published authors for development.


  TestInside provide the professional Q&A.

  1. We offer free update service for three month.
  After you purchase our product, we will offer free update in time for three month.


  2. High quality and Value for the 1z0-238 Exam.
  1z0-238 simulation test questions, including the examination question and the answer, complete by our senior IT
  lecturers and the Other Oracle Certification product experts, included the current newest 1z0-238 examination
  questions.


  3. 100% Guarantee to Pass Your Other Oracle Certification exam and get your Other Oracle Certification Certification.


  If you do not pass the Oracle Certification 1z0-238 exam (R12 Oracle: install,Patch and Maintain Oracle Applications)
  on your first attempt using our TestInside testing engine and pdf file, we will give you a FULL REFUND of your
  purchasing fee.



  use TestInside 1z0-238 Q&A ensure you pass the exam at your first try.

  TestInside professional provide Other Oracle Certification 1z0-238 the newest Q&A, completely covers 1z0-238 test
  original topic. With our complete Other Oracle Certification resources, you will minimize your Other Oracle
  Certification cost and be ready to pass your 1z0-238 tests on Your First Try, 100% Money Back Guarantee included!


  Oracle 1z0-238 Test belongs to one of the Other Oracle Certification certified test, if needs to obtain the Other Oracle
  Certification certificate, you also need to participate in other related test, the details you may visit the Other Oracle
  Certification certified topic, in there, you will see all related Other Oracle Certification certified subject of examination.



  TestInside Testing Engine Features

  Comprehensive questions and answers about 1z0-238 exam
1z0-238 exam questions accompanied by exhibits
Verified Answers Researched by Industry Experts and almost 100% correct
1z0-238 exam questions updated on regular basis
Same type as the certification exams, 1z0-238 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).

Tested by multiple times before publishing
Try free 1z0-238 exam demo before you decide to buy it in TestInside.com.
Note:This pdf demo do not include the question's picture.




Exam : Oracle 1Z0-238
Title : R12 Oracle: install,Patch and Maintain Oracle Applications




1. You run the AD Administration utility and select the Relink Applications programs.
You answered the following questions during the utility run:
Do you wish to proceed with the relink [Yes]? (You answer Yes.)
Enter the list of products to link ("all" for all products) [all]? (You answer "ad." )
Do you want to generate specific executables for each selected product [No]? (You answer Yes.)
AD Administration can relink your Oracle Applications programs with debug
information. Oracle recommends that you do not relink your programs
with debug information unless asked to do so by Oracle Support Services.
Do you want to relink with debug information [No]? (You answer No.)
What is the next question asked by adadmin?
A.It gives you a list of all executables to choose from.
B.It gives you the list of "ad" executables to choose from.
C.It gives you the list of all executables except "ad" to choose from.
D.It asks no question. It displays the message "Review the messages above, then press [Return] to continue."
Answer: D


2. What are the two occasions when it is appropriate to run "Compile APPS schema" by using the AD Administration
utility in the Oracle Applications R12 E-Business Suite environment? (Choose two.)
A.during the Oracle Applications R12 E-Business Suite upgrade process
B.when custom packages are moved to the APPS schema and need to be compiled
C.after enabling the multiple reporting currencies in the Oracle Applications R12 E-Business Suite environment
D.after enabling the multiorganization functionality in the Oracle Applications R12 E-Business Suite environment
E.when encountering invalid objects in the SYS and SYSTEM schemas in the Oracle Applications R12 E-Business
Suite database
Answer: AB


3. Identify two ways in which you validate the APPS schema in the Oracle Applications R12 E-Business Suite setup.
(Choose two.)
A.Run the /appsutil/scripts//advrfapp.sh script.
B.Run the AD Administration utility in noninteractive mode with the default file having
menu_option=VALIDATE_APPS.
C.Run the AD Administration utility in interactive mode, and then select Compile/Reload Applications Database
Entities menu > Compile APPS Schema option.
D. Use SQL*PLUS / @$AD_TOP/admin/sql/advrfapp.sql .
Answer: BD


4. You discover that you will be applying an application patch on your APPL_TOP by using AutoPatch, which
contains a compatible feature, the prereq line.
To ensure that the automatic, prerequisite patch-checking feature operates during the application of the patch, you
must run AD Administration, Maintain Snapshot Information, then perform some key tasks, and then AutoPatch.
Select four key Maintain Snapshot Information tasks or combination of tasks that will ensure that the prerequisite
patch-checking feature operates during the application of the patch. (Choose four.)
A.Update a current view snapshot, or create a named snapshot.
B.Export a snapshot to a file, and then delete the named snapshot.
C.Import an up-to-date snapshot from a file from a different APPL_TOP.
D.List snapshots, delete the named snapshot, and create a named snapshot.
E.Copy the existing snapshot, delete the named snapshot, and then create a named snapshot.
Answer: ACDE


5. AD Administration contains a utility named Maintain Snapshot Information. Which statements correctly describe
the functionality of this utility? (Choose all that apply.)
A.You can create a copy of an existing snapshot.
B.You can delete the current view snapshot.
C.You can create a list of the current view and named snapshots stored in your system.
D.You can export an existing snapshot to a file for storage or to another system.
E.You can update the current view snapshot with any changes to the snapshot since the last update.
Answer: ACDE


6. After the successful installation of Oracle Applications Release 12, environment files are created.
Which environment file is used to identify and describe third-party and custom applications linked with Oracle
Applications?
A.the context file
B.the devenv.env file
C.the fndenv.env file
D.the adovars.env file
E.the adconfig.txt file
Answer: B


7. Which command can be used only with a single-node installation?
A.rapidwiz -restart
B.rapidwiz -techstack
C.rapidwiz -servername
D.rapidwiz -silent -config
Answer: C


8. What is the default value of ?
A.APPS_
B.APPS_
C._
D._
E.APPS_
Answer: D


9. You want to apply a patch on your Oracle Applications system. Before doing this, you want to view the files that
are new, changed, and ignored while applying the patch.
Which feature of the Patch Wizard would help you accomplish this?
A.Patch Filters
B.Patch Impact Analysis
C.Recommended Patches
D.Patch Information Bundle
Answer: B
10. As part of the cloning process, the Applications DBA needs to copy the application tier file system to the target
system.
Which step is NOT a part of this process?
A.Shut down the application tier server processes.
B.Log on to the target system application tier nodes as the oracle user.
C.Copy the APPL_TOP directory from the source node to the target node.
D.Copy the directory from the source node to the target node.
E.Copy the directory from the source node to the target node.
F.Copy the directory from the source node to the target node.
G.Copy the <806 ORACLE_HOME> directory from the source node to the target node.
Answer: B


11. Which table is used by AutoPatch as a staging area for the job information in parallel mode and needs to be
dropped to start a new autopatch session if the earlier session failed?
A.FND_JOBS
B.FND_PROCESSES
C.FND_INSTALL_PROCESSES
D.FND_INSTALLED_PROCESSES
Answer: C


12. During installation, the Rapid Install process creates ______ that are used to start and stop the server processes
on the database tier.
A.JServer load balancers
B.cost-based optimizers
C.database resource managers
D.session-persistent load balancers
E.database-tier server process scripts
Answer: E


13. Identify the patch that you apply to upgrade the Oracle Applications system from the 11.5.5 version to the 11.5.10
version.
A.diagnostic patch
B.stand-alone patch
C.maintenance pack
D.product family release update pack
Answer: C


14. What are the two possible sequences of worker status while a job is being completed by a worker? (Choose two.)
A.Waiting => Assigned => Running => Completed
B.Assigned => Waiting => Running => Completed
C.Waiting => Assigned => Running => Failed => Fixed, Restart => Restarted => Completed
D.Assigned => Waiting => Running => Failed => Fixed, Restart => Restarted => Completed
E.Waiting => Assigned => Running => Failed => Fixed, Restart => Restarted => Running => Completed
Answer: AC


15. While working with Web forms an application user sometimes comes across a performance issue. The initial
screen takes too long to appear with the Web form screen, showing the status "Downloading JAR files..." for a long
time.
Identify the reasons for this. (Choose two.)
A.It always takes time to load the Web forms.
B.An older version of Sun J2SE plug-in is installed on the Desktop tier.
C.JAR files for the Forms client applet are downloaded automatically the first time it is used.
D.The browser will automatically retrieve new JAR files if they have changed on the application tier.
E.The Internet Explorer browser security level should be set as "Low" for the zone that contains the Oracle
Application Release 12 Web pages.
Answer: CD


16. If the patch is running in Pre-Install mode, where would the patch history files be stored in Oracle Applications
R12 configured on a UNIX operating system?
A.$AD_TOP/admin
B.$APPL_TOP/admin
C.$TEMP/runInstaller
D.$APPL_TOP/admin/
E.$COMMON_TOP/admin/
Answer: D


17. You just brought the middle tier back after a hardware problem has been fixed. Oracle Applications
now experience problems with an entire product group of forms (fnd), which includes the sign-on form.
You decide that you will generate the forms files in AD Administration to see whether this will fix theproblem.
You answered the prompts from the utility as follows:
1. Do you want to generate Oracle Forms using your current character set? (Yes)
2. Do you want to regenerate Oracle Forms PL/SQL library files? (Yes)
3. Do you want to regenerate Oracle Forms executable files? (Yes)
4. Do you want to regenerate Oracle Forms menu files? (Yes)
5. Enter the list of products, or enter 'all' [all]: (fnd)
6. Do you want to generate specific form objects for each selected product? (Yes)
7. Enter libraries and menus to generate, or enter 'all' [all]: (APPCORE.pll, the main library)
8. Enter forms to generate, or enter 'all' [all]: FNDSCSGN.fmx
The utility finished with no errors in the log file.
What is the outcome of running the adadmin utility?
A.All forms in the product group fnd now render with errors.
B.All forms in the product group fnd now render without errors.
C.All forms but one in the product group fnd now render with errors.
D.All forms but one in the product group fnd now render without errors.
Answer: C


18. You experience report-error problems in the Inventory module after applying a patch to the same module.
You run the AD Administration utility, and select the Generate Application Files menu. Because you have report
problems, you decide to run Generate Report Files.
You answered the following questions during the utility run:
1. Do you want to generate Oracle report objects using the current character set? (You answer Yes.)
2. Do you want to regenerate the Oracle reports PL/SQL library files? (You answer No.)
3. Do you want to regenerate Oracle reports executable files? (You answer Yes.)
4. For which products do you want to generate Oracle report objects? (You answer "all reports in INV.")
After you run the AD utilities, most reports in Inventory run with no errors. However, you still experience errors with
two reports.
Which two statements explain why the two reports still run with errors? (Choose two.)
A.You have reports in a different language.
B.You have reports with external library files.
C.You have custom reports in a custom directory.
D.You have reports from a different module being referenced on the Inventory report menu.
Answer: B


19. Before you apply a patch, you read the readme.txt file.
One of the areas of Oracle Applications to which the patch will be applied is JAVA_TOP.
The readme file mentions that you may need to generate product JAR files in the AD Administration utilities after the
patch is applied.
When generating product JAR files, the AD Administration utility will prompt you with the question: Do you want to
force the generation of all JAR files?
What are the three occasions when you need to force the generation of all JAR files? (Choose three.)
A.after changing your digital signature
B.after updating to a new Java version
C.if you find you have missing or out-of-date JAR files
D.if you are upgrading the Oracle Developer technology stack
Answer: ABD


20. Identify the files that are changed when you run AutoConfig. (Choose all that apply.)
A./listener.ora
B./.env
C./admin/adconfig.txt
D./.env
E./appl/admin/.xml
Answer: ABD


More 1z0-238 Information



 Related 1z0-238 Exams
    1z0-047       Oracle Datab ase SQL Expert

    1Z0-215       Oracle E-Business Suite R12: General Ledger and Payab les Fundamentals

    1Z0-051       Oracle Datab ase: SQL Fundamentals I

    1z0-036       Managing Oracle9i on linux

    1Z0-055       Oracle Datab ase 11g: New Features for 9i OCPs

    1Z0-218       PeopleSoft HRMS Fundamentals

    1Z0-216       Oracle E-Business Suite R12: General Ledger and Receivab les Fundamentals

    1z0-238       R12 Oracle: install,Patch and Maintain Oracle Applications

    1z0-233       Oracle 11i install. patch and maintain applications

    1z0-223       Oracle order management 11i fundamentals

    1z0-264       Hyperion Essb ase Analytics 9.3 Developer

    1z0-225       Oracle EBS R12: Inventory and Purchasing Fundamentals

    1z0-231       Oracle implement workflow 11i/2.6

    1z0-222       Oracle purchasing 11i fundamentals

    1z0-403       Enterprise Linux System Administration

    1z0-213       Oracle receivab les 11i fundamentals

    1Z1-225       Oracle EBS R12: Inventory and Purchasing Fundamentals

    1z0-204       Oracle EBS R12: E-Business Essentials

    1z0-211       Oracle 11i general ledgerfundamentals

    1z0-235       Oracle 11i applications DBA:Fundamentals I


 Other Oracle Exams
    1Z1-225           1z0-226         1z0-042         1z0-040           1Z0-041   1z0-045     1z0-031      1z0-257

    1Z0-273           1Z0-208         1z0-312         1z0-047           1z0-402   1z0-235     1z0-272      1z0-311

    1z0-263           1z0-036         1z0-236         1Z0-053

				
DOCUMENT INFO