Docstoc

MB6-288 questions and answers

Document Sample
MB6-288 questions and answers Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 MBS EXAM MB6-288
 Axapta 3.0 Product Builder
 http://www.examsking.com/MB6-288.html




                                         Exams King

                                         www.examsking.com
Question: 1


What type of information can be stored in modeling variables of the Real type?

A. Text values
B. Whole numbers
C. Decimal numbers
D. Alphanumeric characters

                                                                                         Answer: C



Question: 2


What are the approval steps that must be carried out before a product model version is approved?

A. Approval of the Bill of Materials
B. Approval of the product model version
C. Approval of the product model
D. Approval of the item

                                                                                         Answer: B,C



Question: 3


What is the purpose of the User profiles you can create in the Product Builder module?

A. To specify which parts of the Product Builder each user should have access to
B. To customize the product model user interface for the needs of specific user groups
C. The user profiles can be used to specify how commission should be calculated for each user
D. To specify which Axapta modules are available for each user

                                                                                         Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam MB6-288, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                    2
Question: 4


What is the purpose of the Switch node?

A. To switch between parent and child product models
B. To switch between the different variables used in your product model
C. To make decisions in the modeling tree depending on the value of a variable
D. To make your product model switch to another Bill of Materials

                                                                                      Answer: C




Question: 5


In a product model, default values can be set up for:

A. Only item groups
B. Parent-child relationships
C. Each modeling variable
D. Each variable group

                                                                                      Answer: C



Question: 6


What is the purpose of the Switch node?

A. To make decisions in the modelling tree depending on the value of a variable
B. To switch between the different variables used in your product model
C. To switch between parent and child product models
D. To make your product model switch to another Bill of Materials

                                                                                      Answer: A



For interactive and self-paced preparation of exam MB6-288, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                               3
Question: 7

What is the purpose of the Description field in the Modelling variables table?

A. The Description field contains notes to the production department about how the item should be
produced
B. The content of the Description field is shown as a field label in the User dialog
C. The content of the Description field is shown in the modelling tree
D. The Description field contains the product model designer's comments about the product model

                                                                                             Answer: B


Question: 8

What is the purpose of the Inherit field on the Modelling variables tab (under Product Builder > Product
models > Product model)?

A. If this field is checked, the modelling variable will inherit its value from a parent product model
B. If this field is checked, the modelling variable will inherit its validation rule setup from a parent product
model
C. If this field is checked, the modelling variable will return its value to a parent product model
D. If this field is checked, the modelling variable will inherit its default value from a parent product model

                                                                                             Answer: A


Question: 9

What is the purpose of the 'Case value' field in a Case node?

A. In this field you can select any of the variables defined in your product model (both modelling variables
and calculation variables). The value of this variable will be compared to the value of the variable you
selected in the Switch node
B. In this field you can select any of the modelling variables defined in your product model. The value of this
variable will be compared to the value of the variable you selected in the Switch node
C. In this field you can select a fixed-text value from a drop-down list. The value you select will be compared
with the value of the variable you selected in the Switch node
D. In this field you must type a value that will be compared with the value of the variable you selected in the
Switch node

                                                                                             Answer: D


For interactive and self-paced preparation of exam MB6-288, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                                4
Question: 10


What is the purpose of the Mandatory field on the Modelling variables tab (under Product Builder > Product
models > Product model)?

A. If this field is checked for a modelling variable, it will always be displayed in the User dialog
B. If this field is checked for a modelling variable, the user will be unable to change its default value
C. If this field is checked for a modelling variable, the user must provide a value for it in the User dialog
D. If this field is checked for a modelling variable, it will be displayed in each of the product model's variable
groups

                                                                                             Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam MB6-288, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                                  5
Thank You For Trying Our Demo



                                    MBS EXAM MB6-288
                                   Axapta 3.0 Product Builder
                       http://www.examsking.com/MB6-288.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam 000-000, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam MB6-288, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:1
posted:5/7/2010
language:English
pages:6
Description: This free MICROSOFT MB6-288 exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific MB6-288 product page for more MBS MB6-288 preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.