LOT-982 questions and answers

Document Sample
LOT-982 questions and answers Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 IBM Lotus EXAM LOT-982
 Administering IBM LotusQuickr 8.1
 Services for WebShperePortal
 http://www.examsking.com/LOT-982.html
                                         Exams King

                                         www.examsking.com
Question: 1.


The Departmental/Express installation uses a predefined user ID, along with the password you enter, to
configure DB2 and create an account on the local system. What is the default name on this account?

A. wpdb2ins
B. wasadmin
C. db2admin
D. quickradmin

                                                                                            Answer: A



Question: 2.


Lotus Quickr has the ability to be installed on a single server or in a cluster. Which of the following is NOT a
single-server installation option?

A. Developmental
B. Departmental/Express
C. Advanced Single Server
D. Advanced Enterprise Cluster

                                                                                            Answer: D



Question: 3.


You have configured multiple instances of Lotus Quickr on a single WebSphere Application Server. To
configure each, you must access Lotus Quickr via a Web browser to a fully qualified domain name, followed
by the port. Which of the following is the default transport port that is created by WebSphere Application
Server?

A. 80
B. 8088
C. 10038
D. 18808

                                                                                            Answer: C
For interactive and self-paced preparation of exam LOT-982, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                                2
Question: 4.


Data for Lotus Quickr is stored in IBM DB2 Universal Database Enterprise Server Edition and sorted into
different categories for ease of data transfer across databases. Which of the following are the database data
categories?

A. User, Directory, and Feature
B. Configuration, Release, and Community
C. Customization, Production, and Hierarchy
D. Credential, Personalization, and Policies

                                                                                         Answer: B


Question: 5.


Which of the following is the component of IBM WebSphere Application Server and IBM WebSphere Portal
that provides the common schema of attributes used by People Finder for people and their Profile pages?

A. Member Manager
B. Profile Builder
C. Business Card Manager
D. Corresponding Attributes

                                                                                        Answer: A



Question: 6.


Which of the following portlets is a common embedded component that allows users to select names of
people and groups?

A. People Finder
B. Member Manager
C. Directory Search
D. People Awareness

                                                                                         Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam LOT-982, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                             3
Question: 7.


Before installing Lotus Quickr for WebSphere Portal, which of the following permissions and rights are NOT
required for the system logon user ID you will use during installation?

A. The user ID must already exist prior to installation
B. The user ID must contain a password that is not shorter than 8 characters
C. The user ID must be a local Windows user ID that is in the Administrators group
D. The user ID must have specific security access rights if you intend to run Lotus Quickr as a service

                                                                                           Answer: B


Question: 8.


Users of the connector for Lotus Sametime and the connector for Lotus Notes can invite others through
which of the following default methods?

A. By sending URL links via email to the users
B. By adding the user as an editor to any place
C. By creating a connector room in the places they manage
D. By creating connector documents in the main.nsf of the place where they are managers

                                                                                           Answer: B


Question: 9.


You can specify Member Manager attributes to determine the items of information in as many as three
columns of search results in the Directory Search window, for either people or group names. You do this by
modifying which of the following files?

A. qpconfig.xml
B. MemberManager.config
C. CSEnvironment.properties
D. pickersettings.properties

                                                                                           Answer: D


For interactive and self-paced preparation of exam LOT-982, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                          4
Question: 10.


Which of the following is NOT required to be running when starting the Lotus Quickr server?

A. Database
B. Local security host
C. An administrative console
D. WebSphere Application Server

                                                                                       Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam LOT-982, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                5
Thank You For Trying Our Demo




                                IBM Lotus EXAM LOT-982
                            Administering IBM LotusQuickr 8.1
                              Services for WebShperePortal
                       http://www.examsking.com/LOT-982.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam LOT-982, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam LOT-982, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:1
posted:5/7/2010
language:English
pages:6
Description: This free IBM LOT-982 exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific LOT-982 product page for more IBM LOTUS LOT-982 preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.