Docstoc

000-P02 questions and answers

Document Sample
000-P02 questions and answers Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 IBM Mastery EXAM 000-P02
 System p5 Low-End AIX 5L Sales
 http://www.examsking.com/000-P02.html

                                         Exams King

                                         www.examsking.com
Question: 1


Linux on POWER can be supported by which of the following?

A. The Linux distributors and IBM Global Services
B. The Linux distributors and the Linux Technology Center
C. IBM Global Services only
D. The Linux distributors only

                                                                                       Answer: A



Question: 2


A client needs 1.2 TB of internal storage and does not expect any growth. Which of the following meets this
need?

A. p5-510
B. IntelliStation POWER 285
C. p5-505
D. p5-520

                                                                                       Answer: A



Question: 3


A customer is concerned about disk failures and related downtime. Which of the following describes how
these issues are handled in the System p5 family of servers?

A. When a disk drive fails, the drive is replaced without shutting down the system.
B. When the bus to the drive fails, it is varied off, replaced, and varied on.
C. The system is briefly taken down while the disk is replaced.
D. Service processor will allow system operation until the drive is replaced.

                                                                                       Answer: A



For interactive and self-paced preparation of exam 000-P02, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                           2
Question: 4


Which of the following statements best describes a sales opportunity for an AIX 5L solution?

A. An existing pSeries customer wishes to renew their SWMA.
B. A Solaris customer seeks to move to a stable UNIX platform.
C. An IBM customer running Windows on IBM xSeries systems wishes to consolidate servers onto the IBM
HS20 BladeCenter.
D. An existing pSeries customer with a current software maintenance contract wishes to upgrade from AIX
5L V5.1 to AIX 5L
V5.3.

                                                                                        Answer: B



Question: 5


Which of the following does the HP c8000 compete against?

A. IntelliStation 285
B. p5-520
C. p5-510
D. p5-505

                                                                                        Answer: A



Question: 6


When competing against an HP rx4640 with a p5-520 for running multiple applications on a departmental
system, which of the following is the key competitive differentiator?

A. Virtualization
B. System Performance
C. RAS
D. Internal Disk capacity

                                                                                        Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam 000-P02, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                       3
Question: 7


Which of the following is a major advantage for AIX 5L for an Intel customer considering a p5-510?

A. UNIX derivative and provides higher availability
B. Supports internal RAID-5 and HACMP
C. Inexpensive server and storage
D. Supports POWER5 on multiple chip architectures

                                                                                        Answer: A



Question: 8


Linux on POWER is differentiated from Linux on x86 architecture by which of the following?

A. RAS, performance, and advanced virtualization capabilities
B. Support structure, distributors, and certification
C. Compliers, debuggers, and application capabilities
D. Openness of Linux on POWER

                                                                                        Answer: A



Question: 9


Which of the following POWER5 attributes contributes to increased performance?

A. Single Threading
B. RAID-5
C. Service Processor
D. Simultaneous Multi-Threading

                                                                                        Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam 000-P02, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                  4
Question: 10


Which of the following IBM hardware services is available for the p5-505, p5-510, and p5-520 servers?

A. Capacity on Demand
B. Service Update Management Assistant
C. Software Maintenance Agreement (SWMA)
D. Installation services

                                                                                       Answer: D



Question: 11


A customer is considering using a p5-505 for a mission-critical, departmental database with redundancy.
Which of the following should be discussed?

A. The p5-505 does not include hardware RAID.
B. The p5-505 is the most economical solution for database workloads.
C. The p5-505 includes an internal tape capability.
D. The p5-505 is a 1U solution for space constrained departmental applications.

                                                                                       Answer: A



Question: 12


The benchmarks for the p5-505, p5-510, and p5-520:

A. do not change because the systems' characteristics will not change.
B. are valid regardless of the configuration.
C. change based on benchmark modifications.
D. change occasionally and should be checked before preparing proposals.

                                                                                       Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam 000-P02, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                       5
Question: 13


Which of the following does the HP c8000 compete against?

A. p5-505
B. p5-520
C. IntelliStation 285
D. p5-510

                                                                                           Answer: C



Question: 14


Which of the following are the primary reasons for moving to Linux?

A. Indemnification and Licensing
B. Solutions and Openness
C. Reliability and Acquisition costs
D. Performance and Security

                                                                                           Answer: C



Question: 15


Which of the following AIX 5L V5.3 features provides accurate billing of clients in a server consolidation
environment?

A. Advanced POWER Virtualization
B. Partition Load Manager
C. Logical Volume Manager (LVM)
D. Advanced Accounting

                                                                                          Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam 000-P02, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                          6
Thank You For Trying Our Demo




                             IBM Mastery EXAM 000-P02
                              System p5 Low-End AIX 5L Sales
                       http://www.examsking.com/000-P02.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam 000-P02, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam 000-P02, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:5
posted:5/6/2010
language:English
pages:7
Description: This free IBM 000-P02 exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific 000-P02 product page for more IBM MASTERY 000-P02 preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.