Docstoc

Free Certinside HP0-S15 exam download

Document Sample
Free Certinside HP0-S15 exam download Powered By Docstoc
					                                                         HP HP0-S15 Exams




HP HP0-S15 Exams
HP-Planning and Designing ProLiant Solutions for the Enterprise

                                    Practice Exam: HP0-S15
                                    Exam Number/Code: HP0-S15
                                    Exam Name: Planning and Designing ProLiant Solutions for the Enterprise
                                    Questions and Answers: 139 Q&As
                                    This is a HP0-S15 pdf Demo Version



Order : HP0-S15 Exam                Exam Description

1. High quality and Value for the HP0-S15 Exam.


CertInside Practice Exams for HP0-S15 are written to the highest standards of technical accuracy, provided by our
certified subject matter experts and published authors for development.


2. 100% Guarantee to Pass Your Certification I exam and get your Certification I Certification.


We guarantee your success in the first attempt. If you do not pass the Certification I "HP0-S15" (Planning and
Designing ProLiant Solutions for the Enterprise on your first attempt, send us the official result. We will give you a
FULLY REFUND of your purchasing fee and send you another same value product for free.


3. CertInside Certification I HP0-S15 Exam Downloadable.


Our PDF or Testing Engine Preparation Material of Certification I HP0-S15 exam provides everything which you need
to pass your exam. The Certification I Certification details are researched and produced by our Professional
Certification Experts who are constantly using industry experience to produce precise, and logical. You may get
"HP0-S15 exam" questions from different websites or books, but logic is the key. Our Product will help you not only
pass in the first Planning and Designing ProLiant Solutions for the Enterprise( Certification I ) exam try, but also save
your valuable time.


Comprehensive questions with complete details about HP0-S15 exam.
HP0-S15 exam questions accompanied by exhibits. Verified Answers Researched by Industry Experts and almost
100% correct.
Drag and Drop questions as experienced in the Real Certification I exam. HP0-S15 exam questions updated on
regular basis.
Like actual Certification I Certification exams, HP0-S15 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).
Tested by many real Certification I exams before publishing.
Try free Certification I exam demo before you decide to buy it in http://www.CertInside.com
High quality and Valued for the HP0-S15 Exam: 100% Guarantee to Pass Your HP0-S15 exam and get your
Certification I Certification. Come to http://www.CertInside.com The easiest and quickest way to get your Certification
I Certification.


CertInside professional provides Certification I HP0-S15 the newest Q&A, completely covers HP0-S15 test original
topic. With our completed Certification I resources, you will minimize your Certification I cost and be ready to pass
your HP0-S15 test on Your First Try, 100% Money Back Guarantee included!
HP0-S15 Exam Study Guide

HP0-S15 exam is regarded as one of the most favourite Certification I Certifications. Many IT professionals prefer to
add HP0-S15 exam among their credentials. CertInside not only caters you all the information regarding the HP0-S15
exam but also provides you the excellent HP0-S15 study guide which makes the certification exam easy for you.


CertInside Engine Features

Real Exams for all HP0-S15 Test Questions and Answers
Exhibits and graphical representations
Verified Answers Researched by Industry Experts
HP0-S15 Practice Test Questions and Answers updated on regular basis
Like actual HP0-S15 certification exams, our Practice Tests are in multiple-choice format (MCQs).
Our HP0-S15 Question and Answer are backed by our 100% MONEY BACK GUARANTEE.


CertInside Help You Pass Any IT Exam

CertInside.com Our HP0-S15 practice exams and study guides are composed by current and active Information Technology
experts, who use their experience in preparing you for your future in the IT Industry. Our exams and questions are constantly
being updated. You can check the quality of our practice test updates by visiting our latest news page or signing up to our
newsletter for recent updates and new releases to our practice exams. You are not about to purchase a disposable product.
HP0-S15 practice exam updates are supplied free of charge for up to 90 days. Regardless of how soon you decide to take
the actual HP0-S15 examination certification, you will be able to walk into the testing room with confidence using CertInside
HP0-S15 training resources.




Exam : HP HP0-S15
Title : Planning and Designing ProLiant Solutions for the Enterprise




1. What must be done first when configuring a Virtual Connect fabric using the HP 1:10Gb Virtual Connect modules?
A. define a shared uplink set (SUS)
B. create a Virtual Connect domain
C. define and associate VLAN networks
D. create a Virtual Connect network (profile)
Answer: B


2. How many server-facing Fibre Channel ports are included in the Brocade 4Gb SAN switch for the HP BladeSystem p-
Class?
A. 4
B. 8
C. 12
D. 16
Answer: B


3. What are the hardware components of the HP StorageWorks All-in-One SB600c Storage Blade solution? (Select two.)
A. HP ProLiant BL460c Server Blade
B. HP Integrity BL860c Server Blade
C. HP ProLiant BL480c Server Blade
D. HP StorageWorks SB40c Storage Blade
E. HP StorageWorks Ultrium 448c Tape Blade
Answer: AD


4. What are benefits of the HP Insight Control Environment for BladeSystem? (Select two.)
A. It is backward compatible to p-Class.
B. It provides unified virtual and physical server management.
C. It is a free plug-in for HP Systems Insight Manager (HP SIM).
D. It can be fully integrated with the HP Rapid Deployment Pack.
E. It is sold as a separate license pack for HP Systems Insight Manager (HP SIM).
Answer: AB


5. Which HP ProLiant server line is optimized for internal system expansion?
A. DL
B. ML
C. BL c-Class
D. BL p-Class
Answer: B


6. Your customer wants to implement hardware RAID 5 across the entire direct attached storage (DAS) in their HP
BladeSystem c-Class solution.
Which HP products accomplish this? (Select two.)
A. Integrity BL860c Server Blade
B. ProLiant BL685c Server Blade
C. ProLiant BL465c Server Blade
D. ProLiant BL480c Server Blade
E. StorageWorks SB40c Storage Blade
F. StorageWorks All-in-One SB600c Storage Blade
Answer: DE


7. What is the limitation of the HP StorageWorks SB40c Storage Blade?
A. It does not support hardware RAID 5.
B. It does not support multiple server blades.
C. It does not support battery-backed write cache (BBWC).
D. It does not support mixing of Serial ATA (SATA) and Serial Attached SCSI (SAS) drives.
Answer: B


8. What are features of the HP StorageWorks SB40c Storage Blade? (Select three.)
A. supports up to two adjacent server blades
B. supports an optional battery-backed write cache (BBWC)
C. supports up to 1GB of battery-backed write cache (BBWC)
D. connects to the partner server blade through the backplane
E. uses an embedded HP StorageWorks Smart Array P400 Controller
F. uses an embedded HP StorageWorks Smart Array E200i Controller
Answer: BDE


9. Which storage solutions include shared network infrastructure components and provides massive scalability and fault
tolerance? (Select two.)
A. SAN
B. SCSI attached storage
C. direct attached storage (DAS)
D. network-attached storage (NAS)
Answer: AD


10. What is the requirement for partnering the HP StorageWorks SB40c Storage Blade with a full-height server blade in the
HP BladeSystem c7000 Enclosure? (Select two.)
A. The SB40c Storage Blade must be installed in a top device bay next to the server blade.
B. The server blade must have the PCI Express Pass-Thru card installed in mezzanine slot 2.
C. The server blade must have the PCI Express Pass-Thru card installed in mezzanine slot 3.
D. The SB40c Storage Blade may not have a half-height server blade installed above or below it.
E. The SB40c Storage Blade must be installed in the bottom device bay next to the server blade.
Answer: CE


11. What are the benefits of the shared storage blades for the HP BladeSystem c-Class? (Select two.)
A. All adjacent server blades can use their storage.
B. Up to 8 storage blades can be shared per enclosure.
C. Up to 15 storage blades can be shared per enclosure.
D. All server blades in the same enclosure can use their storage.
E. All server blades in all linked enclosures can use their storage.
Answer: CD


12. When is it necessary to use the HP BladeSystem c-Class PCI Express Pass-Thru modular option kit?
A. when partnering the HP StorageWorks SB40c Storage Blade with a full-height server blade
B. when partnering the HP StorageWorks SB40c Storage Blade with a half-height server blade
C. when using the HP StorageWorks SB40c Storage Blade in the HP BladeSystem c3000 Enclosure
D. when using both Serial ATA (SATA) and Serial Attached SCSI (SAS) drives in the HP StorageWorks SB40c Storage Blade
simultaneously
Answer: A


13. What is the purpose of the internal USB support on the HP BladeSystem c-Class server blades?
A. It provides removable backup storage for the Array Accelerator.
B. It enhances security by acting as a multifactor authentication device.
C. It enables the server blades to boot from a USB-based storage device.
D. It supports multifunction NICs by storing the TCP/IP Offload Engine (TOE) code.
E. It enables single sign-on (SSO) for Onboard Administrator and HP Systems Insight Manager (HP SIM) by storing the login
information.
Answer: B


14. What is the maximum number of Brocade 4Gb SAN Switches that can be installed in the HP BladeSystem c7000
Enclosure?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: C


15. What do HP BladeSystem c-Class server blades provide that the HP BladeSystem p-Class server blades do not?
A. iLO 2
B. InfiniBand
C. SAN connectivity
D. hot-plug disk drives
E. Intel Itanium processor
Answer: B


16. Click the Exhibit button.
Which HP BladeSystem c-Class connectivity option is shown in the exhibit?
A. Brocade 4Gb SAN Switch
B. GbE2c Ethernet Blade Switch
C. Cisco Catalyst Blade Switch 3020
D. 4Gb Fibre Channel Pass-Thru module
Answer: A


17. Which HP BladeSystem c-Class mezzanine card enables the server blade to access SAN storage over a TCP/IP
network?
A. QLogic QMH2462 4Gb Fibre Channel HBA
B. Emulex LPe 1105-HP 4Gb Fibre Channel HBA
C. NC326M PCI Express Dual-Port 1Gb server adapter
D. NC373M PCI Express Dual-Port Multifunction Gigabit server adapter
Answer: D


18. What is supported in half-height c-Class server blades? (Select two.)
A. two processor sockets
B. two single-port embedded NICs
C. two hot-plug Serial ATA (SATA) drives
D. 2.5Gbps Ethernet connectivity to the Onboard Administrator
E. a new LED scheme different from HP ProLiant BL20p Server Blades
Answer: AC


19. Which HP BladeSystem c7000 Enclosure interconnect bay configuration is invalid?
A. Bay 1: Virtual Connect - Fibre Channel; Bay 2: Virtual Connect - Fibre Channel
B. Bay 3: Virtual Connect - Ethernet; Bay 4: Virtual Connect - Ethernet
C. Bay 5: GbE2 Ethernet Blade Switch; Bay 6: GbE2 Ethernet Blade Switch
D. Bay 7: Brocade 4Gb SAN Switch; Bay 8: Brocade 4Gb SAN Switch
Answer: A


20. What is the result of a query executed against an HP Systems Insight Manager (HP SIM) database?
A. list
B. event
C. dataset
D. collection
E. notification
Answer: D


More HP HP0-S15

  Related HP0-S15 Exams
     HP0-M15      HP Quality Center 9.2 Software

     HP0-M16      HP Quick Test Professional 9.2 Software

     HP0-S18      Implementing HP ProLiant ML/DL Servers

     HP0-M18      HP LoadRunner Software

     HP0-Y19      ProCurve Accelerated ASE Mob ility

     HP0-M19      HP Virtual User Generator Software

     HP0-Y20      ProCurve Adaptive EDGE Fundamentals

     HP0-X02      Designing &Implementing HP Enterprise Backup Solutions

     HP0-M22      mplementing HP Service Manager Software

     HP0-063      LF PROFESSIONAL COLOR WORKFLOW MANAGEMENT

     HP0-S17      Integrating and Managing HP BladeSystem in the Enterprise

     HP0-J24      Designing and Implementing HP Enterprise Backup Solutions

     HP0-Y11      ProCurve Security 7.31

     HP0-M21      HP Universal Configuration Management Datab ase Foundation

     HP0-P10      HP Integrity Server Multi-OS Installation &Deployment

     HP0-058      Configuration &Management of HP Integrity Mid-Range Servers

     HP0-S01      HP AssetCenter v5 x Software Exam

     HP0-P17      HP-UX 11i v3 Security Administration

     HP0-S19      Integrating and Managing HP ProLiant ML/DL in the Enterprise
 HP0-J18   Implementing HP StorageWorks EVA Solutions


Other HP Exams
 HP0-729      HP0-727       HP0-S01       HP0-310       HP0-081   HP0-436   HP0-784   HP0-661

 HP0-P18      HP0-874       HP0-M12       HP0-Y15       HP0-M26   HP0-461   HP0-425   HP0-823

 HP0-638      HP0-050       HP0-092       HP0-632

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:8
posted:4/22/2010
language:English
pages:6
Description: Free Certinside HP0-S21 exam download