Cara HACK password YAHOO

Document Sample
Cara HACK password YAHOO Powered By Docstoc
					Cara HACK password YAHOO!

Tahukah korang semua yang menggunakan email
Yahoo..?? ini ada satu cara yang paling mudah untuk
mencuri password email yahoo orang lain...ikut la
nak curi password email sapa dia pun..pakwe ko ke
makwe ke...masa ni la nak tau kejujuran seorang
pakwe..ni aku nak ajar korang semua satu
persatu....jom semak!!..ingat!! ini hanya untuk
pengguna yahoo mail sahaja..!!


Tahap 1:
buka email korang..pastu klik pada send emel

Tahap2:
nampak tak perkataan SUBJEK..?? ha kat subject tu korang tulus
perkataan ni..: RETRIEVE LOST PASSWORD

Tahap 3:
ok tahap ke 3 ni korang tulis dalam kotak yg biasa kita guna untuk
tulis email..

Pada perenggan pertama tulis perkataan seperti di bawah ni:

/yahoo.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood
/v&t9858

pada perenggan ke dua korang selang sebaris tulis:

Login: (tulis email orang yg korang nak curi password dia)
Current E-mail: (tulis email yahoo korang)
Password: (tulis password email yahoo korang)

Contoh:
Tahap 4:
Ok siap...senang je...
pastu..

Send email ini ke alamat email ni:

ym09_technicalsupprt_recoverpass@yahoo.com.my


Pastu pakat2 sabar la kejap..klo yahoo system manager tak busy
dalam masa 15 minit pass_recovery_emails ni akan balas email
korang beserta password yg korang nak...klo busy mungkin boleh
sampai 24 @ 48 jam baru depa balas email korang...

ok selamat mencuba..enjoy...

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:1722
posted:4/19/2010
language:Malay
pages:3