; Free Certinside COG-300 exam demo
Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out
Your Federal Quarterly Tax Payments are due April 15th Get Help Now >>

Free Certinside COG-300 exam demo

VIEWS: 5 PAGES: 4

certinside offer you free IT exam demo!

More Info
  • pg 1
									                                                        IBM COG-300 Exams




IBM COG-300 Exams
IBM-IBM Cognos TM1 Analyst

                                    Practice Exam: COG-300
                                    Exam Number/Code: COG-300
                                    Exam Name: IBM Cognos TM1 Analyst
                                    Questions and Answers: 42 Q&As
                                    This is a COG-300 pdf Demo Version



Order : COG-300 Exam                Exam Description

1. High quality and Value for the COG-300 Exam.


CertInside Practice Exams for COG-300 are written to the highest standards of technical accuracy, provided by our
certified subject matter experts and published authors for development.


2. 100% Guarantee to Pass Your IBM certifications III exam and get your IBM certifications III Certification.


We guarantee your success in the first attempt. If you do not pass the IBM certifications III "COG-300" (IBM Cognos
TM1 Analyst on your first attempt, send us the official result. We will give you a FULLY REFUND of your purchasing
fee and send you another same value product for free.


3. CertInside IBM certifications III COG-300 Exam Downloadable.


Our PDF or Testing Engine Preparation Material of IBM certifications III COG-300 exam provides everything which you
need to pass your exam. The IBM certifications III Certification details are researched and produced by our
Professional Certification Experts who are constantly using industry experience to produce precise, and logical. You
may get "COG-300 exam" questions from different websites or books, but logic is the key. Our Product will help you
not only pass in the first IBM Cognos TM1 Analyst( IBM certifications III ) exam try, but also save your valuable time.


Comprehensive questions with complete details about COG-300 exam.
COG-300 exam questions accompanied by exhibits. Verified Answers Researched by Industry Experts and almost
100% correct.
Drag and Drop questions as experienced in the Real IBM certifications III exam. COG-300 exam questions updated on
regular basis.
Like actual IBM certifications III Certification exams, COG-300 exam preparation is in multiple-choice questions
(MCQs). Tested by many real IBM certifications III exams before publishing.
Try free IBM certifications III exam demo before you decide to buy it in http://www.CertInside.com
High quality and Valued for the COG-300 Exam: 100% Guarantee to Pass Your COG-300 exam and get your IBM
certifications III Certification. Come to http://www.CertInside.com The easiest and quickest way to get your IBM
certifications III Certification.


CertInside professional provides IBM certifications III COG-300 the newest Q&A, completely covers COG-300 test
original topic. With our completed IBM certifications III resources, you will minimize your IBM certifications III cost and
be ready to pass your COG-300 test on Your First Try, 100% Money Back Guarantee included!



COG-300 Exam Study Guide
COG-300 exam is regarded as one of the most favourite IBM certifications III Certifications. Many IT professionals
prefer to add COG-300 exam among their credentials. CertInside not only caters you all the information regarding the
COG-300 exam but also provides you the excellent COG-300 study guide which makes the certification exam easy
for you.


CertInside Engine Features

Real Exams for all COG-300 Test Questions and Answers
Exhibits and graphical representations
Verified Answers Researched by Industry Experts
COG-300 Practice Test Questions and Answers updated on regular basis
Like actual COG-300 certification exams, our Practice Tests are in multiple-choice format (MCQs).
Our COG-300 Question and Answer are backed by our 100% MONEY BACK GUARANTEE.


CertInside Help You Pass Any IT Exam

CertInside.com Our COG-300 practice exams and study guides are composed by current and active Information Technology
experts, who use their experience in preparing you for your future in the IT Industry. Our exams and questions are constantly
being updated. You can check the quality of our practice test updates by visiting our latest news page or signing up to our
newsletter for recent updates and new releases to our practice exams. You are not about to purchase a disposable product.
COG-300 practice exam updates are supplied free of charge for up to 90 days. Regardless of how soon you decide to take
the actual COG-300 examination certification, you will be able to walk into the testing room with confidence using CertInside
COG-300 training resources.




Exam : IBM COG-300
Title : IBM Cognos TM1 Analyst




1. Why would an analyst change the dimension element displayed in a cube?
A. To change the structure of the cube.
B. To find a data point.
C. To create a dimension.
D. To remove an element
Answer: B


2. What privileges does an analyst require in order to create a public view?
A. Write
B. Default
C. Private
D. Admin
Answer: D


3. The TM1 administrator needs to maintain the model located on the server which does not have Microsoft Excel. Which TM1
component must be used?
A. TM1 Web
B. Turbo Integrator
C. TM1 Perspectives
D. TM1 Architect
Answer: D


4. Which of the following is available without installing TM1 locally?
A. TM1 Web
B. TM1 Client
C. TM1 Architect
D. TM1 Perspectives
Answer: A


5. When browsing cube data, why are some cells shaded?
A. Because they are string elements.
B. Because they are value elements.
C. Because they are leaf level elements.
D. Because they are consolidated elements.
Answer: D


6. When an analyst is using the Cube Viewer, which TM1 component will allow for slicing a view into Microsoft Excel?
A. TM1 Workflow
B. TM1 Architect
C. TM1 Top
D. TM1 Perspectives
Answer: D


7. In order for string data to appear in a cube, where must the string element be defined?
A. Measures dimension
B. First dimension
C. Time dimension
D. Last dimension
Answer: D


8. When browsing data in a cube, the values of interest would be found in which dimension?
A. Measures dimension
B. Control dimension
C. Time dimension
D. Foundation dimension
Answer: A


9. Which TM1 component allows for the export of an analysis from the Cube Viewer to Microsoft Excel for formatting?
A. TM1 Web
B. TM1 Perspectives
C. TM1 Server
D. TM1 Architect
Answer: B


10. Why does an analyst create a private default view?
A. To export the data.
B. To erase date.
C. For sharing the data.
D. For quicker access to the data.
Answer: D


More IBM COG-300

 Related COG-300 Exams
    000-100     ENTERPRISE TECHNICAL SUPPORT FOR AIX AND LINUX

    000-330     Power Systems Technical Support for AIX and Linux

    000-418     IBM Web sphere Datastage V.8.0

    000-101     Virtualization Technical Support for AIX and Linux

    000-136     Rational Application Developer v7
 000-R18   IBM SurePOS ACE V5 Technical Professional

 000-433   IBM Tivoli Storage Manager V5.5 Implementation

 COG-480    IBM Cognos 8 Planning Professional

 000-314   IBM Web Sphere Message Broker V6.1. System Administration

 000-210   IBM Storage Networking Solutions,Version 4

 000-019   IBM Tivoli Network Manager IP Edition V3.8 Implementation

 000-960   IBM Storage Sales Exam

 COG-300    IBM Cognos TM1 Analyst

 000-M15   IBM Rational Quality Mgt Technical Sales Mastery Test v1

 000-114   Storage Implementation Entny/Mid Range DS Series

 000-432   IBM Tivoli Storage Manager V5.5 Operator

 000-071   ib m eserver x series technical principle v5

 000-255   test 255.dev.wwib m rational appdev-web sphere software v6

 000-209   SVC/VIrtullization V.1

 000-419   IBM InfoSphere QualityStage v8 Examination


Other IBM Exams
 000-015        000-M02         COG-105         000-665      000-642    000-713   000-872   000-287

 000-798        000-258         000-R13         000-385      000-399    000-235   000-257   000-M15

 000-001        000-733         000-372         000-911

								
To top