Docstoc

Free certinside COG-105 exam demo download

Document Sample
Free certinside COG-105 exam demo download Powered By Docstoc
					                                                      IBM COG-105 Exams




IBM COG-105 Exams
IBM-IBM Cognos 8 BI Technical Specialist

                                   Practice Exam: COG-105
                                   Exam Number/Code: COG-105
                                   Exam Name: IBM Cognos 8 BI Technical Specialist
                                   Questions and Answers: 54 Q&As
                                   This is a COG-105 pdf Demo Version



Order : COG-105 Exam               Exam Description

1. High quality and Value for the COG-105 Exam.


CertInside Practice Exams for COG-105 are written to the highest standards of technical accuracy, provided by our
certified subject matter experts and published authors for development.


2. 100% Guarantee to Pass Your Cognos 8 BI exam and get your Cognos 8 BI Certification.


We guarantee your success in the first attempt. If you do not pass the Cognos 8 BI "COG-105" (IBM Cognos 8 BI
Technical Specialist on your first attempt, send us the official result. We will give you a FULLY REFUND of your
purchasing fee and send you another same value product for free.


3. CertInside Cognos 8 BI COG-105 Exam Downloadable.


Our PDF or Testing Engine Preparation Material of Cognos 8 BI COG-105 exam provides everything which you need
to pass your exam. The Cognos 8 BI Certification details are researched and produced by our Professional
Certification Experts who are constantly using industry experience to produce precise, and logical. You may get
"COG-105 exam" questions from different websites or books, but logic is the key. Our Product will help you not only
pass in the first IBM Cognos 8 BI Technical Specialist( Cognos 8 BI ) exam try, but also save your valuable time.


Comprehensive questions with complete details about COG-105 exam.
COG-105 exam questions accompanied by exhibits. Verified Answers Researched by Industry Experts and almost
100% correct.
Drag and Drop questions as experienced in the Real Cognos 8 BI exam. COG-105 exam questions updated on
regular basis.
Like actual Cognos 8 BI Certification exams, COG-105 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).
Tested by many real Cognos 8 BI exams before publishing.
Try free Cognos 8 BI exam demo before you decide to buy it in http://www.CertInside.com
High quality and Valued for the COG-105 Exam: 100% Guarantee to Pass Your COG-105 exam and get your Cognos
8 BI Certification. Come to http://www.CertInside.com The easiest and quickest way to get your Cognos 8 BI
Certification.


CertInside professional provides Cognos 8 BI COG-105 the newest Q&A, completely covers COG-105 test original
topic. With our completed Cognos 8 BI resources, you will minimize your Cognos 8 BI cost and be ready to pass your
COG-105 test on Your First Try, 100% Money Back Guarantee included!



COG-105 Exam Study Guide
COG-105 exam is regarded as one of the most favourite Cognos 8 BI Certifications. Many IT professionals prefer to
add COG-105 exam among their credentials. CertInside not only caters you all the information regarding the COG-105
exam but also provides you the excellent COG-105 study guide which makes the certification exam easy for you.


CertInside Engine Features

Real Exams for all COG-105 Test Questions and Answers
Exhibits and graphical representations
Verified Answers Researched by Industry Experts
COG-105 Practice Test Questions and Answers updated on regular basis
Like actual COG-105 certification exams, our Practice Tests are in multiple-choice format (MCQs).
Our COG-105 Question and Answer are backed by our 100% MONEY BACK GUARANTEE.


CertInside Help You Pass Any IT Exam

CertInside.com Our COG-105 practice exams and study guides are composed by current and active Information Technology
experts, who use their experience in preparing you for your future in the IT Industry. Our exams and questions are constantly
being updated. You can check the quality of our practice test updates by visiting our latest news page or signing up to our
newsletter for recent updates and new releases to our practice exams. You are not about to purchase a disposable product.
COG-105 practice exam updates are supplied free of charge for up to 90 days. Regardless of how soon you decide to take
the actual COG-105 examination certification, you will be able to walk into the testing room with confidence using CertInside
COG-105 training resources.




Exam : IBM COG-105
Title : IBM Cognos 8 BI Technical Specialist




1. Which of the following is true when Cognos 8 gateway receives a request?
A. Requests are passed directly to the Cognos content manager.
B. A connection is created to the database server.
C. The requests are directed to Access Manager.
D. Passwords are encrypted to ensure security.
Answer: D


2. Which of the following is true about Cognos 8 dispatchers?
A. Requests can be routed to specific dispatchers based on packages or user group requirements.
B. Each Java Virtual Machine (JVM) can have multiple dispatchers.
C. The administrator must register a new dispatcher manually.
D. Dispatchers cannot be managed as part of a folder set.
Answer: A


3. What communication protocol is used between the Web Server and the Cognos 8 dispatcher?
A. SOAP
B. XML
C. HTTP
D. XSLT
Answer: C


4. Which Cognos 8 Service makes external JNI calls?
A. Content Manager
B. Web gateway
C. Bootstrap Service
D. Presentation Service
Answer: A
5. Which driver does a Content Manager use to communicate to an Oracle Content Store?
A. SQL*PLUS
B. SQL*LDR
C. JDBC
D. ODBC
Answer: C


6. Which Cognos 8 Service runs outside the servlet container?
A. Job Service
B. Delivery Service
C. Data Integration
D. Report Service
Answer: D


7. What is true about the Cognos gateway?
A. It can reside on multiple web servers in a single environment.
B. Improbability Drive Algorithms (IDA) are used to detect intrusions.
C. ISAPI is the default gateway.
D. It must be installed on the user's desktop.
Answer: A


8. What is a portlet?
A. The routing subsection of a listener port.
B. A mechanism for displaying web content as part of a portal page.
C. A credential that is stored on the Web server.
D. A credential that is stored for the session only.
Answer: B


9. On the customer's Content Manager Server, the IT department has installed the 64bit Oracle Client.What best describes
the use of a 64bit Oracle Client with the Cognos 8 product?
A. Cognos 8 may use the 64bit client drivers to connect to the data stores.
B. Cognos 8 may use the 64bit client drivers for connecting to the content store.
C. Cognos products must use the provided 32bit drivers, even if a 64bit client is installed.
D. The 64bit Client should be uninstalled and a 32bit Client installed in its place.
Answer: C


10. Which DB2 environment variables are required for a UNIX Cognos 8 install?
A. DB2DIR and DB2INSTANCE
B. DB2STAGING and DB2INSTALL
C. DB2PATH and DB2LIB
D. DB2MEMORY and DB2WIN
Answer: A


More IBM COG-105

 Related COG-105 Exams
    COG-112      IBM Cognos 8 BI Author

    COG-132      IBM Cognos 8 BI Metadata Model Developer

    COG-135      IBM Cognos 8 BI OLAP Developer

    COG-400      IBM Cognos 8 Planning Application Consultant

    COG-310      IBM Cognos TM1 Developer

    COG-105      IBM Cognos 8 BI Technical Specialist
 COG-180   IBM Cognos 8 BI Professional

 COG-142   IBM Cognos 8 BI Scorecard Developer

 COG-145   IBM Cognos 8 BI Multidimensional Author

 COG-125   IBM Cognos 8 BI Data Warehouse Developer

 COG-205   IBM Cognos 8 Controller Technical Specialist


Other IBM Exams
 LOT-849      000-233        000-864        000-324       LOT-755   000-442   000-180   000-374

 000-139      000-486        000-447        000-434       000-888   000-568   LOT-828   000-719

 000-399      000-748        000-535         000-574

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:24
posted:3/30/2010
language:English
pages:4
Description: certinside offer you free IT exam demo!