Docstoc

5e - Llengua - Noticies Adria Marc G Oriol B Oriol M

Document Sample
5e - Llengua - Noticies Adria Marc G Oriol B Oriol M Powered By Docstoc
					Politica:
A Washitong estan fen les eleccions fins i tot els de you tube per que Apama va a favor i Macain se esta queden enrere però no es dona per vençut i no esta gents clar però si Obama es president serà el primer president negre. Estats Units però Jorse Bush el ex president dels estats Units va a favor de Macain però Obama te mes possibilitats de que sigui el president de Estats Units i les votacions es faran el 4 de Novembre. El final a guanyat l ‘OBAMA!!!

Economia:
Amenaça de deixar 1.500 treballadors sense feina .

La marca Nissan de cotxes vol acomiadar 1.500 treballadors , a causa de la crisi econòmica .La perquè la gent no té preu de les coses puja-les persones no ho poden comprar tantes coses com abans. La marca Nissan vol fer menys cotxes , llavors necessiten menys treballadors i els han d’acomiadar.

Cultura:
Novel·la curta:
A Girona han fet un concurs de novel·la curta i s’han presentat 28 persones .El premi es que es publicarà el seu llibre a l’editorial Amsterdam, a guanyat Ricard Biel amb el nom de la seva obra “A la roda de la fira” i el finalista a sigut Esteve miralles .

Esports:
BARÇA Aquest any diuen que el barça guanyaran tot perquè diuen que el Daniel Alvest es molt bo i també diu Messi que guanyarà la pilota d’or .Andrés Iniesta sa lesionat per un mes

FORMULA 1 El Alonso ja li va be el cotxe i l’any passat que anirà a Renault i desprès a Ferrari però el Alonso diu que ja a Renault li va bé i diu que el any que ve es queda a Renault.

Tenis: El Nadal s’ha lesionat un muscle de la cama jugant contra el Devidenko al
master de Paris. El Nadal no podrà jugar la copa Davis i estar de baixa 4 setmanes.

Meteorologia:
A Catalunya i haurà bona temperatura i els pirineus plourà i nevera. I el País Valencia hi haurà tempestes i alguns llocs farà sol. CATALUNYA: A Catalunya han fet la truita mes gran del mon i feia 20 metres la van fe a Girona. INTERNACIONAL: La gasolina sempre va pujant i baixant de preu i cada dia pot baixa o puja el preu.

Oriol B Adrià B Marc G Oriol M


				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:81
posted:12/6/2008
language:Catalan
pages:2
Description: Not�cies inventades creades pel grup de l'Adri�, el Marc G, l'Oriol B i l'Oriol M de 5� del Turonet. [Novembre 2008]