Docstoc

ICDL-POWERPOINT Exams

Document Sample
ICDL-POWERPOINT Exams Powered By Docstoc
					      ICDL-POWERPOINT




The ICDL L4 Powerpoint Exam
 Exam: ICDL-POWERPOINT
         Demo Edition




          © 2007 - 2008 Test Killer, LTD All Rights Reserved

                                      http://www.testkiller.com
             1                         http://www.troytec.com
                                   ICDL-POWERPOINT




QUESTION: 1
Open the presentation named Training.ppt, which is in the My Documents folder.




Answer: Click on open tool ->click on my documents -> select Training.ppt ->open


QUESTION: 2
Create a new blank presentation.




                                                                      http://www.testkiller.com
                                            2                          http://www.troytec.com
                                   ICDL-POWERPOINT




Answer: Click on the new tool from the standard toolbar


QUESTION: 3
Save the Company Strategy presentation as an Outline/RTF file.




                                                                 http://www.testkiller.com
                                            3                     http://www.troytec.com
                                     ICDL-POWERPOINT




You don't need to change the file location.


Answer: File -> save as -> use the drop down list in the save as type box and select
outline/RTF-> save


QUESTION: 4
Change the default user name for this application to Lee Smith.




                                                                  http://www.testkiller.com
                                              4                    http://www.troytec.com
                                 ICDL-POWERPOINT




Answer: Tools -> options -> General tab -> in the name box delete msingh -> type Lee
Smith


QUESTION: 5
Switch to Slide Sorter View.




                                                                  http://www.testkiller.com
                                         5                         http://www.troytec.com
                                       ICDL-POWERPOINT




Answer: View -> select slide sorter


QUESTION: 6
Create a Title Slide, with placeholders for both a title and a sub-title.




                                                                            http://www.testkiller.com
                                                6                            http://www.troytec.com
                                      ICDL-POWERPOINT




Answer: Insert -> new slide -> select the title slide


QUESTION: 7
This travel company uses an approved range of corporate templates. Apply the design
template Sunny Days to this presentation.




                                                                 http://www.testkiller.com
                                                7                 http://www.troytec.com
                                    ICDL-POWERPOINT




Answer: Format -> apply design template -> select Sunny Days -> Apply


QUESTION: 8
Access the Slide Master, and remove the graphic of the skier.




                                                                    http://www.testkiller.com
                                             8                       http://www.troytec.com
                                   ICDL-POWERPOINT




Answer: View -> master -> slide master -> select the graphic -> press delete from the
keyboard


QUESTION: 9
Access the Header and Footer dialog box and add slide numbers to all slides except for the
title slide of this presentation.




                                                                      http://www.testkiller.com
                                            9                          http://www.troytec.com
                                    ICDL-POWERPOINT




Answer: View -> header and footer -> check the slide number -> check don't show on title
slide -> apply to all


QUESTION: 10
Add the word Introduction as the first item in the bulleted list on this slide. Click SUBMIT
when you have finished.




                                                                        http://www.testkiller.com
                                             10                          http://www.troytec.com
                                    ICDL-POWERPOINT




Answer: Put the cursor on click to add text -> type Introduction


QUESTION: 11
Change the second bullet on this slide from Bonanza sale to Mammoth sale. Click anywhere
outside the bulleted list placeholder when you have finished.




                                                                     http://www.testkiller.com
                                             11                       http://www.troytec.com
                                     ICDL-POWERPOINT




Answer: Delete the name Bonanza sale and type Mammoth sale


QUESTION: 12
Without retyping, make all of the letters in the selected word upper-case.




                                                                             http://www.testkiller.com
                                              12                              http://www.troytec.com
                                  ICDL-POWERPOINT




Answer: Format -> change case -> select upper-case -> ok


QUESTION: 13
Add an image of a Lion to this slide from the Animals category of Microsoft's Clip Art
gallery.




                                                                   http://www.testkiller.com
                                           13                       http://www.troytec.com
                                     ICDL-POWERPOINT




Answer: Double click on the clip art icon -> select animals -> select the lion -> apply


QUESTION: 14
Move the graphic to Slide 7 in this presentation.




                                                                         http://www.testkiller.com
                                              14                          http://www.troytec.com
                                    ICDL-POWERPOINT




Answer: Right click on the graphic -> cut -> select slide number 7 -> right click paste


QUESTION: 15
If you wished to change the height of the tortoise graphic without changing its width, where
would you click to begin?




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             15                           http://www.troytec.com
                                    ICDL-POWERPOINT




Answer: Put the cursor here


QUESTION: 16
Access the chart AutoLayout feature, change the value in cell B1 from 27.4 to 50.3. Press the
Enter key when you have finished.




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             16                           http://www.troytec.com
                                    ICDL-POWERPOINT




Answer: Double click on the add chart -> select the cell b1 and type 50.3 -> press enter
from the keyboard


QUESTION: 17
Change the type of this chart from a column to a bar chart.




                                                                     http://www.testkiller.com
                                             17                       http://www.troytec.com
                                     ICDL-POWERPOINT




Answer: Click on the chart type tool from the standard toolbar -> from the drop down list
select bar chart


QUESTION: 18
Sam Elliot is the head of this organisation.Open the organisaton chart in this slide and add the
details showing Sam Elliot as Chairperson.




                                                                           http://www.testkiller.com
                                              18                            http://www.troytec.com
                                   ICDL-POWERPOINT




Click any of the sub-ordinate boxes when you have finished. (You don't need to add
comments)


Answer: Double click on the organisation chart -> in the first box -> select the type name
here and type Sam Elliot -> select type title here and type Chairperson -> click on any box
from the below

QUESTION: 19
If Maria were deleted from this organisation chart, which one of the following statements
would be True?




                                                                       http://www.testkiller.com
                                            19                          http://www.troytec.com
                                 ICDL-POWERPOINT




A. Miguel and Lee would become sub-ordinates of Paul.
B. Miguel and Lee would report directly to Alexandra
C. Miguel and Lee would become co-workers of Naim and Michelle.
D. You would be prompted to give Miguel and Lee a new manager.


Answer: B

QUESTION: 20
Drop




                                                                  http://www.testkiller.com
                                         20                        http://www.troytec.com
          ICDL-POWERPOINT




Answer:




                            http://www.testkiller.com
                21           http://www.troytec.com

				
DOCUMENT INFO
Description: Troytec.com is a place where you can find various types of ICDL-POWERPOINT exam certifications preparation material. Troytec’s full range of study material for the ICDL-POWERPOINT exam helps you to be prepared for the ICDL-POWERPOINT exam fully and enter the exam centre with full confidence. We provide you easy, simple and updated study material. After preparing from the ICDL-POWERPOINT exam material prepared by us we guarantee you that you will be a certified professional. We guarantee that with Troytec ICDL-POWERPOINT study material, you will pass the Certification exam.