Docstoc

132-S-911 Exams

Document Sample
132-S-911 Exams Powered By Docstoc
					             132-S-911




Specialist IP Telephony Implement and
        Support Elective Exam
          Exam: 132-S-911
               Edition: 2.0




              © 2008 - 2009 Test Killer, LTD All Rights Reserved

                                          http://www.testkiller.com
                 1                         http://www.troytec.com
                                        132-S-911




QUESTION: 1
Your customer is unable to light message waiting lights at a small branch office using a
shared Intuity voice mail system on a QSIG network running DCS. What is the first
command you should execute?


A. list ip-interfaces
B. list media-gateway
C. display-ip-network-region <x>
D. status station <station number>


Answer: C


QUESTION: 2
DHCP option codes 128 to 254 are reserved for site-specific options. A single number out
of this range is commonly utilized by vendors to configure their Avaya IP phones via
DHCP (Option 176). Which additional option code supports vendor-specific options?


A. 3
B. 23
C. 43
D. 63


Answer: B


QUESTION: 3
What color is the LED when a TN circuit pack is executing a test?


A. Red
B. Green
C. Yellow
D. Amber


Answer: B


QUESTION: 4


                                                                     http://www.testkiller.com
                                            2                         http://www.troytec.com
                                         132-S-911




You are migrating from a Definity server to an S8500/S87XX server. Where is the IPSI
board located?


A. It is always placed into slot number 1.
B. The location depends on which media server is used.
C. It can be slotted into any available media gateway slot.
D. The location depends on which media gateway is used.


Answer: C


QUESTION: 5
Which Communication Manager (CM) feature utilizes PSTN connectivity when IP WAN
bandwidth limit has been reached?


A. Inter-Gateway Alternate Routing
B. Intra-Gigabit Analytical Resource
C. Intelligent Global Access Routing
D. Intelligent Gatekeeper Associated Routes


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 6
Which two Avaya Communication Manager commands display the VoIP statistics of a
specific extension active on call? (Choose two.)


A. Status station
B. Display station
C. List trace station
D. Display trace station


Answer: B, ?


QUESTION: 7
Which two statements are true about DHCP? (Choose two.)




                                                                    http://www.testkiller.com
                                              3                      http://www.troytec.com
                                        132-S-911




A. A DHCP server is required to configure all Avaya IP telephones
B. A DHCP server can be used to send the DNS server address to the client
C. One DHCP server is required for each subnet containing clients that require the service
D. A DHCP server is used to send an IP address, subnet mask, and default gateway address
to the client


Answer: A, C


QUESTION: 8
A customer has purchased 20 Avaya IP telephones over a period of three years. Knowing
that the IEEE 802.3af standard has been ratified, the customer decided to purchase a C360-
PWR switch to provide in-line power to the IP telephones. However, only 15 of the phones
power up when they are connected to the C360-PWR. Upon investigation you discover the
five phones which would not receive power from C360-PWR are Generation 1 models that
are not 802.3af compliant. Which three methods should you use to power these phones?
(Choose three.)


A. 356A adapter
B. Individual power brick
C. 1152A1 mid-span unit with adapter
D. Other vendor 802.3af compliant device
E. IP phone 4600 Ethernet 30A base switch


Answer: A, B, D


QUESTION: 9
In an Enterprise Survivable Server (ESS) scenario, how do you save translations to your
ESS server?


A. Save trans
B. Save trans all
C. Save ESS settings
D. Save trans cluster ESS


Answer: A




                                                                      http://www.testkiller.com
                                            4                          http://www.troytec.com
                                        132-S-911




QUESTION: 10
An Avaya IP phone is connected over a WAN link to the main office where the TN799
CLAN and TN2302 IP Media Processor are located. The Avaya IP phone is registered
properly on the CLAN. A DCP phone calls the Avaya IP phone and the call is answered.
The audio quality is poor in both directions, but the call stays up until one of the users
disconnects. Which two conditions cause this audio quality problem? (Choose two.)


A. Insufficient IP media processor resources
B. Use of the G.711 codec to transmit audio over the WAN link
C. Implementing Weighted Fair Queuing (WFQ) on the edge router
D. Intermittent connectivity between the Avaya IP phone and the CLAN


Answer: A, B


QUESTION: 11
In an S87xx MultiConnect, Port Network 18 has no IPSI. Which command will show the
IPSI that is in control of that Port Network?


A. Status fiber 18
B. List ipserver-interface
C. Status port-network 18
D. Status sys-link 18a0101 current


Answer: C


QUESTION: 12
A customer is using Avaya 4600 Series IP Telephones on an Avaya S87xx Server using
several TN799DP (CLAN) and TN2302 (Medpro) cards. Telephones located at a remote
site are unable to register with the CLAN. The CLAN can ping and be pinged. Which two
commands or troubleshooting methods can identify the problem? (Choose two.)


A. List sys-link
B. Status station
C. List trace ras station
D. Use a network sniffer between the phone and the network




                                                                      http://www.testkiller.com
                                            5                          http://www.troytec.com
                                       132-S-911




Answer: B, C


QUESTION: 13
Which is a characteristic of a global VLAN ID?


A. Must have at least five digits
B. Can vary from one device to another
C. Supports QoS between multi-vendor WAN/LANs
D. Remains consistent across all VLAN tagging schemes


Answer: C


QUESTION: 14
Your customer asks you to verify the current subnet mask assigned to a remote Avaya
G700 Media Gateway P330 stack management interface. Which command should you use
to obtain this information?


A. Session stack
B. Show interface
C. Show interface mgp
D. Show interface stack manager


Answer: A


QUESTION: 15
You have an S8720 Server optioned for Software Duplication. Which Ethernet port is the
Duplication Link assigned to?


A. Ethernet 1
B. Ethernet 2
C. Ethernet 3
D. Ethernet 4


Answer: A


                                                                     http://www.testkiller.com
                                           6                          http://www.troytec.com
                                       132-S-911




QUESTION: 16
You are working with the powerful concept of a network region section. Which three
parameters can be set on the IP network region screen? (Choose three.)


A. H.323 endpoint
B. SIP enabled endpoints
C. hairpinning and shuffling
D. UDP port range parameters
E. QoS parameters such as DiffServ/TOS and 802.1p/Q


Answer: B, C, D


QUESTION: 17
Which two statements about VoIP Monitoring Manager are true? (Choose two.)


A. VoIP Monitoring Manager is a GUI-based tool that can chart historical graphs of audio
performance on VoIP endpoints
B. VoIP Monitoring Manager can be used to troubleshoot VoIP endpoints registration
problems and call signaling problems
C. the reporting interval of VoIP Monitoring Manager can be varied depending on the
required granularity of the performance statistics
D. VoIP Monitoring Manager is a text-based tool that has the look and feel of a CLI and
can be embedded into Cajun switches as an add-on feature


Answer: B, ?


QUESTION: 18
Which two parameters are found in an H.323 Signaling Group form? (Choose two.)


A. QoS parameters
B. A default gateway
C. The far-end network region
D. A TN799 C-LAN for call signaling




                                                                     http://www.testkiller.com
                                           7                          http://www.troytec.com
                                          132-S-911




Answer: B, C


QUESTION: 19
A company purchases the right to use Avaya IP Softphone for 100 stations. The users
complain that the call center buttons (AUX, After-Call, Login, and Logout) programmed
on their stations no longer work as expected. What is the most likely cause of this problem?


A. TCP/UDP port blockage in the corporate WAN
B. Improper administration of the stations in the PBX
C. Users trying to use the application for non-supported functions
D. Improper installation of the Avaya IP Softphone application on the users' PCs


Answer: B


QUESTION: 20
Within a single Avaya Communication Manager 4.0, how can you have conflicting four
digit extensions for separate locations in a four digit plan?


A. You insert an additional digit on the incoming trunk group form
B. You enter a different UDP code on the dial plan analysis form and take it off in the
incoming trunk group
C. You enter an extra digit on the dial-plan analysis and delete a digit in the routing pattern
D. You enter X where x is the location number on the uniform dial plan and prefix an
additional first digit; the changed number matches in AAR analysis and goes to a pattern


Answer: C


QUESTION: 21
In an IP Connect configuration, with hardware duplication, a customer has implemented
separation of the control network. What Ethernet port should be assigned to this control
network?


A. Ethernet 0
B. Ethernet 1
C. Ethernet 2
D. Ethernet 3


                                                                          http://www.testkiller.com
                                              8                            http://www.troytec.com
                                        132-S-911




Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 22
You have a Communication Manager R3 1 phone system with all IP phones and there is no
dial tone. You verify that all of the hardware is working properly. Which two steps can you
take to identify the cause of the problem? (Choose two.)


A. Verify that the MedPro board has the correct IP settings
B. Set a static IP address on you laptop and see if you can ping the TN799
C. Set a static IP address on your laptop and see if you can ping the TN2312
D. Set a static IP address on your laptop and see if you can ping the TN2302 or TN2602


Answer: C, ?


QUESTION: 23
When configuring site specific option number (SSON) in DHCP server for an Avaya IP
telephone, "MCIPADD" is the address of the H.323 gatekeeper's IP address. In an Avaya
IP telephony solution, which component acts as the H.323 gatekeeper?


A. IPSI
B. S87xx Server
C. CLANs or S8300 Server
D. Router in the data network


Answer: B


QUESTION: 24
A G450 Media Gateway can be controlled directly from an Avaya Server S8500C. What is
the associated license file functionality that needs to be included?


A. Processor Ethernet (PE)
B. PNC Duplication
C. Port Network Support
D. Processor and System MSP


                                                                       http://www.testkiller.com
                                             9                          http://www.troytec.com
                                      132-S-911




Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 25
A customer used to have one VoIP Monitoring Manager (VMON) for their entire system.
They recently setup a remote branch which is far from the main site and the bandwidth
between the two sites are limited that, they do not want the remote branch to send RTCP
packets to the main site. They have setup another VMON server in that branch, what
should they do next?


A. Set up the new VMON to collect RTCP data from the remote branch
B. Create another IP interface for the branch to use the new VMON there
C. The remote branch will automatically send the packet to the new system, as it is the
nearest to it
D. Create another IP Network Region for the branch and the RTCP settings of the Network
Region to use the new VMON there


Answer: C


QUESTION: 26
A customer is having a poor voice quality in their VoIP deployment. Upon Avaya's
recommendation, the customer uses the VoIP Monitoring Manager to measure one-way
network delay between endpoints. What are three guidelines for the delay measurements?
(Choose three.)


A. ITU spec should be 250 ms or less
B. 80 ms delay or less can yield the best quality
C. Delay over 250 ms causes "talk over" problems
D. Delay over 180 ms could be acceptable depending on customer expectations, analog
trunks used, codec type, etc.


Answer: A, B, C


QUESTION: 27
A customer is using a proprietary wireless point-to-point connection with 10 Mbps
available for VoIP communications between the company's two buildings. The customer


                                                                    http://www.testkiller.com
                                          10                         http://www.troytec.com
                                         132-S-911




anticipates that no more than 30 calls will traverse this link at any given time. The only
problem with the wireless solution is that minor packet loss can occur during rainy weather.
What is the best codec for this customer?


A. G.711
B. G.723
C. G.726
D. G.729


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 28
In a Port Network using Center Stage Switch connectivity, which boards are required to
enable Enterprise Survivable Servers (ESS) functionality?


A. EI and CLAN
B. IPSI and CLAN
C. IPSI and MedPro
D. MedPro and CLAN


Answer: B


QUESTION: 29
You are concerned about potential network problems affecting a TN799DP (CLAN) circuit
pack and want to check the interface for errors. Which two commands give error counts on
the TN799DP circuit pack? (Choose two.)


A. Status link
B. Get ethernet <board location>
C. List measurements clan sockets <board location>
D. List measurements clan ethernet <board location>


Answer: C, ?


QUESTION: 30


                                                                        http://www.testkiller.com
                                            11                           http://www.troytec.com
                                       132-S-911




You use the ping command for troubleshooting. What is the Avaya recommended
maximum acceptable value for milliseconds (ms) delay when assessing VoIP quality?


A. 20 ms
B. 80 ms
C. 120 ms
D. 180 ms


Answer: B


QUESTION: 31
What is required for Avaya Communication Manager to send RTCP Reporting to the
Avaya VoIP Monitoring Manager (VMON) server?


A. The ip-code-set must be enabled.
B. The ip-network-map must be populated.
C. Intra-region ip-ip direct audion must be enabled.
D. RTCP reporting in the ip-network-region must be enabled.


Answer: C


QUESTION: 32
Click the Exhibit button.
A customer calls in and reports problems with VoIP voice quality. During your
troubleshooting, you perform a traceroute from the server to one of the IP phones. Given
the following traceroute, what is the most likely problem in this network?
Tracing route to 140.12.32.22 over a maximum of 30 hops
1<1 ms<1 ms<1 ms135.74.136.1
2<1 ms<1 ms<1 ms135.74.130.55
340 ms39 ms39 ms198.152.2.80
440 ms40 ms40 ms198.152.12.9
5141 ms 61 ms121 ms198.152.12.10
6145 ms145 ms145 ms198.152.12.9
7193 ms193 ms193 ms198.152.12.10
8192 ms192 ms192 ms198.152.12.9
9241 ms240 ms242 ms198.152.12.10
10240 ms240 ms240 ms198.152.12.9
11288 ms288 ms288 ms198.152.12.10


                                                                     http://www.testkiller.com
                                          12                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




A. Too much delay on the last trace route
B. A layer 2 (switch) loop on the 198.152.12.x segment
C. A layer 3 (routing) loop on the 198.152.12.x segment
D. SPANNING Tree problems causing the network not to converge


Answer: B


QUESTION: 33
Which sequence is the recommended order when upgrading media servers and media
gateways?


A. Media gateways are first, then primary server(s) and finally LSP(s).
B. LSP(s) are first, then primary server(s) and finally media gateways.
C. Primary server(s) are first, then media gateways and finally LSP(s).
D. Media gateways are first, then LSP(s) and finally the primary server(s).


Answer: C


QUESTION: 34
In an Avaya LAN switch, what is the best command to use to see the VLAN ID, speed, and
duplex of port 3/4?


A. show port 3/4
B. show trunk 3/4



                                                                        http://www.testkiller.com
                                             13                          http://www.troytec.com
                                        132-S-911




C. show port detail 3/4
D. show trunk detail 3/4


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 35
When configuring Layer 2 switch ports, which three basic settings must be administered?
(Choose three.)


A. LAG
B. VLAN
C. port speed
D. enable the port
E. full or half duplex


Answer: A, B, D


QUESTION: 36
A customer deploys VoIP over a WAN link. They have followed some industry
recommendations to conserve bandwidth, but they are experiencing substantial clipping
with the voice calls over the WAN. What is the cause of clipping?


A. Setting the Layer 3 signaling DSCP value as 46
B. Using a compressed codec such as G.729 over the WAN link
C. Using compressed RTP to minimize bandwidth for audio usage
D. Enabling silence suppression to stop packets when silence is detected


Answer: C


QUESTION: 37
A customer wants to use one Avaya VoIP Monitoring Manager (VMON) to monitor the
QoS of a VoIP call for their Avaya Communication Manager system. Which two
commands can you use to make the setting applicable for the entire system? (Choose two.)


A. ch ip-services


                                                                       http://www.testkiller.com
                                            14                          http://www.troytec.com
                                      132-S-911




B. ch ip-interfaces
C. ch ip-network-region
D. ch system-parameters ip-options


Answer: B, C


QUESTION: 38
An Avaya 4600 Series IP Telephone user reports that his phone is out of service. Which
maintenance command shows whether the phone is attempting to communicate with its
Call Server?


A. Status link
B. List trace ras
C. Status station
D. Display station


Answer: A


QUESTION: 39
The S8500 is the media server of choice when migrating from which two traditional
setups? (Choose two.)


A. G3csi
B. G3r with critical reliability
C. G3r with standard reliability
D. G3si with standard reliability


Answer: C, ?


QUESTION: 40
Which two maintenance commands provide the software load in the Avaya 4600 and 9600
Series IP Telephones and the address of the CLAN against which the phones are
registered? (Choose two.)


A. Status link


                                                                   http://www.testkiller.com
                                          15                        http://www.troytec.com
                                         132-S-911




B. Status station
C. Display station
D. List registered-ip-stations


Answer: A, C


QUESTION: 41
What is the "official" Avaya program to test and certify third-party vender products?


A. System Integration Lab (SIL)
B. Avaya Certification Program (ACP)
C. MultiVantage Certification Program (MCP)
D. DeveloperConnection (DevConnect) Program


Answer: C


QUESTION: 42
Which Avaya Communication Manager command verifies the integrity of a loaded license
file?


A. Test license
B. Test integrity
C. List license soft long
D. List configuration control


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 43
What are two ways to "sniff" a link between two devices? (Choose two.)


A. Place a hub in line and attach the protocol analyzer to the hub
B. Attach the protocol analyzer to any switch port on the same VLAN
C. Attach the protocol analyzer to the supervisor port and enable port monitoring
D. Mirror the port that needs to be monitored and attach the protocol analyzer to the mirror
port


                                                                        http://www.testkiller.com
                                             16                          http://www.troytec.com
                                        132-S-911




Answer: C, ?


QUESTION: 44
A new G650 has been installed at the customer's location. The IP phones can register and
initiate calls; however no voice can be heard. Which circuit packs configuration is most
likely to be misconfigured?


A. TN2182C
B. TN2312BP
C. TN799DP
D. TN2306AP


Answer: C


QUESTION: 45
If a router or host has a problem fragmenting or reassembling transferred packets, what
should you adjust when executing the ping command from Avaya Communication
Manager?


A. Board
B. Repeat
C. Ip-address
D. Packet-length


Answer: C


QUESTION: 46
Your customer is installing an S8300 media server as an internal Call Controller in a G700
Media Gateway. Within the gateway, a MM312 has been included for DCP telephones and
a MM711 for analog telephones. The customer intends to connect 18 IP telephones. What
hardware would you recommend for IP telephony connectivity?


A. A MM760 VoIP engine
B. A MM314 LAN module


                                                                      http://www.testkiller.com
                                           17                          http://www.troytec.com
                                      132-S-911




C. A MM316 LAN Media Module
D. A Power Over Ethernet switch


Answer: C


QUESTION: 47
Which configuration command is used to have ports on a C363T-PWR enable IEEE
802.1p/Q frames to go to the next network element?


A. set port <mod-num/port_num> dotlq
B. set trunk <mod_num/port_num> dotlq
C. set port dotlq <mod_num/port_num> on
D. set port <mod_num/port_num> dotlq enable


Answer: A


QUESTION: 48
How many G.711 calls (20 ms sampling) can traverse an IP/PPP T1 link without packet
loss?


A. 12
B. 18
C. 23
D. 24


Answer: A


QUESTION: 49
In a duplicated Avaya S87xx Media Server system you want to verify the implementation
of fail over. The Linux server command "server" displays: Standby Shadowing? No It
should display: Standby Shadowing? Yes What are two possible reasons for this display?
(Choose two.)


A. The duplication link is faulty
B. The license file is faulty


                                                                   http://www.testkiller.com
                                         18                         http://www.troytec.com
                                       132-S-911




C. The standby server is busied out
D. The standby TN2312AP-BP IPSI is busied out


Answer: B, ?


QUESTION: 50
When a TN2302 IP Media Processor is involved in a VoIP call, what would you expect to
see as the output of the status station <ext> command?


A. The RTP sequence numbers should increase with each status command
B. The RTP sequence numbers should decrease with each status command
C. The RTP sequence numbers should remain constant with each status command
D. The RTP sequence numbers have nothing to do with voice audio on the IP Media
Processor


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 51
A customer has a G700 Media Gateway that is connected to an S8500 Server via a T1.
Randomly, they get a busy tone on calls between the sites. Which two settings need to be
verified to allow up to 16 simultaneous calls with 512 kbps bandwidth? (Choose two.)


A. ip-parameters
B. ip-network-region
C. ip-codec set to G729
D. ip-codec set to G711


Answer: A, B


QUESTION: 52
An IP voice terminal user is reporting poor voice quality on incoming and outgoing calls.
You suspect packet loss or jitter may be the problem. Which Avaya Communication
Manager command can you use to confirm your suspicions?


A. Status clan-ip


                                                                      http://www.testkiller.com
                                           19                          http://www.troytec.com
                                          132-S-911




B. Status station
C. List measurements clan
D. List measurement voice-cond summary


Answer: A


QUESTION: 53
Which two Avaya Communication Manager commands give you the codec set in use, for
an active call originating from an Avaya IP endpoint? (Choose two.)


A. List-registered-ip-stations
B. Status station "extension number of station that you are making the call from"
C. List trace station "extension number of station that you will originate the call from"
D. Ping ip address with option codec to ip endpoint that you are making the call from


Answer: A, B


QUESTION: 54
In Avaya Communication Manager, what is the purpose of the board option when used
with the traceroute command?


A. There is no board option associated with the traceroute command.
B. The board option is used to specify the remote systems TN IP board location.
C. The board location allows you to simultaneously do a traceroute from multiple TN IP
board locations.
D. It is used to specify which TN IP circuit pack is used in the system to originate the
traceroute from, if there are multiple TN IP circuit packs.


Answer: C


QUESTION: 55
Which three commands are required to administer a new TN799DP (CLAN) board?
(Choose three.)


A. Add data-module


                                                                          http://www.testkiller.com
                                              20                           http://www.troytec.com
                                        132-S-911




B. Add ip-interface
C. Change clan board
D. Add ethernet option
E. Change node-names ip


Answer: A, D, ?


QUESTION: 56
Your customer is using MM340s between two S8300 Server with a G350 in different
networks in different locations. You can ping the near-end and far-end interface associated
with the MM340, but you cannot ping beyond the far-end interface. What are the two most
likely problems associated with the configuration? (Choose two.)


A. The IP addresses of all components need to be configured to be on the same network.
B. The default ip-route on the near-end may not have been administered or has been
administered incorrectly.
C. The default ip-route of the far-end device may not have been administered or has been
administered incorrectly.
D. There is no problem. The far-end S8300/G350 is on a different network and one would
not expect to be able to ping to it.


Answer: A, B


QUESTION: 57
Which license mode does a Local Survivable Processor (LSP) enter when it becomes
active?


A. No license mode
B. License error mode
C. License normal mode
D. An LSP does not require a license


Answer: A


QUESTION: 58




                                                                       http://www.testkiller.com
                                            21                          http://www.troytec.com
                                      132-S-911




You use several TN2302 (Medpro) cards for your VoIP resources. The network
administrator tells you that one of the Medpro cards keeps resetting its Ethernet port.
Which command in the Avaya Communication Manager checks to see if there is a port
speed mismatch issue for this particular board?


A. Status board
B. List ip-board
C. get ethernet-options
D. change ip-interface board


Answer: B


QUESTION: 59
In an Avaya IP Telephony system, all of the IP phones are unable to register with the
gatekeeper CLAN circuit pack. The settings are correct on the Ethernet switch. Which
command has the complete information to confirm the settings on that CLAN are correct?


A. Ch node-name ip
B. Ch ip-interface
C. Ch Ethernet
D. Ch ip setting


Answer: A


QUESTION: 60
Which Media Server Linux command gives out the same results of the Maintenance Web
Interface link 'Process Status'?


A. Server
B. prostat
C. Statapp
D. Hb-status


Answer: B




                                                                    http://www.testkiller.com
                                          22                         http://www.troytec.com
                                       132-S-911




QUESTION: 61
In an Avaya S87xx Server, what are the two default IP addresses for the duplication link?
(Choose two.)


A. 192.11.13.12
B. 192.11.13.13
C. 192.11.13.14
D. 192.11.13.15


Answer: A, B


QUESTION: 62
Click the Exhibit button.
Which command produces the output shown in the exhibit?




A. almdisplay
B. almsnmpconf
C. almdisplay -v
D. statusdisplay


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com



                                                                      http://www.testkiller.com
                                           23                          http://www.troytec.com
                                      132-S-911




QUESTION: 63
From the Command Line Interface (CLI) of an Avaya S87xx Server, which command
verifies that the memory in both servers has been refreshed?


A. Server
B. Stat server
C. List server
D. Sh server mem


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 64
Which two do IP Network Regions define? (Choose two.)


A. IP routes
B. CODEC sets
C. QoS parameters
D. Default gateways


Answer: A, B


QUESTION: 65
A customer has a multi-site network separated by high-speed WAN links. This customer
wants to employ end-to-end QoS in preparation for an Avaya IP Telephony rollout. Which
three will accomplish their QoS objectives? (Choose three.)


A. TAG
B. RSVP
C. DiffServ
D. IEEE 802.1p/Q
E. Inter-Switch Link


Answer: A, B, C




                                                                    http://www.testkiller.com
                                          24                         http://www.troytec.com
                                           132-S-911




QUESTION: 66
What three settings need to be configured on a Layer 2 device? (Choose three.)


A. RIP
B. Port speed
C. IP address
D. Default gateway
E. Routing interface


Answer: A, B, C


QUESTION: 67
Your customer is upgrading from a Definity G3r Release 9.5 to a Communication Manager
Release 5. From earlier discussions with the CIO you know that they do not want the
feature Personal Station Access (PSA) activated due to prior user abuse. What should you
do to make sure this happens?


A. You tell the software specialist/technician to make sure the PSA feature is not activated
in software.
B. You review your RFA license file feature information page for the keyword feature-PSA
and make sure it is set to off.
C. You review your RFA license file feature information for keyword feature-PSA and
insure it is not part of the file. If it is, return to the SAP process and request a new license
file without PSA.
D. You review your RFA license file feature information for keyword feature-PSA and
insure it is not part of the file. If it is, contact the account team and request they issue a new
order that will generate a new license file without PSA.


Answer: A


QUESTION: 68
Hair pinning refers to the process of IP endpoints using different codec sets having the
retransmission go through the IP media processor to convert from one IP codec to the other
but remaining in TCP/IP (TDM resources not used). Which statement is true about hair
pinning and the Avaya Communication Manager?




                                                                             http://www.testkiller.com
                                               25                             http://www.troytec.com
                                        132-S-911




A. By default, hair pinning is automatically allowed in Avaya Communication Manager.
B. The default of "n" on the station form in Avaya Communication Manager disallows hair
pinning.
C. Avaya best practice standards recommend not using hair pinning because it undermines
high quality VoIP.
D. Allowing hair pinning makes troubleshooting difficult because you are never sure of the
route the call is taking within the switch.


Answer: A


QUESTION: 69
In an Avaya SIP Enabled Services (SES) solution built with an Avaya IP Telephony
system, which Communication Manager command should be setup to ensure that a call to a
46xx SIP phone will rout to the corresponding SES server user?


A. Add station
B. Add trunk group
C. Add signaling group
D. Change off-pbx telephone station-mapping


Answer: C


QUESTION: 70
Which hardware is required to implement Avaya IP Softphone in the telecommuter mode?


A. DS1 board
B. CLAN board
C. Digital circuit board
D. Media processor board


Answer: A


QUESTION: 71
Which IP address, subnet mask, and gateway combination is valid? addresssubnet
maskdefault gateway




                                                                      http://www.testkiller.com
                                           26                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




A. 192.168.10.5255.255.255.0192.168.10.0
B. 192.168.10.5255.255.255.0192.168.11.254
C. 192.168.10.5255.255.255.128192.168.10.254
D. 192.168.10.5255.255.254.0192.168.11.254


Answer: C


QUESTION: 72
Which command verifies the firmware of the P330 Stack Manager of the Avaya G700
Media Gateway?


A. Dir
B. Image
C. Show image version
D. List configuration firmware


Answer: B


QUESTION: 73
If you encrypt the backup data, what type of file will the file type become?


A. tar.tar
B. tar.gz
C. tar.gpg
D. tar.cpc


Answer: B


QUESTION: 74
An end user is concerned about QoS when moving from office to office while using their
IP Softphone as a voice terminal. They ask for an explanation about whether of QoS
parameters will be managed in the IP telephony system or the infrastructure network.
Which function can only be performed by the IP infrastructure network and NOT by IP
telephony system?




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             27                           http://www.troytec.com
                                          132-S-911




A. Codec selection
B. Tag traffic with priority values
C. Giving priority and allotting resources (such as bandwidth) to specified traffic
D. Call signaling to determine which call server will manage which VoIP endpoints


Answer: B


QUESTION: 75
Which three methods can you use for Avaya Communication Manager license file
delivery? (Choose three.)


A. You download from RFA to a flash drive
B. You download from RFA to a removable media storage device like a CD or tape
C. If no direct connection to RFA is available, you deliver the license file to your laptop or
PC
D. You use the License Installation Tool (LIT) instructions to install the license file on the
switch
E. If there is a direct connection between the switch and RFA, you go to RFA and deliver
the license file


Answer: B, C, D


QUESTION: 76
When initially configuring the Converged Communications Server (CCS), what are the
three valid CCS host types? (Choose three.)


A. Edge
B. Home
C. Edge/Edge
D. Home/Edge
E. Home/Home


Answer: A, C, ?


QUESTION: 77


                                                                         http://www.testkiller.com
                                             28                           http://www.troytec.com
                                         132-S-911




Which three G250 Media Gateways include eight Power over Ethernet (PoE) LAN ports?
(Choose three.)


A. G250 BRI
B. G250 DS1
C. G250 DCP
D. G250 T1/E1
E. G250 Analog


Answer: A, D, ?


QUESTION: 78
CRTP is a compression scheme that can have a positive impact on overhead. What are two
possible problems with using this protocol? (Choose two.)


A. If the compression is not performed with exactness at each end it will disrupt audio
B. If the compression is not performed with exactness at each end it will disrupt the entire
network
C. Depending on other demands placed on the router processor, the additional demand of
CRTP could slow down or cause it to stop completely
D. Depending on other demands placed on the switch processor, the additional demand of
CRTP could slow down or cause it to stop completely


Answer: B, ?


QUESTION: 79
When a PC is attached to an Avaya 4600 Series IP Telephone, what are two requirements
when the PC and the telephone are on different VLANs? (Choose two.)


A. The PC must tag the frames.
B. A multi-VLAN port or trunk is required.
C. Spanning Tree Protocol must be enabled.
D. One of the VLANs must be the port/native VLAN.


Answer: A, C




                                                                        http://www.testkiller.com
                                            29                           http://www.troytec.com
                                      132-S-911




QUESTION: 80
When adding a Session Initiation Protocol (SIP) trunk to the Avaya Communication
Manager, what is the maximum number of trunks supported by one signaling group?


A. 23
B. 24
C. 31
D. 255


Answer: C


QUESTION: 81
Given the survivability options in Communication Manager 4.0, which three scenarios are
supported? (Choose three.)


A. primary S8500 with S87xx as an Local Survivable Processor
B. primary S8500 with S87XX as an Enterprise Survivable Server
C. primary S87XXs with S8300 as an Local Survivable Processor
D. primary S87XXs with S8500 as an Enterprise Survivable Server
E. primary S8500 with S8500 as an Enterprise Survivable Server


Answer: B, C, D


QUESTION: 82
Which component must be administered from an Avaya Communication Manager screen?


A. VoIP engine
B. Media modules
C. P333 expansion module
D. Media gateway processor


Answer: A


QUESTION: 83


                                                                    http://www.testkiller.com
                                          30                         http://www.troytec.com
                                          132-S-911




What is used to assign an IP address, subnet mask and gateway to the server?


A. Hyper Terminal
B. Maintenance Web Interface
C. Avaya Site Administration (ASA)
D. Media Gateway Installation Wizard


Answer: A


QUESTION: 84
What provides a local G250 with a limited subset of Media gateway Controller (MGC)
functionality when there is no connectivity available to an MGC?


A. Local Spare Processor
B. Standard Local Survivability
C. Enterprise Survivable Server
D. Inter-Gateway Alternate Routing


Answer: A


QUESTION: 85
You have configured a media gateway G350 with an Avaya server S8300 acting as Internal
Call Controller. Gateway and server are assigned to VLAN 12. Which gateway command
you have to use to add the Internal Call Controller to VLAN 12?


A. "interface vlan 12", then "icc-vlan"
B. icc-vlan 12
C. set vlan server 12
D. set default-vlan 12


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 86




                                                                       http://www.testkiller.com
                                             31                         http://www.troytec.com
                                        132-S-911




You enter your SAP order number for the Pre R10 upgrade. You are prompted to enter the
switch configuration file path or browse for the file. Which tool generates the switch
configuration file?


A. License Installation Tool (LIT)
B. Feature Installation Tool (FIT)
C. Feature Extraction Tool (FET)
D. License Implementer Load (LIL)


Answer: B


QUESTION: 87
When installing the TN2312 IPSI circuit pack in a Media Gateway, how do you set the
static IP address of the IPSI?


A. use DHCP to assign the IP address
B. connect a PC to the Ethernet switch and telnet to 192.11.13.6
C. connect a PC to the services port (top port) of the TN2312 and telnet to 192.11.13.6
D. connect a PC to the network port (bottom port) of the TN2312 and telnet to 192.11.13.6


Answer: B


QUESTION: 88
What is the method, described in the Avaya Communication Maintenance Web pages, to
back up an Avaya S8300 Server?


A. Secure FTP
B. Standard FTP
C. PC Flash card
D. USB CD-ROM drive


Answer: A


QUESTION: 89




                                                                      http://www.testkiller.com
                                           32                          http://www.troytec.com
                                       132-S-911




Your objective is to enable traffic segregation in a particular network region by marking
each user's traffic with a VLAN tag. Which field on the Avaya Communication Manager
Network Regions screen enables this feature?


A. VLAN enabled
B. RSVP enabled
C. RTCP enabled
D. 802.1p/Q enabled


Answer: C


QUESTION: 90
A customer is using Avaya 4600 Series IP Telephones on an Avaya S87xx Server using
several TN799DP (CLAN) and TN2302 (Medpro) cards. One-third of the IP phones reset
simultaneously. Now all the telephones are working. Which three commands could you use
to begin troubleshooting the problem? (Choose three.)


A. List sys-links
B. Status ip-board resets
C. status link X (X represents a communications link number)
D. test board XXXXX (XXXXX represents a CLAN board location)
E. test board XXXXX (XXXXX represents a Medpro board location)


Answer: B, C, ?


QUESTION: 91
From the craft login on an Avaya S8500 Server, which command turns on the FTP service
on the Linux platform?


A. sudo ftpserver
B. sudo ftpserv on
C. sudo ftpserv -all
D. sudo ftpserv -enable


Answer: A




                                                                      http://www.testkiller.com
                                           33                          http://www.troytec.com
                                        132-S-911




QUESTION: 92
Users are reporting issues with data and fax calls on an Avaya S8300 Server. Which
command displays the synchronization source in the G700 Media Gateway Command Line
Interface (CLI)?


A. show mgc list
B. show ds1 synch
C. get sync timing
D. show sync timing


Answer: C


QUESTION: 93
Your customer is upgrading an S87xx Server wtih a G650 Media Gateway to
Communication Manager R5.0 configuration. They have a G450 Media Gateway with
S8300 Server Local Survivable Processor (LSP) arrangement. What must you do to each
LSP before proceeding?


A. Busy out all links to the LSPs
B. Upgrade all LSPs before continuing
C. Run list configuration all and save a copy on the C drive of your laptop
D. Run list configuration LSP all and save the output from each LSP on the C drive of your
laptop


Answer: A


QUESTION: 94
Prior to running a backup procedure, what is the command that needs to be initiated in
Communication Manager?


A. Reset system 4
B. Save translations
C. List configuration all
D. List configuration software




                                                                      http://www.testkiller.com
                                           34                          http://www.troytec.com
                                        132-S-911




Answer: A


QUESTION: 95
What is a requirement for Inter-Gateway Alternate Routing (IGAR)?


A. Two different IP trunks
B. Two different switches
C. Two different port networks
D. Two different network regions


Answer: C


QUESTION: 96
You are required to configure more than 300 IP addresses. Which IP address, subnet mask,
and gateway combination is valid?


A. (address) 192.168.10.5 / (subnet) 255.255.255.0 / (default gateway) 192.168.10.0
B. (address) 192.168.10.5 / (subnet) 255.255.255.0 / (default gateway) 192.168.11.254
C. (address) 192.168.10.5 / (subnet) 255.255.253.0 / (default gateway) 192.168.11.254
D. (address) 192.168.10.5 / (subnet) 255.255.255.128 / (default gateway) 192.168.10.254


Answer: B


QUESTION: 97
What are two ways to display a view of the process status table of the Avaya S-series
Server? (Choose two.)


A. Command Line Interface statusserver
B. Command Line Interface systat (statapp)
C. Avaya Media Server Maintenance Web Interface link Process Status
D. Avaya Media Server Maintenance Web Interface link Status Summary


Answer: A, B




                                                                      http://www.testkiller.com
                                           35                          http://www.troytec.com
                                       132-S-911




QUESTION: 98
Which command displays the IP addresses of the Ethernet interfaces on an Avaya S-series
Server?


A. systat
B. statapp
C. pingall -a
D. ipsiversion


Answer: B


QUESTION: 99
What is the recommended number of data set copies selected for a backup?


A. 1
B. 2
C. 3
D. 4


Answer: A


QUESTION: 100
You are setting up Avaya VoIP Monitoring Manager (VMON) for a customer's Avaya IP
telephony system. The default port used by VMON (5005) is already assigned in the
network, and so you are assigned another port to use. In which two locations can you
change the settings to ensure VMON will work properly? (Choose two.)


A. VMON client
B. VMON server
C. Linux Operation System of the media server
D. Avaya Communication Manager of the media server via change system-parameters ip-
options


Answer: A, C




                                                                     http://www.testkiller.com
                                          36                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




QUESTION: 101
Which two command strings are related to ping? (Choose two.)


A. icmp echo
B. icmp echo stat
C. icmp echo reply
D. icmp destination search


Answer: B, ?


QUESTION: 102
After downloading files to the Avaya S87xx Server, where is the update file located?


A. S87xx-server1 /var/home/ftp/pub
B. S87xx-server1 /home/ftp/update/tmp
C. S87xx-server1 /home/ftp/log/updates
D. S87xx-server1 /home/user/bin/update


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 103
Which statement about Avaya IP telephones is true?


A. The Avaya IP telephones must first be configured statically from the keypad
B. The Avaya IP telephones must be located on a remote subnet of a DHCP server
C. The Avaya IP telephones must be located on the same subnet as a DHCP server
D. The Avaya IP telephones may be located on the same subnet as a DHCP server or on
remote subnets


Answer: C


QUESTION: 104
When installing the G250, which two Media Modules can be placed in slot V2? (Choose
two.)




                                                                       http://www.testkiller.com
                                            37                          http://www.troytec.com
                                           132-S-911




A. MM720
B. MM340
C. MM711
D. MM342


Answer: A, C


QUESTION: 105
Which two, when administered properly, will improve the QoS for an IP telephony system?
(Choose two.)


A. QSIG
B. H.323
C. DSCP
D. 802.1Q/p


Answer: B, C


QUESTION: 106
In a converged IP telephony network, how should QoS on voice and data traffic be set?


A. Low priority for voice traffic and low priority for data traffic
B. High priority for voice traffic and low priority for data traffic
C. Low priority for voice traffic and high priority for data traffic
D. High priority for voice traffic and high priority for data traffic


Answer: A


QUESTION: 107
Avaya 4600 Series IP Telephones are failing to register with the gatekeeper in an Avaya
S8300 Server with an Avaya G450 Media Gateway. You suspect that option 176 in the
DHCP scope is misconfigured. The IP addresses of which interface should be configured in
the option 176 MCIPADD field?




                                                                        http://www.testkiller.com
                                               38                        http://www.troytec.com
                                       132-S-911




A. VoIP interface
B. CLAN Interface
C. Inband interface
D. PROCR interface


Answer: C


QUESTION: 108
Your customer has an Avaya S87xx Server with Communication Manager 4.x and needs to
add an additional CLAN card to meet its current traffic load. Which two commands add a
CLAN board to the system? (Choose two.)


A. add ip-interface
B. change node-name ip
C. add data-module next
D. add circuit-pack next
E. change communication link


Answer: A, ?


QUESTION: 109
A customer experiences chopped voice and pops in the calls. You suspect that this is
caused by the network conditions. What three things can you do to measure end-to-end
packet loss? (Choose three.)


A. Run the display error command to measure packet loss by MedPro
B. Use a protocol analyzer to capture packet streams between endpoints and to identify
packet loss
C. Run the list trace station and status station commands to show packet loss experienced
by the MedPro
D. Use Avaya VoIP Monitoring Manager to measure packet loss experienced by IP
telephones and media processors


Answer: A, B, C


QUESTION: 110


                                                                      http://www.testkiller.com
                                           39                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




What media module, in addition to the MM340 may be installed in a G250?


A. MM314
B. MM316
C. MM342
D. MM710


Answer: B


QUESTION: 111
Which Avaya Communication Manager command shows the media module firmware on
all gateways?


A. Show mg list
B. List configuration all
C. Display media-gateway all
D. List configuration media-gateway <number>


Answer: A


QUESTION: 112
Your customer wants a separately defined calling party number prefix sent from calls that
come into the system from an ISDN tie trunk. What accomplishes this?


A. Defining it as Level 2 and inserting a new number on the private numbering form
B. Deleting a specific number of digits and inserting specific digits on the trunk form
C. Populating the calling party number on System-Parameters Features in the ISDN section
D. Having the correct calling party number as it is required for billing from the destination
CO or the service provider


Answer: A


QUESTION: 113




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             40                           http://www.troytec.com
                                         132-S-911




Your customer asks you to verify the current subnet mask assigned to the internal VoIP
interface engine in an Avaya G700 Media Gateway. Which command obtains this
information?


A. status pmi
B. show interface
C. show running-config
D. list configuration media-gateway
E. Avaya, G700 ?S8300 install and Maint Book,.,., Initial setup section


Answer: A


QUESTION: 114
How many uncompressed, unencrypted concurrent calls does the G350 Media Gateway
provide when using the G7.11 protocol?


A. 16
B. 24
C. 32
D. 64


Answer: B


QUESTION: 115
What is the proper way to select time division multiplexing synchronization for an Avaya
S87xx Server MultiConnect that uses ATM-Port Network Connectivity?


A. Configure the synchronization on the center stage switch
B. Configure proper network synchronization on each of the ATM switches
C. Configure the system synchronization with the show synch timing command
D. Configure the system synchronization with the change synchronization command from
the system terminal


Answer: A




                                                                          http://www.testkiller.com
                                            41                             http://www.troytec.com
                                        132-S-911




QUESTION: 116
In an IP Connect configuration, without hardware duplication, a customer has implemented
separation of the control network. What Ethernet port should be assigned to the Duplication
link?


A. Ethernet 0
B. Ethernet 1
C. Ethernet 2
D. Ethernet 3


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 117
A customer would like to have an additional menu language available for the 9630 phones.
What has to be done for providing this language?


A. You have to load a multi-language firmware package into the 9630 phones. Provide this
package on the phone's file server for download.
B. The menu language file has to be available on the phone's file server. Second, the local
display language parameter has to be activated in the 46xxsettings.txt file. Reboot the
affected phones.
C. Go to the 9630 phone menu settings and enable the parameter multi language support.
D. Change the parameter display language in the station's form to user-defined.


Answer: A


QUESTION: 118
You are troubleshooting an Avaya 4624 IP Telephone that is not registering with the
server. The configuration is a single Avaya G700 Media Gateway with an internal Avaya
S8300 Server, and all devices exist on a flat network. You need to determine if the
telephone is being seen by the Avaya G700 Media Gateway. Which command confirms
that the phone in question is being seen by the Avaya G700 Media Gateway?


A. from the P330 CLI "show mac"
B. from the P330 CLI "show cam"
C. from the P330 CLI "show IP interface"
D. from the media gateway processor CLI "show IP interface"


                                                                       http://www.testkiller.com
                                            42                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




Answer: A


QUESTION: 119
Click the Exhibit button.
A sniffer trace of an Avaya 4600 Series IP Telephone generates the partial packet shown in
the exhibit. To which device and layer-4 protocol port is this packet being sent?




A. The packet is being sent to the phone and to port 1516.
B. The packet is being sent to the phone and to port 1720.
C. The packet is being sent to the server and to port 1516.
D. The packet is being sent to the server and to port 1720.


Answer: C


QUESTION: 120
A customer has three locations with an Avaya S87xx Server at the main location and
Avaya G700 Media Gateways at the two remote locations. Which three Avaya
Communication Manager forms must be implemented to have the Avaya G700 media
resources provide dial tone to the Avaya IP Telephones local to those Avaya G700 Media
Gateways? (Choose three.)


A. IP codec sets



                                                                      http://www.testkiller.com
                                             43                        http://www.troytec.com
                                      132-S-911




B. media gateway
C. IP network map
D. IP network region
E. location parameters


Answer: A, B, C


QUESTION: 121
What is the maximum number of Media Module hardware slots in any single G250?


A. One
B. Two
C. Three
D. Four


Answer: A


QUESTION: 122
What information can be obtained from the status link command when used with an
Ethernet link? (Choose three.)


A. IPSI IP address
B. Number of IP phones registered against the board
C. Number of processor channels active on the CLAN
D. Media Access Control (MAC) address of the TN799 (CLAN) board
E. Media Access Control (MAC) address of the media processor board


Answer: A, B, C


QUESTION: 123
From the Avaya G700 Media Gateway Command Line Interface (CLI), which command
displays frame errors in the MM710?


A. show ds1 stats
B. disp faults xx


                                                                     http://www.testkiller.com
                                         44                           http://www.troytec.com
                                       132-S-911




C. show csu stat xx
D. li ds1 faults xx


Answer: B


QUESTION: 124
The display on an Avaya IP telephone shows "Discovering...." What is the most likely
cause?


A. The telephone needs to be rebooted
B. The telephone is seeking a gatekeeper
C. The firmware needs to be updated on the telephone
D. The TN2302 IP Media Processor is out of service or unreachable


Answer: A


QUESTION: 125
Which components are needed to stack an Avaya C363-PWR with a G700?


A. The G700 can not be stacked with a C363.
B. Two X330STK modules and two ivory-colored octaplane cables only
C. Two X330STK modules and two ivory-colored octaplane cables and a DC power supply
D. One X330STK module, one X360STK module, one ivory-colored octaplane cables, one
black- colored octaplane cable


Answer: C


QUESTION: 126
By default, which Ethernet port is reserved for the services port on an Avaya S8500
Server?


A. Ethernet 0
B. Ethernet 1
C. Ethernet 2
D. Ethernet 3


                                                                    http://www.testkiller.com
                                          45                         http://www.troytec.com
                                        132-S-911




Answer: A


QUESTION: 127
Which two settings are required to administer a trunk as an IP trunk? (Choose two.)


A. "Carrier Type" must be set to IP on the trunk group form.
B. "Supplementary Services Protocol" must be set to e on the trunk group form.
C. "Codeset to send TCM, Look ahead" must be set to 6 on the trunk group form.
D. "Calls share IP signaling connection" must be set to Yes on the signaling group form.


Answer: C, ?


QUESTION: 128
Using the Maintenance Web Interface, the ping option on the Avaya S87xx Server allows
the user to confirm connectivity to which boards in the system?


A. All of the CLAN boards
B. All of the TN2501 VAL boards
C. All of the TN2312 IPSI boards
D. All of the TN2302 IP Media Processors


Answer: B


QUESTION: 129
To avoid problems, what should you do prior to implementing VoIP over Frame Relay?


A. Conduct a network assessment
B. Do NOT implement VoIP over Frame Relay
C. Pick a codec set that uses minimal bandwidth
D. Meet with the provider of the Frame Relay circuit


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com




                                                                       http://www.testkiller.com
                                            46                          http://www.troytec.com
                                     132-S-911




QUESTION: 130
Which of the following resources must be verified in order to insure Inter-Gateway
Alternate Routing (IGAR) functions correctly and calls complete? (Choose two.)


A. Trunk availability
B. TCP port count
C. Processing speed
D. IP-station availability
E. IP network connectivity


Answer: D, ?


QUESTION: 131
What Avaya equipment can accept a P330-WAN module?


A. G150
B. G250
C. G350
D. G700


Answer: C


QUESTION: 132
Which two commands in Communication Manager controls the Media Gateway for ICC
registration after LSP registration? (Choose two.)


A. Change media-gateway
B. Change system-parameters mg-recovery-rule
C. Change survivable lsp
D. Change ip-network-region


Answer: A, ?


QUESTION: 133


                                                                http://www.testkiller.com
                                         47                      http://www.troytec.com
                                        132-S-911




A customer plans to use a Media Gateway G450 for the main location with a total of 2000
subscribers connected. Which server should they use?


A. 8100
B. 300
C. S8500 / S8510
D. 8730


Answer: B


QUESTION: 134
What control protocol is the G250, G350 and G700 Media Gateways based upon?


A. H.323
B. H.729
C. H.723
D. H.248


Answer: C


QUESTION: 135
What provides network redundancy by combining multiple real inter-switch links into a
single logical link?


A. Spanning Tree
B. Link Aggregation Group
C. Open Shortest Path First (OSPF)
D. Virtual Router Redundancy Protocol


Answer: A


QUESTION: 136
You have an Avaya S87xx system with Avaya IP telephones. You want to implement QoS.
Which statement is true?




                                                                    http://www.testkiller.com
                                           48                        http://www.troytec.com
                                         132-S-911




A. Only the Avaya devices are configured to tag their traffic with priority; o specific
configurations are required on the network devices
B. Specific prioritization and queuing features are enabled on the network devices; o
specific configurations are required on the Avaya devices
C. Both of the Avaya devices need to tag their traffic with priority, and the network devices
need to employ prioritization and queuing mechanisms
D. Either the Avaya devices need to tag their traffic with priority or the network devices
need to employ prioritization and queuing mechanisms, but not both


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 137
An Avaya 4600 Series IP Telephone user reports poor voice quality. Which maintenance
command determines whether shuffling of the voice stream has occurred?


A. Status link
B. List trace ras
C. Status station
D. Ping ip (IP address of the phone)


Answer: B


QUESTION: 138
A customer reports that their Avaya 4600 Series IP Telephones are not registering with a
gatekeeper in building A of their corporate campus. The customer recently implemented
Dynamic Hosting Control Protocol (DHCP) for their IP Telephones. When statically
configured, the phones work well. What are two possible causes for this? (Choose two.)


A. The cabling in building A is not category 5.
B. The address in the MCIPADD field in option 176 of the DHCP Server is incorrect.
C. Building A is on a different network and the DHCP/BOOTP relay agent is not selected
on the router.
D. VLAN tagging is not enabled on the customer's switch and the VLAN ID is not
configured in option 176 in the DHCP Server.


Answer: A, B




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             49                           http://www.troytec.com
                                       132-S-911




QUESTION: 139
Which three IP phone settings are specified via the 176 option of the DHCP server?
(Choose three.)


A. VLAN ID
B. Gateway IP address
C. Gatekeeper IP address
D. TFTP server IP address
E. DHCP forwarding


Answer: B, C, ?


QUESTION: 140
Which statement is true about VLANs?


A. A proxy server is required to forward traffic between VLANs
B. A VLAN relay agent is required to forward traffic between VLANs
C. Layer 3 functionality is required to forward traffic between VLANs
D. Advanced Layer 2 switches can forward traffic between VLANs without Layer 3
functionality


Answer: B


QUESTION: 141
On the Communication Manager Web interface, which two methods are available to
backup data using the Network Device? (Choose two.)


A. FTP
B. SCP
C. HTTP
D. HTTPS


Answer: A,?




                                                                http://www.testkiller.com
                                          50                     http://www.troytec.com
                                       132-S-911




QUESTION: 142
Which two parameters are displayed with the Avaya Communication Manager command
list measurements CLAN ethernet? (Choose two.)


A. Link status
B. CRC check
C. Collision count
D. Registered end points


Answer: A, B


QUESTION: 143
Your customer uses Avaya 4600 and 9600 Series IP Telephones for 500 associates located
in a new building. All other employees are using Avaya digital telephones. The Avaya
4600 and 9600 Series users complain that they hear an echo whenever they call a toll-free
number while using the speakerphone. There is no echo on other calls. The Automatic
Route Selection analysis shows that the calls with an echo are routed out of the PBX over
analog CO trunks. Which two actions eliminate the echo? (Choose two.)


A. Replace the CLAN board(s)
B. Replace the media processor board(s)
C. Switch to the handset on the Avaya 4600 and 9600 Series IP Telephone
D. Adjust the digital loss plan for calls from the Avaya 4600 and 9600 Series IP
Telephones to the analog trunks


Answer: B, C


QUESTION: 144
When defining the network region parameters you can select which RSVP option to use.
Which option is best for VoIP?


A. Reserved-load
B. Allocated-load
C. Controlled-load
D. Guaranteed-services




                                                                      http://www.testkiller.com
                                           51                          http://www.troytec.com
                                       132-S-911




Answer: C


QUESTION: 145
How do you verify that TCP/IP is working on the local host?


A. Ping the subnet mask
B. Ping the MAC address
C. Ping the default gateway
D. Ping the local loopback address


Answer: C


QUESTION: 146
A customer reports that after migrating to Avaya Communication Manager 5.1, the clocks
on their telephones are off by several hours. How do you adjust the time?


A. Re-boot the Communication Manager server and all will be fine
B. Log in to Communication Manager and run the set time command
C. Log into the Linux prompt and run the command hwclock -- settime command
D. Use the maintenance Web page and set the server time to the appropriate time zone
(GMT)


Answer: C


QUESTION: 147
A Media Gateway G450 installed on a customer site needs to be replaced because of a
faulty fan unit. What is the most sensible approach?


A. Make sure you disconnect power to the system. Replace the fan unit. Reconnect the
power to the system.
B. The fan unit can be exchanged in operation without interrupting service. The
replacement must be made within a minute of removing the faulty unit.
C. The fan unit cannot be replaced on site. The whole G450 Media Gateway needs to be
sent for repair.
D. Stop the fan using the "stop fan" command in the Command Line Interface (CLI).
Replace the fan unit. Start the new fan unit using the "start fan" command.


                                                                   http://www.testkiller.com
                                           52                       http://www.troytec.com
                                       132-S-911




Answer: A


QUESTION: 148
Which Avaya Communication Manager command shows the media gateway processor
firmware on all gateways?


A. show mg list
B. list media-gateway
C. list configuration all
D. list configuration media-gateway <number>


Answer: A


QUESTION: 149
A customer has requested that a small range of extensions at Node B only be called over
the private network by users calling from Node A. There is Direct Inward Dial (DID)
capability from the PSTN to these extensions. If a user attempts to dial the ARS code
followed by the 10-digit DID number from Node A, you need to convert it to a 7-digit
private network call. Which Avaya Communication Manager form do you change to allow
this conversion?


A. ars dial-plan
B. ars-numbering-plan
C. aar digit-conversion
D. ars digit-conversion


Answer: C


QUESTION: 150
A customer has Avaya 4600 and 9600 Series IP phones, located at a remote site connected
via a WAN link. Intermittently, the end users complain of no audio or one-way audio when
on a call. The customer limited the UDP port range in their routers to be 5000 to 6000.
Which command in the Avaya S87xx Server is used to find the UDP port range?




                                                                     http://www.testkiller.com
                                          53                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




A. Status station
B. Status ip-network-map
C. Disp system-parameter ip
D. Display ip-network-region


Answer: C


QUESTION: 151
You are trying to implement Enterprise Survivable Server (ESS), but cannot get the ESS
and primary server to talk to each other. You suspect there is a problem with the license
files. Which two statements are true about the primary server and ESS license files?
(Choose two.)


A. The SIDs in both license files need to be different.
B. The SIDs in both license files need to be identical.
C. The MIDs in both license files need to be different.
D. The MIDs in both license files need to be identical.


Answer: A, B


QUESTION: 152
A customer is using Avaya 4600 and 9600 Series IP Telephones at a remote location. The
phones worked well until the customer installed a new firewall. Now the phones are unable
to register with the Avaya Call Server. Which two TCP/IP ports on the firewall should be
open for the phones to register? (Choose two.)


A. 23
B. 80
C. 1719
D. 1720


Answer: B, C


QUESTION: 153
In Communication Manager 5.0 you can have mixed fiber Port Network Connectivity
(PNC) and IP PNC. Which statement about mixed PNC is correct?


                                                                      http://www.testkiller.com
                                             54                        http://www.troytec.com
                                         132-S-911




A. A new license file is required for mixed PNC.
B. All S8x00 Servers support mixed PNC scenarios.
C. Mutually exclusive cabinets cannot co-exist in the same system.
D. At least one PN needs to be able to support fiber and IP connectivity.


Answer: C


QUESTION: 154
When are periodic tests usually performed?


A. On preset schedules
B. On Sunday mornings
C. Through demand testing
D. During light traffic periods


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 155
Two voice endpoints in an IP network have different CODECs. How are calls between the
endpoints affected?


A. The call completes, unshuffled
B. Both the calling and called parties hear fast-busy
C. The calling party hears ringing while the called party hears fast-busy
D. Both parties hear ringing and the call can be answered but the voice quality is garbled


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 156
An Avaya customer reports that they are having trouble registering their IP Softphone.
Which tool can a technician use to help troubleshoot this problem?


A. Switch Monitor


                                                                            http://www.testkiller.com
                                             55                              http://www.troytec.com
                                        132-S-911




B. Network Sniffer
C. Device Manager
D. VoIP Monitoring Manager (VMON)


Answer: A


QUESTION: 157
A company has an all-Cisco, switched Fast Ethernet backbone with multiple VLANs. The
customer wants to roll out an Avaya voice application that is very delay sensitive. The
customer selected Inter-Switch Link for VLAN tagging and prioritization. Why is IEEE
802.1Q/p a better choice?


A. IEEE 802.1Q/p is not a better option
B. IEEE 802.1Q/p includes a MAX_DELAY field that allows you to set the maximum
delay in milliseconds
C. IEEE 802.1Q/p's footprint in the frame is smaller and does not require an extra
checksum to be calculated by the switch
D. IEEE 802.1Q/p is faster because it automatically resends dropped packets from the
switch's buffer instead of waiting for the Application layer to resend


Answer: B


QUESTION: 158
What is the default Services IP address for an S8300 Server?


A. 192.11.13.6
B. 198.11.13.6
C. 192.11.13.13
D. 198.152.254.240


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 159
You are configuring a firewall to permit audio traffic between the TN2302 IP media
processor and VoIP endpoints. You want to set up the policy based on a UDP port range




                                                                    http://www.testkiller.com
                                            56                       http://www.troytec.com
                                        132-S-911




and not based on a protocol. Which Avaya Communication Manager 4.0 screen allows you
to set this UDP port range?


A. ip-audio-udp
B. ip-interfaces
C. ip-codec-set
D. ip-network-region


Answer: C


QUESTION: 160
Your customer indicates that end users are hearing echo on IP Phone calls. Which factor
might cause the echo?


A. Signal loss experienced along the echo path
B. Congestion of voice packets against a firewall
C. The jitter is not being converted within the network
D. Round-trip signal delay experienced along the echo path


Answer: C


QUESTION: 161
A customer has an Avaya S87xx Server. They are at a remote location and want to
administer the Avaya S87xx Server over the company network. The customer has the
Avaya S87xx Server IP address. Which port on the customer's WAN must be open to telnet
to the server?


A. 69
B. 80
C. 1719
D. 5023


Answer: C


QUESTION: 162


                                                                    http://www.testkiller.com
                                           57                        http://www.troytec.com
                                         132-S-911




Hair pinning and shuffling will off-load Avaya Communication Manager resources. Which
two Avaya Communication Manager forms address control of hair pinning and shuffling?
(Choose two.)


A. The station form
B. The ip-network-map form
C. The ip-network-region form
D. The system-parameters ip-options form


Answer: B, ?


QUESTION: 163
You are working with an S87xx server that is configured as Mixed Fiber Connect and High
Reliability. Which Ethernet port should the Corporate LAN be assigned to?


A. Ethernet 1
B. Ethernet 2
C. Ethernet 3
D. Ethernet 4


Answer: C


QUESTION: 164
You are provisioning the 5-digit dialing plan. You have carefully planned separate ranges
of extensions for each location. The dial plans have been completed with all required fields.
You would now like to associate an AAR code with the non-local range of extensions.
Which Avaya Communication Manager screen can accomplish this?


A. Uniform dial plan
B. AAR analysis
C. ARS analysis
D. ISDN public-unknown-numbering


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             58                           http://www.troytec.com
                                         132-S-911




QUESTION: 165
When defining network regions, which of the following can you implement?


A. DNS between IP endpoints
B. NAT between IP endpoints
C. Codecs to be used within a region
D. CLANs to be used within this region


Answer: B


QUESTION: 166
Click the Exhibit button.
What is the problem with the routing table display in the exhibit?




A. No problems are displayed
B. The 0.0.0.0 route is invalid
C. Overlapping routes within the 172.25.11.x network
D. 0.0.0.0 route is invalid and there are multiple overlapping routes within the 172.25.11.x
network


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 167
The only IPSI in a single port network system has failed. What should be done to replace
it?




                                                                        http://www.testkiller.com
                                             59                          http://www.troytec.com
                                      132-S-911




A. Just replace the IPSI card
B. Replace the IPSI card and configure the new card
C. Replace the IPSI card and reload the old license file
D. Use the serial number of the new IPSI to get a new license from the maintenance menu
in RFA and perform a serial number swap out


Answer: C


QUESTION: 168
When analyzing a packet capture, where do you look to verify that DiffServ Code Point
(DSCP) values are being set correctly by the host?


A. In the IP header
B. In the priority bits
C. In the 802.1Q header
D. In the packet payload


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 169
You have determined that a no dial tone condition on an IP phone is caused by the phone
having the wrong firmware version. Where can you get the correct version of firmware?


A. avaya.support.com
B. support.avaya.com
C. www.avayasupport.com
D. www.avaya.com/support


Answer: A


QUESTION: 170
Which component in an IP telephony system terminates various media types, such as
analog, TDM, and IP?




                                                                    http://www.testkiller.com
                                          60                         http://www.troytec.com
                                      132-S-911




A. IPSI
B. CLAN
C. Media server
D. Media gateway


Answer: C


QUESTION: 171
Tests indicate the Ethernet port is not enabled on CLAN 27C14, Data Module 74435, link
14. Which application would you utilize to correct this?


A. TFTP
B. HyperTerm
C. Web browser
D. SAT terminal emulation


Answer: C


QUESTION: 172
Which protocol does the Avaya VoIP Monitoring Manager use to collect data?


A. SIP
B. TCP
C. H.225
D. RTCP


Answer: C


QUESTION: 173
A customer needs a tool to troubleshoot poor voice quality on their Avaya 4600 and 9600
Series IP Telephones. You sell them the Avaya VoIP Monitoring Manager (VMON).
Which two parameters does the Avaya VMON display? (Choose two.)


A. Jitter
B. Round trip time


                                                                    http://www.testkiller.com
                                          61                         http://www.troytec.com
                                          132-S-911




C. Quantizing errors
D. number of Real-Time Transport Protocol (RTP) packets


Answer: A ,?


QUESTION: 174
What are two functions of the Spanning Tree Protocol? (Choose two.)


A. Produces a logical tree topology out of any arrangement of bridges
B. Produces a tree call path that is particularly useful when used in conjunction with
Advocate
C. Provides a high degree of fault tolerance allowing for a network to automatically be
reconfigured during certain network failures
D. Provides the duplication of devices, services, or devices so that in the event of a failure
the redundan duplicated one can take over


Answer: B, ?


QUESTION: 175
You have been called to a customer site to review a problem involving two multi-location
media gateways that have a direct WAN connection between the two. The customer reports
intermittent problems when making a call from one gateway to the other, callers get a busy
signal. What is a likely cause of the problem?


A. They have defective media processor board.
B. Coverage has not been set up correctly for some stations.
C. End users are probably misdialing and should try their calls again.
D. The CAC per call or bandwidth threshold limit has been reached and additional call
attempts are getting a busy signal.


Answer: C


QUESTION: 176
Which statement is true about using a 46xx series IP endpoint to show packet loss, delay
and jitter?




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             62                           http://www.troytec.com
                                        132-S-911




A. Packet loss, delay, congestion and jitter can be seen.
B. You have to use a sniffer trace at the 46xx series endpoint.
C. You cannot get this information at the 46xx series endpoint.
D. If this feature is not disabled, you make a call, go to options, then Network Audio
Quality at the 46xxx endpoint.


Answer: C


QUESTION: 177
What should be configured on Ethernet ports that are connected to IP phones if the Ethernet
switch in the Avaya IP telephony system supports spanning tree and port fast features?
(Choose two.)


A. Enable port fast
B. Disable port fast
C. Enable port spanning tree
D. Disable port spanning tree


Answer: C, ?


QUESTION: 178
How many IP addresses need to be configured for a G350 Media Gateway's Layer 2
switch, Layer 3 switch, Media Gateway Processor (MGP) and internal VoIP module?


A. 1
B. 2
C. 3
D. 4


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 179
You are configuring the Quality of Service (QoS) 802.1P/Q for Avaya 4600/9600 Series IP
Telephones. Which two parameters do you program in the Dynamic Host Control Protocol
(DHCP) Option 176/242 to enable QoS? (Choose two.)


                                                                       http://www.testkiller.com
                                            63                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




A. 802.1P=
B. 802.1Q=
C. L2QSIG=
D. L2QAUD=


Answer: B, C


QUESTION: 180
You are implementing an ISDN interface with protocol A between two Avaya Enterprise
Communications Systems. What do you need on the DS1 administration form?


A. pbx (interface user) at one end and pbx (interface user) at the other
B. qsig with peer master at one end and qsig with peer-slave at the other
C. pbx (interface network) at one end and pbx (interface user) at the other
D. pbx (interface peer master) at one end and pbx (peer-slave) at the other


Answer: B


QUESTION: 181
Which user action is required after installation of a new license file on an Enterprise
Survivable Server (ESS) system?


A. Save translations
B. Server interchange
C. Reset sys 4 on active server
D. Reset sys 4 on the ESS server


Answer: C


QUESTION: 182
Your customer asks you to verify the current subnet mask assigned to a remote Avaya
G350 Media Gateway Primary Management Interface (PMI). Which two commands
identify the information requested? (Choose two.)




                                                                         http://www.testkiller.com
                                             64                           http://www.troytec.com
                                       132-S-911




A. status pmi
B. show running-config
C. show interface vlan (vlan #)
D. list configuration media-gateway


Answer: A, B


QUESTION: 183
A customer has an Avaya S87xx Server in two locations. There is an IP trunk between the
two locations. The customer complains that calls will not go over the IP trunk. After
statusing the trunk on both sides, it shows in service and idle. Which two Avaya
Communication Manager commands should be used to verify the configuration of an IP
trunk? (Choose two.)


A. display trunk XX
B. display signal XX
C. display ip trunk XX
D. display ip signal XX


Answer: A, ?


QUESTION: 184
A customer wants to set their own thresholds for Avaya VoIP Monitoring Manager
(VMON) to generate traps to notify them when the VoIP network QoS parameters have
reached unacceptable levels. To accomplish this you change the trap threshold settings in
_____.


A. Linux OS
B. VMON client
C. VMON server
D. Avaya Communication Manager


Answer: B


QUESTION: 185


                                                                      http://www.testkiller.com
                                           65                          http://www.troytec.com
                                         132-S-911




A customer is experiencing poor quality in the voice calls. The customer wants access to
real- time as well as historical data of the network conditions when the phone calls are
established. What can be used to accomplish this?


A. Avaya Site Administration
B. VoIP Monitoring Manager
C. Display error command
D. List trace station and status station commands


Answer: A


QUESTION: 186
An Avaya customer wants to have high level security for their VoIP calls when they use
their IP telephones. They are told that Avaya supports media encryptions for voice. How do
you demonstrate to them that their calls are encrypted?


A. Use a Network Sniffer tool to capture the voice packets and show that the packets
cannot be played back
B. Connect a PC to the other switch port on the testing phone and show that the voice
packet are unrecognizable
C. Bridge another phone in the system to the testing phone and show that nothing can be
heard through the bridged call appearance
D. Connect an IP phone to a spare port on the same switch that the testing phone is
connected to and show that the voice packets are unrecognizable


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 187
Which two methods can you use for Avaya Communication Manager license file delivery
from RFA? (Choose two.)


A. Download the file via email
B. Download the file to the local SAT
C. Download the file from RFA to your PC
D. Download the file from RFA to removable media other than you PC




                                                                      http://www.testkiller.com
                                            66                         http://www.troytec.com
                                      132-S-911




Answer: B, ?


QUESTION: 188
Avaya has an approved implementation of a firewall that works well with many static NAT
applications. In this approved implementation, which two are put in the Definity
"Demilitarized Zone" of Control (NAT has not been applied)? (Choose two.)


A. CLAN
B. IP agent
C. IP telephones
D. Media processor


Answer: C, ?


QUESTION: 189
In an Avaya S87xx Server, the TN2312AP in 1B01 has gone bad. You need to determine if
that TN2312AP is the reference IPSI. From the Command Line Interface (CLI) prompt,
which command retrieves this information?


A. statapp
B. swversion
C. serversta
D. serialnumber


Answer: C


QUESTION: 190
An Avaya S87xx Server has been upgraded. After restarting, the system booted on the old
software version. Which step was left out of the server upgrade?


A. Apply Update was never selected.
B. Upgrade Install was never selected.
C. The License File was never installed.
D. Make Upgrade Permanent was never selected.




                                                                    http://www.testkiller.com
                                          67                         http://www.troytec.com
                                       132-S-911




Answer: C


QUESTION: 191
Audio hairpinning and audio shuffling are administered on which three Avaya
Communication Manager screens? (Choose three.)


A. ip-services
B. ip-network-map
C. signaling-group
D. ip-network-region
E. system-parameters feature


Answer: B, C, D


QUESTION: 192
Which three components must be administered on the Avaya G700 Media Gateway?
(Choose three.)


A. VoIP engine
B. Circuit packs
C. Media modules
D. Stack processor
E. Media gateway processor


Answer: C, D, ?


QUESTION: 193
Which two settings are required on the trunk group form to administer a trunk as an IP
trunk? (Choose two.)


A. "Carrier Medium" must be set to IP.
B. "Group Type" must be set to ISDN.
C. "Supplementary Services Protocol" must be set to E.
D. "Codeset to send TCM, Look ahead" must be set to 6.




                                                                   http://www.testkiller.com
                                          68                        http://www.troytec.com
                                        132-S-911




Answer: A, ?


QUESTION: 194
In which application do you use the pingall-a command?


A. TFTP
B. Ethereal
C. Linux CLI
D. Web browser


Answer: B


QUESTION: 195
A technician is on site to install an update on an Avaya S87xx Server. He is directly
connected to the Avaya S87xx Server. Whenever he tries to FTP the update to the server,
the connection is refused. The technician verifies that the FTP server is turned on in the
Avaya S87xx Server. What else should the technician check?


A. The customer's firewall
B. Open port 25 on the technician's laptop
C. The firewall on the Avaya S87xx Server
D. The default gateway on the technician's laptop


Answer: B


QUESTION: 196
Which two statements are true about the speed and duplex configuration on an Ethernet
link? (Choose two.)


A. The effects of a duplex mismatch are easily noticeable to a typical user who mainly
checks email and casually browses the web
B. The effects of a duplex mismatch are easily noticeable when running real-time
applications such as streaming media or interactive VoIP
C. Enterprise servers and their associated Ethernet switch ports are typically locked down
to a desired speed and duplex, and not left at auto/auto




                                                                      http://www.testkiller.com
                                            69                         http://www.troytec.com
                                        132-S-911




D. User PCs and their associated Ethernet switch ports (especially in an environment where
users move their laptops from desk to desk) are typically locked down to a desired speed
and duplex, and not left at auto port detection


Answer: A, B


QUESTION: 197
Inter-Gateway Alternate Routing (IGAR) can be triggered by _____. (Choose three.)


A. WAN failure
B. ARS/AAR failure
C. Exhaustion of VoIP resources
D. Forcing calls to alternate routes
E. Administered Call Commission Control


Answer: B, C, D


QUESTION: 198
You are adding an H.323 IP trunk group between a main location with an S87xx media
server and a remote office with an older Definity G3si R10. You have verified that the
correct hardware circuit packs, software, and a proper license have been installed. What
should you do next?


A. Change node-names ip; add ip-interfaces; add data-module; add signaling-group; add
trunk- group
B. Change node-names ip; add data-module; change signaling-group; add modem-pool;
add trunk-group
C. Change node-names ip; add data-module; change ip-interfaces; add signaling-group; add
pri- endpoint
D. Change node-names ip; add data-module; change signaling-group; add trunk-group; add
administered-connection


Answer: Pending. Please put your suggestions to terry@troytec.com


QUESTION: 199




                                                                      http://www.testkiller.com
                                           70                          http://www.troytec.com
                                       132-S-911




Prior to putting the system into service, you test the Local Survivable Processor (LSP)
failover capability on the G700 Media Gateway with an S8300 Server. If you unplug the
network connection to the G700 Media Gateway the G700 Media Gateway does not search
for a secondary CLAN or any other LSP. What should you do to ensure that LSP failover
has been properly configured? (Choose two.)


A. You should refresh the IP address
B. You should check the controller IP address
C. You should check the LSP transition points
D. You should run session mgc to bring up the Show Call Control Status screen


Answer: A, B




                                                                     http://www.testkiller.com
                                           71                         http://www.troytec.com

				
DOCUMENT INFO
Description: Troytec.com is a place where you can find various types of 132-S-911 exam certifications preparation material. Troytec’s full range of study material for the 132-S-911 exam helps you to be prepared for the 132-S-911 exam fully and enter the exam centre with full confidence. We provide you easy, simple and updated study material. After preparing from the 132-S-911 exam material prepared by us we guarantee you thhat you will be a certified professional. We guarantee that with Troytec 132-S-911 study material, you will pass the Certification exam.