Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

23

VIEWS: 65 PAGES: 1

									23. Creează un folder cu numele tău în rădăcina discului D: şi, în acest folder, un document cu numele desktop.doc. Capturează imaginea Desktop-ului şi insereaz-o în document. Explică fiecare element de pe Desktop şi rolul acestora. Formatează imaginea din document astfel încât textul să o înconjoare. Inserează apoi în antet (Header) textul Desktop-ul şi elementele sale, centrează-l şi aplică fontului culoarea roşu.

My Computer permite utilizatorului sa exploreze continutul computerului precum si gestionarea fisierelor din computer. Yahoo! Mesenger e o mesagerie instant (IM) de servicii, care include schimbul de mesaje de tip text, voce apel şi partajarea de fişiere Explorer, browserul web Internet produs şi dezvoltat de Microsoft, este unul dintre cele mai populare browsere din lume fiind livrat odata cu sistemul de operare Windows deşi are multe deficienţe de securitate şi protecţie scăzută la viruşi.

Teo este la ora de informatica. Andreea este la ora de informatica. Aceasta se desfasoara de la ora 12 la 13. 23. Creează un folder cu numele tău în rădăcina discului D: şi, în acest folder, un document cu numele desktop.doc. Capturează imaginea Desktopului şi insereazo în document. Explică fiecare element de pe Desktop şi rolul acestora. Formatează imaginea din document astfel încât textul să o înconjoare. Inserează apoi în antet (Header) textul Desktop-ul şi elementele sale, centrează-l şi aplică fontului culoarea roşu. 23. Creează un folder cu numele tău în rădăcina discului D: şi, în acest folder, un document cu numele desktop.doc. Capturează imaginea Desktop-ului şi insereaz-o în document. Explică fiecare element de pe Desktop şi rolul acestora. Formatează imaginea din document astfel încât textul să o înconjoare. Inserează apoi în antet (Header) textul Desktop-ul şi elementele sale, centrează-l şi aplică fontului culoarea roşu.


								
To top