Docstoc

Free download HP2-F01 practice exam

Document Sample
Free download HP2-F01 practice exam Powered By Docstoc
					Test4pass

Easiest way to pass IT exams

Exam Title

: :

HP HP2-F01 Technical Essentials of HP Enterprise Products

Version :

V2.11

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
A. HPBladeSystem B. HPProLiant DL500 series C. HPProLiant DL100 series D. HP Integrity Superdome Answer: A

Easiest way to pass IT exams

1. A customer would like to have the functionality of "Rip and Replace" for all their x86 Microsoft Windows and Red Hat Linux server environments. Which solution fits their need?

2. Which virtualization technology maximizes client connectivity uptime and security in the Proliant server platform? A. HP Auto Port Aggregation using 1000SX network card B. HP Clustered NIC in each server C. Adapter teaming in the server with VLAN functionality D. Virtual Cluster for NIC in the server Answer: C

3. Which two components are used to manage the HP-UX 11i Virtual Machine (VM) host system resources? (Select two.) A. Virtual Machine Manager B. Virtual Machine Management Pack C. Performance Management Pack D. System Management Homepage Answer: AD

4. Which library system family introduces a fast, highly available disk-based backup solution? A. ESL B. EML C. MSL D. VLS Answer: D

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
Integrity server platforms? A. HP Virtual Insight Manager B. HP System Tools Manager C. HP Systems Insight Manager D. HP Systems Consolidated Manager Answer: C

Easiest way to pass IT exams

5. Which management software is able to discover and monitor virtual machines on both Proliant and

6. A customer needs a high-bandwidth storage area network (SAN) solution providing simultaneous communication between the servers and storage disk arrays. Which type of Fibre Channel SAN topology will meet this requirement? A. switched fabric B. private fabric C. public loop D. arbitrated loop Answer: A

7. What is the maximum unplanned downtime for an industry-standard server designed to 99.99% availability? A. 15 minutes B. 8 hours C. 53 minutes D. 87 hours Answer: A

8. An enterprise customer needs the ability to manage their HP Integrity rx8620 using more than one console. Which feature will meet this need? A. Remote Insight LightsOut Edition II (RILOE II) B. Transfer of Control (TOC)

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
C. Management Processor LAN (iLO MP) D. Serial Port Redirection (SPR) Answer: C

Easiest way to pass IT exams

9. Which two tape technologies provide read compatibility for two previous generations? (Select two.) A. AIT B. SDLT C. SLR D. LTO Answer: BD

10. Which software tool can be used to help a customer virtualize a server environment? A. HP VirtualComputer Center B. HP Process Virtualization C. HP Virtual Node Cluster D. HP Integrity Virtual Machines Answer: D

11. Your customer wants to connect an MSA1500cs storage array to a ProLiant server running SuSE Linux operating system. Which two references can be used to verify the solution is supported? (Select two.) A. HP SAN Design Reference Guide B. HP Integrity Product Information Tool C. Performance Quick Reference Tool D. HP Product Bulletin Answer: AD

12. Which feature of HP ProLiant 300 and 500 series servers can help your customer be proactive in maintaining their HP ProLiant servers? A. automatic server recovery B. rapid deployment solution

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
C. pre-failure warranty D. power management pack Answer: B

Easiest way to pass IT exams

13. In an HP OpenView Data Protector solution, which component contains the database and executes the core services? A. cell manager B. console server C. media server D. disk agent Answer: A

14. What disk array family supports both FICON and ESCON connectivity? A. XP B. EVA C. VLS D. MSA Answer:

15. Which HP storage solution supports IBM mainframe ESCON connectivity? A. XP B. MSA C. EVA D. VLS Answer: A

16. Which HP ProLiant server supports RAID Memory providing higher availability? A. BL685c B. DL380 C. ML370

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
D. DL580 Answer: D

Easiest way to pass IT exams

17. Your customer has a farm of 28 file servers using ProLiant ML350, all with exclusively internal RAID storage. They are adding five more file servers with the same configuration every six months. Which statement best describes their current solution? A. best utilized and easiest managed server-storage solution B. best utilization of IT support resources that makes the administrators most productive C. consolidated data center that is efficient in both floor space utilization and disk utilization D. unconsolidated serversthat are inefficient in both floor space utilization and disk utilization Answer: D

18. What option is needed in order to stack multiple MSL tape libraries together? A. universal pass-through mechanism B. second Fabric switch C. cluster D. SCSI splitter Answer: A

19. The customer just purchased ten ProLiant DL380 G5 servers located at a remote location. What can they use to gain graphical console access to the servers and power them on or off from a central location? A. ProLiant Multifunction Network Interface Card B. integrated Lights-Out 2 Standard Blade Edition C. ProLiant Lights-Out 100i D. integrated Lights-Out 2 Advanced Pack Answer: D

20. A critical database server stores data on a MSA 1500cs. Which RAID level on the disk array is the most appropriate to achieve highest availability and performance? A. RAID 4

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
B. RAID 1+0 C. RAID 5 D. RAID 0 Answer: C

Easiest way to pass IT exams

21. Your customer is currently running 28 Linux x86 NFS file servers with direct attached storage. They are adding five servers every six months. What solution will help resolve their potential problems? A. EFS WAN Accelerator B. Virtual Library System C. MSA 1510i System D. EFS Clustered Gateway Answer: A

22. Which tool is used to create configurations and provide a bill of materials for HP products? A. HPPartSurfer B. HPStorageWorks Snapshot Sizer C. HP Product Bulletin D. HP EnterpriseConfigurator Answer: D

23. What are the benefits of implementing an iSCSI-based SAN versus a Fibre Channel SAN? A. highly secured B. higher Quality of Service C. lower latency D. lower cost Answer: D

24. How many 4GB/s fabric host ports are available on an HSV210 controller pair (EVA8000)? A. 4

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
B. 2 C. 8 D. 16 Answer: A

Easiest way to pass IT exams

25. Your customer has 3 HP ProLiant DL380 servers on each of their 58 sites. Hardware and software management costs are high. Which two solutions will simplify their management? (Select two.) A. iLO Advanced Pack on all their servers B. HP Partition Manager C. HP Systems Insight Management D. Global Workload Management Pack Answer: AC

26. Which Windows-based software provides snapshots capability? A. HPSmartArray Snap Configuration Utility (SCU) B. HPOpenView Online Volume Growth C. HPStorageWorks FlexCopy D. HPOpenView Storage Virtual Replicator Answer: D

27. Which two features are typical requirements for database servers? (Select two.) A. powerful multimedia subsystem B. fast I/O subsystem C. high-powered graphic support D. multiple processor support Answer: BD

28. Which MSA solution has the highest storage capacity with the lowest cost investment? A. MSA1000 with MSA30 enclosures

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
B. MSA1500cs with MSA30 enclosures C. MSA1500cs with MSA20 enclosures D. MSA500 with MSA30 enclosures Answer: A

Easiest way to pass IT exams

29. What two types of HP storage can be connected to an XP12000 via 'External Storage XP'? (Select two.) A. MSA70 B. MSA500 C. XP1024 D. MSA1000 Answer: CD

30. During a customer assessment, you notice the customer needs to monitor and dynamically allocate resources for their applications in an HP-UX server environment. Which solution would you propose? A. HP Performance Manager UX B. HP-UX Workload Manager C. HP-UX TaskPrioritizer D. HP Integrated Lights Out Answer: B

31. Which solution is optimized for file sharing in a network environment? A. DAS B. FC SAS C. FC SAN D. NAS Answer: C

32. Which networking technology can conserve bandwidth, improve security and enhance manageability within a multiple network segment environment? A. WLAN

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
B. Trunking C. PortChannel D. VLAN Answer: D

Easiest way to pass IT exams

33. A critical database server stores data on a MSA 1500cs. Which RAID level on the disk array is the most appropriate to achieve highest availability and performance? A. RAID 4 B. RAID 1+0 C. RAID 0 D. RAID 5 Answer: B

34. HP StorageWorks EVA uses virtualized RAID sets. Which three vRAID levels are supported? (Select three.) A. 0 B. 1 C. 6 D. 5 E. 4 Answer: ABD

35. What two issues can be addressed by moving from a Direct Attached Storage (DAS) to a Storage Area Network (SAN) storage system? (Select two.) A. capacity management and utilization B. initial investment cost C. multi-pathing capability D. data corruptions Answer: AB

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
A. QuickFind CD B. SmartStart CD C. Product Roadmap D. Product Bulletin Answer: D

Easiest way to pass IT exams

36. Which resource provides product specifications so that you can verify a proposed HP Integrity solution?

37. Your customer needs a tool that automates the process of installing and provisioning multiple HP ProLiant servers simultaneously. Which tool meets the customer's requirement? A. Physical-to-ProLiant Pack B. Rapid Deployment Pack C. Workload Management Pack D. Server Migration Pack Answer: B

38. What is the minimum number of physical Fibre Channel disk drives required to form a redundant storage set in an HP StorageWorks EVA solution? A. 8 B. 16 C. 4 D. 12 Answer: C

39. Which Windows-based software provides snapshots capability? A. HPOpenView Online Volume Growth B. HPOpenView Storage Virtual Replicator C. HPSmartArray Snap Configuration Utility (SCU) D. HPStorageWorks FlexCopy Answer: B

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
requirement? A. Mobile Expansion Unit (MEU) B. Management Processor (MP) C. Server Expansion Unit (SEU-2) D. Crossbar Bridge Controller (XBC) Answer: C

Easiest way to pass IT exams

40. An rx8640 proposed solution requires additional I/O slots and disk bays. Which option will satisfy that

41. A customer needs a SAN disk array that can support mainframe connectivity in the future. Which HP StorageWorks disk array would be appropriate for their initial solution? A. EVA B. VLS C. XP D. MSA Answer: D

42. Which legacy UNIX platform can be directly migrated to the EPIC-based processor platform by replacing the cell board? A. ALPHA B. SunUltraSPARC C. Motorola PowerPC D. PA-RISC Answer: D

43. Your customer currently has a data center with the following systems: IBM AIX, Sun Solaris, Microsoft Windows, and Red Hat Linux. Which storage solution is compatible with their environment and provides the lowest total cost of ownership? A. HPStorageWorks MSA1500cs B. HPStorageWorks EVA 6000 C. HPStorageWorks MSA1510i

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
D. HPStorageWorks MSA500 Answer: B

Easiest way to pass IT exams

44. What two things should be investigated as two potential causes of poor application performance in the server? (Select two.) A. graphic controller B. power supply C. processor module D. memory subsystem Answer: CD

45. Which topology does the standard Gigabit Ethernet technology use? A. Star B. Bus C. Mesh D. Ring Answer: A

46. Your customer needs to remotely control several HP ProLiant ML series servers over the Internet. Which tool will meet the requirement? A. HP Manage Processor B. HP Integrated Lights-Out 2 C. HP Baseboard Management Controller D. HP Remote Control Console Answer: B

47. Which HP Integrity server supports a maximum of two hard partitions (nPars)? A. rx7640 B. rx4640 C. rx2620

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
D. rx6600 Answer: A

Easiest way to pass IT exams

48. What is a dual-core processor module? A. dualnorthbridge chips B. dual links between processors C. two processor decoders per processor core D. two full processor cores per socket Answer: D

49. What port type is used to connect two Fibre Channel SAN switches together? A. N_port B. E_port C. F_port D. G_port Answer: D

50. Which RAID type results in reduced latency and increased performance for data writing? A. RAID 6 B. RAID 1 C. RAID 5 D. RAID 0 Answer: D

51. Which software enables HP to consolidate the management of all the servers, storage, network, and client hardware? A. HP System Insight Manager (HP SIM) B. HP System Administration Manager (HP SAM) C. HP System Management Homepage (HP SMH) D. HP Service Control Manager (HP SCM)

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
Answer: A

Easiest way to pass IT exams

52. What types of application benefit most from 64-bit architecture over 32-bit architecture? A. Clustered Name Services B. Scalable File Sharing Services C. High Performance Computing D. Clustered Print Spooling Answer: C

53. Your customer requires eight PCI expansion slots in each server for their manufacturing environment. Which HP ProLiant solution will you propose? A. DL300 series B. BL p-Class C. BL c-Class D. ML500 series Answer: D

54. You are designing a SAN storage solution using MSA1510i with both online and near-online storage. Which two storage enclosures are supported? (Select two.) A. MSA500 B. MSA30 C. MSA20 D. MSA50 Answer: AD

55. Which RAID level can handle the simultaneous failure of any two drives? A. RAID 5: Distributed data guarding B. RAID 1+0: Striped mirror sets C. RAID 6: Advanced data guarding (ADG) D. RAID 0: Disk striping

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
Answer: C

Easiest way to pass IT exams

56. Which library system family introduces a fast, highly available disk-based backup solution? A. MSL B. VLS C. ESL D. EML Answer: B

57. TestInside.com has the following servers and operating systems running in the data center: Microsoft Windows 2000 Server Red Hat Linux SUSE Linux HP OpenVMS (AlphaServer) HP-UX 11 (HP9000 PA-RISC) You want to help the customer consolidate their server environments into a more cost effective and easier to manage solution. Which HP server platform can help achieve this goal? A. HP ProLiant DL-series server B. HP BladeSystem server solution C. HP Integrity Superdome series server D. HP Integrity RX-series mid-range server Answer: A

58. You need to design a highly available networking solution that detects and blocks the spread of viruses before they spread to the entire network environment. Which option contains this feature? A. Network Adapter Teaming B. Gateway Isolation Pack C. Intelligent Networking Pack D. Routing Failover Redundancy Answer: C

59. What are two benefits of implementing a SAN storage solution? (Select two.) A. static storage allocation B. decentralized management access

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
C. online expansion D. centralized management Answer: CD

Easiest way to pass IT exams

60. When an HP B-series SAN fabric solution contains multiple switches, what is required to support multiple high-bandwidth links between the switches? A. Advanced Zoning B. Remote Switch C. Extended Fabric D. ISLTrunking Answer: A

61. You are designing a solution to address future short-term CPU demands that may exceed available resources on an HP Integrity rx8640 server running HP-UX 11i. Which technology enables you to address these requirements without the customer purchasing additional resources? A. Server Expansion Unit (SEU) B. Temporary Instant Capacity (TiCAP) C. dynamic processor resilience (DPR) D. hardware partitions (nPars) Answer: D

62. What is the primary benefit of using server virtualization technology (VMware, Microsoft Virtual Server, Integrity VM)? A. to maximize I/O performance by sharing with multiple servers B. to enable clustering without single-point-of-failure C. to maximize the utilization of resources D. to enable failover-failback between processors Answer: C

63. Your customer wants to monitor and manage HP Proliants, HP 9000, HP Integrity and HP

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
A. HP Systems Insight Manager B. HP Integrated Lights Out C. HP Rapid Deployment Pack D. HP Resource Process Manager Answer: A

Easiest way to pass IT exams

StorageWorks MSA1000 Disk Arrays from one administrator console. Which tool should you propose?

64. Which resource describes HP StorageWorks MSA1500cs standard features, configuration information, options and technical specifications? A. HP Product Bulletin B. HPPartSurfer C. HPSalesBuilder for Windows D. HP EnterpriseConfigurator Answer: A

65. Your customer has the following servers and operating systems running in the data center: * Microsoft Windows 2000 Server * Red Hat Linux * SUSE Linux * HP OpenVMS (AlphaServer) * HP-UX 11 (HP9000 - PA-RISC) You want to help the customer consolidate their server environments into a more cost effective and easier to manage solution. Which HP server platform can help achieve this goal? A. HP Integrity series server solution B. HPBladeSystem server solution C. HP IntegrityNonStop server solution D. HPProLiant DL-series server solution Answer: A

66. A customer is using an HP rp7420 server and would like to increase the performance of their system.

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
What is a cost effective option? A. in-box upgrade B. scale-in upgrade C. box swap upgrade D. scale-up upgrade Answer: A

Easiest way to pass IT exams

67. A customer needs to solve processing bottlenecks in an HP Integrity mid-range server during peak times. They are looking for a flexible demand-based program that will allow them to turn CPUs on or off as needed with a simple renew structure. Which program should you introduce? A. Instant-On B. Capacity on Request C. TemporaryiCAP D. Instant-Off Answer: C

68. When designing an HP StorageWorks Enterprise Virtual Array solution, which product is part of the basic requirement? A. HPOpenView Operation B. HPOpenView Storage Media Operation C. HPStorageWorks CommandView EVA D. HP High Availability Fabric Manager EVA Answer: C

69. What type of device is required to convert Fibre Channel to SCSI? A. fibre network duplicator B. network storage router C. network storage translator D. fibre channel accelerator

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
Answer: B

Easiest way to pass IT exams

70. What advantage does fiber optic cable offer over copper cable? A. easier implementation B. higher resilience to cable damage C. higher resilience to interference (EMI & RFI) D. when data throughput is notimportant E. lower acquisition cost Answer: B

71. What two components are required to archive emails automatically and will provide powerful search tools enabling customers to comply with information retention regulations? (Select two.) A. HPStorageWorks Continuous Information Capture B. HPStorageWorks Reference Information Manager for Database C. HPStorageWorks File System Extender D. HPStorageWorks Reference Information Storage System E. HPStorageWorks Reference Information Manager for Messaging Answer: AE

72. Intelligent Networking Pack (INP) contains a set of advanced teaming features. In addition to installing the required software, what else is required to activate this feature? A. enter the media access control (MAC) addresses B. enter license key C. enter network adapter password D. enter the world wide name (WWN) addresses Answer: A

73. Which data replication type in an HP StorageWorks EVA requires fully allocated capacity? A. Traditional Snapshot B. MirrorClone

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
C. Vsnap D. Snapclone Answer: D

Easiest way to pass IT exams

74. What is a benefit of 64-bit architecture over 32-bit architecture? A. fault tolerant systembus B. fault tolerant processor bus C. ability to address more memory D. processor clustering functionality Answer: C

75. What are two key selling features of the MSA 1500cs? (Select two.) A. direct mainframe support B. hot-pluggable components C. RAID 6 D. integrated DVD read/write drive Answer: AC

76. What is important to implement when providing a non-disruptive IP telephony solution (VoIP)? A. Fabric Shortest Path First (FSPF) B. Packet caching (Pcache) C. Quality of Service (QoS) D. VLAN routing (vlanR) Answer: C

77. What is the benefit of using server virtualization technology, such as VMware, in the x86 server environment? A. to maximize the utilization of x86 server resources B. to enable clustering without single-point-of-failure C. to enable failover-failback between x86 processors

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
Answer: D

Easiest way to pass IT exams

D. to maximize I/O performance by sharing with multiple servers

78. Which advantage does fiber optic cable offer over copper cabling? A. lower reliance on hubs and switches B. longer distances C. easier implementation D. lower cost Answer: B

79. An engineering drawing firm is planning to upgrade their tape backup systems, but they are constrained by their investment in older tapes. They need systems that will preserve their old data by reading backward two generations. Which tape technology provides read compatibility for two prior generations? Select TWO. A. SDLT B. AIT C. LTO D. DLT E. SLR Answer: CD

80. Which application functionality benefits most from a 64-bit architecture over a 32-bit architecture? A. Clustered DNS Server B. Clustered Print Spooling C. High Performance Computing D. Clustered AutoStore Capturing Answer: C

81. Which web-based software solution enables a corporate customer to track PC (business desktop, notebooks and workstations) assets, alerts, diagnostics and SoftPaq distribution across an enterprise environment?

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
A. Altiris Deployment Server B. HP OpenView Helpdesk software C. HP Essentials software D. HP Client Manager tool Answer: D

Easiest way to pass IT exams

82. Which legacy server platforms have high potential to migrate to the Intel Itanium server platform? Select TWO. A. HP 9000 servers B. HP AlphaServers C. HP ProLiant 300 family servers D. HP ProLiant 900 family servers Answer: AB

83. Which backup method provides the lowest TCO? A. shared SCSI backup B. local SCSI backup C. data replication backup D. automated centralized backup Answer: A

84. Which HP 9000 server supports a maximum of two hard partitions? A. rp4440-4 B. rp4440-8 C. rp7420-6 D. rp8420-32 Answer: C

85. Which networking security option can be used to authenticate wireless LAN (802.11b/g/a) access? A. VLAN

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
B. DMZ C. RADIUS D. BOOTP Answer: C

Easiest way to pass IT exams

86. Which disk storage method results in reduced latency and increased performance for data writing? A. JBOD B. RAID 0 C. RAID 1 D. RAID 5 Answer: B

87. HP supports a very unique PC LAN technology that enables multiple Ethernet-based networking switches (ProCurve by HP) to be connected in multiple active paths, utilizing the shortest-path routing technology. Which topology does this describe? A. Dual Ring B. Mesh C. Dual Bus D. Tri-Star Answer: D

88. What are the benefits of implementing an IP SAN versus a Fibre Channel SAN? Select TWO. A. lower cost than Fibre B. lower latency than Fibre C. one communication technology D. no switches required Answer: AD

89. One of your enterprise accounts uses an MSA1500cs in the branch office. They want to use server-based snapshots in the production Windows Server environment to re-design the backup concept.

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
A. HP OpenView Storage Virtual Replicator B. HP StorageWorks FlexCopy C. HP OpenView Online Volume Growth D. HP SmartArray Snap Configuration Utility (SCU) Answer: A

Easiest way to pass IT exams

Which software product provides server-based snapshots?

90. Which tool is used to create configurations and provide a Bill of Materials for HP StorageWorks products? A. HP PartSurfer B. HP StorageWorks Builder C. HP Enterprise Configurator D. HP StorageWorks Snapshot Sizer Answer: C

91. Which HP website provides applications that help you configure, size and analyze the performance of HP products and solutions? A. HP ActiveAnswers B. HP Product Bulletin C. HP Partner Proposal D. HP Solution Demo Portal Answer: A

92. Which document describes HP StorageWorks MSA1500cs standard features, configuration information, options and technical specifications? A. HP PartSurfer B. HP Enterprise Configurator C. HP SalesBuilder for Windows D. HP Product Bulletin QuickSpecs Answer: D

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass

Easiest way to pass IT exams

93. TestInside.com has both ProLiant DL360 and DL560 in the data center. Which virtualization technology should be used to maximize client connectivity uptime and security? A. HP Clustered NIC in each server B. Virtual Cluster for NIC in the server C. Auto-Port Aggregation using 1000SX network card D. Adapter Teaming in the server with vLAN functionality Answer: D

94. Which HP tool is used to find basic configuration information for HP Integrity servers? A. HP PartSurfer B. HP Product Bulletin C. HP Partner Proposal D. HP Solution Portal Answer: B

95. TestInside.com needs to solve CPU bottlenecks in an HP 9000 mid-range server during peak times. They are looking for a flexible demand-based program that will allow them to turn it ON or OFF as needed with a simple renew structure. Which product should you propose? A. Instant-On 15 days B. Instant-On 45 days C. Temporary iCAP 30 days D. Capacity on Demand - flex package Answer: C

96. What is the premier public configuration tool for HP servers, storage and workstations that is available on http://www.hp.com? A. HP PartSurfer B. HP Product Bulletin C. HP Partner Proposal

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
D. HP Enterprise Configurator Answer: D

Easiest way to pass IT exams

97. Which tool is useful for preparing backup solutions using the information you specify? A. HP StorageWorks MSL Builder B. HP StorageWorks VLS Analyzer C. HP StorageWorks Backup Sizing Tool D. HP StorageWorks Custom Tape Builder Answer: C

98. Which management component enables HP to consolidate the management of all the servers, storage, network and client hardware? A. HP System Insight Manager (HP SIM) B. HP Service Control Manager (HP SCM) C. HP System Management Homepage (HP SMH) D. HP System Administration Manager (HP SAM) Answer: A

99. How can you differentiate HP OpenView from HP Systems Insight Manager for TestInside.com? A. OpenView is a superset of HP Systems Insight Manager functionality. B. HP Systems Insight Manager supports all vendor platforms. C. HP OpenView provides business (service level objectives) management. D. HP Systems Insight Manager provides automatic failover. Answer: A

100. During TestInside.com assessment, you notice they need a management tool that can prioritize their applications in an HP-UX server environment. Which management tool should you offer? A. HP-UX Task Prioritizer B. HP-UX Workload Manager C. HP Performance Manager UX

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
D. HP Systems Insight Manager Answer: B

Easiest way to pass IT exams

101. Which technologies increase the solution availability? Select THREE. A. dual frontside bus B. fail-over clustering C. HyperTransport bus D. remote data replication E. advanced memory protection Answer: BCD

102. TestInside.com is complaining about poor application performance on their server. What should be investigated as a potential cause of the bottleneck? Select THREE. A. security policies B. network utilization C. power utilization D. memory utilization E. processor utilization Answer: BDE

103. TestInside.com has 3 HP ProLiant DL380G4 servers on each of their 58 sites. Hardware and software management costs are high. Which solutions will simplify their management? Select TWO. A. HP System Insight Management B. HP OpenView Network Node Manager C. Wake-on-LAN to access their remote servers D. HP Remote Backup Solution E. iLO Advanced Pack licenses on all their servers Answer: AB

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass

Easiest way to pass IT exams

104. You are sizing a new SAN fabric to propose to TestInside.com. What information is helpful to gather from TestInside.com prior to choosing the SAN switch to use? A. the current server processing and I/O performance B. the current SAN fabric security information (i.e. zoning) C. the current SAN switch vendor, model and firmware revision D. the current SAN switch performance and under-utilized statistic Answer: D

105. TestInside.com is currently running 28 Linux NFS file share servers in their network. They are adding five servers every six months. All their servers are HP ProLiant ML350 G3 with Direct-Attached Storage. What solution will help resolve their potential problems? A. HP StorageWorks Virtual Library System B. HP StorageWorks EFS Clustered Gateway C. HP StorageWorks EFS WAN Accelerator D. HP StorageWorks MSA 1510i System Answer: D

106. Which industry standard benchmark should you use to find out the relative performance of multi-vendor, multi-platform servers? A. MIPS B. VUPS C. TPC-C D. Bspline simulation Answer: A

107. Which service includes the concepts of Fault Tolerance and Disaster Recovery? A. Offsite Support B. Business Continuity C. Installation Services

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
D. Critical Support Answer: D

Easiest way to pass IT exams

108. What does total cost of ownership (TCO) allow TestInside.com to compare? A. competitive benchmarks B. long term cost of solutions C. solutions at a technical level D. acquisition costs of solutions Answer: B

109. Which resource can be used to determine the compatibility between HP StorageWorks EVA 4000, SAN switches and HP Integrity server rx4640 running Microsoft Windows? A. HP ActiveAnswers portal B. HP EBS Compatibility Matrix C. HP Production Bulletin portal D. HP SAN Design Reference Guide Answer: C

110. TestInside.com wants reassurance that your solution will perform as expected. What should you provide to the customer? Select TWO. A. proof of concept B. benchmark report C. compatibility lab briefing D. bill-of-material from HP Product Bulletin Answer: AD

111. TestInside.com wants to connect an HP StorageWorks EVA 4000 storage array to a HP Integrity rx4640 Server running HP-UX 11i v2. Which references can be used to support the interoperability and supportability of the solution? Select TWO.

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
A. HP Enterprise Configurator B. HP Integrity Product Information Tool C. HP SAN Design Reference Guide D. HP Integrity rx4640 detail datasheet Answer: AC

Easiest way to pass IT exams

112. You are designing a solution that requires addressing unexpected, very-short term peaks in processor utilization on an HP Integrity rx8620 Server running HP-UX 11i v2. Which technology enables you to address these requirements? A. hardware partitions B. Instant Capacity C. Temporary Instant Capacity D. Monarch processor allocation Answer: A

113. TestInside.com wants to monitor and manage several servers, including HP ProLiant, HP NetServer, HP 9000, HP Integrity and HP StorageWorks MSA1000 Disk Arrays. They would like to do this from one administrator console. What tool should you propose? A. HP Integrated Lights Out B. HP System Insight Manager C. HP Rapid Deployment Pack D. HP Resource Process Manager Answer: B

114. What statement is true regarding HP Support Plus 24 and HP Proactive 24? A. Support Plus 24 includes Proactive 24 and additional services. B. Proactive 24 includes Support Plus 24 and additional services. C. A Proactive 24 contract is for 3 years and a Support Plus 24 contract is for 1 year. D. Support Plus 24 has a 6-hour response time; Proactive 24 has a 4-hour response time.

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
Answer: B

Easiest way to pass IT exams

115. Which software solution should you recommend for TestInside.com desiring manageability over a heterogeneous IT application and hardware infrastructure? A. HP OpenView B. HP NetworkView C. HP Workload Manager D. HP Insight Infrastructure Answer: A

116. TestInside.com currently has an IT data center with the following systems: IBM AIX, Sun Solaris, Microsoft Windows and Red Hat Linux Which storage solution is compatible with their environment and provides the lowest and best total cost of ownership? A. HP StorageWorks MSA500 B. HP StorageWorks MSA1510i C. HP StorageWorks EVA 6000 D. HP StorageWorks MSA1500cs Answer: C

117. Which RAID level can handle the simultaneous failure of any two drives? A. RAID 0: Disk striping B. RAID 1+0: Striped mirror sets C. RAID 5: Distributed data guarding D. RAID 6: Advanced data guarding (ADG) Answer: D

118. The EPIC processor has which feature as the innovative core of its design? A. prediction B. parallelism

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
C. speculation D. acceleration Answer: B

Easiest way to pass IT exams

119. TestInside.com wants to implement a storage area network (SAN) for the following reasons: - high-bandwidth requirements - many simultaneous, open connections Which SAN topology should you recommend? A. arbitrated loop B. switched fabric C. point-to-point D. private loop

Answer: B

120. Which topology does the standard Gigabit Ethernet technology use? A. Bus B. Star C. Mesh D. Dual Ring Answer: B

121. Which networking technology enables multi-network segments with different IP subnets? A. trunking B. PortChannel C. WLAN D. VLAN Answer: D

122. Which tape storage system introduces a fast and reliable virtualized data protection solution? A. MSL

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
B. EML C. VLS D. ESL Answer: C

Easiest way to pass IT exams

123. What are features of the HP Smart Array controllers? A. DAS to SAN migration B. auto-format of new drives C. online raid level migration D. MSA to EVA drive migration E. auto-restore from tape Answer: BC

124. TestInside.com is currently worried about the low data access performance from their heterogeneous SAN environment. Which HP products can help them identify the problem? Select TWO. A. HP Storage Essentials Enterprise Edition B. HP Network Storage Area Management Services C. HP Performance Management Pack D. HP Network Storage Data Sanitization Services E. HP Business Process and Performance Services Answer: AC

125. TestInside.com is currently running 28 file share servers in their network. They are adding five servers every six months. All their servers are HP ProLiant ML350 G3 with Direct-Attached Storage. Which statement is correct regarding their current solution? A. They have the best utilized and easiest managed server-storage solution. B. They have the best utilization of IT support resources that makes everyone productive. C. They have a consolidated data center that is efficient in both management and utilization. D. They have a non-consolidated server farm that is inefficient in both management and utilization.

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com

Test4pass
Answer: D

Easiest way to pass IT exams

126. What are the key design principles of the HP Adaptive Enterprise strategy? Select FOUR. A. Evolve B. Simplify C. Modular D. Manage E. Integrate F. Standardize Answer: BCEF

127. What can help you to show HP's commitment to Investment Protection? Select TWO. A. HP utility leasing B. product roadmap C. DAS to SAN technology (DtS) D. HP's lifetime money back guarantee Answer: BC

Test4pass Help You Pass Any IT Exam

http://www.test4pass.com


				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:233
posted:1/18/2010
language:English
pages:35