Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik by dryakub

VIEWS: 255 PAGES: 20

More Info
									Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik

"Sistem Mesin Cetak Wang Automatik Sistem membantu anda menyelesaikan masalah kewangan yang anda hadapi sekarang. Jangan terkejut kerana Sistem Mesin Cetak Wang Automatik ini boleh RM500menjana pendapatan RM500-RM1000 sehari." sehari.

RAHSIA SISTEM MESIN CETAK WANG AUTOMATIK

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 1

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik

EBOOK RAHSIA SISTEM MESIN CETAK WANG AUTOMATIK TERIMA KASIH KERANA ANDA MENDAPATKAN EBOOK YANG BEGITU BERGUNA SERTA MENJADIKANNYA SEBAGAI PANDUAN KETIKA MENJALANKAN AKTIVITI MENJANA PENDAPATAN ANDA DI INTERNET. EBOOK RAHSIA SISTEM MESIN CETAK WANG AUTOMATIK INI DITULIS OLEH MD YAKUB BIN ABD GHANI. Syukur alhamdulillah kepada Allah S.W.T kerana dengan izinnya ebook Sistem Cetak Wang Automatik ini dapat disiapkan dengan lancar dan sempurna. Terima kasih saya ucapkan terutamanya kepada keluarga saya yang sentiasa menyokong dan membantu saya mencapai matlamat untuk menyiapkan sistem ini. Rakan-rakan yang membantu darisegi idea-idea juga tidak saya lupakan. Laporan Percuma Ebook Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik ini adalah hak milik sepenuhnya Md Yakub bin Abd Ghani. Jadi, semua hak-hak penerbitan milik Md Yakub bin Abd Ghani adalah hak milik saya sepenuhnya. Ebook ini ditulis untuk pembelajaran anda sahaja dan jika anda mengalami kerugian, saya tidak akan bertanggung jawab kerana ia adalah kecuaian anda sendiri.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 2

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Segala screenshot dan link laman web yang telah diambil dalam buku ini, telah dikreditkan kepada link pemilik laman web tersebut. Saya bukan pemilik-pemilik beberapa laman web tersebut. Ia adalah merupakan hak cipta pemilik laman web itu sendiri.

Hakcipta Terpelihara : Anda dibenarkan memberikan Laporan Percuma ini kepada sesiapa jua yang anda suka dengan tidak mengubah apa-apa yang terkandung didalamnya. Sekiranya didapati, tindakan serta merta akan dibuat.

Cetakan Pertama : Disember 2009 Diterbitkan Oleh : Md Yakub bin Abd Ghani www.tube-traffic.net

PENGHARGAAN Alhamdullilah, syukur tidak terhingga ke hadrat ilahi kerana dengan limpah kurnia-Nya saya yang tidak sesempurna ini mampu untuk menghasilkan sebuah ebook yang bertajuk “Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik” yang saya rasa masih jauh ketinggalan dengan ebookebook usahawan Internet lain. Namun dengan kecekalan yang dianugerahkan oleh-Nya saya memberanikan diri untuk menerbitkan ebook ini sebagaimana sekarang. Kewujudan ebook ini diharap dapat membuka jalan kepada semua usahwan Internet untuk mendapat lebih duit melalui Perniagaan Internet khususnya produk informasi. Saya berharap dengan penghasilan ebook ini juga dapat memeriahakan industri ebook tanah air. Di harap juga ebook ini akan mendapat sambutan sepertimana ebook-ebook yang dihasilkan oleh penulis-penulis ebook sebelum ini. Banyak cabaran yang saya hadapi sepanjang menyiapkan ebook ini dimana mental dan komitmen saya sering tergangu dengan kesibukan kerja pejabat. Jadi saya mengambil masa yang agak lama untuk menyiapkan ebook ini. Saya berharap perkongsian ikhlas ini tidak akan disalah tafsir oleh sesetengah pihak. Sudah tentu saya tidak mampu memuaskan hati semua pihak namun saya mencuba untuk memuaskan hati semua pihak yang membeli dan membaca ebook ini.
Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 3

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Setinggi-tinggi penghargaan dan jutaan ucapan terima kasih kami ingin ucapkan kepada semua rakan-rakan di YM, isteri, ayah dan ibu yang banyak memberi sokongan moral kepada saya. Iklas dari saya,

PENGENALAN

DARI MEJA PENULIS : MD YAKUB BIN ABD GHANI LATARBELAKANG DAN KENALI PENULIS Latarbelakang saya bukanlah seorang yang terpelajar dalam bidang IT, tetapi adalah orang biasa seperti kebanyakan orang yang masih tercari-cari bagaimana menjana pendapatan di internet dan hanya mencari bahan-bahan untuk sesuatu perkara saja. Saya masih bekerja dan bidang ini
Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 4

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
adalah sebagai pekerjaan kedua saya. Nama sebenar saya Md Yakub bin Abd Ghani, berasal dari Sabah dibawah bayu, berumur 32 tahun dan bergiat aktif dalam dunia internet pada tahun 2003. Sebenarnya ada yang telah mengenali saya sebelum ini, tetapi nama saya tidak begitu popular seperti penulis-penulis ebook lain. Jangan salah sangka, saya tidak berniat untuk cuba menaikkan nama saya, tetapi hanya berkongsi cerita saja. ☺ Masa itu saya masih lagi baru berjinak-jinak untuk mengenali internet. Almaklumlah, saya kena belajar sendiri dan mencari bahan-bahan yang membantu diri saya terutamanya jika ingin menjadi seperti mereka yang telah mahir dalam dunia internet. Saya akui saya masih lagi kurang dan tidak mampu rasanya menandingi mereka yang telah lama dan berkemahiran serta berpengalaman. Sekurang-kurangnya saya dapat membantu rakanrakan semua dalam mengatasi masalah yang meruncing iaitu masalah kewangan. Saya telah banyak mencuba pelbagai program di internet dan program tersebut saya tidak akan nyatakan kerana saya tidak mahu anda terjebak seperti saya dulu. Kerugian yang saya alami melibatkan saya terpaksa membuat pinjaman bank dan meminjam wang dari kawan-kawan, tahap ini lebih pahit kerana hutang yang saya tanggung terlalu banyak. Hutang keliling pinggang. Rasanya beban tersebut, anda boleh tanggung tak? Cuba bayangkan. Jika anda berhutang, anda selesaikannya cepat-cepat. Maaf, mungkin bahasa dan ayat yang saya gunakan dalam ebook ini agak kurang anda fahami, tetapi saya cuba untuk anda faham apa yang saya maksudkan. Maknanya, anda bertindak sekarang dengan menggunakan Sistem Mesin Cetak Wang Automatik untuk mengatasi masalah kewangan anda. Masa yang saya perlukan untuk menyelesaikan hutang-hutang saya agak lama juga kerana saya telah berputus asa untuk mencari sumber pendapatan. Saya mencuba cara lain termasuk MLM (tidak akan dinyatakan), tapi saya tidak juga dapat menyelesaikan hutang saya. Tetapi biarpun tidak berjaya, kemahiran ketika berada dengan MLM banyak mengajar saya teknik yang saya kurang gunakan sehinggalah saya memperolehi Sistem Mesin Cetak Wang Automatik, saya gunakannya sepenuh kemahiran tersebut. Ini adalah pengalaman hidup saya sebagai seorang yang hampir-hampir muflis disebabkan menjadi seorang yang berhutang sana sini. Jika anda pernah mengalami atau hampir-hampir seperti saya, cuba cari jalan penyelesaian. Tetapi jangan cuba-cuba meminjamnya dari Along (Ceti Haram) kerana ia akan lebih memusnahkan hidup anda. Baiklah, inilah cerita yang saya

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 5

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
bawa anda hayati dan baca hingga habis. Moga anda mendapat semangat dan bangun dari buaian mimpi anda. Setelah begitu lama mencari dan mengumpul segala-gala mengenai teknik dan tips, saya akhirnya akur dengan apa yang saya miliki. Terlalu banyak rintangan dan dugaan ketika menulis ebook Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik ini terutamanya mencari balik bahan-bahan yang perlu saya masukkan. Alhamdulillah, kesukaran yang saya alami berbaloi kerana kesemua yang ada di dalam ebook ini ternyata membuahkan hasil. HADIRNYA IDEA DIKALA SIBUK BEKERJA Ketika saya menjalankan rutin kerja saya di pejabat, saya mendapat idea yang begitu cantik bagaimana saya boleh menyelesaikan masalah yang saya hadapi. Sebenarnya saya telah membeli pelbagai ebook, tetapi ebook yang saya perolehi tidak pernah saya praktikkan. Dan hanya membaca ebook tersebut seimbas lalu saja. Setelah apa yang berlaku dan terjadi kepada diri saya, saya akhirnya kembali mencari ebook-ebook yang pernah saya beli. Disini saya teliti dan renung nasib saya kerana setiap apa yang saya lakukan sebelum ini tidak menjadi. Dari apa yang saya baca, saya banyak melakukan kesilapan. Atas kesilapan tersebut, saya benarkan minda saya dikosongkan dan bermula dari tidak pandai. Belajar semula dari ebook yang saya telah beli, ini bermakna saya mula mengenal dan memahami apa yang saya akan pelajari. Setelah apa yang telah saya buat dan teliti, saya cuba setkan satu teknik yang mungkin belum ada orang sebut dan beritahu kepada anda. Apakah dia? Nantikan. Setelah membuat promosi dan mengiklankan produk dalam laman web saya, saya sebenarnya telah berpuashati dengan perkembangan positif kerana impian saya tercapai berikutan sambutannya amat menggalakkan. Alhamdulillah dan syukur kerana atas kehendak dan izinNya, saya dapat menyelesaikan masalah tersebut sedikit demi sedikit. Dan yang memuaskan hati saya adalah hutang-hutang dikeliling pinggang saya selama ini dapat diselesaikan dengan kadar yang singkat. Apakah rahsia mengenai kejayaan tersebut? Rahsianya ada di Sistem Mesin Cetak Wang Automatik yang meyakinkan serta memberikan anda peluang menikmati kesannya membantu menyelesaikan masalah kewangan yang menghantui diri anda selama ini. Jadi, saya mahu kongsi rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik yang telah banyak membantu saya dan jadikan Sistem Mesin Cetak Wang Automatik menjadi pilihan ketika menjana pendapatan di internet.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 6

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Nak tahu lebih lanjut, kena dapatkan Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik sekarang. Disini saya ucapkan jutaan terima kasih kepada semua penulis-penulis ebook yang telah banyak membantu saya untuk menjayakan matlamat saya untuk membantu anda menyelesaikan masalah kewangan yang dihadapi sekarang. Siapa yang banyak membantu saya disebalik kejayaan yang saya kecapi sekarang? Baiklah, saya ceritakan serba sedikit siapa mereka. Banyak ebook dalam simpanan laptop saya yang telah dibeli dari penulis-penulis ebook terkenal Malaysia seperti dari Zamri Nanyan, Raja Kamil, Ahmad Mawardi, Labanon, Sabri Saifulsham dan ramai lagi yang saya tak dapat sebutkan nama mereka. Apa yang dapat saya perolehi dari mereka adalah perkhidmatan mereka dan teknik yang mereka ajar bagaimana memperolehi pendapatan yang lumayan di internet sekiranya dibuat dengan betul. Pelbagai jenis perkhidmatan yang mereka tulis dan cadangkan didalam ebook penulis-penulis di atas. Saya ambil serba sedikit teknik dan gaya mereka lakukan ketika menjalankan bisnes mereka di internet. Malah mereka telah membuatkan saya ingin berjaya seperti mereka dan tercetusnya idea bagaimana untuk membantu orang yang nasibnya sama seperti dulu. Sekarang anda membaca ebook yang dihasilkan sendiri oleh saya berdasarkan pengalaman saya menjana pendapatan yang lumayan hanya mempromosikan satu atau dua produk digital sahaja di internet. Saya mempromosikan produk dari mereka yang nama mereka di atas. Ya, saya yakin bahawa dengan membuat promosi yang dijalankan, saya dapati produk yang dijual begitu laris. Tetapi hari ini saya ingin kongsikan pengalaman tersebut menjadi bahan bimbingan kepada anda ketika melakukan promosi atau mengiklankan produk digital anda nanti. Cerita terpaksa di potong, nak tahu dapatkan Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 7

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
HATI DAN MINDA ANDA Maaf, sebenarnya saya ingin curahkan sesuatu yang jarang-jarang dikatakan bagaimana seseorang itu boleh mencapai impiannya dengan cepat dan singkat. Ramai tidak percaya bila saya katakan bila kita membuat bisnes di internet, hati dan minda mestilah disatukan. Cuba anda perhatikan sekeliling anda dan lihat orang yang telah berjaya, adakah anda ingin berjaya seperti mereka? Jika anda kata ya, saya teruskan. Anda kini telah berada ditempat yang betul. Mengapa dan bagaimana orang yang telah berjaya, dan mengapa kita tidak berjaya seperti mereka? Apa kekurangan kita? Kita juga manusia seperti mereka yang mempunyai hati dan perasaan. Tidak mustahil sebenarnya jika anda pun ingin berjaya seperti orang yang telah berjaya yang ada dikeliling anda. Kita masih ditahap sekarang kerana nasib? Kemahiran tiada? Idea tiada? Orang berjaya tidak semestinya mempunyai kemahiran dan idea yang baik, tetapi kebanyakan yang saya dapati adalah orang yang ada dikeliling saya berkata, saya cuma ikut langkah serta peka dengan perkembangan semasa. Jika ada peluang, terus sambar. Sebagai contoh, ada orang yang mengupah membuat sebuah ebook hasil yang baik dan berkualiti dari seseorang yang mahir dalam ilmu penulisan ebook. Setelah siap sepenuhnya, ia telah jadikan ebook tersebut sebagai hakmilik dan menjualnya. Hasil keuntungan yang dimilikinya bukanlah dari hasil kerjanya, tetapi dia menggunakan akal dan idea untuk menghasilkan keuntungan.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 8

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik

MOTIVASI DIRI Kebanyakan dari kita memerlukan motivasi diri sebelum melakukan sebarang perkara. Motivasi sebenarnya memberikan kita satu semangat dalaman terutamanya ketika kita hilang atau rendah diri dalam satu-satu bidang. Saya dapat membayangkan satu ketika semasa saya menghadapi masalah terutamanya bagaimana saya dapat menyelesaikan masalah kewangan dalam masa yang singkat. Fikiran saya sentiasa bercelaru dan tiada tempat untuk mengadu hal tersebut. Apabila saya ditempat tersebut, saya dapati sebenarnya saya telah hilang tumpuan memandangkan apa yang telah terjadi kepada diri saya. Saya benar-benar memerlukan sokongan serta ada yang membimbing saya untuk mengatasi situasi saya. Saya buntu, saya menghadapi tiada orang yang akan membantu saya. Pilihan tepat adalah ebook yang saya beli dan membaca serta menghayati apa yang terkandung didalamnya. Ya, ebook yang berunsur motivasi atau informasi di mana-mana laman web/blog banyak mengajar kita bagaimana menghadapi sesuatu situasi.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 9

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
MENGAPA SISTEM MESIN CETAK WANG AUTOMATIK DICIPTA? Saya baru lagi dalam dunia penulisan ebook dan masih lagi terlalu banyak yang perlu saya pelajari dari mereka yang begitu mahir dalam bidang ini. Walaubagaimanapun, saya cuba yang terbaik untuk menjadikan ebook yang baru saya terbitkan ini menjadi pilihan semua. Ini adalah sebahagian dari hasil kerja keras yang saya lakukan siang dan malam bagi memastikan anda yang memiliki ebook ini mendapat sentuhan baru yang berguna dari idea-idea baru dari saya. Sebenarnya idea buat duit di internet sebenarnya sudah lama wujud. Tetapi pelbagai kaedah dibuat dan tujuan asal adalah sama iaitu mendapatkan “WANG”. Bagaimana pula dengan konsep yang saya bawa dalam ebook “Rahsia Mesin Cetak Wang Automatik” ini? Banyak kelainan yang telah saya bawa dan ubah mengikut keadaan semasa. Jangan berasa kesal sekiranya ebook Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik ini anda berikan kepada orang lain secara percuma, kerana orang yang anda beri itu akan memberikan komitmen yang lebih tinggi apabila diamalkan, ia akan berjaya. Anda pula bila tidak ikut cara yang diterangkan, anda pasti kalah sebelum berperang. Maaf jika kata-kata saya tadi membuatkan anda marah seketika, ia hanya untuk peringatan kepada anda supaya mengamalkannya dan menyimpan Sistem Mesin Cetak Wang Automatik menjadi satu koleksi rahsia anda. Setkan dalam hati dan minda anda supaya sistem ini adalah rahsia anda dan tidak boleh diberikan kepada sesiapa pun. Cerita terpaksa dipotong, nak tahu, dapatkan Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik.

LANDING PAGE Cuba fikirkan, produk yang masih baru dan mempunyai sistem yang baik, sekiranya dijual pastinya seperti menjual pisang goreng. Lagi panas, lagi cepat habis dijual, begitu juga sistem ini apabila berada dipasaran. Jumlah pengguna dan pembeli amat ramai serta memerlukan produk yang masih baru sebenarnya. Tidakkah anda terfikir mengenainya? Sebenarnya ebook Sistem Mesin Cetak Wang Automatik ini adalah memberikan gambaran dan langkah yang jelas dan betul bagaimana cara saya menjana pendapatan sehingga RM1000 sehari atau lebih. Ini bergantung dari usaha yang dibuat. Jika anda membuat satu perancangan yang baik dan sempurna, saya yakin dan percaya, anda bukan saja memperolehi pendapatan RM1000 sehari, malah melebihi apa yang anda letak sebagai sasaran.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 10

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Apa yang saya ingin cuba katakan adalah anda perlu membina satu landing page sekiranya anda ingin atau mampu melakukannya. Amat mudah jika anda mahu, banyak tempat yang menyediakan khidmat landing page sekiranya anda bertindak dari sekarang. Jika tidak, anda buat apa yang termampu sahaja. Dengan menggunakan landing page, sebenarnya kejayaan sebagai seorang yang berjaya sebagai agen affiliate adalah cerah. Landing page adalah sebagai review kepada sesuatu produk yang ingin dipromosi atau diiklankan. Apabila adanya review mengenai produk tersebut, kelebihan anda adalah dapat memanipulasi minda pembaca kepada pembeli. Landing page sebenarnya telah mengajar saya secara tidak langung menjual produk dengan membuat review terlebih dahulu sebelum memberikan link affiliate. Hasil yang saya perolehi ketika membuat landing page terlalu tinggi dan meningkatnya klik serta jualan produk tersebut. Kelebihan yang saya perolehi adalah keuntungan dalam masa beberapa hari saja sudah melebihi RM5000 dan ia sudah melebihi gaji saya ketika ini. Jika dilihat secara dekat, landing page sebenarnya bukan saja menghasilkan jualan yang menggalakkan, tetapi membantu anda meyakinkan pembaca dan bertukar kepada pembeli. ☺

BLOG Ini adalah cara yang biasa juga saya gunakan, sebelum saya berjaya menghasilkan sebarang jualan, saya menggunakan kaedah blog sebagai langkah untuk menggantikan landing page. Blog sebenarnya boleh menghasilkan jualan yang tinggi sekiranya dibuat dengan betul. Ia bukan saja tempat memberikan sebarang informasi kepada sesuatu perkara, tetapi ia jalan terbaik bagi yang masih belum mampu membuat laman web. Blog yang biasa digunakan oleh saya sebelum ini adalah blogger, anda boleh lawat blogger untuk mendaftar http://www.blogger.com atau anda boleh juga mendapatkan khidmat blog lain iaitu wordpress http://www.wordpress.org . khidmat yang diberikan oleh pengusaha blog ini adalah percuma. Biarpun percuma, sekiranya anda hiasi dengan design menarik, saya yakin blog anda sentiasa ramai pelawat setiap hari.
Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 11

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Saya bermula dengan menggunakan blog untuk membuat sesuatu promosi atau mengiklankan produk orang lain. Selain itu, saya banyak memberikan peluang kepada rakan-rakan saya mengiklankan barangan yang hendak dijual di internet seperti kerepek, minyak kereta, dan bermacam-macam lagi. Ia bukan sekadar tempat memberi info sesuatu perkara, tetapi boleh dijadikan tempat menyuarakan pendapat. Itulah kelebihan blog, google sentiasa memberikan ruang utama kepada blog yang sentiasa dikemaskini. Tetapi janganlah digunakan sebagai tempat membuat sesuatu yang dilarang. Harap anda faham maksud saya kan? Jadikanlah blog tersebut untuk tujuan promosi mengiklankan link anda disitu. Saya percaya, anda boleh menghasilkan jualan disitu. Kerana saya juga pernah menghasilkan jualan lumayan dengan hanya menggunakan blog.

EMAIL Saya pernah menggunakan kaedah ini, banyak klik yang diperolehi dan hasil yang saya dapat agak kurang. Mungkin kaedah dan penyampaian yang saya buat tidak menarik perhatian orang. Kebanyakan yang saya dapati bahawa menggunakan email adalah baik, tetapi banyak kemungkinan menggunakan email, pengguna akan delete sebelum membacanya. Ini banyak terjadi dan saya sentiasa membuat pemerhatian gejala tersebut. Email yang datang dari orang yang tidak dikenali pastinya akan dibuang tanpa bicara. Ia dikaitkan atau dikategorikan sebagai SPAM.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 12

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Apabila email yang dihantar dan ia berkaitrapat dengan SPAM, mereka tidak akan teragak-agak akan membuangnya tanpa membaca satu ayat pun apa yang terkandung didalamnya. Berhatihati ketika membuat promosi atau pengiklanan melalui email. Sebenarnya menggunakan email amat berkesan sekiranya anda pandai menggunakannya. Maksud saya, email yang anda dapat dari sistem yang anda buat contohnya opt-in yang begitu semakin popular serta mudah mendapatkan alamat email yang banyak. Kebanyakan Big IM menggunakan email untuk menjual dan promosi produk mereka. Kejayaan mereka memperolehi pendapatan yang tinggi melalui email. Untuk menggunakan cara tersebut, anda perlu membeli produk tersebut bagaimana membina dan meletakkannya di laman web anda. Strategi ini semakin luas digunakan dan perkembangan ini tidak perlu anda risau kerana setiap email yang anda dapat melaluinya pasti membawa kepada peluang besar dalam menghasilkan keuntungan menjual produk anda. Jika anda masih baru dan ingin menggunakan khidmat email, saya sarankan kepada anda, anda perlu membeli ebook bagaimana melakukan promosi dengan menggunakan email dan teknik mendapatkan email dari pelanggan secara sah. Saya rasa anda perlu beli ebook tersebut.

LAMAN WEB KOMUNITI Saya beri anda tempat yang mudah dan sesuai ketika anda masih lagi tercari-cari untuk membuat promosi affiliate anda nanti. Saya yakin tempat ini amat sesuai bagi anda yang baru bermula menjalankan tugasan anda sebagai agen affiliate nanti. Yahoogroups, Googlegroups, Friendster, Facebook, MySpace, Tagged, Twitter, Forum dan sebagainya. Ini adalah tempat yang biasa dan mempunyai bilangan pengguna yang ramai. Peluang anda amat besar mendapat keuntungan ketika memasarkan produk yang telah saya disediakan.
Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net Page 13

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Contoh-contoh laman komuniti di bawah :

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 14

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik

Rasanya banyak lagi yang saya tidak masukkan disini, tetapi sekurang-kurangnya anda dapat melihat sebahagian kecil laman web komuniti yang saya maksudkan. Ia lebih mudah sekiranya anda sendiri melakukan kemahiran anda ketika anda berada di laman web komuniti tersebut. Anda sebenarnya bukan sekadar hanya untuk berseronok menikmati kemudahan yang disediakan oleh perkhidmatan laman web sosial tadi, malah anda boleh ubah sedikit keseronokan anda tadi dengan menambah pendapatan yang lumayan. Saya sebenarnya menggunakan laman web komuniti sebagai tempat untuk melakukan promosi link saya sebelum ini. Apa yang saya dapati, pendapatan melalui laman web komuniti banyak membantu mendapatkan jualan produk. Perkembangan ini menambahkan lagi satu kekuatan kepada dalam diri anda jika digunakan sepenuhnya.

BAGAIMANA MEMULAKAN SISTEM MESIN CETAK WANG AUTOMATIK DI INTERNET? Inilah rahsia yang saya ingin kongsikan kepada anda mengenai Sistem Mesin Cetak Wang Automatik. Sistem Mesin Cetak Wang Automatik sebenarnya adalah mengajar anda bagaimana

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 15

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
saya telah menghasilkan jualan yang tinggi setiap bulan dengan hanya menggunakan sistem yang saya gunakan sekarang. Saya faham, kebanyakan orang yang mencuba nasib dari affiliate yang disediakan oleh penyedia affiliate-affiliate dan memberikan komesyin tertentu kepada anda. Tetapi hanya setelah anda mendapat link affiliate, anda tidak diberikan panduan bagaimana mempromosikan produk tadi. Inilah yang menyebabkan jualan anda tidak terjual. Walaubagaimanapun, setelah anda mendapat panduan dari saya, saya yakin anda boleh menghasilkan jualan yang banyak dan perbezaan ini dapat dibandingkan sebelum ini. Saya akan menolong anda sehingga menghasilkan jualan. Banyak cara dan panduan diberikan bagaimana mengiklan dan pilihan terbaik meletakkan iklan promosi link anda nanti. Sebahagian daripada langkah-langkah untuk petunjuk telah diberikan, sebahagian lagi di bahagian seterusnya. Teruskan membaca.

CARA PROMOSI Dimana saya letak link affiliate saya dan mendapat sambutan diluarjangkaan saya ketika membuat promosi? ☺ Alternatif saya adalah ruangan forum dan blog saya sendiri, cara ini memang berbaloi sekiranya anda pandai mengolah ayat ketika membuat promosi. Apa yang selalu saya buat hanya memberikan komen yang membina dan meninggalkan link affiliate, tetapi saya ingatkan kepada anda, buat secara beretika. Jangan sampai orang marah. Bagaimana pula sekiranya anda meletakkan iklan anda diruangan laman web percuma? Contohnya freeiklan.com, iklanfree.com dan sebagainya. Lihat web tersebut.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 16

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik

Dan satu lagi menyediakan pengiklanan percuma di bawah ini.

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 17

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik

Cara ini bagus iaitu meletakkannya diruangan laman web pengiklanan percuma. Bilangan pelawat di tempat-tempat ini memang ramai dan potensinya amat menggalakkan juga. Tapi anda hanya dapat bertahan hanya beberapa minit sahaja disebabkan terlalu banyak iklan yang akan tindih iklan kita. Kerugian berlaku disini. Sebelum ini saya telah melakukannya, hasilnya tidak pernah memuaskan hati saya. Tidak semudah yang disangka jika perkara yang kita tidak mendapat dari orang yang ingin membantu kita. Ini satu dari pengalaman saya, saya masukkan supaya anda dapat merasai apa yang telah saya lakukan sama seperti anda lakukan juga. Jika anda tidak diberikan peluang untuk membuka mata, saya yakin anda tidak tahu perkara ini. Anda sudah tentu masih terumbang ambing dengan tiada petunjuk dan panduan. Saya umpamakan anda berada ditengah-tengah lautan tanpa kompas dan pendayung. Apa yang akan terjadi kepada anda? Anda dapat tak jawapannya? Sekarang, adakah anda telah bersemangat untuk memulakannya? Sabar dulu, banyak lagi saya perlu beritahu kepada anda sebelum anda mulakan misi anda. Sebab motivasi dalam diri anda dapat saya rasakan yang berkobar-kobar nampaknya. Semangat itulah yang saya ingin lihat dalam diri anda. Tapi saya tidak mahu semangat anda hangat-hangat tahi ayam. Biar semangat tersebut sentiasa mekar.
Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net Page 18

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Sekarang, adakah anda telah bersedia melakukan seperti apa yang saya telah tunjukkan jalan penyelesaian bagaimana dan dimana tempat anda melakukan promosi link affiliate anda? Semangat yang ada dalam diri anda dapat saya rasai sebagaimana saya melakukannya ketika saya mula berkecimpung dalam dunia internet dulu. Sebahagian cerita yang terkandung dalam Ebook Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik telah terbongkar, adakah anda ingin memiliki sepenuh panduan tersebut? Dapatkan Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik sekarang. Saya ingin orang yang saya bantu mendapat pendapatan yang berterusan dan itu matlamat saya. Biarpun rasanya saya tidak untung dalam soal ini, sekurang-kurangnya saya dapat merasa gembira sekiranya anda berjaya mendapat pendapatan yang lumayan. Hasil itulah yang akan anda bayar segala hutang yang ada disekeliling anda. ☺ Baiklah, cukuplah apa yang saya terangkan bagaimana anda boleh jadikan Sistem Mesin Cetak Wang Automatik ini menjadi satu langkah ke arah kejayaan anda selepas ini. Saya sentiasa doakan kejayaan anda semua dan dimurahkan rezeki. Jadikan Sistem Mesin Cetak Wang Automatik sebagai mesin yang dapat membantu menyelesaikan masalah kewangan anda setiap bulan. Senyumlah…..Impian anda sudah hampir, hanya perlaksanaan saja yang perlu anda buat.

PENUTUP Saya meminta maaf sekiranya ebook Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik ini mempunyai terlalu banyak kelemahan dan tidak kemas cara penyediaannya. Dan saya akan memperbaikinya dari masa ke semasa dengan melakukan kemaskini. Jawapan untuk menghasilkan wang secara automatik telah pun saya berikan, yang penting adalah bagaimana anda melakukannya. Saya percaya yang anda boleh lakukannya tanpa perlu memikirkan soal bagaimana ia berfungsi, tetapi fikirkan apa yang saya telah berikan panduan serta sematkan dalam hati, berapa pendapatan yang anda mahu. Tetapkan hati dan minda ketika ini, fikirkan apa yang telah disampaikan dengan berfikir secara positif. Saya percaya anda pasti berjaya. Kejayaan itu tidak akan datang sekiranya usaha tidak dilakukan, dan saya telah sediakan sampan dan pengayuhnya. Anda faham kan maksud saya. ☺
Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 19

Laporan Percuma Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik
Semoga dengan pelajaran yang saya berikan dapat digunakan sepenuhnya nanti, tiada orang yang memberikan ilmu secara percuma jika anda tidak mencarinya. Dan wang tida akan tidak datang bergolek didepan mata me melainkan anda tahu cara mencari formulanya. Kalau nak tahu, . dapatkan sekarang Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik sekarang!!

TAMAT

IKLAN PENAJA

Rahsia Sistem Mesin Cetak Wang Automatik http://www.tube-traffic.net

Page 20


								
To top