Docstoc

Testinside 70-284 Book

Document Sample
Testinside 70-284 Book Powered By Docstoc
					Testinside

Exam Title

: :

Microsoft 70-284 Installing, Configuring, and Administering Microsoft Exchange 2003 Server

Version :

Demo

T esti de - hel you pass any IT exam! nsi p

Testinside 
Important Note, Please Read Carefully 
Other TestInside products 
All TestInside.com IT Exam Products 

Our products of Offline Testing Engine 
Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment.  Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam.  TestInside Testing Engine 

Latest Version 
We  are  constantly  reviewing  our  products.  New  material  is  added  and  old  material  is  revised.  Free  updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at TestInside  and update 3­4 days before the scheduled exam date.  Here is the procedure to get the latest version:  1.Go to  http://www.TestInside.com  2. Log in the Member Center  3.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. 

Feedback 
If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product  quality.  Feedback should be send to sales(at)TestInside.com. You should include the following: Exam number,  version, page number, question number, and your login Account.  Our experts will answer your mail promptly. 

Explanations 
This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations  for this exam, please contact sales(at)TestInside.com.

TestInside Help You Pass Any IT Exam 

http://www.TestInside.com 

Testinside
1. You are the Exchange administrator for your company. Exchange Server 2003 runs on two Microsoft Windows Server 2003 member servers. The company’s network consists of a single Active Directory domain. Two domain controllers are located in a single Active Directory site. Inbound SMTP mail from the Internet arrives on both Exchange servers. You configure sender filtering to reduce the amount of junk e-mail that is received by company users. You specify a list of known junk e-mail senders in the blocked-sender list, users report that they still receive e-mail from these senders. You need to ensure that users do not receive messages from the blocked-sender list. What should you do on both Exchange servers’ SMTP virtual servers? A. Enable the filter on the servers’ IP addresses. B. Assign relay permissions to only authenticated users. C. Configure the servers’ authentication settings to resolve anonymous e-mail. D. Configure the servers to perform reverse DNS resolution on incoming messages. Answer: A

2. You are the Exchange administrator for your company. The Tokyo office has six servers that run Exchange Server 2003. The Osaka office has four servers that run Exchange Server 2003. The servers are all in a single routing group. The WAN administrator reports a large amount of e-mail traffic on the network connection between the Tokyo and Osaka offices. The traffic is interfering with critical line-of-business database applications that must run during business h urs. The database servers are in the Tokyo office, but many of the users are in the Osaka office. The large amount of WAN traffic is caused by e-maiI messages that have large attachments. You need to ensure that large e-mail messages are delivered between offices only after business hours. What should you do? A. Define global size limits for inbound and outbound messages. B. Define message size limits on all SMTP virtual servers in both offices. C. Create a routing group that contains the Exchange servers in the Osaka office. Create an SMTP connector to connect the Osaka and Tokyo routing groups that schedules the ETRN connection time. D. Create a routing group that contains the Exchange servers in the Osaka office. Create a routing group connector between the routing groups in the Osaka and Tokyo offices that uses a specified delivery time for

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
oversized messages. Answer: D

3. You are the Exchange administrator for your company. The Exchange organization contains a single Exchange Server 2003 computer. The exchange server contains one storage group that has three mailbox stores. Each mailbox store contains: 200 mailboxes. The company's service level agreement (SLA) requires that Exchange must not be offline for more than four hours. The SLA requires that in the event of data corruption, the most current data must be restored. You want to test the recovery process on the existing Exchange server after business hours. You need to ensure that the mailbox stores can be restored within four hours without losing the current production data. What should you do before performing the test restore operation? A. Create a new storage group that contains three mailbox stores, select the option to allow the mailbox stores to be overwritten by a restore operation. B. On the existing mailbox stores, select the option to allow the mailbox stores to be overwritten by a restore operation. C. Create the Recovery Storage Group and add the three mailbox stores. Configure the Recovery Storage Group to use the default Recovery Storage Group path for each of the mailbox stores. D. Create the Recovery Storage Group and add the three mailbox stores. Configure the Recovery Storage Group to use the existing database path for each of the mailbox stores. Answer: C

4. You are the Exchange administrator for your company. All network computers are members of a single Active Directory domain, The relevant portion of the network is configured as shown in the exhibit: DC1 is a domain controller. Mail1 and Mail2 run Exchange Server 2003. Users at each office use the local Exchange server for e-mail. Users at the branch office report that when they create e-mail messages, there are occasionally problems resolving a-mail addresses to names. When these problems occur, an administrator at the branch office restarts Mail2. If the administrator tries to restart Mail2 immediately, the Exchange services fail to start. If the administrator waits 10 minutes before restarting Mail2, the Exchange services usually start correctly

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
and the problems disappear. When these problems occur, users can still log on to their client computers. You receive no response when you attempt to ping Mail1 from Mail2. You need to prevent these e-mail problems and server problems from occurring. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution, Choose two)

A. Install a backup frame-relay line between the main office and the branch office. B. Configure the routers between the main office and the branch office to place a high priority on LDAP traffic. C. Create a VLAN that places both office networks in a single logical IP address range. D. Install a domain controller at the branch office. Configure the new domain controller to host the global catalog. E. Configure Mail2 as a front-end server only. Move all user mailboxes to Mail1. Answer: AD

5. The network serves two offices, one in London and one in Paris. Each office contains a single Exchange Server 2003 computer in its own routing group. The routing groups are connected by a routing group connector.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
The only network traffic between the two offices is e-mail messages. There is a permanent WAN link that connects the two offices. The WAN link is connected to a hardware router in each office. The two hardware routers each also have an ISDN dial-up interface. Demand-dial routing is defined between the two offices. You view network utilization statistics in the Paris office, and you discover that traffic from the Paris Exchange server frequently causes the ISDN link to connect. There is little utilization of the permanent WAN link between the two offices. The WAN link has been very reliable and has suffered no downtime. You need to ensure that the ISDN link is used only when the permanent WAN link fails. What should you do in the Paris office?

A. Request the network administrator to remove the IP route that uses the ISDN Iink from the routers. B. Request the network administrator to reconfigure the routers, so that the IP route that uses the ISDN link is assigned a higher cost than the permanent WAN link. C. Request the network administrator to reconfigure the routers, so that the IP route that uses the ISDN link is assigned a lower cost than the permanent WAN link. D. On the Exchange server, create a TCP/1P static route to the London Exchange server. E. On the Exchange server, replace the routing group connector with an SMTP connector that uses the ETRN command. F. On the Exchange server, replace the routing group connector with an SMTP connector that uses the London Exchange server as a smart host. Answer: B

6. You are the Exchange administrator for your company. The network contains two Exchange Server 2003 computers named Mail1 and Mail2- Both servers run Microsoft Windows 2000 Server. Mail1 functions as the mailbox server for all users. It is not accessible from the Internet. Mail2 is configured as a front-end server and is used only when users need to connect to their mailboxes by using HTTP and IMAP4.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
You need to disable all services on Mail2 that are not required for the server to function in its designated role. Which service or services should you disable? (Choose all that apply.) A. IIS Admin Service B. World Wide Web Publishing Service C. Microsoft Exchange Information Store D. Microsoft Exchange Post Office Protocol version 3 (POP3) E. Microsoft Exchange Message Transfer Agent (MTA) Stacks F. Microsoft Exchange Internet Message Access Protocol version 4 (IMAP4) Answer: CDE

7. The company has one branch office, which is connected to the main office by a WAN connection. Each office has its own intranet. Network characteristics are shown in the following table. The sales department is located in the main office. An Exchange Server 2003 computer named Exch3 contains all mailboxes for users in this department. Currently, company users do not have public folders. The sales department purchases a custom application that is based on Exchange public folders. Another administrator creates a new public folder for sales department users and installs the custom application in the public folder. Three weeks later, you discover that the WAN connection and the intranets have high volumes of network traffic associated with public folder replication. You need to reduce the replication traffic as much as possible, without affecting the ability of sales users to access the custom application in Microsoft Outlook. What should you do?

A. Configure public folder replication to use low priority replication. B. Remove the public folder replicas from all Exchange servers except Exch3. C. Make the sales public folder available only on Exch3 and and on one Exchange server in the branch

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
office. D. Remove the custom application from the sales public folder. Create a new Exchange server in the main office and place the new server in a new Exchange organization. Install the application on the new server. Answer: B

8. You are the Exchange administrator for your company. The Exchange organization is shown in the exhibit. In the Paris routing group, Mail2 runs Exchange Server 2003, and Mail3 runs Exchange Server 5.5. Mail2 is configured as the bridgehead server for all routing group connectors in the Paris routing group. Mail3 is configured as the bridgehead server for the X.400 connector in the Paris routing group. Mailboxes for all Paris users are on Mail3. Mail2 is shut down for repairs. Users who have mailboxes on Mail1 report that there is an unusual delay in the delivery of messages to Paris recipients. You discover that messages between London users and Paris users are being forwarded to the servers in the following sequence: Mail1, Mail4, Mail5, Mail6, and Mail3. You need to ensure that messages are delivered as quickly as possible between the London and Paris routing groups. You do not want to alter the normal flow of messages between any of the other sites or routing groups. What should you do?

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside

A. Increase the cost of all site connectors to 25. B. Decrease the cost on the routing group connector between London and Paris to 5. C. Decrease the cost of the X.400 connector between the London and Paris routing groups to 20. D. Modify the routing group connector between the London and Paris routing groups to add Mail3 to the list of bridgehead servers in the Paris routing group. Answer: D

9. Your Active Directory forest consists of the domain controllers shown in the table.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside

Site1 and Site2 are connected by an unreliable WAN link. You have two Exchange Server 2003 servers at each site. You plan to remove Server3 from the network. You need to ensure that messaging services at both sites are available if the WAN link fails, after Server3 is removed from the network. The solution must minimize replication traffic between the sites. What should you do first? A. Configure server2 as a global catalog server. B. Configure Server4 as a global catalog server. C. Enable universal group membership caching on site1. D. Enable universal group membership caching on site2. Answer: B

10. You need to ensure that users can connect to Microsoft Office Outlook Web Access (OWA) from the Internet by using the URL: https://owa.contoso.com/exchange. Which record should you add to the external DNS zone?

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside

A. a host record for OWA pointing to 10.0.0.2 B. a host record for OWA pointing to 131.107.1.201 C. a host record for Server3 pointing to 10.0.0.3 D. a host record for Server3 pointing to 131.107.1.200 Answer: B

11. Your network consists of a single Active Directory domain named adatum.local. The Exchange Server 2003 organization is configured as shown in Exhibit 1 (Click the Exhibit button.) Users attempt to access Microsoft Office Outlook Web Access (OWA) From both the Internet and the internal network by using the URL https://mail. adatum.com/exchange. Only users from the Internet successful connect to OWA. From an internal computer, you ping mail.adatum.com and receive the response shown in Exhibit 2 (click the Exhibit button.) You need to ensure that alI users can access OWA. What should you do? A. On an internal DNS server, add a host record for mail to the adatum.local zone that has the 192.168.1.100 IP address. B. On an internal DNS server, create a zone named adatum.com. Add a host record for mail that has the 192.168.1.100 IP address. C. On the external DNS server, change the host record for mail.adatum.com to use 192.168.1.100. D. On the external DNS server, create a zone named adatum.local. Add a host record for mail to the zone that has the 192.168.1.100 IP address.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
Answer: B

12. Your network is configured as shown in the following table. You shut down Server2 for maintenance and discover that Server4 now takes longer than normal to deliver email. You need to ensure that the performance of Server4 remains unaffected if Server2 fails. What should you do?

A. Configure Server3 as a global catalog server. B. Enable Universal Group Membership Caching for Site2. C. Install an additional domain controller for contoso.com in Site2. D. Configure Server3 as the preferred bridgehead server for Active Directory replication. Answer: A

13. Your network consists of a single Active Directory domain and a single Active Directory site that has a corresponding subnet object. The company has a main office and a branch office. The relevant portion of the network is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) Users in both offices report that it occasionally takes more than one minute for the global address list (GAL) to open from Microsoft Office Outlook 2003. You need to optimize user access to the GAL from both offices. The solution must minimize the impact if a single domain controller fails. What should you do? A. Move DC1 to the branch office. B. Move DC2 and Exch2 to the mail office. C. Configure Exch1 to use DC1 for directory access. Configure Exch2 to use DC2 for directory access. D. Create an Active Directory site and a corresponding subnet for the branch office. Move DC2 to the branch office site.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
Answer: D

14. Your company has a main office and two branch offices. The relevant portion of the network is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) Each office is configured as a separate routing group. A single SMTP connector connects all three routing groups. One SMTP virtual server in each office is configured as a bridgehead server for the SMTP connector. Users report that large e-mail messages sent between the branch offices take more than 30 minutes to be delivered. You need to ensure that large e-mail messages sent between the branch offices are delivered as quickly as possible. What should you do? A. Configure an additional bridgehead server from the main office for the SMTP connector. B. Configure a routing group connector between the main office and the branch offices and an X.400 connector between the branch offices. C. Configure a SMTP connector between the branch offices. D. Configure the network routers to route all SMTP traffic sent between the branch offices through the main office. Answer: D

15. You have an Exchange Server 2003 organization. The organization has the recipient policies shown in the following table. You discover that users in a department named Sales currently fail to receive the settings defined in the Sales Policy. You need to configure Exchange to meet the following requirements: Members of the Sales department must receive the Sales Policy recipient policy settings. AIl other users must receive the settings defined in the Normal User Policy. You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. What should you do?

A. Select the Rebuild option for the Recipient Update Service. B. Modify the priority of the Normal User Policy.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
C. Modify the filter rules of Normal User Policy to include (department=*). D. Modify the filter rules of Normal User Policy to include (department=Sales). Answer: B

16. Your Exchange organization has a mailbox named CustService. All members of a department named Customer Service have permissions to access the CustService mailbox. You need to configure the CustService mailbox to meet the following requirements: Members of the Customer Service department must be able to view e-mail messages delivered to the mailbox, Internal users must be prevented from browsing and selecting the CustService recipient from Microsoft Office Outlook. What should you do? A. Remove all e-mail addresses from the CustService mailbox. B. Configure the CustService mailbox to be hidden from all address lists. C. Configure the CustService mailbox to deny read access for the Domain users group. D. Configure the CustService user account to accept e-mail from everyone except recipients in the global address list (GaL). Answer: B

17. Your Exchange organization includes a mail-enabled distribution group named AllEmployees. You need to ensure that only members of a group named Group1 can send e-mail messages to the AllEmployees group. Which properties should you modify? A. Modify the properties of Group1. B. Modify the properties of each Group1 member. C. Modify the properties of the AllEmployees group. D. Modify the properties of the global address list (GAL). Answer: C

18. Your company has an Exchange Server 2003 organization. You receive a Microsoft Office Excel spreadsheet that contains a list of external sales contacts. You need to import all the external sales contacts

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
into the global address list (GAL). Which tool should you use? A. Csvde.exe B. Dsmod.exe C. Exmerge.exe D. Exprofre.exe Answer: A

19. Your organization has one Exchange Server 2003 server named Server1. You deploy a custom application on Server1. The application is configured to send e-mail messages to a mailbox named App1. The return address on messages sent by the application is Server1@contoso.com. You need to ensure that the App1 mailbox only receives messages sent from Server1@contoso.com. What should you do? A. Configure the SMTP virtual server on Server1 to relay e-mail for messages sent from the server's local IP address. B. Configure the application to use authentication when sending e-mail. Configure The App1 mailbox to accept messages only from authenticated users. C. Create a mail-enabled contact named Server1 that has a Server1@contoso.com e-mail address. Configure the App1 mailbox to only accept messages from the Server1 contact. D. Create a mailbox-enabled user named Server1 that has a Server1@contoso.com e-mail address. Assign Receive As permissions for the App1 mailbox to the Server1 user account. Answer: C

20. Your company contains six Exchange Server 2003 servers and a department named Dept1. The mailboxes for Dept1 recipients are stored in multiple mailbox stores an an Exchange server named Server1. An address list named Dept1-Recipients includes all recipients in Dept1. All users in Dept1 are members of the mail-enabled Dept1-Users group. You create an offline address list named Dept1-OAL that has the default settings. You configure Dept1 users to download the Dept1-OAL. Users report that downloading the offline address list is very slow. You need to minimize the time required to download Dept1-OAL. What should you do? A. Specify Server1 as the offline address list server for Dept1-OAL. B. Specify Server1 as the expansion server for the Dept1-Users group.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
C. Specify the Dept1-Recipients address list as the only member of Dept1-OAL. D. Assign Read permissions for Dept1-Recipients to only the Dept1-users group. Answer: A

21. Your company's Exchange organization contains only Exchange Server 2003 servers. The company has a department named Sales and an organizational unit (OU) named Sales Department. You need to ensure that all employees in the Sales department are members of a distribution group named Sales. The solution must automatically update the Sales group membership when new sales employees are hired. What should you do? A. Create and mail-enable a universal distribution group named Sales. Add the group name to the Managed By tab in the Sales Department OU properties. B. Create and mail-enable a universal query-based distribution group named Sales. In the properties of the group, specify a custom LDAP filter that includes the sales employees. C. Create and mail-enable a universal security group named Sales. Automate a dsquery user command to identify Sales employees and run dsadd group to update the Sales group membership. D. Create and mail-enable a universal distribution group named Sales Users. From Active Directory Users and Computers, create a saved query that identifies the sales employees. Add new sales employees to the query. Answer: B

22. Your organization contains two Windows Server 2003 servers named Server1 and Server2 that run Exchange Server 2003. Server1 is configured as a back-end server. Server2 is configured as a front-end server and is the only server that is accessible from the Internet. Users frequently access their mailboxes from public computers by using Microsoft Office Outlook Web Access(OWA). You need to ensure that idle OWA sessions are automatically closed. What should you enable? A. digest authentication on Server1 B. digest authentication on Server2 C. form-based authentication on Server1 D. form-based authentication on Server2

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
Answer: D

23. Your Exchange organization contains recipients from the contoso.com and fabrikam.com domains. All fabrikam.com users have a fabrikam.com e-mail address, All contoso.com users have a contoso.com address. You need to configure the fabrikam.com user objects to have both contoso.com and fabrikam.com e-mail addresses. What should you use? A. Active Directory Migration Tool version 3.0 to move users from the fabrikam.com domain to the contoso.com domain. B. Dsmod.exe to modify the mail attribute of each user in the fabrikam.com domain. C. Exchange System Manager to create a recipient policy. D. Ldifde.exe to modify the targetAddress attribute of each user in the fabrikam.com domain. Answer: C

24. Your Exchange organization contains an Exchange Server 2003 server. You need to prepare your Exchange server to meet the following requirements: E-mail messages sent to a domain named contoso.com must be limited to 5 MB. E-mail messages sent to all other domains must be limited to 2 MB. SMTP relay from authenticated clients must be enabled. The least amount of administrative effort must be used. What should you do? A. Create one SMTP virtual server and one SMTP connector. B. Create one SMTP virtual server and two SMTP connectors. C. Create two SMTP virtual servers and one SMTP connector. D. Create two SMTP virtual servers and two SMTP connectors. Answer: B

25. Your Exchange organization contains the Exchange Server 2003 servers shown in the following table. A routing group connector connects both routing groups. The public folder store on Server1 contains a

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
public folder named Folder1, which is accessed by all users. Users in Site2 report that it takes a long time to open items in Folder1. You need to decrease the time it takes to open items in Folder1. What should you do?

A. Replicate Folder1 to Server2. B. Disable public folder referrals. C. Create a new public folder tree on Server2. D. Configure the mailbox store on Server2 to use the public folder store on Server1 as a default public folder store. Answer: A

26. Your company has Two offices. The relevant portion of the network is configured as shown in the exhibit (Click the Exhibit button.) Each office contains three Exchange Server 2003 servers. You configure a routing group for each office. You configure a routing group connector between the two routing groups. The routing group connector is configured to have all the default settings. Users report that some e-mail messages sent between the two offices are not delivered. You need to ensure that all messages sent between offices are delivered. What should you do? A. Move all Exchange Server 2003 servers to a single routing group. B. Modify the routing group connector to use EX1 and EX4 as bridgehead servers, C. Configure the firewalls to allow RPC communication between all Exchange Server 2003 servers, D. Create a new SMTP connector between the two routing groups. Add the SMTP virtual servers in each routing group as bridgehead servers Answer: B

27. You have a native mode Exchange organization that contains one Exchange Server 2003 server named Server1.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
You add a new Exchange Server 2003 server named Server2 to the organization. You plan to decommission Server1. You move all mailboxes to Server2. You need to ensure that you can uninstall Exchange Server 2003 from Server1. What should you do? A. Set Server2 as the routing group master. Replicate all system folders to Server2. Delete all mailbox stores from Server1. Remove the storage groups from server1. B. Set Server2 as the routing group master. Set server2 as the Recipient Update Service Exchange server. Replicate all system folders to Server2. Mark all stores on server1 as offline. C. Set server2 as the Recipient Update Service Exchange server. Set Server2 as the Offline Address List server. Remove the storage groups from Server1. D. Set Server2 as the routing group master. Set Server2 as the Recipient Update Service Exchange server. Set Server2 as the Offline Address List server Replicate all system folders to Server2. Answer: D

28. Your exchange organization contains an Exchange Server 2003 cluster. The cluster is configured as shown in the following table. Server1 is the active Exchange Server 2003 server cluster node. You have a front-end Exchange Server 2003 server named Server3. You need to configure Microsoft Office Outlook users to connect to their Exchange mailboxes. Which server name should you configure Outlook to use?

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
A. Cluster1 B. Ex1 C. Server1 D. Server3 Answer: B

29. You are the Exchange administrator for your company. Exchange Server 2003 runs on a Microsoft Windows Server 2003 member server. The Exchange server contains two mailbox stores. AlI user accounts are located in the Accounts organizational unit (OU). An e-mail virus infects all mailboxes on both mailbox stores. You create a nonadministrative user that needs to be able to use the Exmerge utility. This user does not have the necessary permissions to open other users'mailboxes. You need to assign this user permission to open all users' mailboxes to extract the virus. What should you do? A. Assign the user Full Control permissions to the Accounts OU. B. Assign the user Send As and Receive As permissions to the administrative group. C. Add the user to the Exchange Domain Servers group. D. Add the user to the Enterprise Admins global group and to the Exchange server's local Administrators group. Answer: B

30. Your network contains a three-node Exchange Server 3003 active/passive cluster. The nodes are named Exchange1, Exchange2, and Exchange3. The cluster hosts two Exchange Virtual Servers (EVS) named EVS1 and EVS2. You need to ensure that Exchange1 only hosts an EVS if either Exchange2 or Exchange3 fails. What should you do? A. On both EVS1 and EVS2, configure a failover threshold of two. B. On both EVS1 and EVS2, configure the setting to prevent failback. C. Configure Exchange2 as the preferred owner for EVS1. Configure Exchange3 as the preferred owner for EVS2.

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
D. Configure Exchange2 and Exchange3 as possible owners of the clustered Exchange System Attendant resource Answer: C

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside 
Testinside.com was founded in 2002. The safer,easier way to help you pass any IT  Certification exams . We provide high quality IT Certification exams practice  questions and answers(Q&A). Especially  Adobe,  Apple,  Citrix,  Comptia,  EMC,  HP,  Juniper,  LPI,  Nortel,  Oracle,  SUN,  Vmware  and so on. And help you pass  any IT Certification exams at the first try. 

English  Chinese (Traditional)  Chinese (Simplified) 

http://www.testinside.com  http:// www.testinside.net  http:// www.testinside.cn


				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags: 70-284
Stats:
views:7
posted:12/23/2009
language:English
pages:22