Docstoc

Testinside 000-M24 study guide

Document Sample
Testinside 000-M24 study guide Powered By Docstoc
					Testinside

Exam Title

: :

IBM 000-M24 M24 IBM Rational AppScan Technical Sales Mastery Test v1

Version :

Demo

T esti de - hel you pass any IT exam! nsi p

Testinside 
Important Note, Please Read Carefully 
Other TestInside products 
All TestInside.com IT Exam Products 

Our products of Offline Testing Engine 
Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment.  Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam.  TestInside Testing Engine 

Latest Version 
We  are  constantly  reviewing  our  products.  New  material  is  added  and  old  material  is  revised.  Free  updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at TestInside  and update 3­4 days before the scheduled exam date.  Here is the procedure to get the latest version:  1.Go to  http://www.TestInside.com  2. Log in the Member Center  3.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. 

Feedback 
If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product  quality.  Feedback should be send to sales(at)TestInside.com. You should include the following: Exam number,  version, page number, question number, and your login Account.  Our experts will answer your mail promptly. 

Explanations 
This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations  for this exam, please contact sales(at)TestInside.com.

TestInside Help You Pass Any IT Exam 

http://www.TestInside.com 

Testinside
1. What happens when AppScan generates an Industry Standard report? A. It maps the discovered vulnerabilities to a set of industry-specific checkpoints. B. It generates and executes industry-specific tests. C. It provides industry-specific advisories. D. It applies an industry-specific test policy. Answer: A

2. How can you specify what information is included in an AppScan report? A. By specifying particular tests B. By selecting / deselecting individual items of information C. By exploring manually D. By creating custom tests Answer: B

3. Which AppScan user interface provides relevant information about how AppScan tests for a particular vulnerability? A. Application Tree B. Request / Response C. Advisory D. Application Data E. Remediation Tasks View F. Security Issues View Answer: B

4. Which AppScan feature is used to verify that AppScan is still logged in to the application during scanning? A. In-session detection B. Manual Explore C. Automatic Explore D. Automatic Form Fill

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
Answer: A

5. What information does the 'Difference' displayed in the Request / Response tab provide? A. The difference between two tests B. How AppScan constructed the test HTTP request C. How the vulnerability was resolved D. How the web application page has been modified from its previous version Answer: B

6. What does AppScan do when the user selects the Automatic Explore option? A. Performs delta analysis automatically B. Tests automatically for privilege escalation vulnerabilities C. Follows all web application links automatically D. Generates an OWASP top 10 report automatically Answer: C

7. Which is not a use case for Manual Explore? A. Scan specific pages B. Execute specific tests C. Navigate through complex sites D. Follow a particular functional path Answer: B

8. Which feature does AppScan provide that takes the user through the steps for creating a new scan? A. A wizard B. A workflow C. A policy D. A report Answer: A

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside
9. How does Web Services Explorer use the web service WSDL file? A. Generates the necessary security tests B. Builds a simple UI so that the user can interact with the web service C. Generates a security report D. Authenticates AppScan to the Web Application Answer: B

10. Which type of information does the Fix Recommendation tab contain? A. Code samples B. Vulnerability description C. Regulatory compliance information D. Description of the executed test Answer: A

TestInside Help You Pass Any IT Exam

http://www.TestInside.com

Testinside 
Testinside.com was founded in 2002. The safer,easier way to help you pass any IT  Certification exams . We provide high quality IT Certification exams practice  questions and answers(Q&A). Especially  Adobe,  Apple,  Citrix,  Comptia,  EMC,  HP,  Juniper,  LPI,  Nortel,  Oracle,  SUN,  Vmware  and so on. And help you pass  any IT Certification exams at the first try. 

English  Chinese (Traditional)  Chinese (Simplified) 

http://www.testinside.com  http:// www.testinside.net  http:// www.testinside.cn


				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags: 000-M24
Stats:
views:8
posted:12/9/2009
language:English
pages:6
Description: Our Exam 000-M24 Preparation Material provides you everything you will need to take your 000-M24 Exam. The 000-M24 Exam details are researched and produced by Professional Certification Experts who are constantly using industry experience to produce precise, and logical. You may get questions from different web sites or books, but logic is the key. Our Product will help you not only pass in the first try, but also save your valuable time.