Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

Vemma Bussines Online

VIEWS: 45 PAGES: 3

The Most Powerfull Antioxidant In The World. The Best Business Online Team.

More Info
									PENERANGAN RINGKAS TENTANG VEMMA ONLINE BUSINESS
VEMMA Vemma adalah sebuah syarikat jualan langsung yang telah berada di Arizona, USA selama 14 tahun. Di Malaysia Vemma telah mula bertapak pada Mac 2007. Pada ketika itu ibu pejabat Vemma terletak di Ampang, Kuala Lumpur. Ibu pejabat Vemma Malaysia iaitu Vemmatrition (M) Sdn Bhd telah beroperasi sepenuhnya di Jaya One, Petaling Jaya pada 10 Ogos 2008 yang lalu. Bisnes Vemma ini dijalankan secara Online. Maklumat lanjut tentang syarikat dan produk Vemma boleh dilayari di www.myvemma.com/shuhaimi . Untuk menyertai Bisnes Vemma ini, anda hanya perlu membayar RM342.00 untuk produk Single Pack Vemma. Terdapat juga pakej produk yang berbeza yang ditawarkan oleh Vemma. Faedah bonus juga berbeza mengikut pakej yang anda sertai. Sila rujuk kepada jadual pakej produk yang disertakan. Produk Vemma ialah produk kesihatan yang terbaik dan berkualiti tinggi. Produk ini adalah jus kesihatan campuran dari sumber semulajadi yang mengandungi pelbagai vitamin asas, bahan mineral, buah manggis keseluruhan isi dan kulit, aloe vera dan teh hijau. Terbukti telah berjaya menyembuhkan lebih dari 200 penyakit termasuk kanser. Telah diperakui oleh pakar-pakar kesihatan. VEMMABUILDER Vemmabuilder adalah website pihak ketiga (3rd party) yang berfungsi sebagai pejabat maya (Online Office). Website ini menyediakan khidmat email autoresponder iaitu khidmat menghantar email secara otomatik kepada semua pre enrollee anda mengikut jadual yang telah diprogramkan terlebih dahulu. Sistem ini juga membina network anda secara otomatik. Untuk menyertai Sistem Vemmabuilder ini, anda hanya perlu membayar RM70++ (US$19.95) sebulan untuk perkhidmatan yang disediakan. Tetapi yuran ini adalah PERCUMA sekiranya anda berjaya menaja 5 orang Paid Member yang baru dalam satu bulan. Apabila anda menyertai Vemmabuilder, anda akan mendapat website ini. URL anda adalah www.vemmabuilder.com/(nombor id anda) . Tugas anda hanya lah mempromosikan website ini di mana-mana di internet sama ada dengan cara email, iklan di internet. Bagaimana untuk menjalankannya ? Daftarlah sebagai Paid Member, kemudian saya akan tunjukkan caranya kepada anda.

GANJARAN / BONUS Di Vemma, ahli –ahli boleh menikmati sehingga 10 jenis bonus. Telah ditetapkan bahawa setiap US$1 adalah RM3.80 untuk pembayaran bonus. Di sini, 2 bonus utama perlu diberi perhatian. Sejumlah 8 bonus lagi akan menyusul apabila anda telah menikmati 2 bonus utama ini iaitu Fast Start Bonus ( bonus tajaan ) dan Cycle Bonus ( bonus network ). Penjelasan adalah seperti berikut: FAST START BONUS ( BONUS TAJAAN ) : PAKEJ HARGA (RM) 342 684 2052 5130 BONUS TAJAAN (RM) 38 76 456 900 ATAU 1520 TEMPOH AKTIF (MINGGU) 4 4 12 25 INCOME PER WEEK (US$) 1000 2000 10000 25000 CYCLE VOLUME (CV) 30 60 180 360

SINGLE DOUBLE SILVER ULTIMATE

CYCLE BONUS (BIG INCOME) : Cycle bonus adalah pendapatan jangka panjang yang akan memberikan pulangan yang besar kepada anda. Sila beri perhatian kepada rajah di bawah ini:

180 CV 360 CV

+ 360 CV + 180 CV

UTK ASIA 1 CYCLE = US$30

Di Vemma, system network yang digunakan ialah system binary iaitu system 2 kaki seperti di rajah yang ditunjukkan. Satu kaki akan dibina oleh upline atau enroller anda yang dipanggil Power Leg. Kaki yang kedua dibina oleh anda yang disebut Profit Leg. Tumpuan anda hanyalah kepada Profit Leg sahaja. Untuk membuka Profit Leg, anda hanya perlu menaja 3 orang sahaja. Selepas itu, tumpuan anda hanyalah kepada Profit Leg untuk menjana Pendapatan dari Cycle Bonus. Ini adalah satu system yang mudah dan menguntungkan anda untuk jangkamasa panjang. Untuk tahu keberkesanannya, Upgrade Hari ini. Di Vemma, Masa itu Wang…….

Irham Ab. Ghafar H/P: 013-9250852/0129291196 irhamghafar@ymail.com http://www.vemmabuilder.com/677735705

http://mirham.vemma.com http://ve-team.blogspot.com www.sinarvemma.com


								
To top