Docstoc

199-01 Practice Exam Questions

Document Sample
199-01 Practice Exam Questions Powered By Docstoc
					199-01

Riverbed Certified Solutions Professional Exam: 199-01
Edition: 2.0

© 2008 - 2009 Test Killer, LTD All Rights Reserved

1

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

QUESTION: 1 When enabling WCCP v2 support, what does a multicast TTL value of 1 imply?

A. This enables WCCP v2 support B. The Steelhead appliance uses a multicast scope of 1 hop C. This enables WCCP multicast D. This enables WCCP unicast

Answer: B

QUESTION: 2 A server-side logical in-path deployment is shown in the accompanying figure. Additionally, SH12 is configured with a fixed target rule pointing to SH11. The client behind SH12 will not be able to establish a connection to SERVER1 as a logical loop will occur when the number of optimized connections in SH11 has reached the maximum system limit. What is the best way to resolve this issue?

A. Use the largest Steelhead appliance model B. Enter the "in-path loopguard enable" command C. Use more than one Steelhead appliance D. Limit the number of TCP connections to be optimized E. Put SERVER1 in a different subnet from SH11

2

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

Answer: E

QUESTION: 3 In configuring failover settings, which of the following interfaces is used for communicating with the backup Steelhead?

A. inpath0_0 B. inpath0_1 C. Primary D. AUX E. None of the above

Answer: D

QUESTION: 4 Place the following procedures to upgrade a Steelhead appliance from the CLI in the correct order. (Note: include only necessary steps) 1) SH (config) image install image.img 2 2) SH (config) image fetch http://server/path/image.img 3) SH (config) boot system 2 4) SH (config) restart clean 5) SH (config) reload 6) SH (config) write memory

A. 1.2.3.4.5.6 B. 2.3.5.1.6 C. 1.2.5.4 D. 2.1.3.6.5 E. 1.2.3.6.5

Answer: B

QUESTION: 5 In the accompanying figure, Client41 and Client42 have full access to the HTTP and FTP services provided by Server31 and Server32 respectively. They continue to have access to these servers after SH3 and SH4 are deployed. A quick check on SH3 and SH4 registers the connections from Client41 and Client 42 as pass-through traffic. Note that SH3 and SH4 are in autodiscovery mode. What are the likely causes? (Select 2 responses)

3

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

A. Pass-through rules are specified in the Steelhead appliances to bypass to bypass TCP traffic from Client41 and Client42 B. Pass-through rules are specified in the Steelhead appliances to bypass to bypass IP traffic from Client41 and Client42 C. There is a firewall inside the WAN cloud which strips the TCP option field rendering the auto-discovery probe irrelevant D. There is a firewall inside the WAN cloud which strips the IP option field rendering the autodiscovery probe irrelevant

Answer: A,C

QUESTION: 6 One method by which the Steelhead accelerates traffic is by intercepting TCP requests sent across a WAN link, then segmenting and assigning references to the data and storing them internally. Once the data segments have gone through the process once, it is considered warm data and all future segments transmitted through the Steelhead are first compared to the data already internally stored. To further speed up transmissions, which of the following occurs?

A. It doesn’t send data segments that already have been transferred across the WAN, a reference is sent instead B. If a file is emailed first then later posted to a file server using CIFS, it can recognize the content and avoid sending the original file data across the WAN again C. It eliminates a large portion of the redundant bytes from transfers through data streamlining

4

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

D. It eliminates protocol inefficiencies through transport streamlining if a application specific optimization module applies E. All of the above

Answer: E

QUESTION: 7 A customer would like to convert the Steelhead appliance into an ingress DiffServ Prior to that, the router was playing this role and it has the following QoS policy: policy-map riverbed class voip priority percent 10 ! class mission-critical bandwidth percent 30 random-detect ! class transactional bandwidth percent 20 random-detect ! class classdefault fair-queue random-detect ! Which of the following commands best defines the transactional class as well as classify traffic from the 192.16.16.0/24 subnet destined to the 192.17.17.0/24 port 3300 into the class?

A. qos classification class add class-name transactional priority business min-pct 20 B. qos classification class add class-name transactional priority low min-pct 20 C. qos classification class add class-name transactional priority interactive min-pct 30 D. qos classification rule add rulenum 1 class-name transactional traffic-type optimized source subnet 192.16.16.0/24 port all destination subnet 192.17.17.0/24 port all E. qos classification rule add rulenum 3 class-name transactional traffic-type all source subnet 192.16.16.0/24 port all destination subnet 192.17.17.0/24 port 3300

Answer: C,E

QUESTION: 8 How many types of peering rules can be configured on a Steelhead appliance?

A. 2 B. 3 C. 4 D. 5 E. 6

Answer: B

QUESTION: 9 A customer has an existing ACL (access control list) on their WAN router and would like to ensure that all initial connections coming from Steelhead appliances are appropriately

5

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

filtered by the ACL. Which of the following commands would you recommend knowing that auto-discovery is being used?

A. Use a post modularized probe definition B. Use fixed target rules C. Set the probe cache timer to "infinite" D. Disable probe caching on the client side Steelhead appliance E. Use dynamic ACL injection from the Steelhead to the Router

Answer: D

QUESTION: 10 In the diagram below, on which interfaces would you capture the Netflow export data for passive FTP data packets when a client performs a PUT operation? (Assume you are not interested in server response packets such as acknowledgements)

A. A and B B. B and D C. C and D D. B and C E. A and C

Answer: B

QUESTION: 11
6 http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

Which of the following interface IP addresses can be connected to for management purposes? 1)Wan interface 2)Lan interface 3)Primary interface 4)Aux interface

A. 1,2 B. 2,3 C. 3,4 D. 1,2,3 E. 1,2,3,4

Answer: C

QUESTION: 12 What is the default authorization policy used by steelhead appliances?

A. Remote-last B. Local-only C. Local-first D. Remote-only E. remote-first Answer: E

QUESTION: 13 In version 3x,actively synchronizing the datastore in an active/passive mode where one steelhead is optimizing and replicating its datastore to the passive steelhead appliance is called 1)Fail-over 2)Connection forwarding 3)Seriel cascading 4)Parallel cascading 5)never

A. 1 B. 2 C. 3,4 D. 3,4,5 E. 1,2,3,4,5

7

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

Answer: A

QUESTION: 14 When troubleshooting a data store wrapping alarm with 1 day wrapping notification configured,which of the following should be examined?(multiple answers)

A. If the unit was mis-sized B. If stream based encrypted traffic is being sent acroos the link as optimized C. If your fixed target rules are pointing to the correct steelhead D. If connection farwarding was properity configured

Answer: A, B

QUESTION: 15 Which of the following may be caused by reasons other than rote asymmentry?

A. Receiving a rST packet from the client with an invalid sequence number while the connection is in the SYN_SENT state B. Receiving a SYN/ACK packet from the server with an invalid ACT number while the connection is in the SYN_SENT state C. Receiving an ACK packet from the client while the connection is in the SYN_SENT state D. Receiving SYN retransmit from the client Answer: D QUESTION: 16 Under what circumstances will the netflow cache entries flush (transmitted to the collector)?

A. When the TCP FIN bit is set B. When the TCP PSH is set C. When the TCP RST bit is set D. A and C E. A and B F. None of the above

Answer: D

8

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

QUESTION: 17 You would like mark the DSCP value for an active FTP data connection as AF22.which of thefollowing are true?(hint use calculator)

A. Specify qos dscp rule at client-side steelhead with a dest-port of 21 and with a value of 22. B. Specify qos dscp rule at client-side steelhead with a dest-port of 20 and with a value of 20. C. Specify qos dscp rule at client-side steelhead with a dest-port of 21 and with a value of 22. D. Specify qos dscp rule at client-side steelhead with a dest-port of 20 and with a value of 22. E. Specify qos dscp rule at client-side steelhead with a dest-port of 20 and with a value of 20.

DSCP DSCP DSCP DSCP DSCP

Answer: E

QUESTION: 18 Which of the following demonstrate a valid use of a peering rule? 1) To allow auto-discovery probes to pass through specific steelhead appliances 2)To avoid adding auto-discovery probe to a SYN packet 3)To avoid’back to back’ or unintertional cascaded optimization in serially clustered delopyments 4)To specify a specify target steelhead for optimization 5)To allow hybrid mode to function correctly

A. 1,3 B. 2,3 C. 1,2,3 D. 1,2,3,4 E. 1,2,3,4,5

Answer: A QUESTION: 19 When cabling a steelhead for a virtual in-path deployment using WCCP or PBR, only the following physical interface is required to be wired for interception(assume a single 2 port card in the unit):

A. Wan0_0

9

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

B. lan0_0 C. Primary D. Aux E. inpath0_0

Answer: A QUESTION: 20 A customer is reporting higher than normal CPU utilization on certain routers in their network.looking at their steelhead logs,they see intercept/localkemel/icon.c:1463}nat_cheak:SYN packet for already natted connection 100.100.100.33:1611>100 200.200.32:80= =>100.201.201.25:7801.all connections are showing up optimized but the logs persist give the following diagram,what is the likely problem?

A. Lost opportunistic lock B. SMB signing C. fixed-target rule needed D. Asymmetric route E. Packet ricochet

Answer: E

QUESTION: 21 A customer’s management VLAN ID is 8. Configure the Steelhead appliance inpath0_0 interface to be in this VLAN assuming it is not the native VLAN

A. interface inpath0_0 vlan 8 B. in-path interface inpath0_0 vlan 8 C. ip interface inpath0_0 vlan 8 D. ip interface inpath0_0 vlan 8 dot1 q

10

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

Answer: B

QUESTION: 22 Virtual Window Expansion is an indirect transport optimization and is a byproduct of which Steelhead specific features?

A. Scalable Data Referencing B. Application specific optimizations C. Neural Heuristics D. TCP Optimizations E. A and D F. A, C, and D G. None of the above

Answer: E

QUESTION: 23 A QoS policy defines three classes of service including the class-default. The classdefault should have a DSCP marking of default value and act as a “catchall” for traffic. Which of the following qos dscp rules is correct?

A. qos dscp rules src 10.0.0.4 dest 10.0.0.1 dscp 12 rulenum 3 B. qos dscp rules src 10.0.0.4 dest 10.0.0.1 dscp 0 rulenum 1 C. qos dscp rule src all dest all dscp default rulenum 3 D. qos dscp rule src all dest all dscp 0 rulenum 1 E. qos dscp rule src all dest all dscp 0 rulenum 3

Answer: E

QUESTION: 24 In version 3.x, what models support HS-TCP? 1) 100/200 2)520/1020 3) 2010 4) 3010 5) 5520 6) 6020

A. 1.2 B. 5.6 C. 4.5.6 D. 3.4.5.6

11

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

E. 1.2.3.4.5.6

Answer: B

QUESTION: 25 In version 3.x, actively synchronizing the datastore in an active/passive mode where one Steelhead is optimizing and replicating its datastore to the passive Steelhead appliance is called 1) Fail-Over 2) Connection Forwarding 3) Serial Cascading 4) Parallel Cascading 5) Never

A. 1 B. 2 C. 3,4 D. 3,4,5 E. 1,2,3,4,5

Answer: A

QUESTION: 26 What is the CLI command to configure the Steelhead appliance to send SNMP traps to a network management at 172. 16. 1. 99 using SNMP v2c and community “allhands”?

A. snmp server 172. 16. 1. 99 traps version 2c allhands B. snmp-server host 172. 16. 1. 99 2c allhands traps C. snmp-server 172. 16. 1. 99 traps version 2c allhands D. snmp-server host 172. 16. 1. 99 traps version 2c allhands

Answer: D

QUESTION: 27 Which of the following methods of carrying traffic for multiple VLANs on one physical link is supported by Steelhead appliances?

A. ISL

12

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

B. 802.1q C. 802.1p D. 802.3q

Answer: B

QUESTION: 28 How do you view the full configuration in the CLI?

A. SH>Show Con B. SH>Show Configuration C. SH>show config all D. SH# show config full E. SH (config) # show con

Answer: D

QUESTION: 29 Which of the following peering rule types are configurable on a Steelhead appliance? 1) Discard 2) Deny 3) Auto 4) Accept 5) Pass

A. 1.2 B. 2.3 C. 3.,4.5 D. 1.2.3 E. 1.2.3.4.5

Answer: C

QUESTION: 30 You need to perform a tcpdump of traffic entering the Steelhead’s lan0_0 interface. Which of the following demonstrate the proper command form to perform the tcpdump and capture to a file? A. tcpdump-p lan0_0 –S 300-w lancap.cap

13

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

199-01

B. tcpdump-i lan0_0-S 300-w lancap.cap C. tcpdump-i lan0_0 D. tcpdump-i lan0_0-3-s 300 E. tcpdump-i lan0_0 -3 300-r lancp.cap

Answer: B

14

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com


				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:1006
posted:11/18/2009
language:English
pages:14
Description: 199-01 Practice Exam Questions from TroyTec.com