; C_TPLM30_65 .pdf
Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

C_TPLM30_65 .pdf

VIEWS: 0 PAGES: 5

  • pg 1
									                                SAP
                 CODE:             C_TPLM30_65
            Exam Name: SAP Certified Application Associate -
                Enterprise Asset Management (Maintenance &
                        Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5

                  15% Discount Coupon Code: 52192S1005




    Click the link below to get full version
       http://www.testsexpert.com/C_TPLM30_65.html




                            Type Demo



    Microsoft        IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                           Instant download after purchase

1                 http://www.testsexpert.com/C_TPLM30_65.html
                                               Question: 1
    Which of the following are prerequisites for business completion? (Choose two)

    A. The order must have actual costs.
    B. The order must be fully settled.
    C. The balance of the order must be zero.
    D. The order must have planned costs.


                                              Answer: B,C
                                               Question: 2
    What information does the value category provide in the maintenance order?

    A. The costs details for individual technical objects
    B. The costs by work center
    C. The material costs by valuation category
    D. A summary of costs for multiple cost elements


                                                Answer: D
                                               Question: 3
    Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a maintenance order
    operation?

    A. Assignment of operations to all object list entries active
    B. Assignment of order type to notification type
    C. Maintain indicator for notification data on order header
    D. Create default value profiles for general order data


                                                Answer: A
                                               Question: 4

         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                        Instant download after purchase

2                           http://www.testsexpert.com/C_TPLM30_65.html
    When the user creates a maintenance plan for a call object (order), which value in the planning data
    determines the order type?

    A. Priority
    B. Maintenance activity type
    C. Maintenance planner group
    D. Main work center


                                              Answer: C
                                            Question: 5
    A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
    Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
    they perform?

    A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
    B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
    C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
    D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement reading
    was transferred.


                                              Answer: B
                                            Question: 6
    A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material cost element
    is not assigned to a value category.
    Where do the material costs appear in the value categories for the order?

    A. In the overhead value category
    B. In a new, automatically created value category
    C. In the unassigned value category
    D. In the internal activity value category


                                              Answer: C
                                            Question: 7

         Microsoft              IBM           HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                      Instant download after purchase

3                         http://www.testsexpert.com/C_TPLM30_65.html
    Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for maintenance orders?

    A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
    B. A standard query in SAP Net Weaver Business Warehouse
    C. A maintenance order list
    D. A shift report based on shift notes


                                              Answer: C
                                             Question: 8
    Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group number?

    A. Bill of material task list
    B. Equipment task list
    C. General task list
    D. Functional location task list


                                              Answer: C
                                             Question: 9
    Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?

    A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a
    specific period.
    B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
    C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
    D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.


                                              Answer: C




         Microsoft                IBM           HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                        Instant download after purchase

4                           http://www.testsexpert.com/C_TPLM30_65.html
                                                 SAP
                          CODE:                       C_TPLM30_65
                     Exam Name: SAP Certified Application Associate -
                        Enterprise Asset Management (Maintenance &
                                Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5

                              15% Discount Coupon Code: 52192S1005



                  Click the link below to get full version
                  http://www.testsexpert.com/C_TPLM30_65.html

 Microsoft               Cisco                        IBM                   HP              Others

MB6-871 MB6-872     640-692     642-427     00M-617     000-176
                                                                  HP5-Z01D HP2-N43
                                                                                       CMA CPIM
MB6-884 MB6-886     642-584     642-637     LOT-440     000-283                        E20-553 CFA-Level-III
                    642-742     642-983     LOT-442     000-670   HP2-N28   HP5 K02D   1Z0-460 IIA-CGAP
MB7-702 70-410      642-993     642-999     000-N12     000-N19                        M70-301 CHFP
                                                                  HP5-K01D HP5-H01D
70-413 70-417       642-980     644-068

70-461   70-462     644-066    500-005      00M-513     00M-617   HP0-D12   HP0-D15    1Z0-466 CMQ-OE
70-463   70-464     646-206    646-580      00M-620     000-N40   HP0-M57    HP0-S35   1Z0-593 IIA-CFSA
70-465   70-466     650-153    650-179      00M-667     00M-222   HP0-Y43   HP2-B82    CSSGB CTAL
70-481   70-482     650-196    650-292      LOT-929     00M-245   HP2-B87   HP2-B91    1Z0-465 CPFO
70-483   70-484     650-297    650-473      00M-639     00M-643   HP2-E43   HP2-E45    PSP CFE CQIA
70-485   70-486     650-474    500-254      00M-645     00M-249   HP2-E46   HP2-E47
70-497   70-498     700-101    640-803      000-N28     000-N31   HP2-E50   HP2-E51    RHIA 00M-617 CTFA
70-685   70-686     646-048    642-998      00M-512     00M-513   HP2-E53   HP2-H23    MSC-431 CFA-Level-I
70-687   70-688     640-722    500-254      00M-668     00M-638   HP2-H24   HP2-K23    CPEA AFE CRCM
74-322   74-324     500-005    200-101      00M-646     00M-647   HP2-K24   HP2-K28    1Z0-559 CTAL-TA
77-881   77-885     646-365    648-266      00M-648     00M-662   HP2-K31   HP2-N31    002-
98-361   98-365     500-005    100-101      000-N23     000-N25   HP2-N33   HP2-Q06    ARXTROUBLESHOOT



            Microsoft            IBM              HP        Cisco       Oracle               Symantec
                                          Instant download after purchase

 5                            http://www.testsexpert.com/C_TPLM30_65.html

								
To top
;