Docstoc

C_HANAIMP131 .pdf

Document Sample
C_HANAIMP131 .pdf Powered By Docstoc
					                               SAP
                CODE:           C_HANAIMP131
            Exam Name: SAP Certified Application Associate
                       (Edition 2013) - SAP HANA

                 15% Discount Coupon Code: 52192S1005




    Click the link below to get full version
      http://www.testsexpert.com/C_HANAIMP131.html




                           Type Demo



    Microsoft       IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                          Instant download after purchase

1               http://www.testsexpert.com/C_HANAIMP131.html
                                              Question: 1
    What is the functionality of an aggregation node in a calculation view? (Choose two)

    A. It calculates the sum, minimum, or maximum values for selected columns
    B. It provides grouping of filter criteria
    C. It provides deeper control over which columns are totaled
    D. It determines the output structure of the calculation view


                                            Answer: A, C
                                              Question: 2
    Which of the following is included in a rapid deployment solution (RDS) implemented on SAP HANA?
    (Choose three)

    A. Conversion of all BEx queries to analytic views
    B. Guides and educational material
    C. A mix of onsite and offsite consulting
    D. The SAP HANA database license
    E. SAP best practices and templates


                                          Answer: B, C, E
                                              Question: 3
    You want to enable the end user to decide at runtime how to restrict the data in an information model.
    Which of the following objects do you use?

    A. Input parameter
    B. Filter
    C. Restricted measure
    D. Variable


                                               Answer: D
                                              Question: 4
         Microsoft               IBM           HP        Cisco       Oracle                      Symantec
                                       Instant download after purchase

2                         http://www.testsexpert.com/C_HANAIMP131.html
    You want to create a sales analysis by combining your customer master data with your transactional
    sales data.
    How do you model your data to ensure best performance?

    A. • Model the transactional data in the data foundation of an analytic view
    • Model the master data in the data foundation of an attribute view
    • Join both in the logical join of analytic view
    B. • Model the transactional data in the projection node of an calculation view
    • Model the master data in the data foundation of an attribute view
    • Combine both in the union node of the calculation view
    C. • Model the transactional data in the data foundation of an analytic view
    • Model the master data in the projection node of a calculation view
    • Combine both in the union node of the calculation view
    D. • Model the transactional data in the projection node of an calculation view
    • Model the master data in the data foundation of an attribute view
    • Combine both in the join node of the calculation view


                                              Answer: A
                                             Question: 5
    What must you do to enable currency conversions with a fixed currency in an analytic view?

    A. Set the Enable for Conversion option
    B. Create a measure with the measure type Simple
    C. Base the target currency on a currency column
    D. Create the target currency using an input parameter


                                              Answer: A
                                             Question: 6
    You have created two analytic views for actual and planned financial data each. The data covers multiple
    years. You want to display the actual data, planned data, and their difference in three separate columns
    in a report. The difference column is a calculated column.
    How can you model this?

    A. • Create a calculation view
    • Combine the analytic views in the calculation view using a UNION WITH CONSTANT VALUES
    B. • Create restricted columns for each year for the actual and planned columns in each analytic view

         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                       Instant download after purchase

3                        http://www.testsexpert.com/C_HANAIMP131.html
    • Combine the analytic views in a new calculation view using a UNION
    C. • Create an analytic view
    • Combine the analytic views in the new analytic view using a referential join
    D. • Create a calculation view
    • Combine the analytic views in the calculation view using a UNION


                                               Answer: A
                                             Question: 7
    In a fuzzy search, when would you perform a freestyle search?

    A. When you want to search with a low fuzziness threshold
    B. When you want to search in only one column
    C. When you want to search in multiple columns
    D. When you want to search with a high fuzziness threshold


                                              Answer: C
                                             Question: 8
    Which tasks can you perform with the data provisioning view in the SAP HANA studio?
    (Choose two)

    A. Start replication of tables
    B. Filter replicated data
    C. Apply data transformations
    D. Suspend replication of tables


                                            Answer: A, D




         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle               Symantec
                                       Instant download after purchase

4                        http://www.testsexpert.com/C_HANAIMP131.html
                                                  SAP
                        CODE:                    C_HANAIMP131
                       Exam Name: SAP Certified Application Associate
                                          (Edition 2013) - SAP HANA

                               15% Discount Coupon Code: 52192S1005




                  Click the link below to get full version
                  http://www.testsexpert.com/C_HANAIMP131.html

 Microsoft                Cisco                        IBM                   HP              Others

MB6-871 MB6-872      640-692    642-427      00M-617     000-176
                                                                   HP5-Z01D HP2-N43
                                                                                        CMA CPIM
MB6-884 MB6-886      642-584    642-637      LOT-440     000-283                        E20-553 CFA-Level-III
                     642-742    642-983      LOT-442     000-670   HP2-N28   HP5 K02D   1Z0-460 IIA-CGAP
MB7-702 70-410       642-993    642-999      000-N12     000-N19                        M70-301 CHFP
                                                                   HP5-K01D HP5-H01D
70-413 70-417        642-980    644-068

70-461   70-462      644-066    500-005      00M-513     00M-617   HP0-D12   HP0-D15    1Z0-466 CMQ-OE
70-463   70-464      646-206    646-580      00M-620     000-N40   HP0-M57    HP0-S35   1Z0-593 IIA-CFSA
70-465   70-466      650-153    650-179      00M-667     00M-222   HP0-Y43   HP2-B82    CSSGB CTAL
70-481   70-482      650-196    650-292      LOT-929     00M-245   HP2-B87   HP2-B91    1Z0-465 CPFO
70-483   70-484      650-297    650-473      00M-639     00M-643   HP2-E43   HP2-E45    PSP CFE CQIA
70-485   70-486      650-474    500-254      00M-645     00M-249   HP2-E46   HP2-E47
70-497   70-498      700-101    640-803      000-N28     000-N31   HP2-E50   HP2-E51    RHIA 00M-617 CTFA
70-685   70-686      646-048    642-998      00M-512     00M-513   HP2-E53   HP2-H23    MSC-431 CFA-Level-I
70-687   70-688      640-722    500-254      00M-668     00M-638   HP2-H24   HP2-K23    CPEA AFE CRCM
74-322   74-324      500-005    200-101      00M-646     00M-647   HP2-K24   HP2-K28    1Z0-559 CTAL-TA
77-881   77-885      646-365    648-266      00M-648     00M-662   HP2-K31   HP2-N31    002-
98-361   98-365      500-005    100-101      000-N23     000-N25   HP2-N33   HP2-Q06    ARXTROUBLESHOOT



            Microsoft             IBM             HP        Cisco       Oracle                Symantec
                                          Instant download after purchase

 5                        http://www.testsexpert.com/C_HANAIMP131.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Tags:
Stats:
views:0
posted:1/13/2014
language:Latin
pages:5
Exam Examkill Exam Examkill
About Free Samples: Free samples download are available for almost every product we have. Money Back Guarantee: All products are money back guaranteed. Please visit guarantee page for more information. Privacy Protection: Examkill team makes sure not to reveal your private information including your credit card and other secret information. 24/7 Live Chat Support: We are available 24/7 at Live Chat Support.