C_FSUTIL_60 .pdf by davudotham34

VIEWS: 0 PAGES: 5

									                               SAP
                CODE:              C_FSUTIL_60
           Exam Name: SAP Certified Associate - Utilities with
                               SAP ERP 6.0

                15% Discount Coupon Code: 52192S1005




    Click the link below to get full version
        http://www.testsexpert.com/C_FSUTIL_60.html




                           Type Demo



    Microsoft       IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                          Instant download after purchase

1               http://www.testsexpert.com/C_FSUTIL_60.html
                                            Question: 1
    A customer moves in to a premise and requests electricity service starting on June 7. According to the
    schedule records, the scheduled meter reading date is June 29, the scheduled billing date is July 1, and
    the allocation date for billing is June 30.
    Given that batch billing is executed every night with all portions included, what is the first day the
    customer's contract could be billed?

    A. July 1
    B. June 30
    C. June 7
    D. June 29


                                              Answer: A
                                            Question: 2
    On May 15, you try to process dunning for an account with an issue date of May 10.
    Why does dunning fail to produce a result?

    A. A dunning block which expired on May 13 was set on the contract account.
    B. A dunning block which expired on May 13 was set on the business partner.
    C. A dunning block which began on May 13 was set on the business partner.
    D. A dunning block which began on May 13 was set on the contract account.


                                              Answer: A
                                            Question: 3
    Which object can be used in monitoring (EL31) to view meter reading results?

    A. Contract
    B. Device location
    C. Connection object
    D. Contract account


                                              Answer: A
         Microsoft              IBM           HP        Cisco       Oracle                        Symantec
                                      Instant download after purchase

2                          http://www.testsexpert.com/C_FSUTIL_60.html
                                            Question: 4
    Which criteria are used to group the underlying FICA documents for transfer to General Ledger
    Accounting? (Choose three)

    A. Creation date
    B. Currency
    C. Transaction
    D. Segment
    E. Company code


                                         Answer: B, D, E
                                            Question: 5
    Which processes can be directly called within the account display transaction? (Choose three)

    A. Change contract
    B. Display returns history
    C. Mass change
    D. Create budget billing plan
    E. Display installation


                                         Answer: A, B, C
                                            Question: 6
    Which of the following must exist before an agent can create an automatic billing document?

    A. Validated meter reading result
    B. Posted payment
    C. Billable billing order
    D. Active budget billing plan


                                             Answer: C
                                            Question: 7
         Microsoft              IBM             HP        Cisco       Oracle                        Symantec
                                        Instant download after purchase

3                           http://www.testsexpert.com/C_FSUTIL_60.html
    A tariff requires that for the same contract account, the consumption from the water meter is used to
    bill the water consumption charge and the waste water consumption charge.
    How can the water meter be installed to meet this tariff requirement?

    A. Technically installed to waste installation; billing installed to water installation
    B. Fully installed to water installation; technically installed to waste water installation
    C. Fully installed to water installation; billing installed to waste water installation
    D. Technically installed to water installation; billing installed to waste water installation


                                                 Answer: C
                                               Question: 8
    You enter a meter reading manually and receive a message informing you that the reading failed a
    relative tolerance validation.
    What type of meter reading validation is this?

    A. Meter reading control validation
    B. Fixed validation
    C. Independent validation
    D. Dependent validation


                                                 Answer: C




         Microsoft                IBM            HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                         Instant download after purchase

4                            http://www.testsexpert.com/C_FSUTIL_60.html
                                                SAP
                              CODE:                  C_FSUTIL_60
                     Exam Name: SAP Certified Associate - Utilities with
                                               SAP ERP 6.0

                              15% Discount Coupon Code: 52192S1005




                  Click the link below to get full version
                  http://www.testsexpert.com/C_FSUTIL_60.html

 Microsoft               Cisco                       IBM                   HP              Others

MB6-871 MB6-872     640-692    642-427     00M-617     000-176
                                                                 HP5-Z01D HP2-N43
                                                                                      CMA CPIM
MB6-884 MB6-886     642-584    642-637     LOT-440     000-283                        E20-553 CFA-Level-III
                    642-742    642-983     LOT-442     000-670   HP2-N28   HP5 K02D   1Z0-460 IIA-CGAP
MB7-702 70-410      642-993    642-999     000-N12     000-N19                        M70-301 CHFP
                                                                 HP5-K01D HP5-H01D
70-413 70-417       642-980    644-068

70-461   70-462     644-066    500-005     00M-513     00M-617   HP0-D12   HP0-D15    1Z0-466 CMQ-OE
70-463   70-464     646-206    646-580     00M-620     000-N40   HP0-M57    HP0-S35   1Z0-593 IIA-CFSA
70-465   70-466     650-153    650-179     00M-667     00M-222   HP0-Y43   HP2-B82    CSSGB CTAL
70-481   70-482     650-196    650-292     LOT-929     00M-245   HP2-B87   HP2-B91    1Z0-465 CPFO
70-483   70-484     650-297    650-473     00M-639     00M-643   HP2-E43   HP2-E45    PSP CFE CQIA
70-485   70-486     650-474    500-254     00M-645     00M-249   HP2-E46   HP2-E47
70-497   70-498     700-101    640-803     000-N28     000-N31   HP2-E50   HP2-E51    RHIA 00M-617 CTFA
70-685   70-686     646-048    642-998     00M-512     00M-513   HP2-E53   HP2-H23    MSC-431 CFA-Level-I
70-687   70-688     640-722    500-254     00M-668     00M-638   HP2-H24   HP2-K23    CPEA AFE CRCM
74-322   74-324     500-005    200-101     00M-646     00M-647   HP2-K24   HP2-K28    1Z0-559 CTAL-TA
77-881   77-885     646-365    648-266     00M-648     00M-662   HP2-K31   HP2-N31    002-
98-361   98-365     500-005    100-101     000-N23     000-N25   HP2-N33   HP2-Q06    ARXTROUBLESHOOT



            Microsoft            IBM             HP        Cisco       Oracle               Symantec
                                         Instant download after purchase

 5                            http://www.testsexpert.com/C_FSUTIL_60.html

								
To top