Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

PTCE Exam-Questions PDF

VIEWS: 0 PAGES: 8

We at ExamKill.com remain busy in making our clients succeed in their exam. Try free demo of exam to ensure the quality of actual product.

More Info
									                                                                                    PTCB
                             PTCE




PTCB Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE)


                        Click the link below to buy full version as Low as $39


                                  http://www.examkill.com/PTCE.html


                          15% Discount Coupon Code: 3454982810


  Free Samples:       Free samples download are available for almost every product we have.

  Money Back Guarantee: All products are money back guaranteed. Please visit guarantee
  page for more information.

  Privacy Protection:          Examkill team makes sure not to reveal your private information
  including your credit card and other secret information.

  24/7 Live Chat Support: We are available 24/7 at Live Chat Support.




                                                                                 www.examkill.com
                                               Question: 1

You have received a script that reads 2gtt OU BID. What will the label placed on the patients packaging
read?

A. Two Drops in both ears two times daily
B. Two Drops in both eyes two times daily
C. Two Drops in right ear three times a day.
D. Two drops in left eye two times daily

                                               Answer: B

                                               Question: 2

Convert 25°C to F°.

A. 36°F
B. 50°F
C. 77°F
D. 69°F

                                               Answer: C

                                               Question: 3

A 14 year old boy weights 110 lbs. He is prescribed by his Doctor to take 5mg/Kg of drug "A" daily. What will
his dose be?

A. 1200mg
B. 1250mg
C. 150mg
D. 250mg

                                               Answer: D

                                               Question: 4

C C X L is equal to:

A. 2540
B. 265
C. 2040
D. 240



http://www.examkill.com/PTCE.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         2
                                               Answer: D

                                              Question: 5

If 100 tablets cost 122.00, how much does each tablet cost?

A. $.12
B. $1.22
C. $12.20
D. $.012

                                               Answer: B

                                              Question: 6

Which regulatory agency would initiate a class II recall on a prescription drug?

A. DEA
B. OSHA
C. FDA
D. FDIC

                                               Answer: C

                                              Question: 7

A cart exchange in a hospital usually takes place every:

A. 12 Hours
B. 6 Hours
C. 24 Hours
D. 48 Hours

                                               Answer: C

                                              Question: 8

2.5 ounces is equal to:

A. 75ml
B. 250ml
C. 50ml
D. 750ml


http://www.examkill.com/PTCE.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                      3
                                              Answer: A

                                             Question: 9

Which DEA schedule contains substances with the least potential for abuse?

A. Sch. 1
B. Sch. 4
C. Sch. 5
D. Sch. 2

                                              Answer: C

                                            Question: 10

A script for Zolpidem will expire after ______ and may have up to ________.

A. 6 Months, No Refills
B. 12 Months, 1 year of Refills
C. 12 Months, No Refills
D. 6 months, 5 Refills

                                              Answer: D

                                             Question: 11

A script for cough syrup reads 15ml PO Q4° PRN. What should you type on the patients packaging?

A. A spoonfull taken orally every 4 hours as needed
B. One teaspoon taken orally every 4 hours as needed
C. One tablespoon taken orally every 4 hours as needed
D. 15ml taken orally every 4 hours as needed

                                              Answer: C

                                             Question: 12

Which is not true about HIPAA?

A. Helps insure patient privacy.
B. Prevents healthcare fraud and abuse.
C. Regulates the use and disclosure of patient information.
D. Helps to decrease the rate of errors in pharmacy.


http://www.examkill.com/PTCE.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     4
                                                Answer: D

                                              Question: 13

A pharmacy can order DEA Sch. 3 drugs from their wholesaler:

A. Using a standard invoice.
B. Using a credit memo.
C. Using a DEA Form 222.
D. Only with guaranteed funds.

                                                Answer: A

                                              Question: 14

With which class of FDA recall is there is a potential for serious injury or death

A. Class 1
B. Class 2
C. Class 3
D. Class 4

                                                Answer: A

                                              Question: 15

An eight year old boy weights 75 Lbs. The adult dosage of Drug C is 400mg. The childrens dosage using
Clarks rule is:

A. 100mg
B. 150mg
C. 200mg
D. 250mg

                                                Answer: C

                                              Question: 16

Dr. Acosta has a practice in Delaware and recieved her DEA number in 1988. What will the two letters in
her DEA number prefix be?

A. DB
B. DA


http://www.examkill.com/PTCE.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      5
C. BA
D. AD

                                              Answer: C

                                            Question: 17

Which size of needle has the largest diameter?

A. 18 Gauge
B. 16 Gauge
C. 20 Gauge
D. 14 Gauge

                                              Answer: D

                                            Question: 18

What is the primary function / use for Rosiglitazone?

A. Anti-Convulsant
B. Hypertension
C. Anti-Diabetic
D. Proton Pump Inhibitor

                                              Answer: C

                                            Question: 19

A ___________ distributes HEPA filtered air into a work area to maintain a sterile environment.

A. Cleanroom Fan
B. Laminar Flow Hood
C. Class 100 Airfan
D. Micron filter fan

                                              Answer: B

                                            Question: 20

How many Tablespoons are in 16 Ounces?

A. 16
B. 24


http://www.examkill.com/PTCE.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     6
C. 12
D. 32

                                  Answer: D




http://www.examkill.com/PTCE.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   7
                                                                      PTCB
                           PTCE




PTCB Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE)


    Click the link below to buy full version as Low as $39


             http://www.examkill.com/PTCE.html


           15% Discount Coupon Code: 3454982810


    We also provide PDF Training Material for:


                     Hot Exam

  312-50v8       70-416                   642-998       642-997

  70-332        70-331                   70-689         NS0-155

  70-412        LOT-441                  CUR-009        HP2-H22    www.examkill.com
  70-341         70-342                   000-N37       642-980

  70-410        70-415                    CCD-410       CCD-470

  70-620        HP2-E53                   00M-244        9L0-412

  00M-662       HP2-B93                   MB7-701        9L0-518




  http://www.examkill.com/PTCE.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper             8

								
To top