Docstoc

9L0-506 Practice Tests & Exam

Document Sample
9L0-506 Practice Tests & Exam Powered By Docstoc
					9L0-506

Apple Certified Technical Coordinator 10.3 Update Exam Exam: 9L0-506
Demo Edition

C

CERT MAGIC
1 http://www.certmagic.com

9L0-506

QUESTION: 1 Network users often have multiple passwords, a distinct password for each network service they access. Which is NOT a valid way to simplify this situation for users in Mac OS X v10.3?

A. Set up a Kerberos environment on the network. B. Have users store their login information for different servers in Keychain. C. Set up a directory service to make user and password information available to all computers. D. Have users access network servers without authenticating, using the Network icon in the Finder--rather than using the Connect to Server command, which requires users to authenticate.

Answer: D

QUESTION: 2 The function of journaling in the Mac OS Extended file system is to ________.

A. provide support for file forks B. make the file system case-sensitive C. make the file system compatible with the Windows (MS-DOS) format D. provide the user with a journal that lists recently created files and directories E. help protect the file system integrity in the case of power outages or unforeseen system failures

Answer: E

QUESTION: 3 You are offering FTP services over the Internet to users who may be behind a firewall. You should advise users to enable passive FTP if they are behind a firewall that ________.

A. B. C. D.

requires SFTP has FTP tunneling disabled does not allow FTP connections does not allow all FTP connection modes

Answer: D

2

http://www.certmagic.com

9L0-506

QUESTION: 4 Mac OS X v10.3 supports which kinds of VPN connections? (Choose all that apply.)

A. B. C. D. E.

PPoE L2TP PPTP NAT P2P

Answer: Pending. Please Send your suggestions to feedback@certmagic.com

QUESTION: 5 Which of these computers can start up from a NetBoot image hosted by Mac OS X Server v10.3? (Choose all that apply.)

A. B. C. D. E. F. G. H.

Power Macintosh G3 (233 MHz, beige model) Power Macintosh G3 (Blue & White) iMac G3 (Tray Loading) iMac (Slot Loading) Power Mac G4 Power Mac G5 Xserve iBook

Answer: D, E, F, G, H

QUESTION: 6 How do you boot a Mac OS X v10.3 computer in single-user mode?

A. B. C. D. E.

Restart while holding down the S key. Restart while holding down Command-S. Restart while holding down Command-Option-S. Choose estart in single-user mode?from the Apple menu. Click the Single User checkbox in the Startup Disk pane of System Preferences, and restart.

Answer: B

3

http://www.certmagic.com

9L0-506

QUESTION: 7 You enter this command in a Terminal window: ls *.* Which file names would be listed in the output of the command? (Choose all that apply.)

A. B. C. D. E.

MyDoc.exe Index.html myfile hello X

Answer: Pending. Please Send your suggestions to feedback@certmagic.com

QUESTION: 8 Using Server Admin, which browsing protocols can you enable for Apple File Service? (Choose all that apply.)

A. B. C. D. E.

NFS SMB AppleTalk Rendezvous Open Directory

Answer: C, D

QUESTION: 9 To find out which firmware version a Macintosh with Mac OS X v10.3 has, you can ________. (Choose all that apply.)

A. B. C. D. E.

use System Profiler choose About This Mac start up in verbose mode start up in Open Firmware use the Open Firmware utility

4

http://www.certmagic.com

9L0-506

Answer: Pending. Please Send your suggestions to feedback@certmagic.com

QUESTION: 10 You want to restrict managed user Jim from using Safari in the local /Applications directory on a managed computer to which he has access. Which of these are valid ways to accomplish this goal? (Choose all that apply.)

A. B. C. D. E.

Using the Get Info window, lock Safari on Jim's computer. Using Workgroup Manager, disable Jim's ability to open applications on the local volume. Using Workgroup Manager, remove Safari from the list of Jim's allowed applications. Using the Get Info window for Safari, set the application's privileges to None for user Jim. Using Workgroup Manager, set up Safari to require an administrator password for launching.

Answer: B, C

QUESTION: 11 Which of these is NOT a valid DNS resource record?

A. B. C. D. E.

A MX PTR REV CNAME

Answer: D

QUESTION: 12 Mac OS X v10.3 administrator user named ob?can view the details of a kernel panic in ________.

A. B. C. D.

/Library/Logs/kp.log /Library/Logs/panic.log /Users/bob/Library/Logs/kp.log /Users/bob/Library/Logs/panic.log

5

http://www.certmagic.com

9L0-506

Answer: B

QUESTION: 13 How does an administrator user delete another user in Mac OS X v10.3?

A. Open Terminal and use the du command to delete the selected user. B. Open the Users control panel, select a user to delete, and click the Delete button. C. Open the Accounts pane of System Preferences, select a user to delete, and click the Delete (minus sign) button. D. Open the /Users folder, select a user folder to delete, drag the folder to the Trash, and choose Empty Trash from the Finder menu.

Answer: C

QUESTION: 14 To set up your computer that has Mac OS X v10.3 to receive faxes, in the Print & Fax pane of System Preferences, ________.

A. click the Start Faxing button B. click the Faxing button, then click the eceive faxes on this computer?checkbox C. click the Faxing button, then select your fax modem from the list of available fax modems D. click the Set Up Printing and Faxing button, click the Add button, then select your fax modem from the list of available fax modems

Answer: B

QUESTION: 15 Which application provides the most detail about system processes in Mac OS X v10.3?

A. B. C. D.

Process Viewer System Profiler Activity Monitor CPU Monitor Expanded Window

Answer: C

6

http://www.certmagic.com

9L0-506

QUESTION: 16 Using Open Directory you can ________.

A. B. C. D. E.

enable virtual hosting only authenticate kerberized services manage access to domain name service set up multiple LDAP domains on your network configure Mac OS X Server v10.3 to provide group directory services

Answer: D

QUESTION: 17 Which command is included with the Mac OS X Developer Tools, but NOT with a default installation of Mac OS X v10.3?

A. B. C. D. E.

du pwd open ditto CpMac

Answer: E

QUESTION: 18 In Mac OS X Server v10.3, what tool lets you share print queues?

A. B. C. D.

Server Admin Printer Setup Utility Workgroup Manager Print & Fax preference pane

Answer: A

7

http://www.certmagic.com

9L0-506

QUESTION: 19 Which three computers meet Apple's minimum requirements for installing Mac OS X Server v10.3? (Choose THREE.)

A. B. C. D. E. F. G. H.

eMac / 128 MB RAM / 6 GB available disk space Xserve / 1 GB RAM / 12 GB available disk space iBook G4 / 256 MB RAM / 6 GB available disk space PowerBook G4 / 256 MB RAM / 2 GB available disk space iMac (Flat Panel) / 384 MB RAM / 4 GB available disk space iMac (Slot Loading) / 64 MB RAM / 6 GB available disk space Power Mac G5 / 128 MB RAM / 3 GB available disk space Power Mac 8500 with G3 processor upgrade / 256 MB RAM / 5 GB available disk space

Answer: A, B, E

QUESTION: 20 What is one reason to prefer an AFP share point over an NFS share point for storing home directories?

A. B. C. D.

NFS volumes must be mounted manually. AFP volumes are easier to search than NFS volumes. AFP provides user-level authentication access security. NFS share points do not support group-level Read & Write permissions.

Answer: C

8

http://www.certmagic.com


				
DOCUMENT INFO
Description: CertMagic.com is a place where you can find various types of 9L0-506 exam certifications preparation material. CertMagic’s full range of study material for the 9L0-506 exam helps you to be prepared for the 9L0-506 exam fully and enter the exam centre with full confidence. We provide you easy, simple and updated study material. After preparing from the 9L0-506 exam material prepared by us we guarantee you that you will be a certified professional. We guarantee that with CertMagic 9L0-506 study material, you will pass the Certification exam.