Docstoc

Lista e aplikanteve qe kualifikohen dhe qe duhet te plotesojne dokumentacionin brenda dates 19.09.2012

Document Sample
Lista e aplikanteve qe kualifikohen dhe qe duhet te plotesojne dokumentacionin brenda dates 19.09.2012 Powered By Docstoc
					LISTA E APLIKANTEVE QË KUALIFIKOHEN PËR TË MARRË PJESË NE TRAJNIMIN PARAPRAK
MBI LIÇENSIMIN SI ADMINISTRATOR FALIMENTI

 Nr.  Emër      Mbiemër
  1  Edvin      Xhango
  2  Anida      Nuri
  3  Murat      Kloboçishta
  4  Ramazan     Ademi
  5  Rajmonda    Jaupi
  6  Ruzhdi     Shkullaku
  7  Agim      Lleshi
  8  Elpiza     Gaxhazi
  9  Anila      Prici
 10  Ingegerta    Bebi
 11  Ilda      Ekonomi
 12  Rrapo      Xhaferaj
 13  Arjeta     Çumani
 14  Arqile     Mishtaku
 15  Renato     Çunoti
 16  Genci      Ramaj
 17  Zhuljeta    Vehbiu
 18  Fatmir     Ceco
 19  Mimoza     Çibuku
 20  Anila      Çunoti
 21  Vangjel     Liço

LISTA E APLIKANTEVE QË DUHET TE PLOTËSOJNE DOKUMENTACIONIN E NEVOJSHEM

 Nr.  Emer      Mbiemer
  1  Robert     Bega
  2  Luan      Muça
  3  Rezar      Dibra
  4  Arsen      Caci
  5  Gjergji     Koleka

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:5/26/2013
language:Unknown
pages:1
lanyuehua lanyuehua http://
About