SU0-121 Real Questions and Verified Answers by SallyJAbarca

VIEWS: 3 PAGES: 12

TestsExpert.com pdf questions and answers study material with money back test pass guarantee.

More Info
									                    Huawei
                      CODE: SU0-121
                Exam Name: Huawei Cert Datacom Pro-Building
                            Carrier Access Network




           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html




                           Type       Demo



    Microsoft        IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                           Instant download after purchase

1                   http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
                                        Question: 1.

    Elected the following statement about GVRP protocol error option?


    A. GVRP GARP working mechanism, maintaining the switch dynamic VLAN registration
    information
    B. GVRP Generic Virtual Router Protocol acronym
    C. GVRP VLAN registration information dissemination including local manually configured static
    registration and dynamic registration information from other switches


                                           Answer: B
                                        Question: 2.
    VLAN tag contains () bit is used to identify the data VLAN the frame belongs

    A. 4
    B. 32
    C. 12
    D. 8


                                          Answer: C
                                        Question: 3.
    GVRP protocol is running, in the same group in the timer switch configuration will cause
    unstable learning problems.

    A. TruE.
    B. False


                                           Answer: B

            Microsoft         IBM           HP        Cisco       Oracle                   Symantec
                                    Instant download after purchase

2                           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
                                       Question: 4.
    Isolate-user-vlan vlan Secondary 和 的 映射 关系 建立 后, 可以 直接 执行 删除 的 操作
    Secondary vlan.

    T. True.
    F. false


                                         Answer: F

                                       Question: 5.
    Switch Trunk ports send data frame, does not check the data frame carries VLAN ID, data frame
    directly pass-through. TRUE. False


                                         Answer: F
                                       Question: 6.
    Networking and configuration as shown LS1, LS2, LS3 interconnect port 1,4,5,6
    configured as Trunk port and allow all VLAN through, and start the GVRP
    protocol. Port GVRP registration type configured for Fixed, port 4,5,6 GVRP
    registration type configuration to Normal. Configuration on the LS1 with VLAN
    5, VLANs 6 in LS3 with VLAN 6, VLANs. Assume that all are normal
    configuration, use the display interface command to view the port 1,4,5,6
    information about each port, the following description is correct?




         Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                   Instant download after purchase

3                          http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
    A. Port 1:vlan passing 5-7
    B. Port 4:vlan passing 5-6
    C. Port 5:vlan passing 5-7
    D. Port 6:vlan passing 6-7


                                       Answer: B
                                     Question: 7.
    Broadcast storm is generated?

    A. produce a large number of ARP packets
    The B. case there is a loop, if the port receives a broadcast message, the
    broadcast message will be copied to produce a broadcast storm
    C. site too much, produce too many broadcast packets
    D. switch is broken, all packets are broadcast


                                       Answer: B

                                     Question: 8.
    Following link failures saying about the Spanning Tree Protocol wrong?

    A. link lost connectivity to the user is unable to communicate properly,


        Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle       Symantec
                                  Instant download after purchase

4                          http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
    Spanning Tree Protocol, its primary purpose is to prevent the link from losing
    connectivity. Ie temporary loop can make it happen, but we can not link lose
    connectivity.
    B. due to link failures in the network transmission delay, so in order to
    prevent the generation of the temporary loop, the spanning tree protocol
    introduced an intermediate state that Learning state.
    C. in order to prevent the generation of the temporary circuit, Spanning Tree
    Protocol, requires a certain amount of time delay in the port from the
    blocking state to the forwarding state.
    D. Spanning Tree Protocol can not avoid link will temporarily lose
    connectivity.


                                          Answer: A

                                       Question: 9.
    RSTP network environment, Huawei switch by default, if one has been configured as edge port
    receives a switch port issued a BPDU, the port will re-becomes a non-edge port.

    TruE.
    False


                                          Answer: T
                                      Question: 10.

    RSTP calculation process, when the port receives an RST BPDU, first this RST BPDU generate a
    message priority vector (Message Priority Vector), and then use the message priority vector
    (Message Priority Vector) and port priority vector (Port PriorityVector) comparison. TruE.




        Microsoft            IBM           HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                   Instant download after purchase

5                           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
    False


                                          Answer: T
                                       Question: 11.
    RSTP中,交换机初始化时,根优先级向量(Root Priority
    Vector)和交换机优先级向量(Bridge Priority Vector)相同。

    TruE.
    False


                                          Answer: T
                                       Question: 12.
    Multiple Spanning Tree Protocol (MSTP), the correct description of the Master port?

    A. Master port must also be the root port on the CIST
    B. If the CST root port by the VLAN, the MST Instance belonging to a non-zero VLAN, the port
    for the Master port
    C. Master port must CIST Regional Root on
    D. Master port must be located CIST root port CIST Regional Root


                                    Answer: A,B,C,D

         Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                   Symantec
                                   Instant download after purchase

6                           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
                                       Question: 13.
    MSTP, the non-zero MST Instance root switch the RSTP root switch is the root of the entire
    switched network switches.
    TruE.
    False



                                          Answer: F
                                       Question: 14.
    The PPP which stage send some configuration message to configure the data link configuration
    parameters do not include the parameters required by the network layer protocol. When the
    completion of the exchange of data packets, it will continue to the next phase of transition.

    A. link is unavailable stage
    B. link establishment phase
    C. validation phase
    D. network layer protocol phase


                                          Answer: B
                                       Question: 15.
    Which of the following features LCP protocol in the PPP

    A. Maintain link
    B. IP address protocol
    C. IPX address protocol
    D. establish, maintain and interrupt point-to-point connection


                                          Answer: B
                                       Question: 16.
         Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                   Symantec
                                   Instant download after purchase

7                           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
    As shown two routers connected through the serial port, and PAP authentication, which of the
    following commands in the authentication square configuration?

    A. local-user huawei password simple hello
    B. ppp authentication-mode chap
    C. local-user huawei service-type ppp
    D. ppp chap user huawei
    E. ppp chap password cipher hello


                                        Answer: A, C
                                       Question: 17.
    Will through which packets the server receives a the PADR packet sent by the client after
    response and uniquely identifies this connection

    A. PADO
    B. PADR
    C. PADS
    D. PADT


                                          Answer: C
                                       Question: 18.
    Radius protocol uses port number of common

    A. 1646
    B. 1645
    C. 1812
    D. 1813


                                   Answer: A, B, C, D
                                       Question: 19.
         Microsoft           IBM            HP        Cisco       Oracle                   Symantec
                                    Instant download after purchase

8                           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
    MA5200G user identity switch from a lower level to a higher level, use the su command to
    switch, but you want to enter the password.

    TruE.
    False


                                          Answer: T
                                      Question: 20.
    The MA5200G Which of the following business need to configure and reference virtual
    template (Virtual-template)?

    A. PPPOE
    B. PPPOA
    C. IPOEOA
    D. PPPOEOA


                                     Answer: A, B, D
                                      Question: 21.
    Following About the MA5200G ATM interface and SDH transmission docking when what
    parameter configuration error may cause the link is not up?

    A. Link scrambler
    The B. C2/J0/J1 field
    C. link package format
    D. MTU size


                                     Answer: A, B, C
                                      Question: 22.
    The S8508E the exchange capacity is

         Microsoft            IBM           HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                    Instant download after purchase

9                            http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
     A. 300G
     B. 720G
     C. 960G
     D. 1. 44T


                                           Answer: C
                                       Question: 23.
     User port directly through the backplane is connected to the main control board chip,
     commonly referred to as "light board. Single board all business must be done by the main
     control board.

     TruE.
     False


                                           Answer: T
                                       Question: 24.
     S6506R switch configuration two Salience III engine, to achieve load sharing and exchange
     capacity can be achieved

     A. 384G
     B. 768G
     C. 48G
     D. 96G


                                           Answer: A

                                       Question: 25.
     Following description LPU board on the S8500 series switches wrong


          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                    Instant download after purchase

10                           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
     A. S8500 interface board can be divided into the C board and
     B board, the main difference is that C veneer support MPLS services B. C class veneer and CA
     class veneer main difference is that the CA classes veneer support more routing table entries,
     and other specifications
     The C. D class Veneer New veneer, hardware support IPv6
     D. The S8500 has launched 10G and 2.
     5G the two POS interface board, but not yet 622M and 155M POS interface board


                                           Answer: D
                                        Question: 26.
     Ethernet, twisted pair () to connect with other devices

     A. BNC 接口
     B. AUI 接口
     C. RJ-45 接口
     D. RJ-11 接口


                                           Answer: C
                                        Question: 27.
     By default, the Huawei S3526 Ethernet interface state

     A. Half-duplex
     B. Full-duplex
     C. auto-negotiation


                                           Answer: C




          Microsoft            IBM           HP        Cisco       Oracle                   Symantec
                                     Instant download after purchase

11                           http://www.testsexpert.com/SU0-121.html
                             Huawei
                              CODE: SU0-121
                       Exam Name: Huawei Cert Datacom Pro-Building
                                       Carrier Access Network




                    http://www.testsexpert.com/SU0-121.html


Microsoft               Cisco                 IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA              IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-336  70-337      640-802  640-822    000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460    000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP             IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  70-332      642-832 642-813     000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845     000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP          Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637    000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545    000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE             IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018    COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060    COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER         IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973     000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975     000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                    Instant download after purchase

12                          http://www.testsexpert.com/SU0-121.html

								
To top