LOT-442 TestsExpert.com by SallyJAbarca

VIEWS: 9 PAGES: 7

More Info
									                          IBM
                   CODE: LOT-442
            Exam Name: IBM Notes and Domino Fundamentals




           http://www.testsexpert.com/LOT-442.html




                        Type       Demo



    Microsoft     IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                        Instant download after purchase

1                http://www.testsexpert.com/LOT-442.html
                                         Question: 1
    How can IBM Notes email be surfaced in IBM Connections?

    A. The Notes email connector must be installed.
    B. IBM iNotes can be presented in an Connections iFrame.
    C. Connections must be configured for Connections Mail.
    D. The Connections email forwarder must be enabled and configured.


                                           Answer: C
                                         Question: 2
    What feature allows IBM Domino users to send secure 128-byte encrypted SMTP messages?

    A. SPNEGO
    B. IP Version 6
    C. Banyan Vines protocol
    D. SMTP over SSL


                                           Answer: D
                                         Question: 3
    Which server feature is responsible for name changes and database ACL updates?

    A. Name Change Process
    B. Replication
    C. Extended ACL
    D. Administration Process


                                           Answer: D
                                         Question: 4
        Microsoft               IBM           HP        Cisco       Oracle           Symantec
                                      Instant download after purchase

2                          http://www.testsexpert.com/LOT-442.html
    Sarah has been asked to remove company data from a mobile device that's been lost. How can
    she do this?

    A. She would issue a remote wipe command for that device.
    B. She would need to call the mobile device carrier and have them clear the device.
    C. She would need to change the user's IBM Notes Traveler configuration to an empty mail file.
    D. She would issue a tell traveler clear device user command on the Traveler server.


                                          Answer: A
                                        Question: 5
    What does Joe need to do to enable IBM Notes Traveler in his environment?

    A. Joe's users need to be on IBM Notes 8.x or higher.
    B. At a minimum, Joe needs to ensure he has 100 MB free disk space and install HTTP/HTTPS.
    C. The IBM Domino server needs to be setup in a Web Configuration since Traveler does not
    support Internet Sites.
    D. At a minimum, Joe needs to ensure he has 500 MB free disk space, 512 MB free RAM, and
    HTTP/HTTPS service.


                                          Answer: D
                                        Question: 6
    What are two proxy actions that operate on spoke servers? (Choose two.)

    A. Rename in ACL.
    B. Delete in Reader/Author fields.
    C. Recertify person in Domino Directory.
    D. Rename Person in Free Time database.
    E. Approve rename server in Domino Directory.


                                        Answer: A,B

         Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                   Symantec
                                   Instant download after purchase

3                           http://www.testsexpert.com/LOT-442.html
                                          Question: 7
    Sarah is a new administrator. What would Sarah need to create a new IBM Notes ID?

    A. She needs Editor access to the IBM Domino Directory with the AddUser role.
    B. She needs the administrator password for the workstation where she is creating new Notes
    ID's.
    C. She needs Domain access to the Domino Directory and UserCreator role in the Domino
    Directory.
    D. She needs an Domino Administrator client, access to the certifier ID, the certifier ID
    password, and UserCreator role in the Domino Directory.


                                           Answer: D
                                          Question: 8
    What is DAOS designed to do?

    A. to help users remember their password
    B. to eliminate the need to attach files to an email
    C. to prevent users from attaching files that are too large
    D. to save space at the file level by attachment consolidation


                                           Answer: D
                                          Question: 9
    Sree's new statistics reporting agent exits early without error on the production server. It ran
    fine when he tested it on his test server. What could be wrong on the production system?

    A. The disk is out of space and DAOS must be turned on.
    B. The server's cluster-mate crashed while the agent was running.
    C. Sree had an error in the agent, but never noticed it in his test system.
    D. The "Max LotusScript/Java execution time" field in the Server document is set incorrectly for
    this complex agent.



         Microsoft            IBM            HP        Cisco       Oracle                    Symantec
                                     Instant download after purchase

4                            http://www.testsexpert.com/LOT-442.html
                                           Answer: D
                                        Question: 10
    What feature is required for Sarah to run the IBM Domino Console?

    A. Domino server running the HTTP task
    B. SSO configured on the Domino server
    C. Server Controller configured and running
    D. Full Access Administration to the Domino server


                                           Answer: C
                                        Question: 11
    Users at Jake's company are trying to send encrypted email from IBM iNotes. What does Jake
    need to do for users to send encrypted email?

    A. Set "Enable Encrypted Email" in the iNotes policy.
    B. Have users enable encrypted email in their iNotes preferences.
    C. Update the IBM Domino server notes.ini with the "Encrypt_iNotes_Enabled=1".
    D. Ensure the "Encrypted Mail Support" and the "Name Resolution and Validation" fields on the
    iNotes tab of the server's Configuration Settings document are set correctly.


                                           Answer: D
                                        Question: 12
    How would an IBM Domino administrator create policy for all users in a domain?

    A. Certify the policy on the user ID.
    B. Add the policy to the ACL of the mail file.
    C. Create a policy at the Organization (O) level of the company.
    D. Create region-specific policies at the Organization Unit (OU) level of the company.



         Microsoft            IBM           HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                    Instant download after purchase

5                           http://www.testsexpert.com/LOT-442.html
                            Answer: C




    Microsoft    IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                       Instant download after purchase

6               http://www.testsexpert.com/LOT-442.html
                                       IBM
                                CODE: LOT-442
                     Exam Name: IBM Notes and Domino Fundamentals




                    http://www.testsexpert.com/LOT-442.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-336  70-337      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  70-332      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

7                            http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

								
To top