Docstoc

4A0-M01 TestsExpert.com

Document Sample
4A0-M01 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                  Alcatel lucent
                      CODE: 4A0-M01
                Exam Name: Alcatel lucent Alcatel-Lucent IP/MPLS
                             Mobile Backhaul Transport




          http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html




                             Type       Demo



    Microsoft          IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                             Instant download after purchase

1                    http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html
                                        Question: 1
    When researching carrier-class Ethernet standards to support the mobile backhaul Ethernet
    transport, which standards body would you consult?

    A. IEEE
    B. MEF
    C. ITU-T
    D. NGMN


                                          Answer: B
                                        Question: 2
    The IETF is known for which standardization effort?

    A. It develops recommendations for core network functionality, broadband service delivery and
    next generation services
    B. It maintains Requests for Comment (RFC) that describe technical solutions to Internet
    challenges
    C. It creates single, integrated network design guidelines to support mobile broadband services
    D. It develops radio access services and systems for high capacity mobile networks


                                          Answer: B
                                        Question: 3
    Click on the exhibit.




         Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                   Symantec
                                   Instant download after purchase

2                           http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html
    Given the following: • On the OC-3 port, each provisioned channel group contains all available
    timeslots. The command result illustrates which circuit status?

    A. The E1 channel group is administratively turned down
    B. The DS1 circuit physical link is operationally down
    C. The IMA bundle has no operational member links
    D. The associated Layer 3 interface is operationally down


                                          Answer: B
                                         Question: 4
    In the Alcatel-Lucent SROS, which command creates the OC-3 path's Administrative Unit (AU)-4
    Virtual Container (VC) capacity?

    A. configure port 3/1/2 sonet-sdh path au-4
    B. configure port 3/1/2 sonet-sdh path sts3
    C. configure port 3/1/2 sonet-sdh path tug-3
    D. configure port 3/1/2 sonet-sdh path vc-4




         Microsoft           IBM            HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                    Instant download after purchase

3                           http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html
                                          Answer: B
                                        Question: 5
    Click on the exhibit.




    On the OC-3 port, each provisioned channel group contains all available timeslots. The
    command result illustrates which OC-3 port characteristic?

    A. On STS1-1, the second VT1.5 in the second VTG is set for IPCP encapsulation
    B. On STS1-1, the second DS1 channel group in the second VTG is operationally up
    C. On STS1-1, the second E1 channel group in the second TUG-2 is operationally up
    D. On STS1-1, the second VT2 in the second TUG-2 is set for IPCP encapsulation


                                          Answer: C
                                        Question: 6
    Which statement correctly describes the Point-to-Point (PPP) Multilink Protocol (MP)
    negotiation process?

    A. At least one link must complete Link Control Protocol (LCP) negotiations before the bundle

         Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                      Symantec
                                   Instant download after purchase

4                           http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html
    can initialize
    B. The endpoints indicate their desire to implement MP in the link Network Control Protocol
    (NCP) phase
    C. The bundle must complete LCP negotiations before it can enter the NCP negotiation phase
    D. Internet Protocol-Control Protocol (IPCP) negotiations must succeed for the bundle links to
    initialize


                                           Answer: A
                                         Question: 7
    In the Alcatel-Lucent SROS, which payload type set in a SDH-framed OC-12 port creates
    individual E1 containers?

    A. Virtual Tributary (VT) 1.5
    B. VT2
    C. Virtual Container (VC)-11
    D. VC-12


                                           Answer: B
                                         Question: 8
    Click on the exhibit.




    The command result indicates which condition on the Inverse Multiplexing over ATM (IMA)
    bundle?
    A. The number of active links has dropped below the minimum threshold
    B. The associated Layer 3 interface is administratively down


         Microsoft             IBM           HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                     Instant download after purchase

5                            http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html
    C. The remote IMA bundle is administratively down
    D. The parent OC-3 is operationally down


                                         Answer: C
                                        Question: 9
    Which timing technique can deliver time of day and phase synchronization information to the
    base station without concern for Packet Delay Variation (PDV)?

    A. Building Integrated Timing Supply (BITS)
    B. Global Positioning System (GPS)
    C. Adaptive Clock Recovery (ACR)
    D. IEEE 1588v2/Precision Time Protocol (PTP)


                                         Answer: B
                                      Question: 10
    Which messages, periodically sent between an IEEE 1588v2/Precision Time Protocol (PTP) v2
    master and slave, serve as hellos to help the slave choose the best available master?

    A. Announce
    B. Announce_grant
    C. Sync
    D. Delay_response


                                         Answer: A




        Microsoft            IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                   Instant download after purchase

6                          http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html
                        Alcatel lucent
                             CODE: 4A0-M01
                     Exam Name: Alcatel lucent Alcatel-Lucent IP/MPLS
                                    Mobile Backhaul Transport




                    http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-336  70-337      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  70-332      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

7                           http://www.testsexpert.com/4A0-M01.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:4
posted:3/16/2013
language:
pages:7
Description: TestsExpert.com pdf questions and answers study material with money back test pass guarantee.