Docstoc

Contoh undangan Sederrhana syukuran Haji

Document Sample
Contoh undangan Sederrhana syukuran Haji Powered By Docstoc
					Wamatussafar
ULEMAN
Walimatusyafar

………,Agustus 2012
                                           Kahatur Bapa / Ibu / Saderek



                                            M




Assalaamu ‘alaikum Warohmatullohi Wabarokaatuh



Mugia disarengan ku Rahmat sareng Ridlo Alloh SWT, sim kuring dina tahun ieu
Insya Alloh gaduh maksad ngalaksanakeun ibadah haji ka tanah suci Mekah
AlMukarromah. Sateacan mios bade ngayakeun riungan dina raraga
Walimatussafar, waktosna :

               Dinten / ping :        / Agustus 2012

                Tabuh         : 09.00

                 Tempat          : Mesjid Kholid Perum Sawati Mas

                 Mubaligh          : K H Hidayat Pim Ponpes Daru Zahra
Ciparanten

                                        Kurniabakti Ciawi

Pidu ‘ ana anu kasuhun pamugi Bapa / Ibu / Saderek kersa sumping ngaluuhan
dina waktosna , hatur nuhun.

Wassalaamu ‘alaikum Warohmatulloohi Wabarokaatuh



                        Dra. Ai Saripah Husna Raudah

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:246
posted:2/6/2013
language:
pages:1
Description: format surat undangan sederhana untuk walimasafar / syukuran keberangkatan haji.