9L0-010 TestsExpert.com

Document Sample
9L0-010 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                        Apple
                   CODE: 9L0-010
                Exam Name: Apple Macintosh Service
                        Certification Exam




           http://www.testsexpert.com/9L0-010.html




                        Type       Demo



    Microsoft     IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                        Instant download after purchase

1                http://www.testsexpert.com/9L0-010.html
                                             Question: 1
    You are preparing to replace faulty RAM inside a Mac mini (Mid 2010). What should be used to open the
    bottom cover?

    A. Putty knife
    B. Philips #00 screwdriver
    C. Mac mini (Mid 2010) Logic Board Removal Tool
    D. Your hands, no tools are required for this procedure


                                              Answer: D
                                             Question: 2
    Which of the following measurements is an example of an appropriate use of a multimeter when
    troubleshooting a Mac?

    A. Measure logic board battery voltage.
    B. Measure high voltage going to a CRT.
    C. Measure AC current going to an optical drive.
    D. Measure digital signals on the main processor.


                                              Answer: A
                                             Question: 3
    You require additional information about a specific problem with a customer's Mac. Which one of the
    following resources is the Apple-recommended choice for researching the problem?

    A. Downloads
    B. Discussions
    C. User's manual
    D. Apple support articles


                                              Answer: D
                                             Question: 4
         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                       Instant download after purchase

2                               http://www.testsexpert.com/9L0-010.html
    Which section of any Apple Technician Guide is the BEST place to look for instructions for replacing an
    internal component?

    A. Views
    B. Basics
    C. Take Apart
    D. Troubleshooting


                                               Answer: C
                                              Question: 5
    According to Apple Technician Guides, what should be completed before performing any take-apart
    steps when replacing a part in any Apple product?

    A. Disconnect and reconnect all internal cables.
    B. Lay the product on its side so it will not fall over.
    C. Discharge the CRT and establish an ongoing ground.
    D. Gather all necessary tools and perform all preliminary steps.
    E. Order all available service parts for the appropriate configuration of the product.


                                               Answer: D
                                              Question: 6
    Which TWO details are derived from entering an Apple product's serial number into the Online Service
    Assistant section of the Apple Support web page? SELECT TWO

    A. Mac OS version
    B. Warranty status
    C. AppleCare name
    D. Installed memory
    E. Number of USB ports


                                             Answer: B, C
                                              Question: 7

         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                        Instant download after purchase

3                              http://www.testsexpert.com/9L0-010.html
    A customer asks about RAM speed requirements to upgrade his Mac. To which Apple support site
    resource should you refer this customer?

    A. Downloads
    B. Discussions
    C. Specifications
    D. Technician Guide


                                             Answer: C
                                            Question: 8
    What component of a Mac mini (Early 2009) logic board requires use of an anti-static foam support to
    avoid damage?

    A. EMI clips
    B. Video card
    C. Large heat sink
    D. Battery connector


                                             Answer: A




         Microsoft             IBM            HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                      Instant download after purchase

4                             http://www.testsexpert.com/9L0-010.html
                                       Apple
                               CODE: 9L0-010
                          Exam Name: Apple Macintosh Service
                                  Certification Exam




                    http://www.testsexpert.com/9L0-010.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

5                            http://www.testsexpert.com/9L0-010.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:4
posted:1/30/2013
language:Latin
pages:5