Microsoft 70-640 Cert4Prep.com

					                Microsoft
               CODE: 70-640
       Exam Name: TS: Windows Server 2008 Active Directory,
                          Configuring




    http://www.cert4prep.com/70-640.html


       Type                             Demo




http://www.cert4prep.com/70-640.html                          Page 1
Question: 1
Your network contains an Active Directory forest named adatum.com.
The forest contains four child domains named europe.adatum.com, northameric
a.adatum.com, asia.adatum. com, and africa.adatum.com.

You need to create four new groups in the forest root domain. The groups must be configured as shown
in the following table.




What should you do?
To answer, drag the appropriate group type to the group name in the answer area.
Select and Place:



                                                                Answer:
Section: (none)


Question: 2
Your network contains an Active Directory domain named adatum.com.
You need to use Group Policies to deploy the line-of-business applications shown in the following table.




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                  Page 2
What should you do?
To answer, drag the appropriate deployment method to the application in the answer area.
Select and Place:




            http://www.cert4prep.com/70-640.html                                           Page 3
                                 Answer:




http://www.cert4prep.com/70-640.html       Page 4
Section: (none)


Question: 3
Your network contains an Active Directory forest.

The DNS infrastructure fails.
You rebuild the DNS infrastructure.
You need to force the registration of the Active Directory Service Locator (SRV) records in DNS.
Which service should you restart on the domain controllers?
To answer, select the appropriate service in the answer area.
Point and Shoot:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                  Page 5
                                 Answer:




http://www.cert4prep.com/70-640.html       Page 6
Section: (none)


Question: 4
Your network contains an Active Directory forest named contoso.com.
The password policy of the forest requires that the passwords for all of the user accounts be changed
every 30 days. You need to create user accounts that will be used by services. The passwords for these
accounts must be changed automatically every 30 days.


Which tool should you use to create these accounts?
To answer, select the appropriate tool in the answer area.
Point and Shoot:




                                                                Answer:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                 Page 7
Section: (none)


Question: 5
Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. All client computers run
Windows 7 Enterprise. You need automatically to create a local group named PowerManagers on each
client computer that contains
a battery.

The solution must minimize the amount of administrative effort.
Which node in Group Policy Management Editor should you use?
To answer, select the appropriate node in the answer area.
Point and Shoot:




            http://www.cert4prep.com/70-640.html                                            Page 8
                                                           Answer:




Section: (none)


Question: 6
Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a domain
controller named Server1. Server1 has an IP address of 192.168.200.100.
You need to view the Pointer (PTR) record for Server1.
Which zone should you open in the DNS snap-in to view the record?
To answer, select the appropriate zone in the answer area.
Point and Shoot:




            http://www.cert4prep.com/70-640.html                                            Page 9
                                                               Answer:




Section: (none)


Question: 7
Your network contains an Active Directory domain.
You need to create a new site link between two sites named Site1 and Site3. The site link must support
the replication of domain objects.
Under which node in Active Directory Sites and Services should you create the site link?
To answer, select the appropriate node in the answer area
Point and Shoot:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                Page 10
                                 Answer:




http://www.cert4prep.com/70-640.html       Page 11
Section: (none)


Question: 8
Your company has a main office and a branch office. All servers are located in the main office. The
network contains an Active Directory forest named adatum.com. The forest contains a domain
controller named MainDC that runs Windows Server 2008 R2 Enterprise and a member server named
FileServer that runs Windows Server 2008 R2 Standard.

You have a kiosk computer named Public_Computer that runs Windows 7. Public_Computer is not
connected to the network.


You need to join Public_Computer to the adatum.com domain.
What should you do?
To answer, move the appropriate actions from the Possible Actions list to the Necessary Actions area
and arrange them in the order.

Build List and Reorder:




                                                               Answer:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                Page 12
Section: (none)


Question: 9
Your network contains two forests named contoso.com and fabrikam.com. The functional level of all the
domains is Windows Server 2003. The functional level of both forests is Windows 2000.
You need to create a trust between contoso.com and fabrikam.com. The solution must ensure that
users from contoso.com can only access the servers in fabrikam.com that have the Allowed to
Authenticate permission
set.

What should you do?
To answer, move the appropriate actions from the Possible Actions list to the Necessary Actions area
and arrange them in the order.


Build List and Reorder:




                                                               Answer:



             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                Page 13
Section: (none)


Question: 10
Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. You need to create an Active
Directory Rights Management Services (AD RMS) licensing-only cluster.
What should you do?

To answer, move the appropriate actions from the Possible Actions list to the Necessary Actions area
and arrange them in the order.

Build List and Reorder:




                                                               Answer:




Section: (none)




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                Page 14
Question: 11
Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains a domain
controller named DC1 that runs Windows Server 2008 R2 Enterprise and a member server named
Server1 that runs Windows Server 2008 R2 Standard. You have a computer named Computer1 that runs
Windows 7. Computer1 is not connected to the network.


You need to join Computer1 to the contoso.com domain.
What should you do?
To answer, move the appropriate actions from the Possible Actions list to the Necessary Actions area
and arrange them in the order.

Build List and Reorder:




                                                               Answer:




Section: (none)




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                Page 15
Question: 12
You need to modify the Password Replication Policy on a read-only domain controller (RODC).
Which tool should you use?
To answer, select the appropriate tool in the answer area.
Point and Shoot:




                                                              Answer:




            http://www.cert4prep.com/70-640.html                                              Page 16
Section: (none)


Question: 13
Your network contains an Active Directory domain named contoso.com.
You need to ensure that IP addresses can be resolved to fully qualified domain names (FQDNs).
Under which node in the DNS snap-in should you add a zone?
To answer, select the appropriate node in the answer area.
Point and Shoot:




                                                               Answer:




            http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                Page 17
Section: (none)


Question: 14
Your company has two domain controllers named DC1 and DC2. DC1 hosts all domain and forest
operations master roles. DC1 fails.
You need to rebuild DC1 by reinstalling the operating system. You also need to rollback all operations
master roles to their original state.

You perform a metadata cleanup and remove all references of DC1.
Which three actions should you perform next?
(To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them
in the order.)

Build List and Reorder:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                  Page 18
                                                                Answer:




Section: (none)


Question: 15

A server named DC1 has the Active Directory Domain Services (AD DS) role and the Active Directory
Lightweight Directory Services (AD LDS) role installed. An AD LDS instance named LDS1 stores its data on
the C: drive.
You need to relocate the LDS1 instance to the D: drive.
Which three actions should you perform in sequence?
(To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange
them in
the order.)
Build List and Reorder:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                 Page 19
                                                               Answer:




Section: (none)


Question: 16
You need to perform an offline defragmentation of an Active Directory database.
Which four actions should you perform in sequence?
(To answer, move the appropriate four actions from the list of actions to the answer area and arrange
them in the order.)

Build List and Reorder:




                                                               Answer:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                Page 20
Section: (none)


Question: 17
Your company has an Active Directory forest that contains multiple domain controllers. The domain
controllers run Windows Server 2008.
You need to perform an an authoritative restore of a deleted orgainzational unit and its child objects.

Which four actions should you perform in sequence?
(To answer, move the appropriate four actions from the list of actions to the answer area, and arrange
them in the order.)

Build List and Reorder:




                                                                 Answer:




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                   Page 21
Section: (none)


Question: 18
ABC.com has an Active Directory forest on a single domain. The domain operates Windows Server 2008.
A new administrator accidentally deletes the entire organizational unit in the Active Directory database
that hosts6000 objects.
You have backed up the system state data using third-party backup software. To restore backup, you
start the domain controller in the Directory Services Restore Mode (DSRM).
You need to perform an authoritative restore of the organizational unit and restore the domain
controller to its original state.


Which three actions should you perform?
Build List and Reorder:




                                                                Answer:




Section: (none)




             http://www.cert4prep.com/70-640.html                                                 Page 22
                Microsoft
                CODE: 70-640
       Exam Name: TS: Windows Server 2008 Active Directory,
                          Configuring




    http://www.cert4prep.com/70-640.html




http://www.cert4prep.com/70-640.html                          Page 23

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:7
posted:1/30/2013
language:
pages:23