HP2-B68 Cert4Prep.com

Document Sample
HP2-B68 Cert4Prep.com Powered By Docstoc
					                         HP
               CODE: HP2-B68
          Exam Name: HP AC Integration and Support
                 Technical-Job Accounting




    http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html


       Type                             Demo




http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html                Page 1
         Question: 1
What is the best HP Access Control Job Accounting data collector for locally connected devices?

A. Print Client
B. Direct Tracking Module
C. Print Server
D. In-Printer Agent


                                                                          Answer: D
Explanation:
Reference:
http://h71028.www7.hp.com/enterprise/downloads/JobAccounting-Finallowres.pdf (page 2, second
paragraph on the left)


         Question: 2
When using HP Access Control Job Accounting with Quota, which Microsoft Windows Application Server
component must be installed?

A. ASP.NET
B. Application Server Console
C. Message Queuing
D. DTC access


                                                                          Answer: A


         Question: 3
Which limitation does the HP Access Control Job Accounting Direct Tracking Module have when
performing a printer discovery?

A. It is limited to the local subnet.
B. A maximum of 50 printers can be discovered.
C. Single function devices are not found.


                                                                          Answer: C


           http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html                                                  Page 2
         Question: 4
Why should you use the HP Access Control Job Accounting In-Printer Agent as a data collector?

A. to increase the amount of SNMP data trapping that takes place
B. to reliably capture information at the device and send it directly to the Job-Accounting Server
C. to enable pull printing at the device
D. to reduce print job size


                                                                            Answer: B
Explanation:
Reference:
http://h71028.www7.hp.com/enterprise/us/en/ipg/access-control-jobaccounting.html
(Topic: In Printer Agent)


         Question: 5
Which operating systems does the HP Access Control Job Accounting Print Server support? (Select
three.)

A. Microsoft Windows 2000 Server
B. Microsoft Windows 2003 Server
C. Microsoft Windows 2008 Server
D. Microsoft Windows SQL 2005 Server
E. Microsoft Windows XP Service Pack 2
F. Microsoft Windows Vista Service Pack 3


                                                                         Answer: A,B,C
Explanation:
Reference:
http://h71028.www7.hp.com/enterprise/us/en/ipg/access-control-jobaccounting.html
(last paragraph on the page)


         Question: 6




            http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html                                                    Page 3
Which HP Access Control Job Accounting data collector must you use to track print job information using
a USB connected printer?

A. Printer Server
B. Direct Tracking Module
C. Print Client
D. In-Printer Agent


                                                                          Answer: C


         Question: 7
You are installing HP Access Control Job Accounting on a PC. What must be present on the PC for the
Database Server component to install in traditional mode?

A. Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine or newer
B. Microsoft Access Database Connector
C. Microsoft SQL Studio Management
D. Microsoft Excel Database Connector


                                                                         Answer: A
Explanation:
Reference:
http://spp.austin.hp.com/spp/html_content/webroot/ideabook/NASIB.pdf(page 57)


         Question: 8
How does the HP Access Control Job Accounting Print Server confirm a job actually printed at the
device?

A. by using the SNMP protocol to confirm job completion
B. by reading the job data via the Port Monitor in the windows spooler
C. by receiving the notification from the messenger service
D. by receiving the data from the Auto Upload Server


                                                                          Answer: C




           http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html                                                 Page 4
         Question: 9
HP Access Control Basic Reporting Module works with which data collector?

A. Print Server
B. Direct Tracking Module
C. In-Printer Agent
D. Print Client


                                                                           Answer: B


        Question: 10
Which statement is true about the HP Access Control Job Accounting In-Printer Agent?

A. It is a standalone solution for enterprise customers.
B. It is client software that allows data reporting from locally connected devices.
C. It is a data collection agent that is installed at the printer/MFP.
D. It is installed on the print server to help capture SNMP printer/MFPinformation.


                                                                           Answer: C
Explanation:
Reference:
http://spp.austin.hp.com/spp/html_content/webroot/ideabook/NASIB.pdf(page 58)




            http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html                                      Page 5
                           HP
                CODE: HP2-B68
          Exam Name: HP AC Integration and Support
                 Technical-Job Accounting




    http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html




http://www.cert4prep.com/HP2-B68.html                Page 6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:1/25/2013
language:Latin
pages:6