Docstoc

JN0-101 TestsExpert.com

Document Sample
JN0-101 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                     Juniper
                    CODE: JN0-101
                Exam Name: Juniper Networks Certified
                   Internet Associate (JNCIA-Junos)




           http://www.testsexpert.com/JN0-101.html




                         Type       Demo



    Microsoft      IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                         Instant download after purchase

1                 http://www.testsexpert.com/JN0-101.html
                                              Question: 1
    Which command is used to enable access to J-Web using HTTPS?
    A. set system remote-access profile https
    B. set services remote-access profile j-web-https
    C. set system services web-management https
    D. set services web-management j-web-https


                                               Answer: C
                                              Question: 2
    What is the role of route preference?
    A. It is used as a tiebreaker when the same prefix is available through multiple protocols.
    B. It is used to determine the preferred path to a given destination.
    C. It is used to select the best route between multiple equal-cost paths.
    D. It is used to select which routing table to use for forwarding.


                                               Answer: A
                                              Question: 3
    Which J-Web tab do you use to add licenses to the device?
    A. "Configure"
    B. "Troubleshoot"
    C. "Monitor"
    D. "Maintain"


                                               Answer: D
                                              Question: 4
    A network administrator wants to verify the active alarms on interface so-0/0/0.0. Which command
    displays this information?
    A. show interfaces alarms
    B. show interfaces terse
    C. show alarms extensive

         Microsoft               IBM           HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                       Instant download after purchase

2                              http://www.testsexpert.com/JN0-101.html
    D. show interfaces extensive


                                              Answer: D
                                             Question: 5
    Which command is used to display all output at once?
    A. show interfaces | all
    B. show interfaces | no-more
    C. show interfaces | hold
    D. show interfaces | display-all


                                               Answer: B
                                             Question: 6
    What represents the binary equivalence of 207?
    A. 11001111
    B. 11101011
    C. 11010111
    D. 11010101


                                               Answer: A
                                             Question: 7
    A packet is evaluated against three user-defined terms within a firewall filter and no match is found.
    What correctly describes the action the firewall filter will take for this packet?
    A. The filter will permit the packet and take no additional action.
    B. The filter will reject the packet and send an ICMP message back to the sender.
    C. The filter will discard the packet and take no additional action.
    D. The filter will permit the packet and write a log entry to the firewall log.


                                               Answer: C
                                             Question: 8

         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                         Symantec
                                       Instant download after purchase

3                              http://www.testsexpert.com/JN0-101.html
    You have been allocated a 192.168.100.0/22 network. How many usable hosts are available?
    A. 510
    B. 512
    C. 1022
    D. 1024


                                            Answer: C
                                           Question: 9
    Which two statements accurately describe a broadcast domain? (Choose two.)
    A. Broadcast domains require that the participating devices connect to common switches or hubs.
    B. Broadcast domains consist of devices reachable by frames addressed to the Layer 2 broadcast
    address.
    C. Broadcast domains require a gateway device such as a router.
    D. Broadcast domains consist of devices that reside on the same VLAN.


                                          Answer: B,D
                                          Question: 10
    What represents the decimal equivalence of 11100101?
    A. 5
    B. 93
    C. 177
    D. 229


                                            Answer: D




         Microsoft             IBM           HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                     Instant download after purchase

4                             http://www.testsexpert.com/JN0-101.html
                                Juniper
                               CODE: JN0-101
                         Exam Name: Juniper Networks Certified
                            Internet Associate (JNCIA-Junos)




                    http://www.testsexpert.com/JN0-101.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

5                            http://www.testsexpert.com/JN0-101.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:8
posted:1/22/2013
language:
pages:5