Docstoc

Violin

Document Sample
Violin Powered By Docstoc
					Instrumental Tuition: Camden Senior
Saturday Music Centre May 1st
Violin
Wei Wei Fraser   Room 34 Second Floor Old Building
         9.00    Raeesah Shah            30 mins
         9.30    Romeyn Ellis            30 mins
        10.00    Emil Lavanchy           30 mins
        10.30    Catherine Fleischer     30 mins
        11.00    Aishat Otun             30 mins
        11.30    Valentina Banol         30 mins
        12.00    Noah Faruque            30 mins

Natalie Dick     Room 33 Second Floor Old Building
          9.00   Ayomide Anifowose       30 mins
          9.30   Catherine Ogbechie      30 mins
         10.00   Nina Maludi-Ito         30 mins
         10.30   Charmaine Davies        30 mins
         11.00   Nadir Kherba            30 mins
         11.30   Charlotte Haughian      30 mins
         12.00   Isolde MacDonogh        30 mins

Peter Goddard    Room 314 Second Floor Old Building
         9.00    Atena Cicu               30 mins
         9.30    Charles Gladwell         30 mins
        10.00    Summer Stephens          30 mins
        10.30    Christel Barongan        30 mins

Shirley Turner   Room 31 on the Second Floor Old Building
          9.30   Elaine Ogbechie         30 mins
         10.00   Enya Connell            30 mins
         10.30   Judith Musoki           30 mins
         11.00   Seyi Adelekun           30 mins
         11.30                           30 mins
         12.00                           30 mins
Violin continued
George Hunt      Room 310 Second Floor Old Building
         10.00   Leon Ellis             30 mins
         10.30   Alex Masri             30 mins


Jessica Boyd    Room 32 Second Floor Old Building
        10.30   Joanna Mena             30 mins
        11.00   Leia Kennedy            30 mins
        11.30   Christina John          30 mins
        12.00   Shikana Norbert         30 mins
        12.30   Tyler Saunders          30 mins

Viola
Jo-Anne Fraser Room 30 Second Floor Old Building
       10.00                           30 mins
       10.30                           30 mins

Cello
Robert Woollard Room 35 Second Floor Old Building
         9.00   Mia Gane                30 mins
          9.30 Sean Hu                  30 mins
        10.00   Gillian Cameron-Smith   30 mins
        10.30   Romany Wolf             30 mins
        11.00   Amy Coles               30 mins
        11.30   Daniel Kenway           30 mins

Double Bass/bass guitar
Marc Meggido Top Floor New Camden Road Building
        10.00   Cai Phoenix Elias        30 mins
        10.30   Alice Burgher            30 mins
        11.15   Sinfonia
        12.30   Yousef Benbetka          30 mins
Guitar
Alpin Smart     Room C21 First Floor New Camden Road Building
         9.00   Maiya Sabapathy          30 mins
         9.30   Cherralyn Davies     `   30 mins
        10.00   Kerry Jumawan            30 mins
        10.30   Ramen Jaff               30 mins
        11.00   Clementine Jones         30 mins
        11.30   Laurence Lob-Levyt       30 mins
        12.00   Esenam Masroh-Scott      30 mins
        12.30   Anisah Jebari            30 mins

Matt Hanson     Room C23 First Floor New Camden Road Building
        9.00    Matthew Wall             30 mins
        9.30    Miranda Evans            30 mins
        10.00   Joshua Pereira           30 mins
        10.30   Ted Mortimore            30 mins start 8th
        11.00   Mahir Shah               30 mins
        12.30   Edrit Ibrihimi           30 mins

Paul Hughes     Room S7 First Floor 6th Form Building
       9.00     Sam Kagwi                 30 mins
       9.30     Auriel Simmonds           30 mins
       10.00    Sophia Sabben             30 mins
       10.30    Freddie Marquand          30 mins
       11.00    Mahdie Shah               30 mins
       11.30    Nathan Martel-Hector      30 mins
       12.00    Filip Marjanovic          30 mins
       12.30    Sara Marjanovic           30 mins


Ryan Roberts    Room S4 First Floor 6th Form Building

        10.00   Louis Schofield           30 mins
        10.30   Nart Sllamniku            30 mins
        11.00   Caspar John               30 mins
        11.30   Lorenzo Lanzi             30 mins
        12.00   Benedict & Dapo           30 mins
Ros Maynard   Room 26 First Floor Old Building
Recorder                 (past the photocopy room)
        10.00 Ebony Steven               30 mins
        10.30 Will Fyans                 30 mins
       12.30 Levi Steven                 30 mins
Flute
Gemma Jukes Room 12 Ground Floor Old Building
         8.30    Aseoluwa     Anifowose      30 mins
         9.00    Annabel Silver-Setchfield   60 mins
        10.00    Daisy Jeanrenaud            30mins
        10.30    Catherine Lindsey           30 mins
        12.30    Elizabeth Swann             30 mins


Michael Taylor   Room 37 Second Floor Old Building
        10.00    Kenneth Otti            30 mins
        10.30    Fushu Beauthier         30 mins
        11.00    Melody Chan             30 mins
        11.30    Esenam Masroh–Scott     30 mins
        12.00


Clarinet & Sax
Nadia Wilson     Room 21 First Floor Old Building
          9.00   Sam Georgiou              30 mins
          9.30   Elizabeth Swann           60 mins
         10.30   Rachael Musoki            30 mins
         11.00   Josh Spoor                30 mins
         11.30   Lily Pennington           30 mins
         12.00   Donatella Soldi           30 mins
         12.30   Eilidh Wastell            30 mins
Shelley Levy    Room 22 First Floor Old Building
         9.00   Senay Petros              30 mins
         9.30   Toby Trussler Rowland     30 mins
        10.00   Olivia O‘Shea             30 mins
        10.30   Jessica de Greeff         30 mins
        11.00   Edie Hatter               30 mins
        11.30   Oscar Fawden              30 mins
        12.00   Matilda Glynn-Henley      30 mins
        12.30   Sean Hayes                30 mins

Sarah Ings      Room 38 Old Building back stairs
                between 1st & 2nd floors
         9.30   Judith Musoki flute      30 mins
        10.00   Toby Trussler-Rowland    30 mins
        10.30   Bethan Carrick           30 mins
        11.00   Anthony Williams         30 mins
        11.30   Robert Hobson            30 mins
        12.00   Daniela Rendon           30 mins
        12.30                            30 mins

Mark Cookson Room 311 Second Floor Old Building
         8.30 Jordan Nakpodia           30 mins
         9.00  Phoebe Potter            60 mins
        10.00  Rachel Allen             30 mins
        10.30  Joel Musoki              30 mins
        11.00  Ellen Mann               30 mins
        11.30  Josh Allen               30 mins
        12.00  Freya Dixon              30 mins
Oboe
Gerry Peach    Room 44 Old Building back stairs between
               2nd & 3rd floors
        9.30   Darcey Wolf              30 mins
        10.00  Chloe Hellier            30 mins
        10.30  Henry Samii Pour         30 mins
        11.00  Aaron Coles              30 mins
        11.30  Edmund Grosvenor         30 mins
Bassoon
Daniel Emson     Room 36 second floor Old Building
         8.30    Conan Wolf               45 mins
         9.15    James Walker             30 mins
        10.15    Ensemble                 45 mins
        12.30    Imogen Peebles           30 mins
Brass
Richard Martyn Sixth Form Building Ground Floor
         9.15    Blanca Lopez-Ortz         30mins
         9.45    Owen Gearty               30 mins
        10.15    Sophie Marquand           45 mins

Alison Murfin    C20 first floor New Camden Road Building
        9.30     Atena Cicu                30 mins

Andy White       S4 Sixth Form Building first floor
        9.30     Harry Elliot                30 mins
        11.00    Youcef Benbetka             30 mins
        11.30    Emil Heydari-Waite          30mins
        12.00    Hugo Harrabin               30 mins
         12.30   Alfie Smith                 30 mins FH

Emma Pritchard   Room 20, 1st floor Old Building
      9.00       Levi Steven                30 mins
      9.30       Gazi Cokay                 30 mins
      10.00      Dayo Osinuga               30 mins
      10.30      Lucy Judd                  30 mins
      11.00      Stevie-Leigh Doran         30 mins
      11.30      Caspar John                30 mins

Percussion/Drums
Jonathan Lawrence C36 Top floor New Camden Road Building
         9.30 Maiya Sabapathy         30 mins
       10.15   Ruben Barklem-Souza    45 mins
       12.30   Oliver Nelson          30 mins
Percussion/Drums
       Simon Hargreaves C37 Top floor New Camden Road
       Building
       10.00    Miles Frandsen       30 mins
       10.30    Dapo Osinugo         30 mins
       11.00    Stefan Moreau        30 mins
       11.30    Josh Bahru           30 mins
       12.00    Nikita Norine        30 mins
       12.30    Constance Kampfner   30 mins

Composition
Julian Silverman Music House Room 2
         10.30                        30 mins
         11.00                        30 mins
         11.30                        30 mins
Singing
Phillida Bannister C34 Top floor New Camden Road Building

         8.30   Georgina Williams        30 mins
         9.00   Enya Connell             30 mins
         9.30                            30 mins
        10.00   Lily Juniper             30 mins
        10.30   Summer Stephens          30 mins
        11.00   Charles Gladwell         30 mins
        11.30   Katie Skinner-Baker      30 mins
        12.00   Phoebe Simmonds          30 mins



Jana Skene      C35 Top floor New Camden Road Building
        9.00    Tamara Dasht           30 mins
        9.30    Alissandra Teixeira    30 mins
       10.00    Victoria Sabben        30 mins
       10.30    Yasmine Lingemann      30mins
       11.00    Isabel Fitzsimmons     30 mins
       11.30    Emke Brazier           30 mins
       12.00    Maria Fleischer        60 mins
Grace Nyandoro C36 Top floor New Camden Road Building
       11.00   Enyi Okpara             15` mins
       11.30   Rhiannon Cook           30 mins
       12.00   Victoria Scott-Linden   30 mins
       12.30   Leana Soldi             30 mins


Barbara Amoakohene      Music House Room 4
       9.00    Rebecca Morris          30 mins
       9.30    Afron Arifi             30 mins

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:12
posted:1/18/2013
language:Unknown
pages:8