Docstoc

3306 TestsExpert.com

Document Sample
3306 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                           Avaya
                           CODE: 3306
              Exam Name: Avaya Contact Recording and
            Avaya Quality Monitoring Implementation and
                         Maintenance Exam



                http://www.testsexpert.com/3306.html




                           Type       Demo



    Microsoft        IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                           Instant download after purchase

1                    http://www.testsexpert.com/3306.html
                                            QUESTION: 1

    What tool does the service manual recommend you use to separate plastics and lift components of

    PowerBook and iBook computers?

    A. Nylon probe tool

    B. Jeweler screwdriver

    C. Flatblade screwdriver

    D. Precision needle nose pliers




                                                 Answer: A

                                            QUESTION: 2

    Which TWO of the following are true statements about screws inside a PowerBook or iBook?

    A. All screws are interchangeable.

    B. It is not necessary to replace all screws after a repair.

    C. Screws should always be only comfortably tightened.

    D. Screws should always be tightened as much as possible.

    E. Screws should always be replaced exactly where they came from.

    F. Torx and Hex (Allen) screws can both be driven by either type of driver.




         Microsoft                IBM            HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                         Instant download after purchase

2                                  http://www.testsexpert.com/3306.html
                                             Answer: CE

                                          QUESTION: 3

    Identify the procedure for starting up a PowerBook in Target Disk Mode.

    A. Press the D key during startup.

    B. Press the T key during startup.

    C. Press the Control and D keys during startup.

    D. Press the Control and T keys during startup.

    E. Press the Command and D keys during startup.

    F. Press the Command and T keys during startup.




                                              Answer: B

                                          QUESTION: 4

    Which THREE of the following features are available in the Aluminum PowerBook G4 models but not in

    the iBook G4 models?

    A. USB ports

    B. Audio Input

    C. PCMCIA slot

    D. Built-in modem



         Microsoft               IBM             HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                         Instant download after purchase

3                                http://www.testsexpert.com/3306.html
    E. Built-in Ethernet

    F. FireWire 800 port




                                           Answer: BCF

                                         QUESTION: 5

    What function does Target Disk Mode perform?

    A. It enables direct connectivity with a remote Macintosh over the Internet.

    B. It converts a PC-formatted hard disk for use when connected to a Macintosh.

    C. It allows access to a Macintosh's internal hard disk from the Finder of a connected Macintosh via
    FireWire.

    D. It allows two external FireWire hard disks to be connected and transfer data directly between them
    without need of a computer.




                                              Answer: C

                                         QUESTION: 6

    Which of the following iBook or PowerBook models requires the use of the 65 watt AC power adapter?

    A. iBook (14-inch)

    B. iBook G4 (Early 2004)



         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                        Symantec
                                       Instant download after purchase

4                                http://www.testsexpert.com/3306.html
    C. PowerBook G4 (12-inch)

    D. PowerBook G4 (1 GHz/867 MHz)




                                            Answer: D

                                       QUESTION: 7

    Which of the following iBook or PowerBook models requires the use of the 65 watt AC power adapter?

    A. iBook G4

    B. iBook G4 (14-inch)

    C. PowerBook G4 (DVI)

    D. PowerBook G4 (15-inch FW800)




                                            Answer: D

                                       QUESTION: 8

    Which TWO of the following features are available in the Aluminum PowerBook G4 models but not in
    the Titanium PowerBook G4 models?

    A. USB ports

    B. PCMCIA slot

    C. Built-in modem


         Microsoft              IBM           HP        Cisco       Oracle                    Symantec
                                      Instant download after purchase

5                               http://www.testsexpert.com/3306.html
    D. FireWire 800 port

    E. Built-in Bluetooth

    F. Built-in wireless networking




                                            Answer: DE

                                         QUESTION: 9

    The basis for the component isolation troubleshooting technique is an understanding of _______ within

    computers.

    A. power flow

    B. software data flow

    C. firmware data flow

    D. processor instruction flow




                                             Answer: A




         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                    Symantec
                                        Instant download after purchase

6                                   http://www.testsexpert.com/3306.html
                                       QUESTION: 10

    When setting up a minimal system using the component isolation technique, you start with only the

    components necessary to _____.

    A. boot the system into Mac OS 9

    B. boot the system into Mac OS X

    C. boot the system into Open Firmware diagnostics

    D. hear a boot chime and/or see a flashing QUESTION: mark on a display




                                            Answer: D




         Microsoft             IBM             HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                       Instant download after purchase

7                               http://www.testsexpert.com/3306.html
                                    Avaya
                                       CODE: 3306
                       Exam Name: Avaya Contact Recording and
                     Avaya Quality Monitoring Implementation and
                                  Maintenance Exam



                    http://www.testsexpert.com/3306.html


Microsoft               Cisco                 IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                  AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42    000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60    000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP             IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01    000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44    000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP          Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637    000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545    000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos              ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105    COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185    COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER         IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973     000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975     000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                  Symantec
                                    Instant download after purchase

8                             http://www.testsexpert.com/3306.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:4
posted:1/11/2013
language:
pages:8