Docstoc

648-375 TestsExpert.com

Document Sample
648-375 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                            Cisco
                     CODE: 648-375
                Exam Name: Cisco Express Foundation for
                         Systems Engineers




           http://www.testsexpert.com/648-375.html




                          Type       Demo



    Microsoft       IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                          Instant download after purchase

1                  http://www.testsexpert.com/648-375.html
                                              Question: 1

    Which of these is a benefit of an integrated security management system?

    A. It provides configuration, monitoring, and troubleshooting capabilities across a wide range of security
    products.

    B. It leverages existing network management systems such as HP OpenView to lower the cost of
    implementation.

    C. It integrates security management capabilities into the router or switch.

    D. It integrates security device management products and collects events on an "as needed" basis to
    reduce management overhead.

    E. It provides a single point of contact for all security configuration tasks thereby enhancing the return
    on investment.




                                                Answer: A

                                              Question: 2

    DRAG DROP




         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                          Symantec
                                        Instant download after purchase

2                              http://www.testsexpert.com/648-375.html
                            Answer:




    Microsoft   IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                      Instant download after purchase

3               http://www.testsexpert.com/648-375.html
                                            Question: 3

    Which service component within the prepare phase recommends the appropriate technology strategy
    to address a business requirement of the customer?

    A. identifying what a customer requires from a proposed solution

    B. determining what end-user training a customer requires

    C. analyzes the customer's business requirements and recommends the appropriate Cisco technologies
    to meet business requirements

    D. addressing a customer's physical requirements




                                             Answer: C

                                            Question: 4
         Microsoft             IBM            HP        Cisco       Oracle                    Symantec
                                      Instant download after purchase

4                             http://www.testsexpert.com/648-375.html
    What are two important approaches to communicate when identifying a customer's security risks?
    (Choose two.)

    A. Security should be a continuous process.

    B. Security solutions should come from multiple vendors to make it easier to coordinate security events
    from the point of origin.

    C. The designated security expert should report to the IT department, since that is where the solution
    will be implemented.

    D. Business strategy should directly relate to the security policy and budget.

    E. Smaller companies are at less risk than larger enterprises, so their security needs are not as great.




                                             Answer: A, D

                                              Question: 5

    Which of the following best describe the customer benefit of creating a systems acceptance test plan in
    the design phase?

    A. reduce operating costs and limit change-related incidents by providing a consistent and efficient set
    of processes

    B. improve the return on investment and hasten migration by identifying and planning for necessary
    infrastructure changes and resource additions, as well as reduce deployment costs by analyzing gaps
    early in the planning process to determine what is needed to support the system

    C. improve its ability to make sound financial decisions by developing a business case based on its
    business requirements and establishing a basis for developing a technology strategy

    D. reduce unnecessary disruption, delays, rework, and other problems by establishing test cases for use
    in verifying that the system meets operational, functional, and interface requirements




         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                          Symantec
                                        Instant download after purchase

5                              http://www.testsexpert.com/648-375.html
                                              Answer: D

                                             Question: 6

    A Cisco Catalyst switch can belong to how many VTP domains?

    A. 2

    B. 1 to 4,096

    C. 1

    D. 1 to 1,005

    E. no limit




                                              Answer: C

                                             Question: 7

    The Cisco ASA Security Appliance can offer the benefit of integrating which three security services into
    one device? (Choose three.)

    A. PIX firewall

    B. VPN Concentrator

    C. IPS

    D. DDoS Anomaly Guard and Detecto

    E. CSA MC

    F. ACS server




             Microsoft          IBM            HP        Cisco       Oracle                         Symantec
                                       Instant download after purchase

6                              http://www.testsexpert.com/648-375.html
                                            Answer: A, B, C

                                               Question: 8

    A customer has deployed a wireless core feature set using autonomous access points and now wants to
    include a satellite building 4,500 feet away from the main campus. The customer also wants to provide
    wireless access to a courtyard for wireless clients in close proximity to the antenna mounting position.
    Which Cisco Aironet product is the most applicable solution?

    A. Cisco Aironet 1000 Series

    B. Cisco Aironet 1300 Series

    C. Cisco Aironet 1100 Series

    D. Cisco Aironet 1400 Series

    E. Cisco Aironet 1200 Series




                                                Answer: B

                                               Question: 9

    What is one benefit of the Cisco anti-X defense strategy?

    A. virtual firewall protection

    B. malware, virus, and worm mitigation

    C. applications security

    D. security events correlation for proactive response




         Microsoft                   IBM           HP        Cisco       Oracle                    Symantec
                                           Instant download after purchase

7                               http://www.testsexpert.com/648-375.html
                                               Answer: B

                                            Question: 10

    Which two of these statements best describe the benefits of Cisco's wireless IDS functionality? (Choose
    two.)

    A. Autonomous APs must be dedicated IDS sensors while lightweight APs can combine client traffic and
    RF monitoring.

    B. Cisco or CCX compatible client cards can extend the RF IDS service for autonomous APs.

    C. 2.4GHz RF management can monitor both 802.11 and non-802.11 RF interference.

    D. APs only monitor the RF channels that are servicing the clients.

    E. AirDefense for wireless IDS is required by autonomous APs.




                                            Answer: B, C

                                            Question: 11

    Which component of Cisco ASDM provides administrators with a complete system overview and device
    health statistics at a glance?

    A. Cisco ASDM Launcher

    B. AIP SSM

    C. Resource Manager

    D. Dashboard




         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                       Instant download after purchase

8                              http://www.testsexpert.com/648-375.html
                                               Answer: D

                                            Question: 12

    What are three benefits of the Cisco Adaptive Threat Defense strategy? (Choose three.)

    A. virtual firewall

    B. using QoS techniques such as Traffic Policing to rate limit suspected traffic to prevent DoS attacks

    C. automatic reconfigurations of the security devices based on current security threats

    D. containment and control of security threats

    E. application security

    F. anti-x defense




                                          Answer: D, E, F




          Microsoft              IBM           HP        Cisco       Oracle                          Symantec
                                       Instant download after purchase

9                              http://www.testsexpert.com/648-375.html
                                       Cisco
                               CODE: 648-375
                        Exam Name: Cisco Express Foundation for
                                 Systems Engineers




                    http://www.testsexpert.com/648-375.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

10                           http://www.testsexpert.com/648-375.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:7
posted:1/11/2013
language:
pages:10