Docstoc

PEGACBA001 TestsExpert.com

Document Sample
PEGACBA001 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                  Pegasystems
                 CODE: PEGACBA001
                Exam Name: Pegasystems Certified Business
                       Architect (CBA) v6.1 Exam




        http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html




                           Type       Demo



    Microsoft        IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                           Instant download after purchase

1                 http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html
                                              Question: 1

    Which of the following phases are defined in the Pegasystems Implementation Methodology? (Choose
    two.)

    A. Development

    B. Inception

    C. Elaboration-Construction

    D. Requirement




                                            Answer: B, C

                                              Question: 2

    Select two statements that are true of Atomic Use Cases? (Choose two.)

    A. They are defined for each work type and are small and granular

    B. They are owned by multiple actors

    C. They change ownership-during processing

    D. They correspond to flow actions, flows, screen flows, harnesses, or activities




                                            Answer: A, D

                                              Question: 3


         Microsoft                IBM           HP        Cisco       Oracle                Symantec
                                        Instant download after purchase

2                           http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html
    Which two statements are true about work covers and covered work objects? (Choose three.)

    A. A covered work object can belong to many work folders

    B. Work covers can be nested within other work objects

    C. Work covers can become a parent to one or more related work objects

    D. Work covers can be resolved automatically when all covered work objects belonging to that cover are
    resolved




                                         Answer: A, C, D

                                              Question: 4

    Which of the following stages are defined in the Pegasystems Implementation Methodology? (Choose
    two.)

    A. Development

    B. Inception

    C. Elaboration-Construction

    D. Requirements Gathering




                                              Answer: C, D

                                              Question: 5

    Which of the following statements is true regarding folders? (Choose two.)

    A. Folders offer coordinated processing



         Microsoft                IBM           HP        Cisco       Oracle                    Symantec
                                        Instant download after purchase

3                          http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html
    B. A work object may be the parent of a Folder

    C. When a folder is opened, a clipboard page named pyWorkFolder is created

    D. Folders inherit from Work-Folder- class




                                           Answer: A, D

                                             Question: 6

    How is Case Management defined in PRPC?

    A. A work object reporting tool accessible through the manager portal

    B. A category of reports which perform Business Activity Monitoring within PRPC

    C. The different ways work can be organized within PRPC to support different types of work object
    processing

    D. A menu item under the Tools menu which reports on selected criteria for work objects




                                                 Answer: C

                                             Question: 7

    Which of the following flow shapes are valid alternatives to implementing cover processing? (Choose
    two.)

    A. Split-Join

    B. Split-ForEach

    C. Assignment



          Microsoft             IBM            HP        Cisco       Oracle                      Symantec
                                       Instant download after purchase

4                          http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html
    D. Ticket




                                           Answer: A, B

                                            Question: 8

    PRPC best practices dictate that when the number of covered objects under a work cover exceeds a
    certain number, a folder should be considered to manage this collection. What is the number?

    A. 5

    B. 10

    C. 20

    D. 50




                                             Answer: C

                                            Question: 9

    Which types of relationships can a work cover and its covered items have? (Choose two.)

    A. One-to-One

    B. One-to-Many

    C. Many-to-One

    D. Many-to-Many




            Microsoft          IBM            HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                      Instant download after purchase

5                          http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html
                                            Answer: A, B

                                            Question: 10

    Split-Join shapes are used to split a single work object into multiple work objects and execute parallel
    flows on each new work object.

    A. True

    B. False




                                               Answer: B




         Microsoft               IBM           HP        Cisco       Oracle                          Symantec
                                       Instant download after purchase

6                           http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html
                          Pegasystems
                        CODE: PEGACBA001
                      Exam Name: Pegasystems Certified Business
                             Architect (CBA) v6.1 Exam




                    http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

7                         http://www.testsexpert.com/PEGACBA001.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:6
posted:1/7/2013
language:
pages:7