Docstoc

9A0-136 TestsExpert.com

Document Sample
9A0-136 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                          Adobe
                     CODE: 9A0-136
                Exam Name: Adobe LiveCycle ES2 Core ACE
                               Exam




           http://www.testsexpert.com/9A0-136.html




                          Type       Demo



    Microsoft       IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                          Instant download after purchase

1                  http://www.testsexpert.com/9A0-136.html
                                            Question: 1

    Which statement about the functionality provided within the Process Management module is true?

    A. The Process Management module includes a web application that allows users to start, participate in,
    and track processes in which you have participated.

    B. The Process Management module includes a process simulation engine.

    C. The Process Management module includes the services required to convert MS Office documents to
    PDF.

    D. The Process Management module includes the services required to merge PDF documents together.




                                              Answer: A

                                            Question: 2

    You want to build an application that will accept a PDF document that has been digitally signed and
    verify the integrity of the signature. Which solution module should you use?

    A. Rights Management

    B. Process Management

    C. Output

    D. Digital Signatures




                                              Answer: D

                                            Question: 3
         Microsoft              IBM           HP        Cisco       Oracle                        Symantec
                                      Instant download after purchase

2                             http://www.testsexpert.com/9A0-136.html
    You want to update a database table as one of the steps in your process map. In which category would
    you find the JBDC service in Workbench?

    A. Common

    B. Default

    C. Foundation

    D. LaunchPad




                                                Answer: C

                                               Question: 4

    Which three functional descriptions can be achieved by using LiveCycle Foundation Services as steps
    within a process? (Choose three.)

    A. Get information about a list of files located on a public FTP site

    B. Execute an LDAP query parameterized with process data

    C. Determine the ID of the most recent person to modify a local file

    D. Read a repository resource into a process variable

    E. Configure a JDBC datasource using credentials specified in process data

    F. Combine multiple documents into a single PDF document




                                           Answer: A, B, D

                                               Question: 5
         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                        Instant download after purchase

3                               http://www.testsexpert.com/9A0-136.html
    You have created an XFA form. Which three output formats can be rendered by using LiveCycle Forms
    Services? (Choose three.)

    A. HTML Form

    B. Guide

    C. Print PDF Form

    D. Interactive PDF Form

    E. XForm

    F. PostScript




                                   Answer: A, B, D

                                            Question: 6

    Which three functional descriptions can be achieved using LiveCycle common services? (Choose three.)

    A. Generate a PDF from a SWF file

    B. Remove password encryption from a PDF

    C. Create a PDF portfolio

    D. Send a document to a network printer

    E. Convert a PDF document to XDP format

    F. Write a PDF document to the file system




                                         Answer: B, C, E

         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                    Symantec
                                        Instant download after purchase

4                               http://www.testsexpert.com/9A0-136.html
                                            Question: 7

    Which two client interfaces should a user use to apply a policy to a PDF document? (Choose two.)

    A. Rights Management

    B. LaunchPad

    C. Reader Extensions

    D. Workspace

    E. Contentspace




                                           Answer: B, E

                                            Question: 8

    You want to create a new policy that prohibits users from printing a PDF document. Which application
    should you use?

    A. Rights Managements

    B. LaunchPad

    C. Workspace

    D. Contentspace




                                             Answer: A

                                            Question: 9

         Microsoft             IBM            HP        Cisco       Oracle                       Symantec
                                      Instant download after purchase

5                             http://www.testsexpert.com/9A0-136.html
    Which description about a LiveCycle end-user application is NOT correct?

    A. Workspace allows users to start processes and participate in human-centric processes.

    B. Reader Extensions allows users to apply additional usage rights to PDF documents that enables
    Acrobat features such as commenting in Adobe Reader.

    C. Rights Management allows users to create and apply policies to PDF documents, as well as view and
    manage the policies.

    D. Contentspace allows users to manage content using library services and initiate shared document
    reviews.




                                              Answer: C

                                           Question: 10

    Which four services are available by default in LiveCycle Launchpad? (Choose four.)

    A. Convert To PDF

    B. Verify Signature

    C. Export PDF

    D. Create a PDF Package

    E. Rights Protect Document

    F. Render forms

    G. Save a document to Content Services




                                       Answer: A, C, D, E

         Microsoft               IBM           HP        Cisco       Oracle                      Symantec
                                       Instant download after purchase

6                             http://www.testsexpert.com/9A0-136.html
                                    Adobe
                              CODE: 9A0-136
                       Exam Name: Adobe LiveCycle ES2 Core ACE
                                      Exam




                    http://www.testsexpert.com/9A0-136.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

7                           http://www.testsexpert.com/9A0-136.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:1
posted:1/7/2013
language:
pages:7