Docstoc

HP2-H25 study guide

Document Sample
HP2-H25 study guide Powered By Docstoc
					New promotion: In order to celebrating Christmas, we Killtest.com have 20%
discount+$15 vouchers for all the IT certification exams. From December 1
to December 28, we Killtest offer 20% discount with coupon “XMAS”. In
addition, you can use one of these vouchers and save additional money $15.
See the vouchers as follow: vYH3FowZ, XVQYAtp9, QEh17ZC2, OIwmgYzL,
aJU5Opk7, R5jcAUQM, r52prYAB, eZC48cPR, neJZRJMr, xyfhBWOa.



What’s more, Killtest has released some new exams: 000-821, HP2-H25,
HP2-N31, ITIL-F, EX0-117, 000-450. At Killtest.com, you can choose the
exam you want, in addition, you can save more with our Christmas
promotion.
                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.




Exam    : HP2-H25



Title   : Selling HP Personal
          Systems




Version : Demo




                 1/3
                                                          The safer , easier way to help you pass any IT exams.


1.What are the sub brands of HP business Notebook PCs?
A. HP, HP ProBook, HP UltraBook.
B. HP Presario Notebook, HP Windows 7 Notebook, HP Business Notebook PC
C. HP Halfdome, HP Superdome, HP Super Elite, HPUX
D. Compaq Presario Notebook, HP Compaq Elite Series, HP Workstation
Answer: A

2.What is usually the first part of a sales approach.?
A. the trial close
B. addressing objections
C. a discovery sales call
D. qualifying the customer
Answer: C

3.What is the best approach to selling whether you are offering Commercial Managed IT or anything else?
A. Tell the customer what they need since you are the expert.
B. Ask questions and listen to the answers.
C. Prepare a thorough detailed lecture about the product or service you are selling
D. Show videos and provide sales and marketing materials to educate your customer.
Answer: D

4.What should you expect a purchasing or finance person to care the most about?
A. ease of security settings management
B. quality of casing construction
C. making sure that each computer has MS Windows 7 operating system
D. factors that affect total cost of ownership and return on investment
Answer: D

5.HP Commercial Managed IT serves commercial customers by providing what? (Select two.)
A. software developed for specific commercial customers to help with their daily business activities and to
provide them with advantages in their industries
B. hardware that is pre-configured with operating systems and software applications that meet the needs
of commercial customers
C. low-cost highly disposable hardware that meets the needs of fast-paced industries with high turnover
D. hardware that is pre-configured with technology such as processors, memory, and disk storage that
meet the needs of commercial customers
Answer: A

6.What types of questions should you ask your customers to get the best information about their needs?
A. open-ended questions that prompt the customer to provide better information about their needs
B. personal questions to enable you to analyze the types of people they are
C. financial questions to make sure they can afford your product
D. questions that require yes or no answers to keep the question and answer period brief
Answer: A


                                                    2/3
                                                         The safer , easier way to help you pass any IT exams.




7.What type of contact should you seek when approaching a business sales opportunity?
A. only the CEO for the best opportunity to sell to the entire business
B. highest level contact for a better chance of influencing the buying decision
C. mid-level end users to learn the needs of the average end user
D. lowest level end users for the best opportunity to learn their needs
Answer: B

8.What are the two categories in which objections usually fall?
A. legal objections and semantic objections
B. excuses and unanswered questions
C. impasses and pleas for help
D. semantic objections and impasses
Answer: A

9.What is unique about HP EliteBook Folio 9470p computers?
A. low cost alternative to higher-priced notebook computers
B. HP's thinnest notebook and has a large 14" display
C. 3 USB ports for extensibility
D. connects to wireless broadband networks
Answer: B

10.What is a key message for HP Compaq Pro Series PCs?
A. performance, reliability, processing power, and state-of-the-art graphics capabilities of a portable
workstation at a price that is surprisingly affordable
B. enhanced Intel Xeon workstation performance in a very affordable package with industry leading
reliability and backed by HP's premier warranty
C. mainstream technologies from Intel, the latest AMD business class processors, basic manageability
agents, image stability, and an All-in-One option
D. HP's premier business PC line for corporate, enterprise, and public sector customers with the latest
Intel technology, widest range of performance, and competitively priced
Answer: C




                                                   3/3

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Tags: HP2-H25
Stats:
views:25
posted:12/7/2012
language:English
pages:4
Description: Killtest.com publishes HP2-H25 Study Guide because the HP customers demand. HP2-H25 Study Guide is built with full coverage of all exam objectives in a systematic approach, Killtest.com HP2-H25 study guide version is a printed pdf and Interactive testing software. Killtest.com HP2-H25 Study Guide product will provide you questions and answers carefully compiled and written by Killtest.com experts. Try to understand the concepts behind the questions instead of cramming the questions.